Şimdi Ara

Ati 4870 Sorun Çok Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,
    Ben çok garip bir sorunum var bu konuda yardımlarınıza şiddetle ihtiyacım var. Sistem Bileşenleri imzamda var. İki gün önce novadan 1 gb lik tul vtx 4870 sipariş verdim bu gün kart geldi. Eski kartın sürücüsünü kaldırdım. Sistemi Kapattım yeni kartı taktım. Windows başlangıçta ekran garip garip çizgiler belirdi neyse sürücüsündendir dedim sürücüsünü zar zor kurdum. Ama bu sefer windows hiç açılmadı simsiyah bir ekran. LCD posterde VGA Bios yazıyordu biostandır dedim. Eski ekran kartını takıp asusun sitesinden son bios güncellemesini de yaptım. Sonra tekrar denedim ama malesef olmadı. yeni aldığım bir kart beni çok üzdü x1500 bile böyle sorunlu değildi. Hani anakart power yetersiz gelse anlarım ama onlarda sorun yok yani. Lütfen bu konuda yardımcı olun iade etmek zorunda kalıcam sanırım.



  • 6 pinli kabloyu tak.
  • 6 pinli kabloları da taktım. 6+2 pin olanları da taktım. Yani çeşitli yollar denedim olmadı. İki giriş var ikisine de güç vermek gerek miyor mu? Arkadaşlar valla inanılmaz moralim bozuldu. Lütfen yardımcı olun
  • 2 ihtimal var

    ya ekran kartı arızalı maalesef her elektronik urunlerde böyle durumlar olabilir garanti kapsamında degişim yapılıcaktır zaten

    diger ihtimal ise sisteminizde overclock yoksa eski kartlada sorun olmamıssada bir format atın deneyin veya cd den cıkan surucuyu kurun ilk sonrada netten en son ccc 9.9 u kurun
  • Pek mantıklı olmasa da format benimde aklıma geldi, başka bir şey aklıma gelmedi. Ama kart sadece bir kere görüntü verdi o da ilk taktığımda çok çok kötü bir görüntü (her tarafı çizgi çizgi arada farklı şekillerde vardı.) ondan sonra hiç bir şekilde görüntü vermedi. Bir arkadaşa da önceden 4850 almıştık onda da buna benzer sorun var. Ama onunki bi şekilde görüntü veriyor (çizgi çizgi olsada) onu psu ya bağladım çünkü kötü bir psu su vardı. Ama benim öyle değil. Ana kart güzel biosu dün güncelledim. Başka ne sorun olabilir ki. Sanırım kesinlikle kart arızalı.
  • Gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz. Yani bu konudan başka yere bakmıyorum sürekli yeniliyorum. Ama ne yazan var ne de bir şey.
  • Eğer imkanınız varsa ekran kartını farklı bir kasada deneyin
  • kart yeni değil mi müşteri temsilciliği ile görüş daha yeni aldıgın kart siftah yapmadan bu hale gelmiş zamanını geçirme kartla ugraşıp zaman kaybı yapma sonra elinde kalırsa ispatta edemezsin..
  • ramler arızalı cok buyuk ihtimalle cizgi cizgi diyorsan

    1 kere çalıştı zarzor heralde sonrada bayıldı goruntu vermiyor

    vakit kaybetme garantiye yolla deiştirsinler
  • monitorun yenileme hızını 60hertz e dusur. bende de benq lcd monitor vardı. goruntu bazen bozuluyodu seninki gibi sonunda ekran kartım yandı.
  • Valla kart sıfır yeni kutusundan çıkarttım taktım. Monitör ekran kartını nasıl yakar o biraz garip geldi yeni duydum. Evet Monitör Benq E2200 HD. Ama dediğim gibi bir kere zar zor çalıştı sonra tamamen gitti. Hiç bir şekilde görüntü vermiyor, bir kere bios görebildim sonrasında. Valla bayram olduğu için bir şey yapamıyorum. Ama bayramdan sonra kesinlikle yollayacam geri. Baya bir heveslenmiştim ama çok üzüldüm. Umarım sorun çıkartmazlar değişim konusunda birde tamir olayına girmeseler yeni aldığım kartın tamir edilmesi hiç hoş bir durum değil. Mesaj yazan arkadaşlara gerçekten teşekkürler ayrıca herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.