Şimdi Ara

kavacık onecar'dan hasarlı araç alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • uygun bir passat var almayı düşünüyorum. Buradan araç alan arkadaşlar tecrübelerini yazabilirler mi.



  • Aracın hasarı hakkında da bilgi verirseniz daha iyi olur.
  • http://www.sahibinden.com/ruhsat_sahibinden_calisir_yurur_passat_1_6_fsi_comfortline_2007_-99WQQaXQQ15933958WQQpXQQdisplayitem


    Bahsettiğiniz araç bu sanırım.Hasarlı araç almak bana pek mantıklı gelmiyor.Tabi eğer sanayiyle aranız iyi ise tanıdık usta falan varsa ve aracı uzun süre kullanmak amacıyla alıyorsanız düşünülebilir.Satarken zorlanacağınızı düşünüyorum.
  • Forumda millet çizikten 1-2 parçası boyalı bir araç almaya bile yanaşmayıp fiyatı öldürmeye çalışıyorken, One Car'dan alışveriş yapmış olan birini bulmanız zor gibi:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atiyba

    Forumda millet çizikten 1-2 parçası boyalı bir araç almaya bile yanaşmayıp fiyatı öldürmeye çalışıyorken, One Car'dan alışveriş yapmış olan birini bulmanız zor gibi:)


    Gerçekten, burada millet çizik ararken, kazık girmiş çok araç alıyordur, eminim.

    Büyük şehirleri bırakın, büyük ilçelerde bile, bir sebeple otomobilin çizilmemesi, artık mümkün değil.

    Bir yılda, yüzbinlerce kaza oluyor, her taraf çiziksiz araba dolu.

    Neredeyse, bir yılda Türkiyede satılan araba kadar, kaza var, bu ülkede.

    Çiziksiz boyasız araba efsanedir, garajdan çıkartılmıyorsa, belki olabilir.

    Şasesi yamulmamış, altı güneş görmemiş, nalbantın biri toplamamış olsun, yeter.




  • Sorun kaportaysa hallolur,alır binersin arabaya.Ama motor konusunda bişeler olmuşsa onu toplamak gerçekten zor.Fabrikada motor yapılırken bile hepsinin bir sırası war.Hepsi bir uyum içinde.Bu uyum bozulunca aracın bir daha dikiş tutması zor.Araştır öğren volkswagen de tanıdığın warsa plakadan baktırabilirsin eğer vw servise gittiyse.Araştır karar ver.Ama kazalı araç miğde bulandırır
  • Merhaba,

    Aracı aldınız mı? Memnun kaldınız mı? Ben de aynı yerden araç buldum. Fiyatı uygun almayı düşünüyorum. Tecrübenizi yazsaydınız faydalı olurdu.

    Teşekkürler.
  • savi2 S kullanıcısına yanıt
    Ben Beykoz'da oturuyorum. Yoğun çevrem kavacıktadır. Size şu kadar söyliyim, araç kiralamada galeriler çok sıkıntılı. Merdiven altı tabiri çok doğrudur. Araç alım satımı yapmadım yapan arkadaşım da yok ancak ben çok titiz ol derim. Kimsenin ekmeğinin önüne geçmek istemem ancak Beykoz çevresinde gerek sanayi gerek galeriler Hakkı'nda pek güven duymuyorum. One Car da güven vermeyen sanayinin içinde oldugunu belirtmek isterim. Ben kesinlikle sıkıntı yaşarsın diyemem ancak çok titiz olmanı tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler uyarılar için.

    Hocam aracın hasarı fotoğraflarda görünüyor. Aradım konuştum, 4000TL masrafı var dedi. 5000'i geçmez diye düşünüyorum. Alıp yaptırıp kullanmayı düşünüyorum. Biraz sonra bakmaya gideceğim. Tecrübemi paylaşırım.
  • yıllar sonra açtığım konu hortlamış:)
    ben o arabayı almadım ama daha sonrasında bir kaç kere yine aynı yerden araç almaya kalktım ama almadım:) cesaret edemedim yani. yıllardır oradalar çabuk bir şekilde arabaları satıyolar bende bu çevred oturuyorum hakkında kötü yada iyi bir yorum duymadım sonuç olarak arabaya iyi bir ustaya gösterirseniz bence karlı bir araç alınabilir çokda korkak olmamak lazım bence en azından belli bir fiyat altında arabalar için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.