Şimdi Ara

Japon elektronik devleri, Intel'e karşı bir araya geliyorlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
6.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • intel'in teknoloji'si ile hiçbiri yarışamaz + x86 lisans'ları intel'de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 8 Eylül 2010; 23:42:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .45 ACP

    tamam da bahis o degil ki geldi bana ne sacmaliyorsun x86 da neymis dedi guzel de olur taam mi dedi.seneye hortlatirim bak nanik yaparim dedim kasi gozu oynadi yap diye.yaptim mi yaptim hem de ayni gun.var mi ortada bisi yok samuray pardus beklemeye devam etsin o arkadas.seneye de hortlatayim dedim zaten bu is yalan olmus demedim ama hic haber cikmaz mi bir senede?2012'ye kadar yolu varsa 2012'ye kadar hortlatiriz benim savundugum seyde suphem yok x86 lisansi olmadan intel-amd'ye rakip islemci filan yapamazlar.bir islemci yaparlar efenim filan linux filan ofis icin diye ama pazar payi bile alamazlar yalan olur gider.intele rakip olmak baska bisi islemci yapmak baska bisidir.bu kadar intele giciklari varsa lisanssiz islemci yapmaya calismak yerine amd veya viaya destek olsunlar.belki adamlar arm'a karsi bir araya geldi ya da bilimsel projeler icin.ben fx'in bu haberi kaliteli yapmadigina inaniyorum.bunun masaustu islemciyle ne alakasi var kim kullaniyor gunes pili?masaustu kullanicisi hiza bakar windows var mi diye bakar az guc cekiyormus nan 1wmis o zaman lanet inteli birakiyorum diyecek kac kisi cikar?10w alti islemci yapiyorlar zaten amd-intel gunes piliyle calisinca ne artisi olacakmis masaustunde?haber kolpa bence ama hortlatacaz 2012'de yapacam esas nanigi.

    quote:

    düşük güç tüketimi için güneş pilleri ile çalışabilecek yeni bir işlemci konsepti üzerine odaklanan


    evet hocam çok haklısın masaüstü işlemcisinde güneş pili biraz saçma olmuş. varsayalım ki i7 hızında bir işlemci yaptılar, intel'e rakip olabilmek için 15-20 sene pazarda sürünmeleri gerek. öyle kolay değil. amd intele rakip olamıyor yılların amd'si. küçümsememek lazım belki intel'e rakip olurlar ama benim de boyumca çocuklarım olur.




  • En iyi kameraları,fotoğraf makinalarını,dvd-bluray playerları,oyun konsollarını vb birçok elektronik aletin en iyilerini japonlar üretiyor,iyi işlemci üretememeleri için hiç bir sebeb yok bence.
  • baya dev var, biri cpu yapıcaksa yeni bunlar yapamaz diyen yoktur sanırım
  • Yahu siz neden bahsediyorsunuz, ne inteli? Burada kilit firma intel değil microsoft.
    Microsoft bugün intel ile anlaşmayı fes edip uygun görülen her mimariye destek sözü verse yarın intel felç olur.

    Şu an halihazırda core i7 nin kıçını tekmeleyecek işlemciler mevcut fakat başka işler yapıyorlar. Microsoft istemedikten sonra windows un logosunu bile çıkartamazlar sorun burada.
  • quote:

    masaustu kullanicisi hiza bakar windows var mi diye bakar


    ilk sayfada konusuldu bunlar hatta ben soyle dedim yukarida.x86 lisansinin baska bir esprisi yok zaten bosuna wintel demiyorlar.yeni standart cikaracakmis vatandaslar oyle bekleyen arkadas var hatta ayni arkadas microsoftu da gecmis samuray + pardus bekliyor.kendi dunyasinda rakip olur tabi intele ancak biz burada gercek dunyadan bahsediyoruz.x86 lisansi olmadan da rakip olur diyen varsa konussun da ayni seyler konusulup durmasin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taskalp

    Japonların bu projeden mutlaka sonuç çıkaracaklarına inanıyorum,onurlarına yediremez bu insanlar olumsuz bir sonucu.

    Firmalara bakınca ve bunların japon oladuğunu da düşününce arkadaşa katılmamak elde değil.
  • bu dediginiz 2012'de bana guzel dalga gecme malzemesi olur:harakiri yapan samuraylar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lzerk

    quote:

    Orijinalden alıntı: KiLLeR©

    Bu kadar dev Japon firması bir araya gelirse boş iş çıkaracaklarını zannetmem. Amerika'ya para kazandırmaktansa Japon'u tercih ederim doğrusu. Güzel gelişme!

    tamamen haklısın

    +1
  • Bu haberi kim uydurdu bilmiyorum ama iyi sallamis arkadaslar.Bu 7 dev arasinda goze batan bir isim var o da Canon.Yillardir goruntuleme alaninda uzmanligini konusturan canon neden islemci uretme isini girsin canonun bu ortakliktan ne kari olacak.Ayrica sony nerede.Boyle bir planlari olsaydi sony hemen bu ortakliga katilirdi zira playstationda kullanirdi yapilan islemciyi.Ayrica renesas ne alaka adamlar zaten islemci uretiyo bu ise neden girsin.Gecelim bu yalan haberleri tartismayalim daha fazla
  • rakip çıkmaSI çok iyi fiyatlara etki edebilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: extremert


    quote:

    Orijinalden alıntı: lzerk

    quote:

    Orijinalden alıntı: KiLLeR©

    Bu kadar dev Japon firması bir araya gelirse boş iş çıkaracaklarını zannetmem. Amerika'ya para kazandırmaktansa Japon'u tercih ederim doğrusu. Güzel gelişme!

    tamamen haklısın

    +1

    bencede hiç yoktan para şerefsiz yahudilere gitmez




  • Ellerin de cell var zaten..
  • 2011e giricez hala ses seda yok.Cok gizli calisiyolar herhalde kimse duymasin diye :) :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.