Şimdi Ara

/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4] (1119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23.476
Cevap
149
Favori
1.413.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11171118111911201121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunda 2030 yılına gelen hiç var mı? Bir oyuncu profilin merak ettim gelen varsa lütfen alıntılasın / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4] 

  • Birebirlerde sorun yaşayan var mı?

    Sigames forumlarında da yazılmış birebirlerde kaleciler devleşiyor, zor gol atıyorsunuz. 6 mutlak gol pozisyonum var mesela ama gol olmuyor bir türlü. Rakip takım kalecisini çalıştırıyoruz maçlarda. :)
    https://community.sigames.com/topic/507412-1-on-1-misses-pkm-attached/
  • Garip ama eğlenceli bir oyun olmuş bence, ben beğendim bu yılkini şu ana kadar. İlk versiyonlarda forvetler resmen gol atamıyor + acayip gereksiz penaltı oluyordu ama yeni güncellemelerle bunlar çözüldü. Şu an fena değil oyun. Bu oyun da bu kadar oluyor zaten en fazla, çok da şey beklememek lazım

    Galatasaray ile 4 sene devirdim; sadece 2 kupam var. Bu bakımdan gerçekçi açıkçası, ligi domine edemedim. İlla ki bir takım coşuyor. Mesela son yıl ligin son 6 haftasında 2. idim; liderle 1 puan farkım vardı. Son 6 maçı da kazandım. Eski serilerde olsa lider takım mutlaka bir puan kaybederdi, ben şampiyon olurdum. Adamlar da 6 da 6 yaptı iyi mi Transferleri vs. de daha güzel. FM 2019 da bu konuda iyiydi gerçi ama yine de ligi domine ediyordunuz bir şekilde. Bu sefer yapamadım henüz. Gerçi FFP kalkınca artık kadro kalitem gittikçe yükselmeye başladı, tutamazlar bu saatten sonra da şimdiye kadar iyi geldi yapay zeka.

    Daha çok altyapıdan oyuncu da çıkmaya başlamış sanki ya da koçları vs. düzeltince oyun size daha iyi gençler veriyor. As forvetim şu an 19 yaşında bir regen ki 50 MN Euro verdiler satmadım. Sağ bekim de 20 yaşında regen. Kalemde yedek olarak 20 yaşında bir regen var, Mustafa Kapı ve Süleyman Luş da yedek olarak geliştirebildim. Bir regen yedek de orta alanda var yine yedek seviyesinde. 4 yılda 4 regeni kadroma monte edebilmişim, hepsi de benim altyapımdan çıkma. Altyapımdan çıkıp daha üst takıma yükselemeyen bir elemana da 50 MN verdiler ama onu da satmayıp kiraladım. Yer yoktu takımda Bu şekilde altyapıda da 3-4 regen daha var. 4 yılda 8 iyi regen çıkmış oldu altyapıdan ki geçmiş serilere göre çok iyi bir sayı. İyi de gelişiyorlar, geldikleri gibi durmuyorlar sürekli geliştirebildim adamları. Hangi özelliklerini geliştirmek istesem gelişti diyebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

    Birebirlerde sorun yaşayan var mı?

    Sigames forumlarında da yazılmış birebirlerde kaleciler devleşiyor, zor gol atıyorsunuz. 6 mutlak gol pozisyonum var mesela ama gol olmuyor bir türlü. Rakip takım kalecisini çalıştırıyoruz maçlarda. :)
    https://community.sigames.com/topic/507412-1-on-1-misses-pkm-attached/
    Görselle anlatmak gerekirse durum aşağıdaki gibi. Bu maçta yedek ağırlıklı bir kadro var ama as kadroda da benzer şeyler oluyor. 9 mutlak gol şansı yakaladım ama sadece iki tanesi gol oldu. Birebirleri kaleciye nişanlıyorlar çoğunlukla, rakip kaleci de 8 kurtarış yaptı buna bağlı olarak zaten.

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 18 Aralık 2019; 23:7:56 >
  • Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt
    Ben tam bunu yazmak için girdim bunlarla karşılaştım. Bir forvetim Gabigol, diğer forvetim Aboubakar. Değişmeli oynuyorlar ve ikisininde 20şer golü var. Yani gol sıkıntısı çekmiyorum.
    Ancak savunma arkasına mükemmel sarkmalarına rağmen çok iyi toplar gelmesine rağmen bire birde abartılı şekilde kaçırıyorlar. Genelde kaleci kurtarıyor ama dışarıya attıklarıda oluyor.
    Sürekli şut çalıştırıyorum ama çok faydası yok sanırım kaçmaya devam ediyor :)
    Var mı bilgisi olan bu olayı çözebilecek :))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt
    Teman nedir :))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gfblugano35

    Teman nedir :))
    Andromeda FM 19 Skin Final
  • yılbaşı indirimi ile steam kodu playstore'da 98 tl ye düştü bugün bilginize



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doomcurse -- 19 Aralık 2019; 15:50:55 >
  • Güncelleme geldi arkadaşlar. Saveli oyunlarda geçerli mi bu son güncelleme ??
  • 313mb'lik güncelleme geldi yine. Umarım düzgün bir güncellemedir.

  • 20.2.3 Changelist


    - Stability fixes

    - Fixes for those unable to see In-Game Editor when activated

  • Arkadaşlar siz forma numarası verebiliyor musunuz? Bendem hiç forma numarası istemiyor lig başlamadan önce. 2nci sezonumdayım. Neden olabilir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    Evet forma numarası verdim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Playstore 98 liraya satıyor şuan.https://www.playstore.com/urun/football-manager-2020
  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    Playstore coktu sanirim
  • Oyunu dün satın aldım. 5 senelik emektar laptopda oynuyorum. Fm19a göre daha hızlı ve akıcı geldi gözüme. Detay olayını biraz daha artırmışlar daha tam kafa yormadım ama hoşuma gitti. Voiduda 118e satılıyor. En ucuz burası sanırım. Anında kodu veriyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y Ddraig Goch -- 20 Aralık 2019; 12:41:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    Bu siteden daha önce alışveriş yapmadım. Alınır mı ?
  • coolbro kullanıcısına yanıt
    Siteden sorun çıkmaz telekomun.
  • Aklımda şöyle bir taktik var.

    Defans hattı önde, aşırı bir pres olmasın takım yorulmasın diye fakat rakibide rahatsız etmek istiyorum yani başakşehirin yaptığı gibi alan kapatarak ve ara sıra ani presler.

    Bekleri ileri çıkarmak istiyorum, sağdan soldan ortalar hoşuma gidiyor.

    Bu taktik oyunda tutar mı uyar mı oyun mantığına?
  • Hobbitkoylusu H kullanıcısına yanıt
    Bunun cevabını rahatça bulabilirsin. Yeni bir kariyer aç ya da oynadığın kariyerin save dosyasını yedekleyip öyle devam et ve taktik denemeleri yap. Hangi taktik daha etkili diye bir olay yok kesin bir şekilde. Ufak gibi görülen ayarlar her şeyi değiştirebilir ya da oyuncu grubuna göre işe yarar ya da yaramaz. Ben hiç hazır taktikleri kullanmıyorum. Kendi kafamdaki oyunu oluşturmak için yıllar önce bir diziliş seçip taktik yaptım. Zamanla üzerinde oynamalar yaparak kendi açımdan iyi bir hale getirdim. Her yeni oyunda da aynı taktiği alırım ve yeni oyuna göre üzerinde oynayarak geliştiririm. Arada farklı senaryolar için başka taktikler de yaptım ama a planım hep aynıdır hemen hemen. Gerçi fm2008 deki taktiğim gibisini yeni oyunlarda oluşturamadım. Oyuncu grubunu istediğim hale getirince hücum gücü yüksek ve kolay gol yemeyen bir takım oluyordum. Pozisyonlara alınacak oyuncuları iyi seçince taktik büyük başarı sağlıyordu. Ama şimdi o kadar etkili bir taktik yapamadım. Yeterince vaktim olsa yine üzerinde uğraşacağım ama şimdilik yapamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnuviel37 -- 22 Aralık 2019; 10:13:13 >
  • 
Sayfa: önceki 11171118111911201121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.