Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (353. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
41.214
Cevap
602
Favori
6.456.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.. 26 yaşındayım 8 senedir dökülüyor saçlarım..
    Ön çizgim kayboldu tepede çok seyrek ve güçsüz saçlar var.. 2-3 sene sonra tepede kalmayacak saç..
    Benim isteğim Lise yıllarındaki saçlar değil 5 sene önceki saçlarımda değil.. Ben zaten kafayı kazıtıyorum..
    Benim isteğim kafamda çok sık olmayacak bi şekilde doğal olacak bi şekilde ekim yaptırmak ve sonra kafayı kazıtmak veya 1 numara tutmak..
    Şimdi ensemde yeterince dönor alan mevcut.. Yanlardanda falan baya bi greft çıkar.. Ama ben alım bölgesinde mutlaka iz kalacağını düşündüğüm için çok karıştı kafam..
    Fiyat çok problem değil 10 BİN e kadar verebilirim bu işlem için.. Dediğim gibi istediğim sadece kafa derimde saç köklerinin olması ön çizginin düzgün olması..
    Vücudumda kıldan çok birşey yok.. Hatta ekim yaptırmasam bile sırtımdaki ve omzumdaki kıllarıda aldırmak istiyorum o ayrı.. Sakal problemimde yok çok gür..
    Lanet olası bir tek kafamda çıkmıyor :)
    Kendimce düşünüyorum.. Ensenin alt taraflarından ön çizgi için belirli bi greft dağınık olarak alınsa tepeler içinde sakal - omuz - göğüs vs sıklaştırılsa şöyle 3-4 bin kadar.. Memnun kalırmıyım acaba ?
    Sonuçta saç ekimini aklına bile getirmiş olan biri mutlaka psikolojik olarak bunu kafasına takmıştır ve ekim merkezine gittiğinde ne kadar bilgili ve kültürlü olsanda kanabilirsin..
    Ekim yaptırmış arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.. Ekim yapılan yeri kazıttığımızda delikler oluşuyormu çirkin bi görüntü oluyor mu ?
  • zafka seni ekledim de gelmedi sanırım sana istek sende ekle beni farkli1isi@windowslive.com arkadaşlar ayşegül hanımın çalışma ortamıyla ilgili epeyi kötü yorumlar gördüm gerçekten psikolojim bozuldu ha ..
  • cevre hastanesiyle ayşegül hanım arasında kararsız kaldım hastane ortamı daha iyi gibi ama cevrede yaptıran arkadaşların 7 8 aylık fotoları olsa dahaiyi fikir sahibi olabilirdik ayşegül hanım ekimi kaç kişilik ekiple yapıyo acaba orda ekim yapan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim saygilarımla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozhan51

    cevre hastanesiyle ayşegül hanım arasında kararsız kaldım hastane ortamı daha iyi gibi ama cevrede yaptıran arkadaşların 7 8 aylık fotoları olsa dahaiyi fikir sahibi olabilirdik ayşegül hanım ekimi kaç kişilik ekiple yapıyo acaba orda ekim yapan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim saygilarımla.

    Selam Bozhan kardes, ben 5 ay önce Cevre Hastanesinde ekim yaptirdim ve dogrusu yapim olarak sabirsiz bir Insan oldugumdan Ekiminden sonra ilk 3 aya kadar saclarin yavas yavas ciktigi icin okadar memnun olmamistim, ama su an icin memnun olmaya basladim saclar cikiyor ve dedigim gibi gayet memnun olmaya basladim.
  • Allah allah ya bu saç ekimi vardıda millet niye bu kadar kendini yırtıyo anlamadım.Ben bunun tam tersini arıyorum kıl yoketme vucudumda aşırı kıllanma var ve dur durak bilmeden uzuyorlar.Bunları nasıl yokedebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sharlatanss

    zafka seni ekledim de gelmedi sanırım sana istek sende ekle beni farkli1isi@windowslive.com arkadaşlar ayşegül hanımın çalışma ortamıyla ilgili epeyi kötü yorumlar gördüm gerçekten psikolojim bozuldu ha ..

    yok gelmedi kardeş.msn ile pek işim olmuyor.direk mail ortamından yardımcı olmaya çalışıyorum.yinede seni kendim ekleyeyim.ayşegül hanımın çalışma ortamına gelince.eğer gidebiliyorsan git kendi gözünle gör derim.olmadı facebooktaki paylaşımlarına göz atmanda fayda var.oradan ortam hakkındada iyi kötü kafanda bir şekil oluşur.hiç psikolojini bozmabugüne kadar sadece bu forumdan o merkeze ben dahil saç ekimini yaptıran onlarca arkadaş var.onlarlada irtibata geçebilirsin.olmadı bana mail at.sırf sen değil,isteyen herkes atsın,saç ekimi ve tecrübelerimle ilgili dilediğini merak ettiklerini sorsun.elimden geldiğince,yanıtlamaya yardımcı olmaya çalışayım.ikinci ekim saçlarımında neticesini paylaşana sözümü tamamlayana kadar buralardayım.pek yaz aylarında yazmaya fırsatım olmasada fırsat buldukça paylaşımlarda bulunmak istiyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafka -- 7 Şubat 2012; 1:49:59 >
  • bu arada arkadaşlar,aklıma takıldı.elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum,fikir ve tecrübelerde bulunuyorum ama nasıl olurda bugüne kadar aklıma bu konu gelmez diye kendime şaşırdım.belki başka arkadaşlar düşünmüşlerdir ama ben bu forumda göremedim.belkide gözden kaçırdım.neyse
    olay şu.
    çoğu ekim merkezi canlı örnek gösterebileceğini belirtir,ve görüşmek,canlı saç örneklerini görmek için gittiğinizde karşınıza gerçekten ekim yaptırmış birisini çıkartırlar.tabiki muhtemelen iyi olan bir ekim saçını karşımıza çıkarttıkları için olayın heyecanı ve rehavetine kapılırız..o sırada en can alıcı soruyu sormak belkide aklımızın ucundan bile geçmez.BU ARKADAŞIN ÖNCESİ SAÇLARI VE DURUMU NASILDI? bu soruyu sorduğunuzda yada siz sormadan onlar bir açıklama yapsa bile,saçları söyleydi böyle oldu,burasına şurasına bu kadar ekim yaptık deseler bile.ben pek birşey anlayamadım gözümde canlanmadı tarzında söylemlerde bulunmanızı tavsiye ediyorum.böylelikle o canlı örnek şahsın eski halini fotoğraf olarak görme hakkına sahip oluyorsunuz.dolayısıyle de gitmiş olduğunuz saç ekim merkezi o şahsın saç ekim öncesi resimlerini göstermek durumunda kalıyor.canlı örnek görseniz bile şahsın eski durumunu gösteren bir resmini mutlaka isteyin arkadaşlar
    yani ne malumki azıcık bir ekim yapılan hastayı anlatırken bu daha evvel tamamen saçsızdı demeyecekleri
    yada olur ya hiç ekilmemiş bir saçı ekmiş gibi göstermeyecekleri..olurmu olur..
    bu forumda anlatılanlardan,saç ekimcinin birinin tarkana saç ekimi yaptığını,aynı saç ekimcinin tarkanın özel helikopteriyle alındığını.yine tarkanın bu saç ekimciye binlerce dolar ücret ödediğini dahi duymadıkmı?
    o yüzden sözden çok,göze itibar etmek lazım.yazıya belgeye,resme itibar etmek lazım.sözün özü bu arkadaşlar..

    eğer yardımcı olabildiysem farklı bir konuda aydınlatabildiysem ne mutlu bana..
  • arkadaşlar yazıyoruz çiziyoruz burada..gerçekten çok faydalı oluyor bence..burada gercek bilgileri paylaşan herkese sonsuz teşekkürler..gerçekten ekim sonrası da burada foto paylasıp fikir vermek çok güzel birşey ..
    ben 28 yasındayım..20 yasından beri saclarım dokuluyor denilebilir..su an tepe bolgem el ayasından biraz da kucuk sekilde acık..onlerde acık alan yok ama sac cizgisinde ve biraz gerisinde seyrelmeler var.. sac dokulme hızım eskiye nazaran cok cok azaldı.. ama su en bir ekim yaptırsam 4 5 sene sonra cok zor durumda kalırmıyım acaba ? ya da o zaman tekrar bir ekim yaptırmam mı gerekir ?bir de arkadaşlarım affınıza sığınarak sunu belirtmek isterim..35 yasından sonra cok cok fazla da bir onemi yok bence saçın..ha insan her yasta bakımlı olmalı o ayrı..ben su an bekarım..bir devlet kurumundayım.. simdi sacımı ektirip ozguveni tekrar saglamak daha mantıklı geliyor bana..bir arkadaşımında dediği gibi oturuyosun birisi geliyor vaaay kardeşim sacların neden cok dokulmus falan.. yasını soyluyosun yuzun cok genc ama saclar işi bozuyor falan..ee bunları duyunca da karsı cinse karsı bir ozguven sarsılması oluyor insanda..simdi evden baskı da var oglum işin gucun var cok sukur neden evlenmiyosun falan.. aslında bu evlenmeme istegimin altında saclarımda olusan seyrelmemi var acaba diye dusunmeye basladım .. ben de belki biraz erken ama sac dokulmemin cok cok azalmasına guvenerek ve su an cok fazla olmayan acık alanıma duzgun eller tarafından yapılacak duzgun bir ekim sonrası cok memnun kalacagımı dusunerek bu işe karar verdim.. ama gel gelelim kafamda esteworld ve transmed on plana cıkmıstı..cunku reklamlarda afişlerde bu iki merkez biz cok iyiyiz diyorlar..burada okudugum kadarıyla da bu iki merkeze de agır eleştiriler var..öncelikle sac ekimini bir esketik ve plastik cerrahının yapması ve bu konuda oldukca tecrubeli olması gerekmektedir.. hemsire olup sac ekimi kursuna gidenler setifika alanlara bence bir omur tasıyacagınız bu sınırlı ve degerli saclar emanet edilemez.. mesela kafadar arkadasımın ekimi bütün fikirlerimi alt üst etti... istanbuldan baska bir yerde bu işin ehli yoktur diye dusunuyordum ancak gordugum en şahane ekimlerden birisi bu arkadaşıma yapılmış...gercekten mukemmel bir sac cizgisi..tabi tepe bölgesini de gormek gerekli..
    şimdi size soruyorum ... bana plastik ve estetik cerrahın bizzat kendisinin uyguladıgı sac ekim merkezlerinin ve uygulamayı yapan doktorların isimlerini yazabilirmisiniz ?? cok sevinirim.. anladıgım kadarıyla muttalip keser hoca yı begeniyorlar.. ayrıca hakan doganay hoca da kafadar arkadasımıza harikalar yaratmış ama estetik cerrahımı onu bilemiyorum .. bana sac ekim merkezlerini ve doktorları onerirseniz ve resimleriniz varsa paylaşırsanız cok sevinirim :) teşekkürler.. acıkcası cok cekiniyor ve korkuyorm su an sac ekimi işleminden..
  • ayrıca kafadar arkadasım tebrikler harika olmus... ama su var.. 4. ay icin erken uzamamıs mı sacların bi gariplik yok mu bu işte sence ???
  • Arkadaslar merhaba. 29 yasindayim ve 20 yasimdan beri sac dokulmesi yasiyorum. on ve yan kisimlarda acilma yogun fakat orta ve arka kisim su an icin gur sayilir. Cogu yaziyi okudum ve mantikli olmak gerekirse saclarin dokulmesi durana kadar beklemek gerekiyor fakat ben saclarimi cok sorun ediyorum. Bu yuzden bir kac doktor ile gorustum. Cok yakin bir arkadadim Dr.ALP Alsan a gecen sene ekim yaptirdi. Onun saclari gercekten cok acikti ve bana anlattigina gore 6500 greft 2 gun surede ekilmis. Ekimi doktor kendisi yapmis. Arkadasim onumde canli bir referans fakat forumdaki yazilari okudukca gozum korkmaya basladi.

    Aranizda Alp Aslan'a ekim yaptiran var mi acaba? Karar vermek icin olumlu olumsuz yorumlariniza ihtiyacim var.

    Vakit ayirip cevap veren arkadaslara simdiden tesekkur ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zafka

    bu arada arkadaşlar,aklıma takıldı.elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum,fikir ve tecrübelerde bulunuyorum ama nasıl olurda bugüne kadar aklıma bu konu gelmez diye kendime şaşırdım.belki başka arkadaşlar düşünmüşlerdir ama ben bu forumda göremedim.belkide gözden kaçırdım.neyse
    olay şu.
    çoğu ekim merkezi canlı örnek gösterebileceğini belirtir,ve görüşmek,canlı saç örneklerini görmek için gittiğinizde karşınıza gerçekten ekim yaptırmış birisini çıkartırlar.tabiki muhtemelen iyi olan bir ekim saçını karşımıza çıkarttıkları için olayın heyecanı ve rehavetine kapılırız..o sırada en can alıcı soruyu sormak belkide aklımızın ucundan bile geçmez.BU ARKADAŞIN ÖNCESİ SAÇLARI VE DURUMU NASILDI? bu soruyu sorduğunuzda yada siz sormadan onlar bir açıklama yapsa bile,saçları söyleydi böyle oldu,burasına şurasına bu kadar ekim yaptık deseler bile.ben pek birşey anlayamadım gözümde canlanmadı tarzında söylemlerde bulunmanızı tavsiye ediyorum.böylelikle o canlı örnek şahsın eski halini fotoğraf olarak görme hakkına sahip oluyorsunuz.dolayısıyle de gitmiş olduğunuz saç ekim merkezi o şahsın saç ekim öncesi resimlerini göstermek durumunda kalıyor.canlı örnek görseniz bile şahsın eski durumunu gösteren bir resmini mutlaka isteyin arkadaşlar
    yani ne malumki azıcık bir ekim yapılan hastayı anlatırken bu daha evvel tamamen saçsızdı demeyecekleri
    yada olur ya hiç ekilmemiş bir saçı ekmiş gibi göstermeyecekleri..olurmu olur..
    bu forumda anlatılanlardan,saç ekimcinin birinin tarkana saç ekimi yaptığını,aynı saç ekimcinin tarkanın özel helikopteriyle alındığını.yine tarkanın bu saç ekimciye binlerce dolar ücret ödediğini dahi duymadıkmı?
    o yüzden sözden çok,göze itibar etmek lazım.yazıya belgeye,resme itibar etmek lazım.sözün özü bu arkadaşlar..

    eğer yardımcı olabildiysem farklı bir konuda aydınlatabildiysem ne mutlu bana..

    abi tarkana saç ekimi yapıldığını ben yazdım izmirde shora saç ekim merkezinin sahibi mahmut kök var adam tam bir pazarlamcı ve düzenbaz üç kağıtçı sakin izmirdeki ve ege bölgesindeki ardaşalr bu adama saç ektirmeye gitmeyin adam tarjkanın saçını ben ektim diyecek kadar ucuz bir insan
  • Vücut kıllarını değerlendiren bir doktor yokmudur arkadaşlar..2 yada 3 uncu mesajım bu benim gibi olan ama yazamayan arkadaşlarda vardır.onlar içinde bizi bir aydınlatsanız..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NichtperfeckT

    arkadaşlar yazıyoruz çiziyoruz burada..gerçekten çok faydalı oluyor bence..burada gercek bilgileri paylaşan herkese sonsuz teşekkürler..gerçekten ekim sonrası da burada foto paylasıp fikir vermek çok güzel birşey ..
    ben 28 yasındayım..20 yasından beri saclarım dokuluyor denilebilir..su an tepe bolgem el ayasından biraz da kucuk sekilde acık..onlerde acık alan yok ama sac cizgisinde ve biraz gerisinde seyrelmeler var.. sac dokulme hızım eskiye nazaran cok cok azaldı.. ama su en bir ekim yaptırsam 4 5 sene sonra cok zor durumda kalırmıyım acaba ? ya da o zaman tekrar bir ekim yaptırmam mı gerekir ?bir de arkadaşlarım affınıza sığınarak sunu belirtmek isterim..35 yasından sonra cok cok fazla da bir onemi yok bence saçın..ha insan her yasta bakımlı olmalı o ayrı..ben su an bekarım..bir devlet kurumundayım.. simdi sacımı ektirip ozguveni tekrar saglamak daha mantıklı geliyor bana..bir arkadaşımında dediği gibi oturuyosun birisi geliyor vaaay kardeşim sacların neden cok dokulmus falan.. yasını soyluyosun yuzun cok genc ama saclar işi bozuyor falan..ee bunları duyunca da karsı cinse karsı bir ozguven sarsılması oluyor insanda..simdi evden baskı da var oglum işin gucun var cok sukur neden evlenmiyosun falan.. aslında bu evlenmeme istegimin altında saclarımda olusan seyrelmemi var acaba diye dusunmeye basladım .. ben de belki biraz erken ama sac dokulmemin cok cok azalmasına guvenerek ve su an cok fazla olmayan acık alanıma duzgun eller tarafından yapılacak duzgun bir ekim sonrası cok memnun kalacagımı dusunerek bu işe karar verdim.. ama gel gelelim kafamda esteworld ve transmed on plana cıkmıstı..cunku reklamlarda afişlerde bu iki merkez biz cok iyiyiz diyorlar..burada okudugum kadarıyla da bu iki merkeze de agır eleştiriler var..öncelikle sac ekimini bir esketik ve plastik cerrahının yapması ve bu konuda oldukca tecrubeli olması gerekmektedir.. hemsire olup sac ekimi kursuna gidenler setifika alanlara bence bir omur tasıyacagınız bu sınırlı ve degerli saclar emanet edilemez.. mesela kafadar arkadasımın ekimi bütün fikirlerimi alt üst etti... istanbuldan baska bir yerde bu işin ehli yoktur diye dusunuyordum ancak gordugum en şahane ekimlerden birisi bu arkadaşıma yapılmış...gercekten mukemmel bir sac cizgisi..tabi tepe bölgesini de gormek gerekli..
    şimdi size soruyorum ... bana plastik ve estetik cerrahın bizzat kendisinin uyguladıgı sac ekim merkezlerinin ve uygulamayı yapan doktorların isimlerini yazabilirmisiniz ?? cok sevinirim.. anladıgım kadarıyla muttalip keser hoca yı begeniyorlar.. ayrıca hakan doganay hoca da kafadar arkadasımıza harikalar yaratmış ama estetik cerrahımı onu bilemiyorum .. bana sac ekim merkezlerini ve doktorları onerirseniz ve resimleriniz varsa paylaşırsanız cok sevinirim :) teşekkürler.. acıkcası cok cekiniyor ve korkuyorm su an sac ekimi işleminden..

    kardeşi,m mutalip hoca koray erdoğan hoca özgür öztan hoca hakan hoca bunlar normal pratisyen hekim estetik cerrahtan daha iyi ekim yapıyolar ama bu işte önemli olan doktor olması ve işinin ehli olması
  • quote:

    Orijinalden alıntı: masson89

    quote:

    Orijinalden alıntı: zafka

    bu arada arkadaşlar,aklıma takıldı.elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum,fikir ve tecrübelerde bulunuyorum ama nasıl olurda bugüne kadar aklıma bu konu gelmez diye kendime şaşırdım.belki başka arkadaşlar düşünmüşlerdir ama ben bu forumda göremedim.belkide gözden kaçırdım.neyse
    olay şu.
    çoğu ekim merkezi canlı örnek gösterebileceğini belirtir,ve görüşmek,canlı saç örneklerini görmek için gittiğinizde karşınıza gerçekten ekim yaptırmış birisini çıkartırlar.tabiki muhtemelen iyi olan bir ekim saçını karşımıza çıkarttıkları için olayın heyecanı ve rehavetine kapılırız..o sırada en can alıcı soruyu sormak belkide aklımızın ucundan bile geçmez.BU ARKADAŞIN ÖNCESİ SAÇLARI VE DURUMU NASILDI? bu soruyu sorduğunuzda yada siz sormadan onlar bir açıklama yapsa bile,saçları söyleydi böyle oldu,burasına şurasına bu kadar ekim yaptık deseler bile.ben pek birşey anlayamadım gözümde canlanmadı tarzında söylemlerde bulunmanızı tavsiye ediyorum.böylelikle o canlı örnek şahsın eski halini fotoğraf olarak görme hakkına sahip oluyorsunuz.dolayısıyle de gitmiş olduğunuz saç ekim merkezi o şahsın saç ekim öncesi resimlerini göstermek durumunda kalıyor.canlı örnek görseniz bile şahsın eski durumunu gösteren bir resmini mutlaka isteyin arkadaşlar
    yani ne malumki azıcık bir ekim yapılan hastayı anlatırken bu daha evvel tamamen saçsızdı demeyecekleri
    yada olur ya hiç ekilmemiş bir saçı ekmiş gibi göstermeyecekleri..olurmu olur..
    bu forumda anlatılanlardan,saç ekimcinin birinin tarkana saç ekimi yaptığını,aynı saç ekimcinin tarkanın özel helikopteriyle alındığını.yine tarkanın bu saç ekimciye binlerce dolar ücret ödediğini dahi duymadıkmı?
    o yüzden sözden çok,göze itibar etmek lazım.yazıya belgeye,resme itibar etmek lazım.sözün özü bu arkadaşlar..

    eğer yardımcı olabildiysem farklı bir konuda aydınlatabildiysem ne mutlu bana..

    abi tarkana saç ekimi yapıldığını ben yazdım izmirde shora saç ekim merkezinin sahibi mahmut kök var adam tam bir pazarlamcı ve düzenbaz üç kağıtçı sakin izmirdeki ve ege bölgesindeki ardaşalr bu adama saç ektirmeye gitmeyin adam tarjkanın saçını ben ektim diyecek kadar ucuz bir insan

    aynen öyle kardeşim.o yüzden söze değil,göze inanmak gerek..
  • arkadaşım müttalip keser hoca estetik cerrahı yazıyor sitesinde.. arkadaşlar saç ekimi konusunda isimlerinizi bekliyorum... ben doktor harici bir insana ekim yaptırmak istemiyorum.. hemsireymiş belge almış sağlık memuruymus...bu şekilkde istamiyorum... sonucta bu saç işi başka bir işe benzemez..ömür boyu aksesuarımız olacak.. sizden yardım bekliyorum bu konuda.. ekim oncesi ve sonrası resimleriyle birlikte önerebileceginiz doktor olan isimler var mı acaba ?? cok memnun kalırız arkadaşlar.. mesela hakan doğanay zekeriya kul ve muttalip keser... bu üç ismi bilen yorum yapabilecek var mı ? ayrıca bu üç isimden farklı önerebileceginiz işin ustası isimler var mı ??
    çok teşekkürler şimdiden :)
  • Arkadaşlar günde maksimum kaç ekim normal sizce ?

    Malum ekilen greft sayısı arttıkça doktorun verimi düşecektir.

    1000 mi ? 2000 mi ? 1500 mü ?
  • arkadaşlar saçın dökülme evresini tamamlamasını bekleyelim tamam da gecen gunler de geri gelmiyoır...iyi bir sac ekimi yaptırdıktan sonra mezoterapi ile var olan saclarımızı da güclendirebiliriz bence ne dersiniz ? ayrıca yazdıon yazoıyorum hala yoprum yok.. dr.hakan doganay dr zekeriya kul dr.muttalip keser hakkında bilgisi
    olan var mı ?? bu doktorların dısında herhangi bir doktor var mı önerebileceginiz ?? teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NichtperfeckT

    ayrıca kafadar arkadasım tebrikler harika olmus... ama su var.. 4. ay icin erken uzamamıs mı sacların bi gariplik yok mu bu işte sence ???

    kardeşim sürekli yanlarını aldırdım üst tepe kısmına hiç dokundurtmadım kesimlerde... şimdi yeni yeni sadece uçlarıının kırıklarını aldırıyorum. uzamak derken neyi kastettin ki ? normal saç zaten kaç ayda uzar ki ? garip olan derken az açık sorarmısın ?
  • kafadar kardeşim yanlış anlama sakın..sadece çok guzel olmuş ekimin..ama hani forumda herkes 5 aylıkken bile sacım cıkmıyor ya da dokuldu gibi soruyor da 4 ayda bu denli uzaması harika birşey..cok yakısıklı olmussun kardeşim.. sana zahmet dr doganay hakkında bana bilgi verirmisin .. yani gorunen köy kılavuz istemez derlker ama cok kararsızım .. hep buı iş en iyi istanbulda olur diye odaklanmısım kendimce..simdi antalyada bir dr cıkıyor hani guven olarak sanki istanbul biraz daha onde gibi psikolojik olarak... bana dr un hakkında tavsiyen var mı ? bir daha eklim yapsan yine aynı dr a gider misin ya da bana önerebilecegin baska doktorlar var mı kardeşim..tesekkürler...
  • @humpreybogard
    selamlar.sayfanın başlarında şikayetin ve problemin üzerine bilgilenmek adına bir iki soru sormuştum.heralde gözden kaçırmışsın.konu hakkında aydınlatman mümkünmüdür.saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.