Şimdi Ara

Röportaj: Koç.net ile BİRİ'yi konuştuk (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
11.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • herkes uzman olduğu işi yapacak!
  • Biri'ye teşekkür ediyorum Sınırsıza geçtim, aylık 45 lira sabit beklerken 60 lira geldi. Sebebi ise şu; Ayın 15'inde tarife değişikliği yaptınız, 15 günlük internet bedeli 15 TL tuttu. Üstüne 45TL sınırsız eklendi. Sövülmeyi sevesiceler...
  • ben birinin ilk müşterilerindenim.bize iyi bir modem olan wav-140 ı 50 tl karşılığında sözleşmesiz vermişlerdi.Şuanda kendilerinden memnunum ve bir yamuğunu görmedim.Bana her ay 45.31 liralık fatura yolluyorlar.Kopma vb olaylar tt den kaynaklı olduğu için bahsetmiyorum ve kısacası tercih edilebilir bir internet sağlayıcısı bence.
  • Koçnetin abone sayısı 800000 civarında Türk Telekom adsl hatları 7 bucuk milyon civarında fark ortada yeni bir olusum
    Ben ttnet personeli olarak Kocnet'E başarılar diliyorum.
  • Bir kac ay Biri ADSL musterisi olmus birisi olarak cok basit sekilde acikliyorum. Kesinlikle uzak durun. Ne kadar kotu olabilirki demeyin. Bir defa bulastinizmi kurtulana kadar gunlerinizi zehir ediyorlar. Bu arkadaslar nasil utanmadan cikip roportaj verebiliyorlar anlamiyorum. Koc gercekten bu sektorde birsey yapmak istiyorsa, ADSL'den sorumlu kadrosunu en ustten baslayarak degistirmeli.
  • ttnet altyapısını kullanıyor zaten koç ne fark eder. ülkede hala internet tekel ve bu değişmeyecek asla çünkü izin vermezler burası anlaşıldımı iyice?

    yani asla araptan israilliden vs vs den kurtulamayacağız nedeni ise siyaset tabiki.

    böyle oldukçada daha çok arap kazanır bu memlekette. zaten kazanmayan tek kesim türkler onun dışında kalan herkes kazanıyor anlamıyorum.

    he son olarak koç net aldığınızda kapatmak için dahi günlerce uğraşıyorsunuz teknik servis için muhatab bulamıyorsunuz sürekli kopuyor vs vs... itiraz eden olursa ki olacaktır ben bizzat kullandım aynen bunları yaşadım kapatmak için bile günlerce uğraştım çamur gibi yapıştılar...
  • Kurumsal bir firma karşısına, fii tarihinden kalma kablolu mikrofon ile çıkılıyor.Bu bir eksi,dikkati bozuyor.
    Bir diğer konu BiriAdsl aldığımızda, TT üzerinden halen sabit bir şekilde TT'ye para ödemeye devam ediyoruz.O da TT hiç konuşmamanıza rağmen , TT'ye ödediğiniz telefon sabit ücretinin devam etmesi demek.Sadece Biri'ye bağlı olmuyorsunuz.
  • Koç netmi? asla..
  • bencede asla Koç güvenmem okadar zengin aama kendi markası bile yok taşeronluk yapıyo sadece IT herkes yapıo çözüm ortağı bişeyler üretsinde görelimm yazılım donanım
  • 6 ay boyunca müşterisi idim, her ay en az 5-6 görüşme yapıyordum bağlantı problemleri ile ilgili. Paket 8 bağlantı hızı) değişikliği talebinde bulundum ( inanmayana belge de sunabilirim) 27 gün sürdü. Aboneliğimin iptalini istedim, 11gün sonra tenezzül edip aradılar, ay sonunda kesinlikle abonelik iptal olacak denmesine karşın tekrar tekrar arayıp iptal ettirebildim diğer aybaşında.



    tazminat davası açmaya hazırlanıyorum, taleplerin en geç 3 işgünü içerisinde işleme konacağı taahhüt edildiği halde yerine gegtirilmemesi başlık ve altbaşlıkları altında.



    Defalarca fırsat bulabildiğim heryerde yazdım, asla ve asla kimsenin müşterisi olmayı istemeyeceği bir kalite anlayışına ve işleyişine sahipler.



    Çeşitli portallarda mesajlara genel cevap verilirken, firma yetkili veya temsilcileri bir defa olsun " hemşerim derdin ne senin, neden bu kadar memnuniyetsizsin?" diye bir kere muhatap olmadılar. Tebrikler.



    Kendime görev edindim, tanıdığım bildiğim herkesi bu firmadan uzak durmaları konusunda yaşadığım tecrübeleri aktararak uyarıyorum ve rahatlıkla söyleyebilirim ki, sadece benim bu hareketimden ötürü 100 den fazla potansiyel müşteri kaybı ve en az 30 faal müşteri kayıpları olmuştur.



    Yazımı okuyan olur mu bilmem ama, eğer birileri okursa, birilerinin dikkate almasını önemle bildiriyorum.



    Saygılar..
  • Bende nerdeyse ilk çıktığı aylardan beri Smile abonesiyim.Daha öncesinde TTnet kullanmıştım ve açıkcası teknik servis olarak o dönemler berbattı.Gerek kendi bağlantım için olsun gerek arkadaş gerekse tanıdığım internet kafelerin bağlantılarıyla ilgili olsun müşteri hizmetlerine ulaşmak,muhattap bulmak ve o muhattaptan mantıklı bir cevap ya da çözüm almak çok zordu :)) Yakın zamanda da faturaları ellerine ulaşmayan,kotasına bakamayan ya da baksa bile doğru bilgileri göremeyen arkadaşlarım var TTnet tarafında.Smile'a gelince müşteri hizmetleri şimdiye kadar beni pişman etmedi.3-4 defa bağlantıyla ilgili sorunum oldu ve ilk baştada satıcının hatasından kaynaklı bir fatura olayı oldu ama olayı eziyete çevirmeden çözdüler sağolsunlar.Fakat kapattırma sırasında ne olur bilmiyorum (:
  • ttnet ve telekomdan bağımsız kendi altyapınızı kurarak ne zaman hizmet vermeye başlayacaksınız diye bir soru güzel olurdu. Bunlar ne kadar konuşsa boş ttnet ve telekom altında iş yaptıkları sürece.
  • oo forumun ilk kez hemfikir olduğu bir konu vay be:)
  • Bir kere hata yapıp Biri'ye abone oldum olmaz olaydım. Kafalarına göre fazladan para kesiyorlar. Kullanmadığım zamanın parasını istiyorlar. Tüketici mahkemesine verdim kendilerini, söke söke alacağım. Lanet olsun koça ve onun yaptığı herşeye...
  • yahu altyapı ttnetin değilmi bunlar ne biz yaptık biz ettik?hadi sıkıyosa bana 8 mbit adsl+sınırsız sabit telefon görüşmesini 100 lira yapsın.üç kuruşluk modemi millete paha biçilmez bişeymiş gibi ballandıra ballandıra nalatmaları yokmu yaa.nse röportaj güzel olmuş.emeğinize sağlık
  • "Çıkış anında farklı şekillerde offerlar sunuyor olacağız." İngilizce kelime kullanmasa olmazdı....
  • Ben de bu yazın biriye abone olacaktım. Başvurumu her şeyi yaptım ancak 10 küsür gün geçmesine rağmen kimseden ses seda çıkmadı. Hergün arayıp ulaşmama rağmen. Ben de gidip iptal ettirdim başvurumu. Anlattıklarınıza göre iyi yırtmışım o zaman

    Gerçi bu seferde ttnet sömürüyor...
  • koç grubu genel olarak para kazanmak uzerıne kurulu arabada olsun baska selerde olsun gerekırse kalıteden kısıp karlılıgı arıtırlar ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: posses

    koç grubu genel olarak para kazanmak uzerıne kurulu arabada olsun baska selerde olsun gerekırse kalıteden kısıp karlılıgı arıtırlar ...


    aynen katılıyorum onbaşım
  • Ne Kadar Biri Adsl Mağduru Varmış.Zaten Videoyu izledikten Sonra Sempatim Olmayan Bu Firmaya Dahada Soğudum.Koç Gibi Büyük Bir Guruptan Daha Ciddi Bir Ofis Daha Ciddi Çalışanlar Beklerdim.Bence İnsanlar Çalıştıkları işe Saygı Duymalı ilk Önce Bizde Adam Bilişim Sektöründedir ama Hiçbirşey Bilmez Bunuda Bir Eksik Olarak Görmez Her Konuda Böyleyiz Sadece Bilişim Sektöründe Değil. Birde Wi-Max Konusunda Şöle Böle Yaptık Diyorlar Ne Zaman Hizmet Vereceksiniz Deyince (Pis Bir Sırıtma ile)Tam Tarih Belli Değil Diyor :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.