Şimdi Ara

Cryptload İle Dosya İndirirken Bağlantı Kopması Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar ben cryptload programı ile dosya indirirken, özellikle 200 Mb. dosyalarda örneğin 175. mb. ta geldiğinde bağlantı kopuyor ve tüm o kadar zaman boşa giderek dosya indirmiyor. Bu sorunu bir türlü çözemedim. Modem zaman kiralamasını 3600 den 36000 e çıkartmama rağmen yine aynı sorunu yaşıyorum. Bu konuda bilgisi olan varmı? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.



  • cryptoload da çok problem yaşadım sonra jdownloader a geçtim . tavsiye ederim. ayrıca crpto daki kayıtlı linklerini container dosyasına yapıp. tekrar jdownloader a container olarak ilave edersen aynen devam edersin .
  • Teşekkürler nocturseox arkadaş,
    Ben zaman süresini uzattım şimdilik sorun yok. herhalde airties modemlerdeki zaman kiralama olayıyla alakalıymış. zaman sınırının 3600 yanına bir sıfır daha atınca yani 36 dakikadan 36 saate çıkarınca sorun çözülüyor. sorun yaşayan arkadaşların bilgisi olsun.
  • rapidshare den download yaparken bağlantı kopması örneğin 200mb lik dosyayı indirirken 110-185-199 mb da kalmasına tek sorunu ....modemin ıp adres kira süresinin 3600 vb. bir rakam olmasıdır.tek çözüm ise kira süresini uzatmaktır buda 3600---- yanına bir sıfır daha eklemektir. yani 36000 olmasıdır. bu bağlantı kopmasının sebebi ise modemlerdeki DHCP Ayarlarında bulunan ve sağlayıcı tarafından ayarlanan ıp numaralarının kısa zaman aralığında dağıtılıp ıp yoğunluğunun olmamasını sağlamaktır.bizde kira süresini uzatırsak hiç bir şekilde download sırasında sorun ve ya bağlantı kesilmesi yaşamayız. niye uzattım çünkü forumlarda bu sorun çok fazla tartışıldı ve bende tüm kelimeleri kullanarak google arama yapılmasında bulunmasını kolaylaştırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.