Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (1559. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
57.222
Cevap
701
Favori
4.430.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15571558155915601561
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkiye Distribütörü Modern Klimayı arayıp seri numarasını verip kontrol ettirin ben aldım evi taşıyacam ondan sonra montaj yaptıracağım. Saygılarımla iyi akşamlar iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zerr Gıffari -- 8 Mart 2016; 20:12:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunları bana değil aldığınız yere ve distribütör firmaya soracaksınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zerr Gıffari -- 8 Mart 2016; 20:48:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fym2005

    quote:

    Orijinalden alıntı: warrior33

    Bunları bana değil aldığınız yere ve distribütör firmaya soracaksınız.

    sordum sıkıntı olmaz kurulumu yetkılı servıs yapacak garantıyıde ben degıl servıs ımzalayacak dedı montaj ucretını almak ıcın sısteme cıhazınızı gırecek ıler de de 2 yıl boyunca garantıde kalacaksınız dedı yıne de emın olmadım ondan sordum dedıklerı mantıklı sanırım satıcının

    kolay kolay sorun çıkmaz arkadaşım.şu vrv olayına takıldım.kuruluma gelen servise söyleyin bakır boru olacak diye aksisini kabul etmeyin.ayrıca vakum konusunu aman atlamayın.bu çok önemli ve hiçbir mazeret kabul etmeyin.şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyelim.sonrasında bilgileri paylaşabilirseniz seviniriz.




  • merhaba arkadaşlar,tecrübelerinze ihitiyacım var.

    işyerim için sabah 9 akşam 18 arası çalıştığım ve öğlenden sonra full güneş alan 20 m2 bir oda da kullanmak üzere klima arıyorum.(yazın 1-2 ay soğutacak.)

    4 yıldır alacağım aldım derken araştırmalarım sonucu herkesin memnun olduğu bişey göremedim,çok övülenler pahalı.

    bir tanıdığım geçen sene Mitsubishi SRK 25 ZMP-S1 aldı 1950 tl ye ve memnunum diyor.

    başka da öyle çevremde kullanan yok.

    ev ve işyerinde arçelik kullanırım beyaz eşya ve tv yi.

    şuana kadar bir problemim olmadı çok şükür.

    9000 lik bana yeter diye düşündüm.çünkü sadece beni,m oda soğuyacak ve fazla soğuk sinüzitimi coşturuyor onun için genelde araçta falan 23-25 derece arası iyi.

    arçelikte vestel 9000 lik inventer klimalar 2000 civarı.

    mitsubishi de 2000 civarı.

    yine biraz arştırdım samsung ar7000 9 binlik var.oda 2000 civarı.

    siz ne önerirsiniz?

    arçelik ya da vestele mi 2000 vereyim ya da mitsubishi mi alayım?(mitsubishi de electrik olanında değilmiş,electrik serileri bütçeme uymuyor.)

    yardımlarınızı bekliyorum.




  • Mrb ne zamandır forumda kilima araştırıyordum en son panasonic almaya karar verdim,satıcı yer midea,panasonic ve bi kaç firmanın toptancısı neyse vakum istedigimi en baştan söyledim onlarda tabiki olmalı gibi yaklaştı servise de özellkle belirteceklerini falan söyledi,bugün eve keşif için usta geldi adama kurulumda vakumu olayını sordum bana yeni klimalarda gerek yok,bunlar zaten fabrikadan gazlı geliyor,gelirkende gazları biraz fazla (süpürme işlemini tarif ediyor) gibi şeyler söyledi,adama bu konuyu araştırdıgımı pek çok servise ve klima ustası kuzenime sordum dememe ragmen beni salak yerine koymayı sürdürdü en son adamı eve almadan geri gönderdim. forumdaki mideacı arkadaşların hem ilgileri hemde bilgileri çok işime yaradı sanırım bu davranışın bir midea servisinden olmasına baya şaşırdım.
  • arkadaşlar 25 metrekare güney batı cephe sadece soğutma amaçlı bu klima nasıldır,


    kupon vs. ile 1650tl civarına geliyor

    BAYMAK ELEGANT PLUS 12 CHS A++ İNVERTER KLİMA

    http://urun.n11.com/klima/baymak-elegant-plus-12-chs-a-inverter-klima-P52833168
  • Arçelik alma da ne alırsan al derim
  • Kan emici o kadar tüzel kişi ve tüzel kuruluş varki insanların cebine çoluk çocuklarının rızıklarına göz dikmişler !... Biz tüketiciler bilinçli olmalıyız. Yoksa evin yolunu bulamayız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zerr Gıffari -- 11 Mart 2016; 21:24:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese günaydın hayırlı hafta sonları. Belirttiğim üzere midea mission almıştım evi taşıyınca taktıracam demiştim. Aldığım firmaya uğrayıp çaylarını içip sohbet ettik aldığım cihazın iç dış ünite, kullanacakları bakır boruları ve wifi kitinin kutu açılımını inceleyip resimlerini çektim. Cihaz kurulumunda vakumun mutlaka yapılacağını ifade ettiler. Depolarının kapılarını açıp incelememe sağladıkları için çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagri37

    Mrb ne zamandır forumda kilima araştırıyordum en son panasonic almaya karar verdim,satıcı yer midea,panasonic ve bi kaç firmanın toptancısı neyse vakum istedigimi en baştan söyledim onlarda tabiki olmalı gibi yaklaştı servise de özellkle belirteceklerini falan söyledi,bugün eve keşif için usta geldi adama kurulumda vakumu olayını sordum bana yeni klimalarda gerek yok,bunlar zaten fabrikadan gazlı geliyor,gelirkende gazları biraz fazla (süpürme işlemini tarif ediyor) gibi şeyler söyledi,adama bu konuyu araştırdıgımı pek çok servise ve klima ustası kuzenime sordum dememe ragmen beni salak yerine koymayı sürdürdü en son adamı eve almadan geri gönderdim. forumdaki mideacı arkadaşların hem ilgileri hemde bilgileri çok işime yaradı sanırım bu davranışın bir midea servisinden olmasına baya şaşırdım.

    geçmiş olsun arkadaşım. bilinçli olduğunuzdan bu olumsuzluktan kurtulmuşsunuz.bu olumsuzluk her markanın servislerinde yaşanabiliyor.kendini bilmez servisler aldığı paranın hakkını vermiyor.alışmışlar kolay yoldan para kazanmaya.bizlerde böyle bilinçlendikçe bu tip insanlar bu piyasadan silincektir.böyle adamlara iş yaptırmayın mal almayın.bunlara herşey müstehaktır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kobe2045

    arkadaşlar 25 metrekare güney batı cephe sadece soğutma amaçlı bu klima nasıldır,


    kupon vs. ile 1650tl civarına geliyor

    BAYMAK ELEGANT PLUS 12 CHS A++ İNVERTER KLİMA

    http://urun.n11.com/klima/baymak-elegant-plus-12-chs-a-inverter-klima-P52833168


    baymak çinli aux firması tarafından üretilen en düşük kalitedeki klimadır.bulaşmayın sokakağa atacak paranız yoksa.gidin aynı paraya adam gibi midea optimium var ,onuda bulamazsanız midea fairwind var.oda olmadı uğur klimalar var.hiç olmazsa evime klima aldım dersiniz.en kötü kalitede klima ürettiripte insanlara iyiymiş gibi lansedilen bu tip markalardan uzak durum arkadaşlar.
    marka düşmanlığım yok ama bu işi yapacaksanız adam gibi cihaz ürettirin öyle piyasada varolmaya çalışın.insanları almışlar enayi yerine reklamlarla göz boyama birkaç olayla bu işi götürüyorlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: warrior33

    Kan emici o kadar tüzel kişi ve tüzel kuruluş varki insanların cebine çoluk çocuklarının rızıklarına göz dikmişler !... Biz tüketiciler bilinçli olmalıyız. Yoksa evin yolunu bulamayız.

    hocam sözlerinizede fikirlerinizede aynen sonuna kadar katılıyorum.bende şahsımca bu şavası veriyorum.insanlarımız bilinçlensin aldatılmasın .piyasada bizleri enayi yerine koyanlar silinsin.boğazlarından haram lokma geçen insanların bizlerin sırtından para kazaıp kazanmaması bizlerin elinde olan birşey.kimse parayı yoldan sokaktan toplamıyorki.ama bu insanlar yatarak birbirtürlü hile ve yalanla para kazanmaya alışmışlar.

    bunlar neden kaynaklanıyor tüketicilerimizin bilinçsiz olduğundan.herkes bilinçli olsa kimse kimseyi aldatamaz ve bu tipteki insanlarda silinir gider.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghostkiller1 -- 12 Mart 2016; 15:18:43 >




  • Ghostkiller1 G kullanıcısına yanıt
    İnsan olabilmek daha önce belirttiğim gibi ve imzamdan bulunan NİETZSCHE nin ifade ettiği gibi Adem oğlu insan olabilse bu dünya yaşanabilecek çok güzel bir yer olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fym2005

    merhaba arkadaslar bufun klımam kuruldu mıdea mıssıon yalnız soyle bı sey oldu once elektrık kablosunu dıs unıteye bagladılar sonra sebekeye baglarken fazları ters bagladı pat dıye sesle hafıf kıvılcım cıktı bu arada da klıma 2 kere acılma tonuyla acıldı kapandı acaba herhangı bı yere hasar vermıs mıdır kompresore falan

    Hayırlı olsun Garanti kapsamında olduğu için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Yinede distribütör firmaya bir telefon açın ve durumu anlatın derim cihaz kaçmıştı ve rica etsem dış ünitenin iç ünitenin ve kumandanın tam boy fotoğraflarını ve ünitelerin etiketlerinin okunaklı bir şekilde fotoğraflayıp foruma aktarmışsınız rica etsem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klimayı kullanma deneyimim olmadığı için bir şey diyemiyorum servis kurulumdan sonra çalıştırıp teslim etmedimi olmadı servisi çağırın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti. Seko 45 arkadaşımız 12 kademe iç ünite fanı yok 4 kademe var demişti birde Kataloglar da yeni tasarım dış ünite deniyor ama hangisi yeni biraz araştırdım tamamı sac olan 2 çeşit var birde bağlantıların olduğu yer galiba siyah plastik hangisi yeni tasarım yoksa elde kalan eski dış üniteleri uydurup satışamı koyuyorlar. Birde konuya hakim üstadlara bir sorum daha olacak dış ünite sınıfı nedir 12000 btü mission da dış ünite sınıfı IP 24 NEDİR BU SAYGILARIMLA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ghostkiller1

    quote:

    Orijinalden alıntı: kobe2045

    arkadaşlar 25 metrekare güney batı cephe sadece soğutma amaçlı bu klima nasıldır,


    kupon vs. ile 1650tl civarına geliyor

    BAYMAK ELEGANT PLUS 12 CHS A++ İNVERTER KLİMA

    http://urun.n11.com/klima/baymak-elegant-plus-12-chs-a-inverter-klima-P52833168


    baymak çinli aux firması tarafından üretilen en düşük kalitedeki klimadır.bulaşmayın sokakağa atacak paranız yoksa.gidin aynı paraya adam gibi midea optimium var ,onuda bulamazsanız midea fairwind var.oda olmadı uğur klimalar var.hiç olmazsa evime klima aldım dersiniz.en kötü kalitede klima ürettiripte insanlara iyiymiş gibi lansedilen bu tip markalardan uzak durum arkadaşlar.
    marka düşmanlığım yok ama bu işi yapacaksanız adam gibi cihaz ürettirin öyle piyasada varolmaya çalışın.insanları almışlar enayi yerine reklamlarla göz boyama birkaç olayla bu işi götürüyorlar.

    Böyle adamlara iş yaptırır mıyım eve bile sokmadan geri döndürdüm,bugün başka bir servisi yönlendirdiler onunla halletecez inşallah.




  • Muhakkak vardır sonunda devamlı çalışan dış ünite internet de araştırmalarında gördüğüm kimi dış ünitelerin farklı olduğununu gördüm kimisinde fanın yan tarafında yatay üst üste 3 kısa çizgi var ve fanın içinde pervaneler görünmüyor. Kimisinde pervane görünüyor ve fanın yan tarafında dışa doğru bir çizgimsi bombe var kimisinin bağlantı yerleri siyah plastik bunun hangisi yeni tasarım dış ünite??? Bu işde bir ii var hayırlısı birde missionun 9 luğunda ekonomik moduna var diğer btü ler de yok fym2005 sende şu dış ünitenin resmini çekip foruma atarmısın ekonomik moduna varmı rica etsem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zerr Gıffari -- 13 Mart 2016; 8:26:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

    25-30 m2'lik salonumda ve Konya'da kullanmak üzere 3 adet klima arasında kaldım;

    - Mitsubishi SRK35ZMP-S 12.000 btu
    - Panasonic KIT-UE 12 QKE
    - Midea Mission MSMBBU-12 Inverter (12.000 Btu/h)

    Sizce uzun ömür, elektrik tüketimi, sağlık, sessizlik adına en doğru tercih hangisi olacaktır?
  • 
Sayfa: önceki 15571558155915601561
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.