Şimdi Ara

Sevgiliyle Ne konuşulur..Arşiv yapalım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
95.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bende konu bolluğu çekiyorum iki tane sevgilim var ikiside ayrı kişilkte birinin sediğini diğeri sevmiyor, Yani iki zıt karakter gibiler ama ben ikisiylede zaman geçirmeyi çok seviyorum Çok güzeller ve çok farklı yapıdalar. Bu dinamiklik hoşuma gidiyor Napim. Süprizler yapıyorum espriler şakalar gülmekten kırılıyolar. 3 taneydi birtanesi ile bozuştuk 2 ye düştü bu aralar tekrar 3 e çıkarmaya çalışıyorum.
  • amaç...!
    seninki sevmek değil
    sevgili değil
    arkadaş sanki
    gönül eğlendirme
    bizimde oldu öyle çok
    ama sevmek ayrı bişey
    sevdiğin zaman sevmekten bahsediyorsun bolca...!
  • Gerçekten sevdiğiniz birinin, şu an evdeyim dediği bir anda başka adamla gönül eğlendirmesini mideniz kaldırabiliyorsa cidden, 2-3tane kızı aynı anda idare ediyorum diye ahkam kesmeye devam edebilirsiniz. Bu rezillikle bir de övünenler yok mu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nasozby


    Gerçekten sevdiğiniz birinin, şu an evdeyim dediği bir anda başka adamla gönül eğlendirmesini mideniz kaldırabiliyorsa cidden, 2-3tane kızı aynı anda idare ediyorum diye ahkam kesmeye devam edebilirsiniz. Bu rezillikle bir de övünenler yok mu


    Çok doğru. Bir kızla bir şeyleri konuşmak için fazla zorlamaya gerek yok. Kızda sana karşı mahcup olup oda bir şeyler bulmalı. Belki sorun ondadır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sancak2008

    Bende konu bolluğu çekiyorum iki tane sevgilim var ikiside ayrı kişilkte birinin sediğini diğeri sevmiyor, Yani iki zıt karakter gibiler ama ben ikisiylede zaman geçirmeyi çok seviyorum Çok güzeller ve çok farklı yapıdalar. Bu dinamiklik hoşuma gidiyor Napim. Süprizler yapıyorum espriler şakalar gülmekten kırılıyolar. 3 taneydi birtanesi ile bozuştuk 2 ye düştü bu aralar tekrar 3 e çıkarmaya çalışıyorum.

    Ahaha hocam kulağa hoş geliyor. Denemek lazım

    Alttaki mesajlarda bu mesajı eleştiren arkadaşlara :

    Ya siz kendinizi aldatılmış hissetseydiniz ? Gözlerinizi kapamış onun hayalini kurarken, di$i sineğe bakmazken o sizi kandırsaydı ?

    Durun tahmin edeyim. Dünyayı sallamazdınız. Burda gelip ben duruşumu bozmazdım diyen adam olmasın bana. hayal kırıklığının kralını yaşardınız. "Önümüze gelene bin tekme" diye bir oyun oynardık küçükken. Şimdilerde yine başladım bu oyuna. Önüme çıkana 1000 değil 2000 vuruyorum, ki bana yaklaşırken 3000 kere düşünsün. 1 yetmedi, 2.nin peşindeyim, o olsun 3 de olacak. 2 sene önceki halimi hatırlıyorum, bir de şimdi. cidden niye bu kadar ciddi diye sordum kendime (why so serious ?) Bana yazan kıza 1 saatten aşağı cevap veriyorsam namerdim. Size de bunu öneriyorum.




  • Abi yüz yüze gelince napacam ne konusacam herkes mesaj tadında bn yüz yüze görüorum aynı okuldayız ne konuşmalıyım yha bi yardım ya :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GKHN_93

    kurbanda ne kestiklerini sor





  • Ne yaparsanız yapın kızlara konu bul demeyin sakın demeyin benim sevgilim dedi internette konu arıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: befbef

    Ne yaparsanız yapın kızlara konu bul demeyin sakın demeyin benim sevgilim dedi internette konu arıyorum

    Hahahahahahahhaha , oradan buraya geldin demek ki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.