Şimdi Ara

Ultıma Onlıne (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
8.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • buradan kendine göre bi tanesini seçebilirsin.
  • BENDE AMENTESDEN İNDİRDİM YENİ BAŞLADIM BALIK TUTUYORUM BAŞKA DA BİŞEY YAPAMIYORUM HERKEZ Bİ SİTEDE BULUŞSA YA BİRBİRİMİZE DETEK OLALIM.
  • aplet sana katılıorum ya su oynadıgın serverin sitesini verde bende indiriim pls
  • bornotobewild burdakinlerden cognun sitesi acilmadi + acc alınmıo
  • ------------------------------->www.worldofuo.com<------------------------------
    HEM DOWNLOAD HEM SÜPER SERVER
    TAVSİYEMDİR!!!!
  • Bir kaç ay olmuş açılalı.Bende kasıyorum burda.Skiller çok çabuk artıyor.hemen başlayın.
    http://www.darksosoria.com/forum/portal.php
    Saygılar...
  • Yeni başlıyorum ama şimdi ne yapcam ? account aldım. ama giremiyorummm




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delici -- 7 Şubat 2006 23:03:15 >
  • ultımayı nereden indiriuoyuz
  • Boyutu ne kadar bu oyunun :?
  • sanırsam kingdom reborn'un clienti 2.5 gb ama bende age of shadow var ama daha hiç oynamadım...
  • Çüşş.... 3 sene önceki konuyu hortlatmış adam.
  • ultiam için ayrı konu başlığı var, orada aradıklarınız bulabilrsiniz.

    senede bir hortlatılan bi konu
  • bende dıyorum bu adamlar nasıl hesap yapıo 2000 de acıldı nebula e 8 sene olması lazım bunlar nıe 5 sene dıyıp duruyorlar tarıhlere bakmak hıc aklıma gelmedı :d bu arada vay be ultımada 8 seneyı gecmısız snn serverını ozledım :( scp yazmay bılmeyen gm lerı guard cagırmasını bılmeyen playerlerı demır set gıyıp 100 str yapıp kral olan playerlerı ozledım :( denız kenarında balık tutan adamın yere dusen balıklarını calan playerlerı ozledım grup halınde skıll kasan (box yapan ) playerlerı soyan hırsız playerlerı ozledım. adamı paralıe alıp altına para fıeld cektınten sonra etrafını energy fıeldle cevırıp ıcerıde deamon summon edıp ınvıs halde fantezı yapmayı ozledım ben ultıma oynamaya gıdıom :D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Treth

    bende dıyorum bu adamlar nasıl hesap yapıo 2000 de acıldı nebula e 8 sene olması lazım bunlar nıe 5 sene dıyıp duruyorlar tarıhlere bakmak hıc aklıma gelmedı :d bu arada vay be ultımada 8 seneyı gecmısız snn serverını ozledım :( scp yazmay bılmeyen gm lerı guard cagırmasını bılmeyen playerlerı demır set gıyıp 100 str yapıp kral olan playerlerı ozledım :( denız kenarında balık tutan adamın yere dusen balıklarını calan playerlerı ozledım grup halınde skıll kasan (box yapan ) playerlerı soyan hırsız playerlerı ozledım. adamı paralıe alıp altına para fıeld cektınten sonra etrafını energy fıeldle cevırıp ıcerıde deamon summon edıp ınvıs halde fantezı yapmayı ozledım ben ultıma oynamaya gıdıom :D


    bende özledim , hadi gidelim.

    bu özlemi giderecek adam gibi server , adam gibi serverı bulsan tekrar adam gibi player bulmak zor ya.


    elimizde a katana ile pvp ye koşardık daha skiller gm olmamış, her gidi günler hey.




  • valla bız sphereye alısmısız o yuzden sen haklısın adam gıbı bır sphere server bulup oyle oynamamız gerekır ama bugunlerde server acan owner , admin ve developer lerın bı alıskanlıgı dıkkatımı cekıyor oyunu zorlastırmakla gusellestıgını sanıyrolar ıste bılırsın bırı balıktan para kazanır balık satısı engellenır bırı tınkerden para kazanır demır esyalrın erıtılmesı engellenır bs ıyı para kazandırır maden cıkıs ratelerı dusurulur fılan artık ole bir hale gelmıskı gercege yaklastırıcaz dıye nerdeyse buyuculere kosarken medı yaptırmayacaklar ( medıtasyon sakin kafa ıle yapılır ya at ustunde kosarken medıtasyonmu olurmus :D ) bug fıxlıcez dıye yapılan scp ler zaten ayrıca bır komıkler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Treth

    valla bız sphereye alısmısız o yuzden sen haklısın adam gıbı bır sphere server bulup oyle oynamamız gerekır ama bugunlerde server acan owner , admin ve developer lerın bı alıskanlıgı dıkkatımı cekıyor oyunu zorlastırmakla gusellestıgını sanıyrolar ıste bılırsın bırı balıktan para kazanır balık satısı engellenır bırı tınkerden para kazanır demır esyalrın erıtılmesı engellenır bs ıyı para kazandırır maden cıkıs ratelerı dusurulur fılan artık ole bir hale gelmıskı gercege yaklastırıcaz dıye nerdeyse buyuculere kosarken medı yaptırmayacaklar ( medıtasyon sakin kafa ıle yapılır ya at ustunde kosarken medıtasyonmu olurmus :D ) bug fıxlıcez dıye yapılan scp ler zaten ayrıca bır komıkler.





    +1... bazi seyler zorlastirilabilr fakat bzen suyunu cıkarıyolar isin.bende 7 seneden fasla sure oynamısımdır uo.ama uzun zamandır oynamıyordum.




  • her hangi scp fix client connector site template gibi sorunlarınız olursa beni bulun pm yoluyla


    me name Draw Furious yani staff name Draw ..


    Sylon- Smyrna -Sosaria -Hell's Temple-anatolia-strendoll ve aklıma gelmiyen serverlar daha var orlarda stafflıq yaptım


    Strendoll ile Anatolia nın sahibi bendim. scplerim kendi şahsıma ait olup 0 bugda oynanan bi serverlardı parassal problemlerden kapadım.

    Dediğim gibi 11 Seneliq bi emeğim var her türlü yardımcı olabilirim. Şuan Uo Oynamıyorum. 2 Hafta Önce Bıraktım Artıq Mu Online Oynuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.