Şimdi Ara

Monster HTS1000 nereden temin edilebilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ses ve görüntü sistemimi bağlamak için akım korumalı priz arıyorum ama internet üzerinden alabileceğim güzel bir priz bulamadım.
    Sıfır yada 2. el Monster HTS 1000 bakıyorum. Ama illa HTS1000 olacak diye birşey yok, tavsiyelerinizi de bekliyorum akım korumalı prizlerle ilgili.
    Teşekkürler.



  • yok mu arkadaşlar aranızda kullanan?
  • Bahsettiğin ürün bu sanıyorum !!!Yurt dısı siteden alınmıştı ama Türkiyede varmı bilmem yurt dışı fiyatı 110 TL.Her hangi sorunda uyarı sesi mevcut ve akımı kesebiliyor otomatikman LCD tvden ses sistemine telefona modem girişlerine kadar mevcut.
    2-4 lü dörtlüsü 15 dolar gibi satılıyordu.

     Monster HTS1000 nereden temin edilebilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 6 Aralık 2009; 0:09:00 >
  • Yurtdışında Almanyada olan modeller Türkiyeye oluyor ama 110TL değil ne yazık ki fiyatları.
    Türkiyede aztek teknoloji getirtiyor diye biliyorum ama nerede satılıyor bulamadım.
  • http://www.hepsiburada.com/monster-hts-1000-de-akim-koruma-prizi-109456-/productDetails.aspx?CategoryId=100565&productId=bs1126
    arasıra buraya gelip bitiyor sık sık kontrol edersen alabilirsin. fiyatı 300 tl idi. world'e 270 e geliyordu kampanya sırasında. almanyadan alınanı burada kullanabilirsin ama fiyatı buradan pahallıya geliyordu en son araştırdığımda. ebay.com dakiler ucuz ama 110 volt için olanından ve giriş değişik doğal olarak. uk'dakilerde aynı..
    sadece akım koruması arıyorsan beklin marka olan 40-50 tl olanlar işini görecektir. bu hts1000'nin en önemli özelliği "power clean" diye adlandırılan "temiz enerji" . bu da ses ve görüntü sistemlerinde hatrı sayılır ve bakınca ,dinleyince hemen fark edilir iyileşme sağlıyormuş bende niyetlendim ama çok pahallı diye daha sonraya ertelemiştim.




  • hepsiburada da bir macera yaşadım zaten. Ürün gelince haberdar et diye tıklamıştım. Ürünün geldiği mailini alınca satın aldım. 2-3 gün sonra ürün isteğiniz üzerine iptal edilmiştir diye mesaj attılar, kim size ürünü iptal edin dedi ki iptal ettiniz dedim, cevap ürün bedeli kartınıza yüklenecektir oldu

    O sebeple HB'dan ümidi kestim, başka yerde gören duyan olursa haber ederse sevinirim, yurtdışından almak istemiyorum.
  • yaw maceraya bak kardeşim tam komedi!!

    ben hayatta almam böyle net-met yerlerinden bu kabil malları,pahalıda olsa görerek almalıyım,herif bir masa-sandalye
    bir telefon ile sistem kurmuş,ülen kimdir bunlar belli bile değil vede senin paranla iş tutuyor uyanıklar
  • Bizi netten alışverişe mahkum edenler utansın
    Buralarda olmuyor bu tarz ürünler ne yazık ki
  • quote:

    hepsiburada da bir macera yaşadım zaten. Ürün gelince haberdar et diye tıklamıştım. Ürünün geldiği mailini alınca satın aldım. 2-3 gün sonra ürün isteğiniz üzerine iptal edilmiştir diye mesaj attılar, kim size ürünü iptal edin dedi ki iptal ettiniz dedim, cevap ürün bedeli kartınıza yüklenecektir oldu

    hakkaten komik bunlar yaw..başıma henüz böyle bişey gelmedi hb'dan bende amayı planlıyordum demek benim başımada gelebilirmiş. aslında bu şirket bildiğim kadarı ile doğan grubuna ait ama bu tür işler almanyada bile oluyor burada hayde hayde....!
    fakat bide mediamarkt'ta da olduğunu biliyorum aynı fiyat aralığında ama her mağazasında olmayabilir. başka yerde de duymadım,araştırmamıştım daha doğrusu buralarda bulurum diye. istanbuldaysan bikaç mm mağazasına bakıver belki bulursun. yada direk ithalatçısına sormak lazım nerede satıyorsunuz diye.. kolay gelsin ..




  • ithalatçısına mesaj yazdım ama bir cevap gelmedi. Zonguldakta olduğum için burada o tarz ürünler bulunmuyor ne yazık ki. olmadı mediamarkt'a yolu düşen bir arkadaşa aldırtacağız sanırım
  • Yurt dısındaki şuanki fiyatını verdim tanıdıgınız varsa e-baydan rica edin sizin adınıza alsın gümrük sorunu vs olmaz ptt kapınıza kadar ürünü getirir en fazla masraf olarak ptt ye 5 lira ödersiniz.
    Ben en pahalı ürününü ekledim monsterin çoklu giriş ama 4-6lı giriş isterseniz 20 dolar civarları üstelikte satıcı geri iade secenegide eklemişti sorunlu hasarlı üründe.Bazı cihazlarda artık yurt dışından almayı seciyorum gümrük sorunu olmayan.Güzel ülkemizde halen birileri haksız kazancı seviyor 1 e al 10 a sat şu ithalat yasası umarım değişir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: andy1

    Yurt dısındaki şuanki fiyatını verdim tanıdıgınız varsa e-baydan rica edin sizin adınıza alsın gümrük sorunu vs olmaz ptt kapınıza kadar ürünü getirir en fazla masraf olarak ptt ye 5 lira ödersiniz.
    Ben en pahalı ürününü ekledim monsterin çoklu giriş ama 4-6lı giriş isterseniz 20 dolar civarları üstelikte satıcı geri iade secenegide eklemişti sorunlu hasarlı üründe.Bazı cihazlarda artık yurt dışından almayı seciyorum gümrük sorunu olmayan.Güzel ülkemizde halen birileri haksız kazancı seviyor 1 e al 10 a sat şu ithalat yasası umarım değişir.

    110 tl sanıyorum 2. el veya açık arttırması bitmemiş üründür.
    o fiyata bulsam alırım zaten ama yok.
    zaten resmini koyduğunuz modeli türkiyeye uygun değil.
    türkiyede 300tl civarı mediamarkt ta varmış. sanırım oradan alacağım.
    istediğim ürün 8 girişli olanı bu arada, yani hts 1000. 4-6 girişli olanların özellikleri bununla aynı değil, aynı klasmanda ürünler değil açıkçası.
    ebay.de de girmiştim açık arttırmaya ama yine 100 euro yu geçti fiyatı. o sebeple gümrük sorunu yaşamamak için tr den alacağım.
    yardım için teşekkürler bu arada.




  • Haklısın az önce baktım siteye almanya ucuyor 220 euro civarlarında amerikada satılan ürünle aynısı amerikadaki fiyatı 90 dolar civarı arkadasıma aldıgımız ürün ucuzlamış.İngilterede var 1 tane kalmış 55 paund istiyor 950 serisine.Bol sanslar
     Monster HTS1000 nereden temin edilebilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 9 Aralık 2009; 1:16:43 >
  • ebay dan alabılırsın dostum..gumruk falan olmaz..televizyonmu alıyosunda gumruk olsun.....
    en ucuz neredeyse oradan al..yeterkı satan şahıs tr ye gonderıcem desın....
  • 100$/100€ geçince gümrük ödeniyor (%40 civarı) diye biliyorum ki ebay.com daki ürünler Türkiyede çalışmıyor.
    ebay.de deki ürünler de 220€.
    ebay.de de 2 ürüne girdim açık arttırmada, 100€ 'ya çıkınca vazgeçtim.
    Mediamarkt'ta varmış, forumdan bir arkadaş alayım sana dedi. 290TL fiyatı varmış. En azından Türkiye garantisi olur.
    Haftasonu bakacak, alabilirse burada paylaşırım.
  • Bursa Mediamarkt'ta 350 TL. ürün mevcut
  • Forumdan arkadaş satın almış, istanbul medimarkt'tan.
    Sali günü elimde olur sanırım
  • Beyler ben tunçmatik marka akım korumalı priz aldım 7 li, ve gayet kaliteli duruyor. Fiyatı da 65tl civarı, kullanıyorum, tavsiye edebilirim diyecem ancak henüz tam olarak çalışıp çalışmadığını bilemiyorum
  • Ürünü dün kargo teslim etti, boyutu tek kelimeyle devasa
    Bugün ambalajını zor da olsa açabildim, akşama eve geçerken götürmeyi düşünüyorum. Bakalım nereye sığdıracağız bu monsterı

    Tek f konnektör koruması olması biraz kötü oldu benim için, 2 ayrı uydu girişim vardı, artık birini iptal mi ederim bilemiyorum.
    Ethernet korumasını bile düşünmüşler ama uydu neden 1 tane anlayamadım.
  • Hepsiburada stoklarına girmiş yeniden.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.