Şimdi Ara

Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.339
Cevap
53
Favori
727.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben bu aracın yüksekliğini kalıbını bitürlü gözümde canladıramadım.. nette beyaz aracın fotoları var, o bana loganın biraz yükseltilmişi gibi geliyor yanında duran insanın boyunu geçmiyor, ancak youtubeda biri vidyo koymuş orada gerçek suv gibi kalıblı araç görünümünde hangisi doğru çözemedim.









  • Naxtera,

    Emin misin , kim söylüyor o fiyatları ?

    Bence fiyatı Türkiye için yüksek tutacak bu zihniyeti bozuk yerli yöneticiler
  • Bugun Dacia müşteri hizmetlerini aradım, duster'ın mayıs ayında satışa sunulmasının planlandığını başka bir bilgi veremeyeceklerini söylediler fransada 11 gün sonra lansmanı var ilgilenenler dacia.fr adresinden takip edebilirler en azından versiyon ve donanımı görmüş oluruz
  • Duster
    Ambience
    Laureate
    Prestige versiyonları olacağı kesinleşti dacia'nın romanyadaki fun sitesinde araçlarla verilen tanıtım kitaplarından birisinin bir kısmı yayınlandı fransızca olduğu için pek anlaşılmasa da üstelik resimler gerçekten kötü kopyalanmış kitaptan ama yukarıdaki versiyonlar kesin.

    Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu
  • araçta en üst versiyonda deri koltuk döşeme ve deri direksiyon simidi mevcut opsiyonal olarak diğerlerini de fransızca bilen bir anlatıversin artık

    Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu
  • bu araçta sunroof yokmu? şayet yoksa gerçekten yazık olur.
  • Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu


    Fiyatıyla devrim yaratarak ''4x4 modeller pahalıdır'' inancını kırmayı hedefleyen Dacia, otomobil dünyasındaki yerleşik kuralları altüst etmeye devam ediyor.

    Dacia Duster'in 4x2 versiyonu Türkiye'de 29 bin 990 lira, 4x4 versiyonu 35 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla, Avrupa'da ise 4x2 versiyonu 11 bin 900 avro, 4x4 versiyonu 13 bin 900 avrodan başlayan fiyatlarla müşterilere sunulacak.

    Rakipsiz bir fiyat, iç mekan genişliği ve donanım sunan Dacia Duster, düşük yakıt tüketimli ve karbondioksit salınımlı motor seçeneklerine de sahip.

    Dacia Duster, her türlü yol koşulunda etkin sürüş kapasitesi sunan bir araca ihtiyaç duyan müşterilere yönelik sağlam, güvenilir, çekici tasarımlı ve kullanımı kolay bir 4X4 olarak tasarlandı.

    Romanya'da Piteşti fabrikasında 4x2 ve 4x4 versiyonlar olarak üretilen Dacia Duster, Türkiye'de 1.6 16V 110 beygir benzinli ve 1.5 dCİ 85 bg ile 110 beygir dizel motor seçenekleriyle sunulacak.

    Duster üretim ve satış anlamında uluslararası hedefleri olan bir araç. Logan ve Sandero'da olduğu gibi, Duster da dünyanın farklı bölgelerinde Renault veya Dacia markaları altında üretilip ticarileştirilecek.

    Dünyada geniş iç mekanlı, sağlam ve ekonomik 4X4'lere ihtiyaç olduğu ve bununla birlikte, bu talebin bugün yeterince karşılanmadığı bildirildi.

    Bu saptama sonucunda, Renault Grubu'nun ilk olarak büyümekte olan ülkelere yönelik her türlü yol koşulunda kullanılabilecek ekonomik bir SUV araç geliştirme kararı verdiği kaydedildi.

    Piteşti fabrikasında Duster projesinin geliştirilmesi ve endüstrileşmesi için, yeni vites kutusu (6 ileri 4x4 TL8 mekanik şanzıman) ve yakında çıkarılacak tüm Euro4 ve Euro5 uyumlu motor seçenekleri dahil, toplam 290 milyon avro yatırım yapıldığı belirtildi.

    -DACIA DUSTER'IN ÖZELLİKLERİ-

    4x4 arazi araçları denildiğinde çoğunlukla akla gelen geniş boyutlarda ve pahalı araçlar düşüncesini çürütmeye kararlı olan Dacia Duster, 4,31 metre uzunluğa ve 1,82 metre genişliğe sahip.

    Renault Megane büyüklüğünde kompakt boyutlu Duster, off-road kullanımda olduğu gibi şehir ortamında da aynı rahatlıkla kullanım sağlıyor. Dacia Duster, bir yandan arazi araçları dünyasına aidiyetini gösterirken, aynı zamanda çekici tasarımıyla şehir ortamına da mükemmel uyumunu sergiliyor.

    Dacia Duster gerçek bir 4X4 olarak tasarlandı. Geniş çamurlukları, krom kaplamalı radyatör kafesi, büyük tavan barları ile koruyucu tamponu Dacia Duster'ın 4X4 genleri hakkında hiçbir kuşkuya yer bırakmıyor. Yandan bakıldığında, kasanın yüksekliği, ''16'' lastikleri ve geniş çamurlukları sürücüyü en zorlu zemin ve yol koşullarının üstesinden gelmesini sağlıyor.

    Dacia Duster dünyanın her yerinde her tür zemin ve yol şartlarında kullanılmak üzere tasarlandı. Bu değişken ihtiyaçlara cevap vermek amacıyla, Dacia Duster, zemin yüksekliği, yüksek ve güvenli sürüş konumu arayışında olan ancak günlük hayatlarında dört çekere gerçekten ihtiyaç duymayan müşteriler için de 4X2 versiyon olarak da geliştirildi.

    Dacia Duster, 29 bin 990 lira ile 44 bin arasında değişen fiyatlardan satışa sunulacak




  • Teşekkür ederim bilgi verdiğin için Uzman rumuzlu arkadaşım.
  • iç tasarımı ofsayt ama fiyatına göre çok işlevsel bi araç ayrıca unutmayalım türkiye sadece izmir istanbul ankara değil %80 kırsal kesim o yüzden bence bu araç bu fiyatıyla müthiş işler başarır türkiyede en basit örnek chery nin cipleri bile çok sattı bu hem ucuz hem daha kaliteli hem daha gösterişli hem servis ağı reno...


    yaza arabamı değiştirmeyi düşünüyordum vala beni bile dürtüyo şuan şeytan al al diye dizel motor seçeneği kesinlikle tercih edilebilir...
  • öncelikle araç @uzman 0042 nin verdiği bilgilerdeki fiyatıyla girerse oldukça rağbet görür diye düşünüyorum.dacıa şu ana kadar logan ve sanderoyla iyi işler yaptı.

    özellikle verimli bir motor olan 1.5 dci tercih etmek için öncelikli nedenlerden olur.iç mekana gelince tamam çok gösterişli ve kaliteli olamayabilir ancak kullanışlı ve sade.aracın fiyat aralığına göre de tatminkar.
  • Bana göre 4x4 dizel 85,abs,katologdaki krom aksesuarlı 35000 olsa çok daha iddialı olurdu.sanırım bu dediğim 40000 civarı olacak 4x4 aksesuarlı 110hp dci de 44000.

    Şu an çıkacağı fiyatlar yüksek geldi en azından 4x2 85 lik dizel 30000 olsa..
  • bu aracın lansmanı yapıldığı aralık ayından beri arac almak için, bu aracı bekliyordum. yazık boşa beklemişim. 45 bin lira verdikten sonra ikinci elde çok temiz ve gerçek, tekrar altını çiziyorum gerçek 4x4'ler var. Ben hayal kırıklığı yaşadım...
  • renault maisten telefonla bilgi aldım..

    ambiance versiyon için:
    4x2 1.6 110ps benzinli + abs, klima, yolcu hava yastığı, 34.700
    4x2 1.5 85ps dizel + abs, klima, yolcu hava yastığı 37.700

    standart, siyah tavan rayları ve loureate, donanımda manuel klima standart

    opsiyonel olan ekipmanlar abs, kilima, yolcu hava yastığı ve 16inç jantlar


    araçlar mayıs sonu haziran başı gelecek, 4x4ler şuan gelmiyor, daha ileri bir tarihte gelecekmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 9 Mart 2010; 15:48:29 >
  • Hocam klima standart o zaman.Opsiyonlarda klima yok dizel klimalı 4x2 85 lik 34700 sanırım
  • klimayı yazmayı unutmuşum

    araçlar klimalı klimasız olarak varmış yani opsiyonel..
    ellerinde araçla ilgili fazla bilgi yokmuş ancak

    ambiance ve loureate olarak iki donanım var. "loureate" bir üst donanım.


    birde kadın deri döşeme vs. bişeylerden bahseti, bu full donanım heralde, ama bilgi veremedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 9 Mart 2010; 15:08:35 >
  • Yukarıda söylemiştim zaten bu zihniyeti bozuk Türkiye yöneticileri öteden beri alışkın oldukları kazıklama alışkanlıklarından vazgeçmeyeceklerdir, yedirmezler o arabaları Avrupa fiyatlarıyla milletimize
  • Bu aracı alacak arkadaşlarla bir anımı paylaşıyorum. Dacia MCV ilk çıktığında 5 kişilik lansman fiyatı 24.250 TL idi. Bayi satış sorumlusu 24.000 TL'ye bile vermedi, 250 TL indirimi yapmadı.Bende kızdım almadım, bir sene sonra 14 bin kmde ki aynı aracı, 17.000 bin liraya aldım.Satış saorumlusuna sonradan çok dua ettim, iyiki satmamassın diye.Diyeceğim o ki bu aracı alacak arkadaşlar acele etmeyin..Dacianın ikinci eli çok zayıf...Bu paraya kendini ispatlamış çok güzel 4x4'ler var ikinci el piyasasında...
  • borsacı67 söylede köy yollarında kullanılabilecek , 4x4 ,az yakan ,az vergili ,her yerde servisi olan, bir araç onu alalım..emin olun böyle bir araç bekliyoruz..ancak halen yok..
  • araç çıkınca kardeşime almayı planlıyoruz, dci 85 ve biraz dolusunu (5 kol 16 jant ve güvenlik ekipmanları dahil)
    35 bin tl biçmiştik ve ayırmıştık ama galiba 38 lere dayanıcak....29 990 a sadece kasa veriyolar heralde
  • güzel demişsinizde
    ne var piyasada boyutları anlamsız terios mu 50 bin tl lik qasqai imi, yerden bitme urban cruiser mı, ne olduğu belli olmayan materia mı....
    bu aracı hedefleyenler hafiften jip veya suv görünümü, ferahlık ekonomik motor ve yürütme maliyeti vs......35 bin tl lere suv a adım için güzel bir seçenek gibi



    quote:

    Orijinalden alıntı: borsaci67

    Bu aracı alacak arkadaşlarla bir anımı paylaşıyorum. Dacia MCV ilk çıktığında 5 kişilik lansman fiyatı 24.250 TL idi. Bayi satış sorumlusu 24.000 TL'ye bile vermedi, 250 TL indirimi yapmadı.Bende kızdım almadım, bir sene sonra 14 bin kmde ki aynı aracı, 17.000 bin liraya aldım.Satış saorumlusuna sonradan çok dua ettim, iyiki satmamassın diye.Diyeceğim o ki bu aracı alacak arkadaşlar acele etmeyin..Dacianın ikinci eli çok zayıf...Bu paraya kendini ispatlamış çok güzel 4x4'ler var ikinci el piyasasında...




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.