Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (1608. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: birfurkan Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 27 Misafir (2 Mobil) - 26 Masaüstü2 Mobil
5 sn
57.240
Cevap
703
Favori
4.431.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 16061607160816091610
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LG mega inverter aldim. Pek memnun degilim. Hep ayni yere üflüyor. İcinde ki sağa sola üfleme aparatı otomatik değilmiş. El ile ayarlamalıymış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ghostkiller1 G kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar..Mitsubishi HJ ve SF arasında ısıtma ve soğutmada PERFORMANS farkı var mıdır_?tüketim, ek sensör vb mutlaka vardır..merak ettiğim ısıtma da aradaki fiyat farkına değecek bir durum söz konusu mu_?Herkes bütçen yetiyorsa SF al diyor..Yetmiyorsa burun kıvırarak HJ al diyor..Bayilerde ilgilenenlerin hepsi evinde HJ kullanıyor
    Biraz fiyat araştırması yaptım..birkaç klima alacağım..bütçem kısıtlı..SF serisi alırsam sadece iki klima alabiliyorum..hj alırsam üç klima + bir farklı marka..
    Eğer gerçekten değecekse SF almaya bir sene bekleyip diğerlerini öyle alırım..ama değmeyecekse HJ serisi alacağım..
  • Ghostkiller1 G kullanıcısına yanıt
    hocam ilgi için teşekkürler..
    Antalyada yaşıyorum..5 yıllık bina..ara kat..yalıtım fena değil..15 m2 oturma odası ve çocuk odası 20 m2 yatak odası ve 27 m2 salon için alacağız..çocuk odası için 9000 yatak odası ve oturma odası için 12000 btu yeterli diye düşündük..
    Diğer markalara bulaşmayı düşünmüyorum..daikin tegoraya baktım..fiyatlar yakın ama HJ serisinden daha memnun gibi kullanıcılar..midea inceledim biraz..plastik aksam aşırı kalitesiz geldi bana..arçeliğe baktım..en iyisi HJ den daha fazla tüketiyor..
    bütçeyi arttırma imkanım olsa düşünmeden SF alacağım..
    yatak odası ve çocuk odası için 9000 lik HJ yeterli gelir mi sizce_?bu odalar kuzey de kalıyor..güneş görmüyor diyebiliriz..
  • Arkadaşlar merhaba, yatak odasına sadece yatarken soğutma amaçlı klima alacağım. Evde doğalgaz olduğu için kışın kullanmayacağım.
    Oda küçük olduğu için 9000 btu almayı planlıyorum.. Max 2250 bütçem var.
    Aşağıdaki klimalardan hangisini önerirsiniz?
    LG Sirius inverter
    http://www.lg.com/tr/inverter/lg-AS-W096J1R0 2250 TL
    Daikin Miyora
    http://www.daikin.com.tr/Urun-Detayi/Bireysel-Klimalar/Miyora-Seasonal-Klimalar/Ftxk25aw-Inverter-Klima 2300 TL. Kampanyadaymış
    Samsung
    http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/air-conditioners/wall-mount/AR09HSSDCWKNSK 7500 serisi 2150 TL
    Siemens
    http://www.hepucuz.com.tr/asp/product/8432/Siemens-Klima-S1ZMA-I09911 2100 TL
    Değerli görüşlerinize ihtiyacım var,tşkler




  • Ghostkiller1 G kullanıcısına yanıt
    elegance 'da ayrıca bakır boru sattıklarından mı bu kadar uygun yada fason falan mı...fairwind'i öldürmüşler resmen ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 30 Mayıs 2016; 1:55:41 >
  • Ghostkiller1 G kullanıcısına yanıt
    Valla arkadaşım hic böyle bir motor görmedim ama sordum vakumlama yapiliyirmuş yaptiniz mi diye arkadas yapti dedi zaten o olmazsa hava kalir sikinti olur dedi. Kisa mi suruyi bu dedim 15 dk falan suruyo dedi balkonda dis ünitenin orda yapti belkide ben farketmedim bilemiyorum ki. Yapmadiklari halde yaptim deyip risk alirlarmi ki...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halil2202 Tarih 30 Mayıs 2016; 21:33:15
    Valla arkadaşım hic böyle bir motor görmedim ama sordum vakumlama yapiliyirmuş yaptiniz mi diye arkadas yapti dedi zaten o olmazsa hava kalir sikinti olur dedi. Kisa mi suruyi bu dedim 15 dk falan suruyo dedi balkonda dis ünitenin orda yapti belkide ben farketmedim bilemiyorum ki. Yapmadiklari halde yaptim deyip risk alirlarmi ki...



    hayırlı akşamlar cihaz kullanımı hakkında biraz bilgi verebilirmisin soğutması performansı ve dış ünite sesinden biraz bahsedersen sevinirim
    birde enerji etiketindeki soğutmada yıllık enerji tüketimi ne kadar
  • Bugün uğur dan keșifi için geldiler. Vakum olayını sorduğumda kem küm etti gerek yok dedi ben öyle olur mu en az 15 dk gerekiyormuş diyince gazı burdan veriyorum oradan alıyorum falan ayarlıyorum ben gerek kalmıyor ama yine de isterseniz yaparız dedi
    5 yıl garantiyi böyle servis ile verecekse...
    Ben de airfel ltxn35u almaya karar verdim gibi ama bakalım yarın da iklimsa gelecek eğer Sigma klima da kampanya varmış bi fiyat da onlar versin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • munchausenbyproxy kullanıcısına yanıt
    airfel de de bakır boru olayına çok dikkat edin bir de onlarda da vakumlama yapilmiyor olabilir bir de MİDEA MODERN STAR MSEW-12 İNV.KLİMA bu seriyi inceleme sansiniz oldu mu midea fairwind'i eledim bunun yüzünden ama aralarında 400-500 tl var ve scop, seer değerleri daha iyi çok ilginc ..

    bem de sizin gibi ugur, airfel ve midea arasindayim ..sigma ve general 'a 3 yıl evvel bakmıştım cins tripleri yüzünden vazgeçmiştim ..dc motor ve mevsimsel değerlerine , bakır boru & vakumlama olaylarına dikkat etmek lazım .. ben sadece yazlık düşünüyorum ..
  • 35 metrekare salona astım ve toz alerjisi olan ailem için klima bakıyorum. Sessiz olması önemli. Ne öneriyorsunuz ? Toz filtreleri gerçekten çok farkettiriyor mu?
    Bütçe 3500 -4000 lira arası.
  • Herkese günaydın hayırlı sabahlar olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese Gunaydın .. Arkadaslar size bi sorum olacak.. MİDEA MODERN STAR urunu yeni cıkan.. yukarıda bir iki arkadas da onerdi biraz okudum fakat sanırım yeni urun oldugu icin kimse tam yorum yapmamıs .. tercih edilirmi yoksa fairwind i mi secmek daha dogrudur.. kulanılacak alan 20m2 yatak odası sadece gece havayı kıracak.. kısında aynı sekilde cok fazla bi beklentimiz yok acıkcası.. en buyuk beklentimiz sessiz olması :)
  • kotukedi kullanıcısına yanıt
    12 ligi 2 bin tl civarina gelir herhalde gene taksitli .vb uğur smartplus , midea fairwind yada airfel ltxn den birine bakınıcaz artık ..

    klimanın ismi elegance ancak satan magza kendi ismini koyabilmis o da ilginc :D ..mission yada oasis serilerinin altındaki midealara bakmak icimden gelmiyor ancak sadece 2-3 ay kullanmak icin 700-800 tl 'lik farklaa yazık hakkaten ..
  • munchausenbyproxy kullanıcısına yanıt
    Aslında şu vakum olayına kim ZAMAN belirlemiş bilemiyorum. bir çok yerde bir çok farklı görüş/mantık mevcut. birisi 15 dakika der, bir başkası en iyi vakum 45 dakikadır der, bir başkası ben 20 dakika vakum yapıyorum süper oluyor der, birisi çıkar 5 dakika yetiyor der vs.
    Bu işin zaman kıstası yoktur aslında, tesisatın mesafesi belli mi ki zaman belirtilebiliyor? vakum motorunun kapasitesi biliniyor mu ki zaman belirtilebiliyor?

    Hepsini geçelim. en iyi vakum, manometre bağlayıp yapılan vakumdur. vakumun ne zaman bitmiş olacağına zaman değil manometre karar verir

    kesin olan tek gerçek ise, vakumsuz montaj, montaj değildir. 2 tıst tıst ona teknisyen vakumu derler ki asla vakum ile ilgili yoktur.

    Düzeltme: imla
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Merhaba dostlar 25 mt2 lik odaya klima bakıyorum,sessiz falan olması öyle çok umrumda değil açıkcası , kışın da ısıtma işlemi için çok önemli değil ancak yazın bu kavurucu sıcaklarda bizi kurtarması gerekiyor. Önemli husus fiyatı uygun ve çok fazla faturaya yük bindirmeyecek birşey bakıyorum.Hangi marka model tavsiye edersiniz, birde diyelim bir model tavsiye ettiniz o modelin spotunu bulup alsam herhangi bir sıkıntı yaşatır mı ?
  • 12m2 yatak odasina Beko 7000 BTU alicam 850 TL
    9000 BTU inverter olan 2000 TL..
    Alamam..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam beyler 20m2 odaya 12 btu klima bakıyorum. baymak ve airfel arasında kaldım. 2 bin lirayı geçmeyecek sessiz çalışan sadece soğutsa da olur ısıya gerek yok klima önerebilir misiniz. teşekkürler.
  • Beyler iyi akşamlar gitti gidiyor da %5 indirim var haberiniz olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler iyi akşamlar gitti gidiyor da %5 indirim var haberiniz olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar,

    ben Midenın Fairwind 18000 btünü sipariş etmiştim.Fakat modernklima sitesini güncellemiş ve Blanc serisini çıkarmış, heralde Fairwinde eşdeğer.Bu model hem 2016 hem de yeni birtakım özellikler barındırıyor gördüğüm kadarıyla.Siparişi iptal ettim bu yüzden.

    Konunun uzmanlarından bir yorum alsak ona göre hareket etsek ii olacak gibii.....

    <şimdiden cevap yazanlara teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16061607160816091610
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.