Şimdi Ara

Turbo Termal Sauna Şort + Zayıflatıcı Tuz + 20TL'LİK HEDİYE ÇEKİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TERMAL SAUNA ŞORT + TERMAL TUZ HEDİYE

    ETKİ MEKANİZMASI:
    Termal sauna şort doğal hareketler esnasında vücudun oluşturduğu ısıyı tutup yükselterek fizyoterapik mikro masaj ve deri altında sauna etkisi meydana getirir. Bu sayede hızlanan kan dolaşımını meydana getirdiği sirkülasyon yağlı ve selülitli dokulara fazla miktarda oksijen ulaşmasını sağlar, termal tuzun yoğun ödem çözücü özelliği ile selülit ve yağ dokularının yanına ulaşan fazla miktarda oksijen yağ ve selülitleri hızlı bir biçimde enerjiye dönüştürüp yakarak özellikle kalça, göbek ve bel bölgesinde yoğun bir incelmeyi selülitlerin giderilmesini cildin narin ve pürüzsüz bir hale gelmesini sağlar.

    KULLANIM :
    Gün içerisinde veya uyku esnasında 3-4 saat kullanmalısınız.Spor Yaparken Yada Yürürken En az 1 Saat Kullanmanız yeterlidir. Termal Sauna Şortunuzun çok sıkı olmamasına lütfen dikkat ediniz. Kullanım süresince en az gün aşırı duş alınmasına ve özellikle termal şortun giyildiği bölgelere yumuşak bir kese ile oval hareketlerle masaj yapılmasına dikkat edilmelidir.

    TUZUN KULLANIMI:
    Bir çay bardağı suyun içine bir tatlı kaşığı tuzu ekleyerek tuzu Suyun İçinde Eriyinceye kadar Karıştırıp daha sonra tuzlu su ılık kıvama gelince tuzlu suyu zayıflamak istediğimiz bölgeye oval haraketlerde vücuda sürerek sürerek tuzlu suyun vücutta kurumasını bekledikten sonra şortu giyiyoruz.

    KULLANIM TALİMATLARI:
    Termal sauna şortu kirlendiğini hissettiğinizde ılık suyla elde beyaz sabunla yıkaya bilirsiniz.
    Her kullanışta ılık suya 1 dakika bekletip çıkartmanız yeterli olacaktır
    Kesinlikle makinaya atmayınız.
    Haftada 1 kez Elde ve beyaz sabun ile yıkayınız,
    Termal Sauna Şort yapısı itibari ile size yıllarca hizmet verebilecek bir üründür. 3 yıl dayanıklılık garantisi vardır.
    İstediğiniz ölçüye indikten sonra yıkayıp iyice kuruttuktan sonra kaldırabilir, ihtiyaç duyduğunuzda aynı etki ile tekrar kullanabilirsiniz.
    Şık ve narin tasarımı, kaliteli yapısı ve kolay kullanımı ile termal sauna şortu tatilde, denizde, havuzda, yolculukta, yürüyüşte, işyerinde, evde ve özellikle uyurken bile zayıflayabileceğiniz bir şekilde kullanabilirsiniz.



    Termal Sauna Şortu Üstün Kılan Özellik :

    Yan taraflarının özel biyeli olması, biyesiz muadillerine göre Termal Sauna Şortu çok daha uzun ömürlü kılmaktadır. Hem mavi hem siyah renk Termal Sauna Şort'ta uygulanmış olan özel biye, spor yaparken şortunuzun daha estetik, sportif ve hoş görünmesini sağlar.

    Termal Sauna Şortun Özellikleri & Faydaları :

    Rahat kullanılması için fermuarlı ve esnektir. Özel kumaşı sayesinde sauna etkisi yaratarak karın ve kalçalarda zayıflatma (inceltme) etkisi oluşturur, kalça bölgesini toparlar, terleme etkisi ile vücuttaki zararlı toksinleri ve yağları vücut dışına atarak hem deri bölgesindeki gözenekleri açar hem de bel, kalça bölgesinin incelmesine yardımcı olur. Termal tuz ile beraber kullanıldığında daha hızlı ve etkin sonuç alınmasını sağlar. Günde 3 saat kullanılması yeterlidir. Kişisel arzu ve tercihinize göre ister uyurken, ister spor yaparken, ister yürürken hatta çalışırken kullanılabilir.

    BEDEN ÖLÇÜLERİ :
    80 – 90 cm : Large
    90 – 100 cm : XLarge


    Ürün kesinlikle kullanılmamıştır.Ürün turbo özelliklidir ve zayıflatıcı tuz ile birlikte gönderilecektir.Elimde şu an sadece XL ve L vardır.AYRICA ALACAKLIYA 20TL DEĞERİNDE BRAUN HEDİYE ÇEKİ ![Sadece Silk epile Xpressive de kullanılır.]

    Fiyat : 40TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sambaras -- 8 Eylül 2009; 16:18:30 >







  • pıayasada bır ton urun var ama bılındık marka almak en dogrusu kanser yapan malzeme kullanılma sı var kalıte sıkıntısı var ben voıt aldım gayet memnunum

    http://www.sporservis.com/urun/voit-termal-sort---termal-tuz_2835.aspx?CatId=324
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.