Şimdi Ara

En sorunsuz, kolay, çipsiz, ev tipi Lazer yazıcı hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
12.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sorun çıkartmayacak ve ev ortamında kartuş tonerle uğraştırmayacak, kolay doldurulur bir yazıcı arıyorum.
    Haftalık 200-300 sayfa çıktıya ihtiyaç duyacağım.



  • 2006 dan bu yana istediğiniz özelliklere sahip tek seçenek ml-1610
    Artıları ;
    Boyutu, fiyatı, % 40 tasarruf modu, çipsiz olması, toner sarf malzemelerinin ucuz olması, tek tonerde 3 bin sayfa çıkartması.
    Eksileri;
    Bulmak biraz zor.Sıck fırsatlara bakarsanız teknosada var denmişti...
  • Şu anda samsung ml 1610 bulunması hayal gibi bir şey onun yerine xerox 3117 yada 3124 var.Toner tasarruf moduyla Xeroxlarda 3000 sfdanda daha fazla bastırabilirisiniz.
  • hp 1005 modelleride ev ortamında çipsiz dolar mı?
    piyasada en bulunabilir o var gibi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zero01

    hp 1005 modelleride ev ortamında çipsiz dolar mı?
    piyasada en bulunabilir o var gibi?


    çip takılması zorunlu değildir fakat kapasitesi düşüktür, 1500 sayfalık toneri vardır.
  • Xerox 3117'nin toner dolumu aşağıda verdiğim linkteki gibidir.Ev ortamında anlatıldığı gibi doldurulabilir.


    http://forum.donanimhaber.com/m_23874650/tm.htm
  • arkadaşlar sürekli aynı konuda değişik konular açılıyor, bu konuyla ilgili açılmış konularda soru sorulması görüntü kirliliği açısından daha faydalı ve tek konuda birleştirilmiş olur böylelikle, herkezede aynı cevabı defalarca tekrarlamamış oluruz. şu anda satışta bulunan toneri çipsiz olan, toner baskı kapasitesi fazla olan, sağlam olan, toner dolumu kolay olan tek alternatif xerox 3117 veya xerox 3124. hp 1005 serisi var fakat onunda toner baskı kapasitesi bu yazıcının yarısı kadar yani 1500 sayfa. çok fonksiyonlu yazıcılarda ise çipsiz olarak dolumunda problem yaratmayan ve kendi katagorisinde emsallerine göre daha üstün özelliği olan canon serisinin çok fonksiyonluları var canonu diğerlerinden farklı yapan özelliği otomatik çift taraflı tarama ve otomatik çift taraflı baskı yapabilmesi. gün geçtikçe üretici firmalarda bu otomatik çift yönlü baskıya önem vermeye başladılar, diğer firmalarda çok yakında böyle modeller çıkartacaklar büyük ihtimalle. birde çok fonksiyonlu toneri çipsiz samsung scx 4521f var. bunlardan başka aklıma gelen model yok, aklına gelen arkadaşlar varsa buraya yazabilir önerilerde bulunabilir, onlarında tavsiyede bulunduklarını inceleme imkanımız bulunur böylelikle. bu yazıcılar sağlam, tonerde sıkıntı yaratmayan modeller, bu modelleri dolumculara sorarsanız hak vereceklerini görebilirsiniz.. el beceriniz varsa problemsiz olarak kendiniz dahi sarf malzemesini alıp dolumunu yapabilirsiniz.




  • dostum mesela su an internette bulabileceğim mp250 270 gibi canonlar doldurulabilir çok fonksiyonlu yazıcılar mıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cool111

    arkadaşlar sürekli aynı konuda değişik konular açılıyor, bu konuyla ilgili açılmış konularda soru sorulması görüntü kirliliği açısından daha faydalı ve tek konuda birleştirilmiş olur böylelikle, herkezede aynı cevabı defalarca tekrarlamamış oluruz. şu anda satışta bulunan toneri çipsiz olan, toner baskı kapasitesi fazla olan, sağlam olan, toner dolumu kolay olan tek alternatif xerox 3117 veya xerox 3124. hp 1005 serisi var fakat onunda toner baskı kapasitesi bu yazıcının yarısı kadar yani 1500 sayfa. çok fonksiyonlu yazıcılarda ise çipsiz olarak dolumunda problem yaratmayan ve kendi katagorisinde emsallerine göre daha üstün özelliği olan canon serisinin çok fonksiyonluları var canonu diğerlerinden farklı yapan özelliği otomatik çift taraflı tarama ve otomatik çift taraflı baskı yapabilmesi. gün geçtikçe üretici firmalarda bu otomatik çift yönlü baskıya önem vermeye başladılar, diğer firmalarda çok yakında böyle modeller çıkartacaklar büyük ihtimalle. birde çok fonksiyonlu toneri çipsiz samsung scx 4521f var. bunlardan başka aklıma gelen model yok, aklına gelen arkadaşlar varsa buraya yazabilir önerilerde bulunabilir, onlarında tavsiyede bulunduklarını inceleme imkanımız bulunur böylelikle. bu yazıcılar sağlam, tonerde sıkıntı yaratmayan modeller, bu modelleri dolumculara sorarsanız hak vereceklerini görebilirsiniz.. el beceriniz varsa problemsiz olarak kendiniz dahi sarf malzemesini alıp dolumunu yapabilirsiniz.


    cok guzel yazmissin, aciklamissin. tesekkurler...




  • Brother HL-2040 bu çipli midir, toner dolumu rahat yapılabiliyor mu? bana çipsiz toneri dolumla sorunsuz çalışabilecek laser yazıcı lazım ne tavsiye edersiniz?
  • ta kendisini tavsiye ederiz..
  • Teşekkür ederim
  • Ofiste Samsung SCX-4521F Çok fonksiyonlu lazer yazıcı kullanıyorum aylık 600-700 sayfa basıyor tonerinide kendim dolduruyorum yanlız 3-4 dolumda bir dram silindir değişmesi gerekiyor 4 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.