Şimdi Ara

EV SİNEMA SİSTEMİNE PS3 BAĞLAYANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
6.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Böyle bir konu açma gereği hissettim. Bildiğiniz gibi forumun PS3 bölümünde Evli Ps3 oyuncuları vb. konular inanılmaz raabet görüyor ve orda oldukça sıcak bir paylaşım da var. PSN (Play Station Network) üzerinden online oyunları birlikte oynuyorlar. Akşamları belli bir saatte herkez buluşup turnuvalar yapıyorlar.
    Fakat en büyük eksiklerinin PS3 lerini sıradan hop. lere bağlamaları yada kaydedeğer ses sistemlerinin olmayaşı olarak görüyorum.

    Bizim bölümde de umuyorum ki ev sinema sistemine PS3 bağlamayı düşünen yada bağlayanlar var.

    Ben bu konuda öncü olarak konuyu açıyor ve katılımlarını bekliyorum, ayrıca PS3 sahibi olmayan tüm dostlarımada burdan sesleniyorum:

    Beni internette ecnebi PS3 oyuncularıyla yanlız bırakmayın Hemen birer PS3 sahibi olun.
    Akşamları online oyun oynayalım yaw, takarız bluetooth kulaklıklarımızıda sohbet ede ede oynarız yaw. Güzel olmazmı, ben neden yanlız kaldım anlamıyorum
    Altan bu konuda senden atak bekliyorum he..

    Ayrıca PSN adresimide imzamda görebilirsiniz, PS3 ü olanlar birbirini eklesin lütfen.

    Bir iki resim ile başlıyim bari. Ardından bir oluşumla devam ederiz belki.. (Resimle cep telefonuyla çekildiği için görüntü kalitesi düşüktür kusura bakmayın)

     EV SİNEMA SİSTEMİNE PS3 BAĞLAYANLAR


     EV SİNEMA SİSTEMİNE PS3 BAĞLAYANLAR


     EV SİNEMA SİSTEMİNE PS3 BAĞLAYANLAR


     EV SİNEMA SİSTEMİNE PS3 BAĞLAYANLAR


     EV SİNEMA SİSTEMİNE PS3 BAĞLAYANLAR


     EV SİNEMA SİSTEMİNE PS3 BAĞLAYANLAR


     EV SİNEMA SİSTEMİNE PS3 BAĞLAYANLAR


     EV SİNEMA SİSTEMİNE PS3 BAĞLAYANLAR







  • sevgili oronra, öncelikle 1 yıl içerisinde aranıza katılmayı planlıyorum bakalım hayırlsı :)

    sormak istediğim alakasız bir kaç soru var;

    -o duvar kağıdı nedir öyle? 70 lerin otellerinden fırlamış gibi, hatta supernatural die bi dizi var amerka da paso böyle yol motellerinde kalıyor iki kardeş o otellerin duvar kağıtlarına benziyor, için kararmıyor mu? (zevkini kötülemiyorum, lütfen yanlış anlama, bana göre değil orası ayrı tabii)
    -frontlar yakın değil mi biraz? (klasik yorumu yapmadan geçemedim)
    -oyunlarda lag durumu nasıl, psn den yani input lag değil




  • ben oynuyorum hatta ufak bir grubla FIFA09 turnuvasida yapiyoruz. onun haricinde onladigim online bir oyun yok. hanimda FIFA09 oynamayi sevdigi icin onunla hapisiyoruz...

    hangi online oyunlar populer?
  • sevgili oranra çok yakında bu ayın sonunda tüm ekipman tamamlanıyor.sadece hop.set kararı kaldı.onu da napacaz bilmiyorum.
  • Oronra PS3 almamış olma ihtimalimi aklından geçiriyor olmana şaşırdım

    PS3 daha ilk çıktığında US ten almış bir süre kullanıp satmıştım. Zira, ses kalitesini kendi açımdan tatminkar bulmamıştım.

    Ben PS3 aldığımda aynı zamanda xbox360 ım da vardı (halen var). Xbox360 ın internet üzerinden oyun oynama kolaylığı çok ama çok daha fazlaydı. Bir dönem bolca COD2, COD4 oynadım bir dolu arkadaşımla. BU arkadaşlar halen, Halo, Forza gibi oyunlarla devam ediyorlar. Bu arkadaşları 10 yıldan fazladır tanırım. PS2 nin ilk zamanlarında Endem Elektronik in forumlarında bir araya gelen bir guruptuk. Ondan beridirde dostluklarımız, yeni katılımcılarla devam eder. Kendi kurduğumuz forumlarımızda oldu halende var. Artık oyundan ziyade, 2-3 ayda bir organize edilen ocakbaşı günlerinde bir araya geliyoruz.(çoğu halen bahsettiğin gibi saat 2000-2100 gibi live da olur ve oynarlar)

    Ama çok vakti olan adamın işi bu oyunları oynamak. Eskiden güzeldi vakit vardı oynanıyordu, ancak artık pek keyfi olmuyor. Şimdilerde sadece arada Rockband ve GTA açıp takılıyorum.

    Uzun lafın kısası bu konuda benden atak bekleme




  • @nomadmaster

    Duvarkağıdı resimde çok dar bir alanda gözüktüğü için ve resimde oldukça kalitesiz olduğu için iç karartırı gibi gözüküyor olmasına inanırım ama fotograf karesine sığmayan çok daha geniş bir alan var arkada bu sebebple aslında tahmin ettiğin gibi bir hava yaratmıyor. Fakat dediğin gibi 70-75 lerin havası var duvar kağıdında doğrudur.

    Frontlar yine resimde çok yakın duruyorlar ama belki en fazla 30cm daha açılabilir. İzleme mesafem için yeterli açıklıktalar. Ayrıca bildiğin üzere stereo da daha fazla ara mesafesi icap etsede sinemada aynı mesafeler geçerli değil. Ee bende ağırlıklı sinemacı olduğumdan kısmet yeterli aralıktalar.

    Oyunlarda lag durumu oyuna göre değişiyor. Bazı oyunlarda neredeyse hiç lag yok ve sanki single oynuyormuşsun havası veriyor, bazı oyunlarda ise yer yer serverın yoğunluğundan lag olabiliyor fakat tahammül sınırları içinde.


    @archer75

    Hanımla fifa oynayabilmen ne güzel yaw imremdim valla.
    Ben en son hanımla PES09 oynadığımda (internetten milletle oynuyorsun bizde bi oynayalım felan dedi de oyle bu hataya düştüm) ben gol attığımda hanımın sevindiğini görünce şaşırdım. Böle ayağa fırladı GOLL diye Bende dedim ne oluyor. Devre olmuştu kaleler değişince hanım benim attım golü kendisi attı sanmış, ee orası benim kalemdi sen niye oraya gol atıyosun diyince ben yıkıldım tabii


    @kalimaki

    Hadi hayırlısı sistemi toparlada sende katıl bize o halde..


    @altanpsx

    Altan sende Xbox olduğunu biliyorum bir dönem bendede vardı sonra xbox tan sıkılıp (Çok nazik cihaz) PS3 e geçtim.
    Xbox kopya oyun konusunda çok alternatifli ama PS3 ünde yeri bir başka cidden. Online oyunlar konusunda dünya çapında kullanıcıları var, Xbox ta sadece orjinal oyun ve konsol kullananlar bu konuda rahat biliyorsunki... Değilse serverdan BAN yiyorlar. (Sende bir FW li birde orjinal Xbox olduğunuda biliyorum bu arada)
    Lafı uzatmadan.. beni hayal kırıklığına uğrattın en çok senden umutluydum ama eminimki burda bir oluşum filizlenmeye başladığında sende bize katılacaksın.
    Elendili de zehirlerse güzel olur, geceleri SOCOM turnuvaları şahane olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oronra -- 14 Eylül 2009; 11:52:33 >




  • aramizda kalsin ama beni cok kotu paraliyor

    sadece oyun degil ama bu ps3 her eve lazim bir cihaz ben cok memnunum aldigima...
  • Sn.Oronra
    Umarım keyifli zamanlar geçirebileceğimiz güzel bir topluluk haline gelir bu başlık altında toplananlar.Bu arada imzamda yazan oyunlar mevcut.Lag olmadıkça PES09 keyif veriyor.Gerçi 8 mbit e geçtikten sonra oynamadım hiç amaBu arada ps3 ümü check edip güncelledikten sonra unuttuğum psn imide burada sizlerle paylaşırım
    SOCOM u merak ediyordum bahriyeli askerliğimden sonra NAVY yazısı gözüme çarpmıştı oyunla ilgili bir haberdeBirde kulaklık beraberinde veriliyordu.Aslında fena bi fikir değil




  • Bekle beni oronra
  • @oronra

    izleme mesafesinin %75 gibi bir açıklıkta mı kullanıyorsun?
  • @Rdegerli
    Valla ben bugün playstation bölümünden Evli Ps3 oyuncuları adlı klube üye oldum sonunda. Bir anda arkadaş şistemde 45 kişi oldu. Hatta bugün ilk pes09 turnuvamızıda yaptık.
    Sizleride beklerim güzel olacağını düşünüyorum. Bu h.sonuda SOCOM turnuvası var ama gel görki bende SOCOM yok. H.sonuna kadar bir adet edinmem lazım nasıl yapıcam bilmiyorum, olmadı bir sonraki haftaya kalacak benim katılımım gibi.
    Fakat Midnihgt Club LA yarın geliyor kısmetse oda keyifli olacağa benzer..

    @darthnihilus
    Bekliyorum darthnihilus

    @nomadmaster

    Valla %75 gibi ne demek anlamadım ama 2.5-3 m lik bir izleme mesefam var. Hop arasıda 2 metre




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oronra


    @nomadmaster

    Valla %75 gibi ne demek anlamadım ama 2.5-3 m lik bir izleme mesefam var. Hop arasıda 2 metre




    4 metreden izliyorsan 4*0.75=3metre(olması gereken açıklık) gibi.
  • quote:

    Oronra
    Elendili de zehirlerse güzel olur, geceleri SOCOM turnuvaları şahane olur.

    Varya birde onu başıma bela etme yaw.

    PC den ağ üzerinden ICY box ı göremedim zaten dünden beridir. Sıyırmak üzereyim :(
  • @Elendil
    Gel gel valla SOCOM turnası için seni bekliyorum Elendil

    @nomadmaster
    Valla o kadar ince hesaplar için salonda önce sinema sistemini yerleştirip ardından mobilyaları yerleştirmek lazım ki.. buda ayrı bi oda olmadığı sürece çok reel değil. Hanımlarıda kandırmak ayrı bir olay zaten. Bu sebeple odamın biçiminin elverdiği düzeyde en optimum yerleşimi yaptım. Çok ince hesaplar yapamadım ama dediğin gibi oran olarak 0.75 ciarlarında.

    Ek: Fakat stereo dinletiler için bu oranlar biraz değişiyor. Hop. arası daha açık olmalı stereoda. Ama sinemada birazdaha dar olması kurtarıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oronra -- 14 Eylül 2009; 22:30:21 >


  • Kusura bakma Elendil, sonucta seni de ps3 kullanicilari arasina alacagiz gibi... hem media server olarak kullanirsin. hemde bluray seyredersin.... (bluray player henuz almadin diye biliyorum, imzanda bulamadim, slim ps3 al, streaming HD ses formatlari acisindan )

    Bende de birkac oyun var, ama hic online oyun oynamadim, daha dogrusu birtek resistance 1'i kolay mod da bitirebildim.

    Belki bende bir ara araniza belli araliklarla katilabilirim... ama once nasil online oynandigini bilmem gerekiyor..


    quote:

    Orijinalden alıntı: Elendil

    quote:

    Oronra
    Elendili de zehirlerse güzel olur, geceleri SOCOM turnuvaları şahane olur.

    Varya birde onu başıma bela etme yaw.

    PC den ağ üzerinden ICY box ı göremedim zaten dünden beridir. Sıyırmak üzereyim :(




  • @Oronra

    Bende bi kaç günden beri PS3 oynuyorum.Aynı zamanda xbox var,fakat yeni çıkan oyunları (Fifa 10, Cod 4 MW 2 vs) PS3 için almayı düşünüyorum.Beni eklersen sevinirim.Şu an mevcut Ps3 deki oyunlar :Socom, Killzone 2 ve Uncharted.

    Sana bi soru,neden ayrı bi BD Player var? :)
  • @asukrumercan
    Muhakkak bekleriz, ne zaman müsait olursan.
    Online oyun olayı kolay bişi yok. Fakat her oyunun Online ı yok. Ama en kısa yoldan SOCOM, PES09, BURNOUT, MIDNIGHT CLUB sahibi olursan güzel olur. Bu arada SOCOM dışında oyun bölgelerinin aynı olması server bakımından önemli. benim tüm oyunlarım 2.bölge.

    @sakpinar
    Her cihazın kendi işini yapması taraftarı olarak PS3 sadece oyun oynuyorum. BD playerda da film izliyorum.
    Bu arada herkezi benim eklememi beklemeyin herkezin PSN adresleri imzalarında var sanırım. Birbirini gören eklesin.

    Ayrıca PSN profillerinizin Comment kısmına "İsim (ŞEHİR)" şeklinde açıklama yazarsanız kim kimdir bilelim tanıyalım lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oronra -- 15 Eylül 2009; 16:35:11 >
  • Benim bildiğim Teknika bu işe girer. Hatta şu an kolunun altında bir ps3 slim vardır diye düşünüyorum. O akustik düzenleme yapılmış odada arkandan ayak sesleri duymak, sağından solundan kurşun uçuştuğunu duyarak oyun oynamak güzel olur herhalde. Ben kendi mütevazi sistemimde, cod4 oynarken(iyi oynarım bu arada :) ) yerimde duramamıştım, artık Teknika da neler olur bilemiyorum.
  • Sevgili Oronra,
    Ben de ilk çıktığında almıştım PS3 ve uzun bi süre nete girmek için kullandım, birkaç demo yükleyip öylece bıraktım kenara fan sesinden dolayı.
    Ama online ve çoklu oyun dersen o iş bambaşka, bu işin zevki bence kesinlikle çoklu oyunlarda çıkıyor. Oluşumu destekliyorum ve katılmak isterim.
    Sen oyunları belirlersen, onları edinip olaya başlıyabiliriz. Evli PS3 lülere de hep gıbta etmişimdir, çok sağlam muhabbetleri oluyor, biz de onlara rakip olabiliriz, yürü be şefim
    Altansız ve Elendil siz bir grup düşünemiyorum bu arada
  • Evli Ps3 Oyuncuları Kulubü (EPOK)
    Uzun süredir tanışıyorlar ve ailece görüşen kullanıcılardan oluşuyor. Biz onları rakip olarak görmeyelim ama neden bu bölümdede PS3 lülerin başını sokabileceği bir yer olmasın diye düşündüm.

    Aramıza katılmak ne demek zaten aramızdasın.

    Benim PSN: Oronra-TRKY ekle istersen. Bu arada online da şu dönme en keyifli oyun sanırım SOCOM. 2010 gibi birde MAG çıkacak ama o dehşet bişi. 256 kişi aynı haritada savaşıyorsun, 128 er kişilik 2 ordu oluyor vs.. detayları sonra veririm dinlemek istersen.

    Şu aşamada PES09 ve SOCOM ile başlayabiliriz sanırım. İsteyen olursa Burnout ve Midnight Club da var. Oyunların 2.bölge olmasına özen gösterin SOCOM dışında diperi aynı bölgeye sahip olmalı aynı serverda oynamak için. Hatam varsa düzeltin.

    Hee bu arada şu online daki eğlenceler başlarsa Altan la Elendil de muhakak gelir. Bu eğlence kaçmaz..


    quote:

    Orijinalden alıntı: amf23

    Sevgili Oronra,
    Ben de ilk çıktığında almıştım PS3 ve uzun bi süre nete girmek için kullandım, birkaç demo yükleyip öylece bıraktım kenara fan sesinden dolayı.
    Ama online ve çoklu oyun dersen o iş bambaşka, bu işin zevki bence kesinlikle çoklu oyunlarda çıkıyor. Oluşumu destekliyorum ve katılmak isterim.
    Sen oyunları belirlersen, onları edinip olaya başlıyabiliriz. Evli PS3 lülere de hep gıbta etmişimdir, çok sağlam muhabbetleri oluyor, biz de onlara rakip olabiliriz, yürü be şefim
    Altansız ve Elendil siz bir grup düşünemiyorum bu arada




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.