Şimdi Ara

Vista dan xp ye dönmek mantıklımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben biraz bulunduğum yer itabariyle teknolojiden geri kaldım.Yakınlarda vista işletim sistemli notebook aldım,vistanın sıkıntılı olduğunu biliyordum ama bu kadar olacağını tahmin bile edemedim.Kendi bütçeme göre birazda tip olarak beğendiğim hp pavilion notebook aldım.Sistem özellikleri core 2 duo t 6400 3 gb ram 320 gb hdd ve 512 mb bağımsız ekran kartı var fakat benim eski bilgisayarım p4 1.8 kadar ancak performans alabiliyorum vista tam bir arıza devamlı hdd ile uğraşıyor sürekli fizksel belleği zorluyor ama Allah var microsoft güvenli yapmış tek olumlu noktası bana göre yani arkadaşlar vistaya biz boşu boşuna para vermişiz tam bir rezalet bu ya
    nasıl böyle bir program yazılır tam en verimli zamanımızda xp mizden olduk nasıl bir sistemse 30 dan fazla etkinleştirme yaptın diye xp lisansımı da iptal ettiler.??
    Şimdi hem zamanında xp ye para vermiş şimdi de vistaya para vermiş biri olarak şimdi lisansız xp yüklemek çok zoruma gidiyor acaba siz ne gibi çareler buldunuz bu nasıl bir rezalettir.Teknolojide tekelleşmenin bedelini hep beraber ödüyoruz gibi geldi bana..



  • Hangi işletim sisteminde daha fazla performans alıyorsan, yada kullanımı kolay geliyorsa, yada vs vs. o işletim sistemini kullanmak hakkın.niye mantıksız olsun. ama xp artık eski bir işletim sistemi. yinede iyi iş görüyor.senin seçimin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.