Şimdi Ara

Premium rapid point nasıl kazanılır ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rapid premium point kazanma hakkında takıldığım bi konu var.Collector zone hesabına upload ettiğimiz dosyalar indirildiğinde 1 premium point elde ediyoruz sanırım.Dosyanın 100 mb ve üzeri olması şart tabi. Ancak benim sorum 198 mb dosyamızın örneğin 5 kez indirilmesi sonucu
    198X5=990 mb 9 tane premium point mi elde ediyoruz yoksa 5 premium point mi elde ediyoruz.ve bu dosya tam olarak 200 mb olsaydı her indirilişinde 2 şer premium point mi elde ederiz yoksa yine 1 er premium rapid point mi elde ederiz.



  • Konu yanlış yerde ve uyarı aldınız.

    Lütfen konuları forumdaki uygun bölümlere açınız.

    Bölüm Kuralları:http://forum.donanimhaber.com/m_21275389/tm.htm




    2) Konularınızı lütfen ilgili bölümlere açınız. Teknik konular ilgili bölümlerine aittir.Sorularınıza hızlı yanıt almak için konu dışına ait olmayan konuları bu bölüme açmayınız. Bu konular taşınmayıp, silinecek ve konuyu açan üyeye uyarı verilecektir. Bu davranışın devamında üyeye Konu Dışı bölümüne bir daha mesaj atamama cezası verilecektir.Fıkra, komik olaylar ve eğlence ile ilgili herşey Mizah / Eğlence , Spor ile ilgili herşey Futbol ya da Diğer Sporların Gündemi , MSN ile ilgili herşey MSN ve türevleri , film, müzik ve kitaplar adına her şey Sinema - Müzik - Kitap bölümüne aittir. Bu kurala uymayan üyelerimiz 3 uyarı puanı, tekrarında konu dışı yasağı alacaktır.



    İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.