Şimdi Ara

Airties 5450 ile yazıcı paylaşımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Air 5450 modeme usb bağlantısıyla modemi bağlıyorum ve bağlantıyı kuruyorum. Yazıcı sınama sayfasını yazarken hata oluşup birden yazmaktan vazgeçiyor. Yazdırma emrini iptal etmekte mümkün değil ancak hizmetler menüsünden ilgili hizmeti kapatmam gerekiyor. Yazıcı bilgisayara doğrudan bağlıyken sorun yok. Ayrıca günde bir iki sefer ethernet kablosyla bağlanan ağ bağlantısı kopuyor fakat modemin ışıkları eksiksiz yanıyor. Bu sorunlardan anlayan arkadaş var mı?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: darel-x

    Air 5450 modeme usb bağlantısıyla modemi bağlıyorum ve bağlantıyı kuruyorum. Yazıcı sınama sayfasını yazarken hata oluşup birden yazmaktan vazgeçiyor. Yazdırma emrini iptal etmekte mümkün değil ancak hizmetler menüsünden ilgili hizmeti kapatmam gerekiyor. Yazıcı bilgisayara doğrudan bağlıyken sorun yok. Ayrıca günde bir iki sefer ethernet kablosyla bağlanan ağ bağlantısı kopuyor fakat modemin ışıkları eksiksiz yanıyor. Bu sorunlardan anlayan arkadaş var mı?

    yazıcıyı usb ile modeme bağlayıp bi şey yazdırmayı denediğimde bende de aynı şey oluyor. yarısında kalıyor hata veriyor benim de aynı şekilde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.