Şimdi Ara

MABEDİMİZ KADIKÖY S1'de (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
87.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beşiktaş-F.Bahçe maçı bilet fiyatları belli oldu
    Beşiktaş'ın, BJK İnönü Stadı'nda, UEFA Kupası 1. tur ilk maçında 15 Eylül Perşembe günü İsveç'in Malmö, Turkcell Süper Ligi'nin 6. haftasında da 18 Eylül Pazar günü Fenerbahçe ile yapacağı derbi maçın bilet fiyatları belli oldu. En ucuz bilet 15, en pahalı bilet ise 300 YTL. olarak belirlendi.


    Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Malmö maçı biletleri 12 Eylül Pazartesi, Fenerbahçe derbisinin biletleri ise 16 Eylül Cuma günü satışa çıkartılacak.

    Karşılaşmaların biletlerinin tüm Biletix gişeleri, Biletix Call Center vewww.biletix.com internet adresinden satışa çıkartılacağı, ayrıca, maç günleri bilet kalması durumunda stat gişesinden de satış yapılacağı duyuruldu.

    Karşılaşmaların bilet fiyatları tribünlere şöyle:

    BEŞİKTAŞ-MALMÖ
    VIP B-E üst: 220 YTL
    VIP A-F üst: 165 YTL
    VIP A-F alt: 120 YTL
    VIP B-E alt: 150 YTL
    VIP C-D alt: 165 YTL
    Numaralı orta: 120 YTL
    Numaralı kenar: 100 YTL
    Kapalı üst: 80 YTL
    Kapalı alt: 55 YTL
    Yeni açık: 20 YTL
    Eski açık: 15 YTL

    BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE
    VIP B-E üst: 300 YTL
    VIP A-F üst: 225 YTL
    VIP A-F alt: 165 YTL
    VIP B-E alt: 200 YTL
    VIP C-D alt: 225 YTL
    Numaralı orta: 165 YTL
    Numaralı kenar: 135 YTL
    Kapalı üst: 105 YTL
    Kapalı alt: 75 YTL
    Yeni açık: 30 YTL
    Eski açık: 23 YTL


    iyi para



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kfy sayk -- 6 Eylül 2005, 17:07:32 >




  • Allahım neler görüyorum, kfsayk senmisin. Forzayamı takılıyon artık, nerden aldın o yazıyı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negatiwe -- 6 Eylül 2005, 17:23:47 >
  • FENER MAÇINA GİDİYOR MUSUNUZ?
  • puhahaah
  • Ben-Grammesin-Mad-Technics gitces maça sende gel.
  • İzmir'li isen Tıkla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJKartal -- 7 Eylül 2005, 16:35:16 >
  • Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın.
  • bu konu ile ilgili bi resim benden
     MABEDİMİZ KADIKÖY S1'de
  • Kamuoyuna Duyuru
    09.09.2005 04:56

    PFDK’nın Kulübümüz’e 1 maç saha kapatma, futbolcumuz Okan Buruk’a 3 maç resmi maçta oynamama cezası üzerine, Yönetim Kurulumuz aşağıdaki deklerasyonu yayımladı:
    Son yıllarda tüm spor kamuoyunun yakından şahit olduğu gibi; 100 yılını geride bırakan, Türk Sporu’nun gözbebeği Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile sporun er meydanı olan sahalarda baş edemeyenler ve boyunları bükük olanlar, yanlarına talimat verdikleri yandaşlarını da alarak Beşiktaş’ın önünü kesmek için spor dışı, son derece çirkin tezgah ve karanlık oyunlar içine girmişlerdir.

    Geleneksel Beşiktaşlılık spor anlayışı, basireti, sağduyusu ile Türk spor kamuoyunun gözü önündeki bu tezgahlara karşı, sporumuzu daha fazla kirliliğe bulaştırmamak adına bugüne kadar itidalli davrandık. Ancak bizim bu olgun tutumumuzu ve sportmenliğimizi algılayamayanlar veya algılamak istemeyenlerin artık içinde bulundukları çamurda boğulma zamanları gelmiştir. Olaylar, gidişatın belli noktalara geldiğini göstermektedir.

    Diyarbakırspor ile oynadığımız lig maçı tüm sporseverlerin TV’lerden izlediği gibi, sportmence oynanmış ve 90 dakika en ufak bir olay olmamıştır. Ancak maç sonundaki olaylar bahane edilerek Disiplin Kurulunca, Kulübümüz’e hukuka aykırı ve kasıtlı olarak saha kapatma cezası verilmiştir.

    Böyle bir olay sonucunda bu şekilde bir cezanın uygun görülmesi gerçekçiliğin ötesinde acizliktir. Talimatla tetikçilik yapılacaksa, bir nebze olsun mertlik içinde yapılmalıdır.

    Şimdi soruyoruz ;

    - Disiplin Kurulu Başkanı ve onay veren üyeleri olarak; bu kararı görev şuuru ve hür iradeniz ile mi, yoksa birilerinin talimatı ile mi verdiniz?

    - Milli futbolcumuz Okan Buruk’a verilen 3 maçlık cezanın yanında ayrıca 5 milyar TL cezayı; Yönetim Kurulumuz tarafından Milli Takım’daki futbolcularımıza performans primi ve teşvik maksadı ile verilen prime karşılık mı, yoksa Danimarka ve Ukrayna’ya karşı Milli maçlarda golleri atıp galibiyet yaşattıkları, Türk Milleti’ne ve Sporuna hizmet ettikleri için mi verdiniz?

    - Federasyon olarak, göreve geldiğinizden bu yana devamlı Beşiktaş’ın aleyhine çalışan kurullarınıza ve kurulların yanlı hareket eden ve tetikçilik yapan talimatlı bazı üyelerine hala seyirci mi kalacaksınız?

    Sahalarda ve sporun kuralları çerçevesinde Beşiktaşımız ile sportif manada başedemeyenler ne kadar önümüzü kesmeye çalışsalar da Beşiktaşımız ve Beşiktaş’ın onurlu futbolcuları sahada gereken cevabı verecekler, Şampiyonlukları söke söke alacaklardır ve yine her zaman olduğu gibi ulusal maçlarda da sahaya çıkıp milletçe yüzümüzü güldüreceklerdir.

    Biz engin sağduyu sahibi Camiamız ile vakur bir şekilde yolumuza devam edeceğiz ve coşkulu taraftarımızla Şampiyonluklar yaşayacağız. Buna hiç kimse, hangi mevki ve makamda olursa olsun mani olamayacaktır.

    Yönetim Kurulumuz, Camiamız’dan aldığı güçle bütün bu düzenin içinde olanlarla sonuna kadar mücadele etmeye devam edecektir.

    Saygılarımızla,

    Beşiktaş Yönetim Kurulu




  • Görevi herkese eşit mesafede olmak olan ama bunu nedense kim gelirse gelsin beceremeyen, BEŞİKTAŞ'ımızla d.bakır arasında oynanan maçtan sonra ortalıgı gerçek anlamda karıştıran, taraftarı tahrik eden d.bakırlı futbolcu ve teknik adamları gormezden gelip butun olaylardan BEŞİKTAŞ'ı ve Okan'ı sorumlu tutup bugun bu cezayı verenler yarın herşeye hazırlıklı olsun!!!

    Bu ulkede bu sene sagduyu 4 hafta dayanabilmiştir eyyamcı, agzından salyalar akan basın kendine malzemeyi buldu ceza bize geldi, bunlar nasıl bir yaratıktır ellerinde hiç sönmeyen bir fitil durmadan kargaşa ortamı arayışı içindeler fenerasyon sayesinde onuda buldular!!! Bu yaratıklar yarın aman kaos aman şu bu diyerek fair play borazancılığı yapmasınlar...

    fenerasyon ve basın sayesinde bu senenin ilk derbisi 9 gün öncesinden toplumu germeye başladı yarın bu ceza kalksa digerleri feryat figan edecek kimse memnun olmayacak, sonucta federasyon ortalıgı karıştırdı bunlar bunun altından 1 sene kalkamaz... Bizim ne guzel yetkili insanlarımız var çözüm uretmekten kaçıp sorunları buyuten hepsinin adalet anlayışına....




  •  MABEDİMİZ KADIKÖY S1'de
  •  MABEDİMİZ KADIKÖY S1'de
  • arkadaşlar ortam çok gergin . Büyük Beşiktaş taraftarı gerekeni
    yapacaktır. bu olayların Malmö maçını etkilememesini diliyorum .

    Çarşı haksızlığa karşı!
  •  MABEDİMİZ KADIKÖY S1'de














     MABEDİMİZ KADIKÖY S1'de
















     MABEDİMİZ KADIKÖY S1'de




  • ÇARŞI HERYERDE!

    Saol ELECTRA!!!
  • Gramm hoşgeldin... süper olmuş electra ellerine sağlık:)
  • hoşbulduk
    electra nın çalışmaları süper olmuş
    daha iyi çalışmalar bekliyoruz electra
  • gramm onasıl bomba biresimdir heheh ..neyse yarın gece hava soğuk olucak diyolar bakalım üşümemek lazım
  • tahkim kurulunun aklini basina getirtik molotoflar hazir ne yapiyoruz beyler organizyasyonu yapalim sadece aksamlari msn'e girebiliyorum sirkette yasak o yuzden msn den konusmamiz çok zor , serdar bileti alabilir ama hakan abinin isi zor o yüzden bana havale falan çikin ben sizin içinde alirim ne yapacaksak yapalim ben pm den cep telefonumu atiyorum serdar ve hakan abiye ararsiniz falan.
    haydi ben birami alip salona kaçiyorum forza milan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi v1gor -- 13 Eylül 2005, 21:03:48 >
  •  MABEDİMİZ KADIKÖY S1'de

     MABEDİMİZ KADIKÖY S1'de

     MABEDİMİZ KADIKÖY S1'de

     MABEDİMİZ KADIKÖY S1'de


    BU ALEMDE ÇARSI HERKEZE KARSI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi v1gor -- 13 Eylül 2005, 21:13:53 >




  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.