Şimdi Ara

ASUS F3F USB VE KAMERA SORUNU ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu laptopu yeni aldım. Aldığım arkadaş daha önce sorunsuz kullandığnı söylüyor. Format atıp göndermişti. Bazı driverleri yüklememişti. Laptopun sağ tarafındaki Usb aygıtları hiç görmüyor. Arka tarafdaki usb girişlerine usb bir aygıt takınca Usb aygıt tanınmadı penceresinde "Bu bilgisayar takılı Usb aygıtlardan biri çalışmadığından Windows aygıtı tanıyamıyor." uyarısını veriyor. Ayrıca kendi Kamerasını yüklemeye çalışırken

    Hata veriyor. Dolayısı ile kamereda yüklenmiyor.
    Tekrar Xp yükledim aynı hatalar. Vista yükledim aynı hatalar.

    Aygıt yöneticisinde tanınmayan donanım yok sadece Usb köklerden iki tanesi tanınmıyor diyor.

    Lütfen yardım ne yapmalıyım.
    Kameranın driverını üklemeye çalışırken verilen hata bu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oz58 -- 27 Kasım 2009; 0:24:18 >







  • Yüklemeye çalıştığın driver dosyası problemli olabilir yada driver o aygıta ait olmayabilir asus'un web sayfasından model ve işletim sistemine göre tekrar güncel driverini indirip yüklemeni tavsiye ederim..
  • anakart ile alakalı bir problem var belli, mcse arkadaşın dediği gibi anakartın sitesinden güncelleme yapman faydası olabilir. Ya da takıp yüklemeye çalıştığın cihaz parça bozuk olabilir.
  • Şu an yeniden format attım. Vista yükledim. Driverleri tekrar indirip yükledim. Zaten sistem yöneticisinde tanınmayan aygıt yok. Laptopun sağ tarafındaki Usb aygıtları hiç görmüyor. Arka tarafdaki usb girişlerine usb bir aygıt takınca Usb aygıt tanınmadı penceresinde "Bu bilgisayar takılı Usb aygıtlardan biri çalışmadığından Windows aygıtı tanıyamıyor." uyarısını veriyor. Ayrıca Kamerayı yüklemeye çalışırken şu hatayı veriyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oz58 -- 27 Kasım 2009; 0:21:09 >
  • senin sorunun kameranla değil ya anakartınla yada usb portlarında bir sorun var garantisi varsa garantiye gönder yoksa bir kaç adımda dene mesela bilgisayarının gücünü kes bios sıfırla yada bios pilini çıkart 20sn sürekli power tuşuna bas 15dk sonra pili tak tekrar açmayı dene.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayati54

    senin sorunun kameranla değil ya anakartınla yada usb portlarında bir sorun var garantisi varsa garantiye gönder yoksa bir kaç adımda dene mesela bilgisayarının gücünü kes bios sıfırla yada bios pilini çıkart 20sn sürekli power tuşuna bas 15dk sonra pili tak tekrar açmayı dene.



    Üstad laptopu yeni aldığım için sorunu çözemezsem iade edeceğim için laptopun içini açamıyorum.
  • Chipset driverlarını yükledinizmi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.