Şimdi Ara

ACİL UPS ÖNERİN LÜTFEN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 300watt psu takılı kasama 485 watt enermax psu daha yeni aldım. Bugüne kadar kullanmakta olduğum evdeki UPS hiç sorunsuz kasa+19"monitör+70ekran tv yi kaldırabiliyordu. Voltaj düşüp çıktığında ve elektrik kesildiğinde bile sistemi kaldırıyordu. Ancak bu 485watt psu aldıktan sonra artık aynı UPS sadece kasayı bile kaldıramaz oldu. Elektrik kesildiğinde kasa kapanıyor. Monitörü ve tv'yi devre dışı bırakıp denememe rağmen sadece kasayı bile tutamaz oldu. 300wattan 485watta geçişteki bu 185watt lık artış buna sebep oldu sanırım. Şimdi ben bu durumda yeni bir UPS mi almalıyım? Bizim burda elektrik sürekli gider gelir ve voltaj dalgalanması olur. Eğer yenisi lazımsa 485watt kasayı kaldıracak bir UPS önerir misiniz? (Kasada cd writer+dvd rom+dvd writer, 80gb sata+60gb ide hd, 1,5gb ram, 2,8ghz işlemci, 9600 ekran kartı var. ) Lütfen acil bir yardım bekliyorum. Bu UPS şu an koruma yapamadığından kasa içindeki donanımın arızalanmasından korkuyorum. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler...







  • eski 300 watt lık supply i geri takıp tekrar dene. eğer yine kaldırmıyorsa ups in aküsünün ömrü bitmiş olabilir. Ama kaldırıyorsa daha güçlü bi ups alman gerekiyor demek.
  • Dostum denedim. 300wattlıkta sorun çıkmıyor. Akünün ömrü bitmişse ve yeni bir tane ve daha güçlü UPS almam gerekirse bundan daha güçlü olarak ne alabilirim? Buna o zaman 175 milyon vermiştim. Aradan 3,5 yıl geçti ama hâlâ aküler sağlam.
    quote:

    Orjinalden alıntı: YasiN®

    eski 300 watt lık supply i geri takıp tekrar dene. eğer yine kaldırmıyorsa ups in aküsünün ömrü bitmiş olabilir. Ama kaldırıyorsa daha güçlü bi ups alman gerekiyor demek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.