Şimdi Ara

Projeksiyonlara ucuz,orjinal, garantili lamba (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
47
Favori
22.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bir projeksiyon manyağı olarak mesajım bulunmalı
  • led laser lambalı cihazlar çıkmaya başladı özellikle casio da 2500 ans. lik bir model mevcut zoom oranı max. ve min. değerleri çok başarılı sanırım metal lambalar ufak ufak tarihe gömülüyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: posıtıve

    led laser lambalı cihazlar çıkmaya başladı özellikle casio da 2500 ans. lik bir model mevcut zoom oranı max. ve min. değerleri çok başarılı sanırım metal lambalar ufak ufak tarihe gömülüyor


    Merhaba tabiki yeni malzemeler çıkacak, bizde kendimizi ona göre güncelleyeceğiz. Casionun cihazları güzel cihazlar, lamba ömürleri ne kadar bakalım geri döndükçe göreceğiz. Yani söylenen rakamlar olacak mı? bende merak ediyorum.
  • Merhaba arkadaşlar led projeksiyonlar hakkında biraz bilgi vermek istiyoruz standart led projeksiyonlar sadece power ledle aydınlatma ile dlp chip üzerinden görüntü vermektedir bunlarında en yüksek ışık vereni 400 ansilümene eşittir lazer led karışımında ise çoğu arkadaşlarımız lümen ile ansi lümeni birbirine karıştırmakta, yurt dışı sitelerinde cihazlara ( 2000 lümen derken burda 2000 ansilümen ) diye satılmaktadır.
    2000 lümenlik bir ürün ancak 1100-1200 ansilümene eşit gelmektedir bu ürünlerde ( yeşil lazer kırmızı led yeşil lazerin fosfor çarkına yansımasından mavi renk) elde edilmektedir bir süre fosfor çarkı yada renk çarkı biraz kirlenince renkler birbirine girecek veya zayıflıyacaktır ama lcd ürünlerde RGB renk daha doğal ve gerçeğe çok yakındır 3 DMD yada lcos d-ilada ise tam profesyonel görüntü alınmaktadır.

    Bize 1 tane ledle çalışan projeksiyon geldi ve SONY 2000 ansilümen lamba ile çalışan ürünle yanyana koyduk ledli ürün lambalı ürünün yanında mum ışığı gibi kaldı,

    ARC lambaların ilk icadını philips yapmıştır Üretici firmaların ileride teknolojiyi daha iyi kullanacaklarına eminiz çok aşırı yüksek ışık veren bir lambanın ledle yada lazerle üzerine çıkmak şu anki teknoloji ile mümkün değildir.

    Dünyanın en iyi projeksiyon firmaları hiç vazgeçmeden lamba kullanmaktadır ve lamba teknolojisi çok gelişmiştir şu an 5000 saat çalışan projeksiyonlar bile vardır
    ne zaman 30.000 ansilümenlik ledle çalışan ne zaman projeksiyon yaparlarsa o zaman lamba teknolojisi yavaş yavaş bitecektir.

    bilgilerinize
    saygılarımla



    BETA PROJEKSİYON SAN.TİC.LTD.ŞTİ

    PROJEKSIYON TAMİR & SATIŞ LAMBA YENILEME ORJINAL VE MUADIL LAMBALAR

    Saygılarımla

    Timur Avcı
    BETA PROJEKSİYON yönetim kurulu başkanı



    www.betaprojeksiyon.com
    info@betaprojeksiyon.com
    satis@betaprojeksiyon.com

    0555 211 83 51 Mustafa Avcı Firma müdürü
    0212 521 57 50 Dilek Bayrak satış temsilcisi
    0212 491 18 78 teknik servis




    projeksiyon lamba yenileme videohttp://www.betaprojeksiyon.com/video-1.html
    projeksiyon optikal bakım videohttp://www.betaprojeksiyon.com/video-2.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BETA PROJEKSİYON -- 25 Ağustos 2010; 1:23:30 >
  • Evet, lambamın bitmesini bekliyorum, 2950 saati geçti , patlamadı daha :) Daha da devam edecek gibi meret, herhangi bir olumsuzluk yok görüntüsünde henüz. Bu kadar gideceğini düşünmemiştim doğrusu. Bunda cihazı serin ortamda kullanmamın etkisi olmuş mudur merak ediyorum. Malum sıcakta fan daha fazla çalışıyor parlak modda çalışır gibi. Kışın projektörü çalıştırırken kaloriferi kısıyorum yazın da klimalı ortamda kullanıyorum.

    Bitsin, inşallah göndereceğim Vedat arkadaşımıza lambayı. Selamlar
  • mesajim bulunsun elbet birgun lambaya ihtiyacim olacak
  • BETA PROJEKSİYON yetkilisine açıklamasından dolayı tşkr ederim bir sanyo z4 sahibi olarak 3lcd nin renk gerçekçiliğine katılıyorum


    fakat anlayamadığım o kadar yazmama rağmen proj. cihazı tavsiyeler. böl. de bazı ist. elektronik cih. satış firma yetkililerinin halen dlp yi öve öve bitirememeleri beni çileden çıkarıyor stokda ne varsa insanlara onu öneriyor

    dlp nin texas inst. tarafındna geliştirilmiş ve tabanı siyah beyaz görüntüye dayalı bir sistem olduğunu her post. da belirtmeme rağman insanalr halen alım yapmakda daha sonra üst. modlee geçeceğim diyerek satış ilanları açmakda 100 hr kullanılmış cihazlar için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 6 Eylül 2010; 12:44:18 >
  • bende projeksiyon cihazımı yeni aldım şuana kadar no problem.ama ilk sorunda sizi ararım
  • Bu başlıktan haberdar olduğumdan beri, projeksiyonumu daha rahat ve daha çok kullanmaya başladım.
    İsmail Bey'le biz de birgün tanışacağız gibi duruyor.
  • Bu gidişle tanışmamız uzun sürecek gibi :) 3050 saati buluyor daha patlayacak gibi durmuyor benim Epson twd10 (720phd) cihaz !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yilmaz07

    Bu gidişle tanışmamız uzun sürecek gibi :) 3050 saati buluyor daha patlayacak gibi durmuyor benim Epson twd10 (720phd) cihaz !


    :))
  • Bir mesajım bulunsun bakalım, hayırlı çalışmalar dilerim ;)
  • Pm..
  • msjım bulunsun belki günün birinde tnaışmış oluruz .
  • Takip açısından ilerde lazım olur die
  • Öncelıkle Herkeze iyi gunler diliyorum,

    Arkadaslar benım panasonic PT-LC55E markalı bı projeksiyon aletim var.
    projeksıyonu laptopuma veya masa ustu pc me bağladıgımda 5-10 dakıka çalısıyor ve sonunda göruntu gidiyor sadece göruntu gıdıyor ama projeksıon calısmaya devam edıyor sonra tusuna basıorm göruntu tekrar gelıyor yıne 5-10 dakıka calısıor ve tekrar gıdıyor sureklı bu boyle devam edıyor arkadaslar acaba bu projeksyonda ne var varsada tamır edıle bılırmı ? edilirsede bu bana tahmınen nekadara patlar:)

    yardım edebılecek ve yardım eden arkadaslara sımdıden tesekkur ederm :)?
  • Merhaba cihazınızın lamba süresine bakın 2000 saate yaklaşmışsa yüksek bir ihtimalle lamba, yok eğer lamba süresi az ise lamba sürücü devrede arıza olabilir. Görmeden net konuşmak hatalı olur.
  • hmmm lamba calısıor ama lambanın devresındense nekadar patlar bana acaba :) tahmınen ?
  • Projeksiyon meraklısı olarak benim de bir mesajım bulunsun:)Şu an 2 projeksiyonum var,bir lcd,biri dlp.Diğer özellikleri hemen hemen aynı gibi.ikisini yan yana açtım,dlp lcd nin yanına bile yaklaşamaz.Onun için hitachi lcd olanı evde maç film vb.izlemek için benq dlp yi okulda ders işlerken kullanıyorum.Hitachi 550 saatte,benq 120 saatte.Süre sonunda mutlaka tanışacağız,vedatkerem bey.
  • merhaba benim lambayı söktüm temizledim bezle ondan sonra taktım çalışmıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.