Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (1826. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
57.182
Cevap
701
Favori
4.427.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18241825182618271828
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • realpassion kullanıcısına yanıt
    Yanlış yönlendirmiş sizi arkadaş .daıkın dan alt kapasite üretim fujitherma

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/baymak-elegant-plus-12-a-12000-btu-inverter-klima-294826569?scrf=gunun-firsati

    Baymak Elegant Plus 12 Bin Btu, Ücretsiz kargo 1949 TL, 50 Tl puan + 25 Tl kupon 1874 Tlye geliyor, Kardeşim alacak uygun mudur?
  • bu klimayı bende alacaktım fakat ustalara sordum baymakı kesinlikle tavsiye etmiyorlar.
  • ataseven1972 A kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıcısı olarak tavsiye ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ataseven1972 A kullanıcısına yanıt
    Usta derken hangi ustaya sordunuz? En büyük ustalar burada.
  • Klimacı 2-3 arakadaşa sordum ve klima formundada yazdım oradada bu işin ustası bir arkadaş söyledi.
  • o zaman bu iş, benim ustam senin ustana döver'e gider
  • Bende klima almaya karar verdim bu yüzden hem arkadaş klimacılara hemde klima formundaki ustalara sordum onlar en dandik klima baymak dediler.bütçem çok yüksel olmadığı için bana sigma plus-gree lomo -Airfel daylux-York Sierra bu klimaları tavsiye ettiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataseven1972 -- 20 Temmuz 2017; 12:40:55 >
  • behram98 B kullanıcısına yanıt
    Mitsubishi Heavy SRK 63 ZR-S 5450 TL en son önerilen bu Daikin FTXB60B le bunun arasında son kararı vericem. bu iki klima hakkında bilgisi olan var mı ?
  • Selamın aleyküm adanada havalar sıcak malum birde nem eklenince sıcak hiç çekilmez hale geliyor klima almaya karar verdim ama forumlarda dolaşdıkça kafam iyice karıştı bugün koçtaş mağazasına gittim bana beko prosmart inverter klimayı önerdi nasıl bir klimadır bilgisi olan varsa bilgilendirirse memnun olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulda yaşıyorum gittigidiyordan Sigma Plus 12.0000 Btu yu alıcakken dedimki şimdiden montaj için randevu alıyım neyse araştırırken hem satış hem montaj yapan bir site buldum İstanbul Bakırköyde sitesi falan güzeldi montajıda iyi yaparlar deyip aradım internetten alıcağım klimanın fiyatını o bayiye sordum nakitte 2.100 TL dedi fiyat güzel geldi montajını da gelip yapalım abi hemen dediler yarın arayıp almayı düşünüyorum taktırdıkdan sonra hem hizmet hem klima hakkında ki artı ve eksileri fotolar eşliğinde yazacağım. Sigmanın Plus versiyonu uzun araştırmalar sonucunda orta sınıfda fiyat performans olarak değerlendiriliyor bilir kişiler tarafından SİGMA COMFORT, ARİRFEL LTNX, BAYMAK ELEGANT, gibi ürünler giriş sınıfı deniliyor. bu arada @ado hocama çok teşekkürler yorumları için yine diğer yardımcı olan arkadaşlara da teşekkürler
  • merhabalar iyi günler, hayırlı işler herkese;

    İzmir'de oturuyorum. evim çatı katında ve salonum 21 metre kare. 3 tane geniş sayılabilecek cam var salonumda ve nerdeyse tüm gün güneş alıyor. ancak soğutma işi genellikle akşam 7'den sonra olacak. kiracıyız bu arada ve memur olduğum için taşınma durumumda olacak 1-2 yıl içinde. yatak odası salon kapısının tam karşısında bulunmakta. klima salon kapısının karşısına takılabilir durumda . ev küçük olduğu için yeterli btu alınırsa yatak odasını etkileyebilir diye düşünüyorum.

    sizce bu şartlar altında 18000 btu mu yoksa 12000 btu mu benim işimi görecektir. 18000 btu klima ile yatak odasını soğutmak mümkün olur mu ve ev taşıma durumunda sizce 12'lik 18'lik mi yeni eve daha sıkıntısızca kullanılabilir.

    marka olarak da epey araştırdım ve lg ile midea blanc arasında kaldım. bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. bütçe maksimum 3500 tl. değerli forum ahalisinden yardımlarını talep ediyorum




  • Merhaba,
    Antalya'da yaşıyoruz. 12000lik bir klima alacağız ve hem soğutma hem ısıtma olarak kullanılacak. Günde 12-13 saat rahat çalışır.
    Baymak Elegant f/p ürünü deniliyor ama düzgün bir sarfiyat konusuna ulaşamadım. 2000 lira civarına bu işi bitirmek istediğimiz için mitsu veya daikin gibi markalara bakamıyoruz. Bir de migrosta Lg Mega 2100 tlye satılıyor, internetten 2400ün altına fiyat göremediğim için fırsat olarak geldi. Lgyi önerir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egemen0807

    Merhaba Arkadaşlar

    Bazı marka model klimalar hakkında bilgi kirliliği yüzünden ufak bir açıklama yapmak istiyorum;

    Airfel , Daylux, Rota Climate, Vessen Climate ve Midea Blanc bu model klimalar iç ünite plastik kasa yapısı dışında tamamen aynı klimalardır. Enerji tüketim, performans, ses seviyeleri hepsi aynıdır. Bu klimaların hepsi ÇİN'de MiDEA
    fabrikalarında üretilmektedir. Kısacası hangi modeli alırsanız alın Midea klima almış olursunuz.

    Açıklama sebebim ise son zamanlarda bu model klimaların Daıkın ürünü, Daıkın üretiyor diye bir çok yerde satılıyor ve tüketicinin kandırılıyor olması. Bu model klimaların Daıkın kalitesi ve üretimiyle uzaktan yakından alakası yoktur, Daıkın sadece Türkiye'de bu model klimaların yetkili servisliğini yapmaktadır ve garanti hizmetini vermektedir.(Midea blanc hariç).

    Özetlersek bu klimaları almış bir tüketici Daıkın klima almış olmuyor, Midea marka klima almış oluyor bilginize.



    Konuyu güncel tutalım , arada okuyamayan kaçırmış olan olabilir.




  • okaneo kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar normalde sadece salon için düşünseniz 12lik çok rahat soğutur. İzmir'de olduğunuz için ısıtma için kullanmayacağınızı varsayarak ve kiracı olduğunuz için yüksek bütçelere çıkmadan bir ürünle kurtarabilirsiniz. Aynı mantıkla ben mediamarkt'dan KOENİC aldım vestel yan ürünü yarın montajı yapılacak. 12lik mutlaka yatak odasına etki edecektir ama ayrıntılara bakmak lazım 18lik le yatak odasını da soğutursunuz.
    Bir kroki ve yatak odası için de m2 paylaşırsanız ado veya unleashed hocam daha iyi yardımcı olurlar.
  • egemen0807 kullanıcısına yanıt
    merhaba,

    çalışma alanınızı bilmiyorum kusura bakmayın öncelikle. bu markaların kasa yapısı dışında aynı olduğu konusunda kesin emin miyiz? kullanılan malzemeler, projesi, vs farklı olabilir, dolayısıyla performansı ve verimi değişebilir. aynı yerde üretim yapılsa da farklı kaliteyle ürünler yapılıyor elektronik sektöründe. sonuçta vestel tv fabrikasında da onlarca firmaya ürün yapılıyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alioth

    merhaba,

    çalışma alanınızı bilmiyorum kusura bakmayın öncelikle. bu markaların kasa yapısı dışında aynı olduğu konusunda kesin emin miyiz? kullanılan malzemeler, projesi, vs farklı olabilir, dolayısıyla performansı ve verimi değişebilir. aynı yerde üretim yapılsa da farklı kaliteyle ürünler yapılıyor elektronik sektöründe. sonuçta vestel tv fabrikasında da onlarca firmaya ürün yapılıyor..

    Merhaba

    Airfel , Rota climate, Daylux, Vessen Climate bu ürünlerin iç ünite kapak yapısı dışında tamamen aynı olduğuna kesinlikle eminim, her birinin parçalanmış halini gördüm, Daıkın kalite ve üretimi ile hiç alakası yoktur hepsi Çin'de Midea fabrikasında üretiliyor Daıkın sadece yetkili servisliğini yapıyor, satılma şekline gelince Airfel genelde bayilerde ve salı pazarında satılıyor, Daylux Daıkın bayilerinde satılıyor, Rota ve Vessen Climate market grubu gibi spotçularda her yerde satılıyor , aralarında tek fark bu satış ağı .Tüketicininde kafası karışıyor nereye gitse bu ürün Daıkın deniliyor ama yanlış bilgi Daıkın kalitesi ile hiç alakası yok bu ürünlerin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: realpassion

    Mitsubishi Heavy SRK 63 ZR-S 5450 TL en son önerilen bu Daikin FTXB60B le bunun arasında son kararı vericem. bu iki klima hakkında bilgisi olan var mı ?

    Mitsubishi heavy tercih etmeniz daha doğru seçenek olacaktır.tegora daha alt sınıf klima.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar

    Klima almak istiyorum geçen sana alacaktık kısmet olmadı bu sene şu yaz bitmeden alırsak iyi olacak.

    *Akdeniz bölgesindeyiz (Adana)
    *Oda 18 m2 büyüklüğünde
    *Müstakil 2 katlı ev, alt kat boş üst kat teras
    *Adana sıcağını bilen arkadaşlar vardır soğutması ona göre iyi olmalı.

    Ev kendi evimiz olduğu için kaliteli bir marka almayı ve bütçeyi biraz yüksek tutmayı düşünüyorum. Uzun yıllar kullanacağım ve beni pişman etmeyecek bir marka olmalı. Daikin-Mitsubishi vb. gibi bütçe 4000-5000 arası tavsiye edeceğiniz hangi marka ve modeller var??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazenidd -- 21 Temmuz 2017; 22:4:44 >
  • Mazenidd kullanıcısına yanıt
    Mitsubishi Electric MSZ-SF25VE

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18241825182618271828
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.