Şimdi Ara

AMD'de yeni bir işten çıkartma gündeme gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Kısa bir süre önce üçüncü çeyrek finansal sonuçlarını açıklayan AMD, bir önceki çeyrek ile kıyaslandığında kayıplarındaki azalma ile iyiye işaret vermiş ve firmaya yakın kaynaklar 2010 yılından itibaren kârlılığa dönüş hedefi koyulduğunu dile getirmişlerdi. 2008 ve 2009 yıllarında özellikle Avrupa operasyonunda küçülmeye giden ve çok sayıda çalışanı ile yollarını ayıran AMD'de yeni bir işten çıkarma gündeme gelebilir.


    Firma tarafından resmi olarak doğrulanmış olmasa bile endüstri içerisindeki kaynaklar AMD'nin ilk çeyrekte bir kısım çalışanlarıyla yollarını ayıracağına işaret ediyor. Bulldozer mimarisi öncesinde 2010 yılında rekabet adına ciddi zorluklar yaşayacağı düşünülen AMD'de, gündeme gelen işten çıkartmanın firmanın Amerika operasyonunda etkili olacağı belirtilirken, kaç kişiye pembe ihbar kağıdı yollanacağı ise henüz netliğe kavuşmadı.




  • AMD UFAK UFAK GİDİYOR
  • umarım kimse işinden olmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iscanthere

    umarım kimse işinden olmaz


    bende umarım işten çıakrılanlar çabucak iş bulur.
  • kötü sonuç karşısında intel gibi dev var amdnin yanlışı burda reklam yapamıyor sorun reklamda bazı yerlerde daha iyi ama onu tanıtamıyor...
  • demircibu çok haklı nerde bir notebook reklamı görsem başında veya sonunda intelin logosu ve müziği karşıma çıkıyor.
  • daha indirim yapmaya devam etsin AMD

    sanki piyasada 10 değişik marka işlemci var da, rekabet hat safhada, indirim babam indirim... madem AMD işlemcilerine bu kadar güveniyor, madem ota moka intel'in önünde deniliyor(!), neden fiyatları 200$'ın altına çekiyorsun?? ne yaptıysan hakkını al!!!

    sürümden kazanma stratejisinde de öyle bir fiyat konulmalıdır ki ortaya gerçekten uzun vadede kâr getirsin... 2 senedir AMD batıyor lafını duymaktan sıkıldım.. batacaksa batsın.. yoksa, amanın işte kötüye gidiyoruz diye sürekli açıklama yapmasın..

    otursun adam akıllı reklam yapsın.. bunları akıl edemiyorlar mı sanki??
  • adamlar ucuza bile satamıyor geliri az olduğu içinde reklam yapamıyor. amd şu an tek çare giderleri azaltmaya çalışıyor ama nereye kadar? ar-ge den kısmaya başladıkları anda çküş hızlanacaktır.
  • yaw hocam bu kadar saçma iş olmaz ya... hem gelirin az hem indirim yapıyorsun.. ben AMD'nin yerinde olsam bundan sonra işlemci fiyatlarında zama giderim.. yoksa gerçekten batması yakındır..

    hoş AMD'yi sadece işlemci olarak düşünmemek ekran kartı tarafınıda düşünmek gerek (ki HD5000 serisi gerçekten 10 numara oldu), işlemcide yakalayamadıkları başarıyı ekran kartında yakalarlar umarım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TechZone

    yaw hocam bu kadar saçma iş olmaz ya... hem gelirin az hem indirim yapıyorsun.. ben AMD'nin yerinde olsam bundan sonra işlemci fiyatlarında zama giderim.. yoksa gerçekten batması yakındır..

    hoş AMD'yi sadece işlemci olarak düşünmemek ekran kartı tarafınıda düşünmek gerek (ki HD5000 serisi gerçekten 10 numara oldu), işlemcide yakalayamadıkları başarıyı ekran kartında yakalarlar umarım


    zam yapsa kim alacak amd yi? zaten ekran kartları satılmasa amd ne halde olurdu Allah bilir. eğerfermiden sağlam bir darbe gelirse ki öule oalcak gibi amd daha da zora düşecek demektir. indirecek fiyatta kalamdı yakında bedava verecekler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.