Şimdi Ara

SAMSUNG R522-XS08TR İNCELEMESİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
36.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bladekel

    notebookuma dün kavuştum ve yorumlara bakarak vistayla kullanırken biraz hayal kırıklığına uğradım. çünkü crysis i oynarken bırakın full ayarda oynamayı orta ayarda bile oynarken kasma yapıyordu. sonradan win7 yükledim ve r522-xs08 in gerçek performansını yakaladım.

    bu notebook'a , veya herhangi bir vista yüklü notebook'a sahip herkese önerim ilk iş vistayı silip win7 yüklemeleridir.



    bladekel win 7 nin betasınımı yükledin bildiğim kadarıyla win7 beta 90 günlük eğer kalıcı ise bizede anlatırmısın nasıl yaptığını ve samsung win7 ye geçişi desteklemiyor.samsunga mail attım bu konuda çünkü diğer ülkelerde samsung win7 ye geçişi destekliyor sadece türkiyede olmuyormuş.inşallah mailleri dikkate alırlar yoksa vista ile olmaz.




  • haklısın ersahan kardeşim , vin7 den de şüphem war aslında hatta oyunlar açısından onu geç vista 1gb götürüyor win7 napar mrk ediyorum görsellikte win7 uçmuş.. inş ücretsiz ederler..
  • bende bugün r522-XS0BTR modelini aldım ama kuruluma verdim yarın almaya gidicem...ikisi arasında nasıl farklar war acaba?,oyunları bunun gibi rahat oynıabilirim dimi?bide gerçekten bluetooth yokmu bu laptopta?:S
  • işlemci hızı , ram , önbellek , işlemci bas hızı gibi farklar.. bluetooth yok... FS03TR modelinde wardır..
  • Carrefour larda bolca mevcut. bugün aldım. 1299 tl . world ve axes karta 12 taksit. (başka kartlarada var ama aklımda bunlar kaldı) ben world ile aldım. daha yeni kurulum güncellemelerini yaptım. test etmedim. almak isteyip bulamayan carrefourlardan alabilir. :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bladeburak

    haklısın ersahan kardeşim , vin7 den de şüphem war aslında hatta oyunlar açısından onu geç vista 1gb götürüyor win7 napar mrk ediyorum görsellikte win7 uçmuş.. inş ücretsiz ederler..


    win7 beta değil. internetten full versiyonunu kolaylıkla bulabilirsiniz.
    win7 nin ram den çok yediğini düşünerekte hata ediyorsunuz diyebilirm. win7 microsoftun şuana kadar piyasaya sürmüş olduğu (win7 resmi olarak daha piyasada yok ama olsun :) ) en iyi ve en hızlı işletim sistemi desem abartmış olmam.

    gelelim nasıl kurulum yaptığıma. normal windows kurar gibi kuruyorsunuz extra bir ayara gerek yok. driver olarak da bütün driverlarını otomatik tanıyor zaten. siz yapmanız gereknler kurulum bittikten sonra pembe dvd yi takıp içindeki softwareları kurmak . ( battery life extender, easy display manager vb. )

    ancak win7 de Fn+F8 le kullandığımız özelliği bir türlü yükleyemedim. software i yüklüyorum ancak kullanılamıyor. tahminimce win7 resmi olarak çıkınca ona da bi upgrade çıkar ve hallederiz diye düşünüyorum...

    son olarak ne olursa olsun hiçbir bilgisayarda win vista kullanmayın, makineyi resmen öldürüyor. sırf directx 10 için vista tercih edenler artık win7 yi yükleyebilirler. hem çok daha hızlı hemde çok daha güvenilir ayrıyeten directx 10 da var.




  • arkadaşlar bende bugün sölediğim modeli aldım elime sonunda..yalnız ben kamerayı kullanamıorum..
    mesela benm bildiğim bilgisayarıma girince kamera orda gözükür ordan bakabilirim ama öle diil:S
  • bladekel ; vista öldürüyor haklısın.. win7 ye bugun akşam geçiyorum.. driver kurma basit zaten.. biliyorum win7ler xpleri tarihe gömecek sistm.. vista gibi görselliği bol bir işletm sistemi o bakımda rami yer düşündüm.. ama akşam görecem..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bladeburak

    bladekel ; vista öldürüyor haklısın.. win7 ye bugun akşam geçiyorum.. driver kurma basit zaten.. biliyorum win7ler xpleri tarihe gömecek sistm.. vista gibi görselliği bol bir işletm sistemi o bakımda rami yer düşündüm.. ama akşam görecem..


    akşam win7 yi kullanınca vistaya küfredeceksin :) ben öyle yapmıştım :)
  • o kadar bu bilgisayarın alan war kımse resım eklemıyor
    kuru kuru almakla olmaz bu işler yaw
  • word e 12 taksit en ucuz nerede bulabilirm bu aleti acaba? Bide ötv indirimi kalkışı bu aleti de kapsıyo mu
  • merhaba arkadaşlar r522xs08tr modeini bir hafta önce aldım. donanım konusunda herkesin bildiği üzere herangi bi problem yok ve hatta çok iyi..
    almadan önce forumlardan gözlemlediğim kadarıyla ses olayına biraz kafam ytakılmıştı fakat iyi bir ses sistemi ile çözülebileği gibi lcd tv ye bağladığımda da bile yeterli ses alabiliyorum..

    buraya kadar herşey çok güzelken almadan önce araştırma ihtiyacı duymadığım tek konu (samsung un lcd ekran konusunda dünyada ilk 3 te olmasından dolayı) ürünün ekranı olmuştu,

    fakat şimdi şunu söyleyebilirim plazma ve lcd panellerden az çok anlayan biri olarak bu ürünün ekranı son 5 sene içinde görmüş olduğum en kötü teknolojiye sahip gözüküyor (hatta lcd teknolojisi kullanılmış oldugundan şüphelerim var)

    lcd teknolojini diğer teknolojilerden ayıran başlıca özellikler

    1- kontrast : çok çok kötü ( siyah renk görmek imkansız gibi)

    2- yansıma olmaması ( bu ekran lcd den daha eski olan plazmalardan hatta tüplü televizyonlardan bile fazla yansıma yapıyor)

    3- bakış açısı : tam olarak( gerçektende tam olarak) dik açıyla bakmadığınız sürece saten kötü kötü olan göçrüntüyü bile görme şansınız yok gibi.

    4-renk: renkler inanılmaz derece kötü




  • şimdi böyle bir durumda dizüstü olarak aldığınız bir ürünün en önemli unsurlarından birinin ekranının olması gerekiyorken (farklı bi durumda masaüstü almak daha mantıklı olacakken, samsung gibi temel yeteneği lcd panel üreten bir markadan laptop alıyorsunuz ve lcd olup olmadığından bile şüphe edebileceniz bir ürünle karşılaşıyorsunuz..

    inanın elimde olsa ürünü iade edip başka markaların modellerine bakmaya başlamayı düşünecek kadar canımı sıkıyor bu olay..


    yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler..
  • win7 beta akşam elimde.. Ama bataryayı yiyor dedi.. 2 saatlik pili 15dk da tüketiyor demişti.. Kullananlar ne sonuca warıyarsa pil hakkında paylaşsınlar ???
  • benim tek problemim win7 kurulu gerçi vistadada aynısını yapıyordu webcam açınca adsl bağlantısı kesiliyor wirelles modemle ne yapacağımı bilemiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: play_boy

    o kadar bu bilgisayarın alan war kımse resım eklemıyor
    kuru kuru almakla olmaz bu işler yaw

     SAMSUNG R522-XS08TR İNCELEMESİ
     SAMSUNG R522-XS08TR İNCELEMESİ




  • r522 fs03 modeli aldım.Performans çok iyi, ekran kalitesi kesinlikle çok başarılı sadece yansıma sorunu var ama o da çok dikkate değer bir ayrıntı değil.Vista malum biraz kasıyo ama sistem canavar gibi olduğu için hissetmiyorsunuz.işçilik güzel, şarj süresi tatminkar, görsellik estetik...
  • ddr3 desteği varmı
  • war mış
    sanırım 8gb desteği wardır eğer öyle olursa tadından yenmez
    2x4gb ddr3 ram alırız ogghhhh
  • laptopta pil göstergesi sürekli sıfır görünüyor? bunun nedeni ne olabilir?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.