Şimdi Ara

HOTPOINT-ARISTON'DAN 5-6 HAZİRAN'A ÖZEL İNDİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.193
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  HOTPOINT-ARISTON'DAN 5-6 HAZİRAN'A ÖZEL İNDİRİM

    HOTPOIN-ARISTON YAZIN BAŞLANGICINI ÇAMAŞIR MAKİNELERİNDE YAPTIĞI 2 GÜNE ÖZEL İNDİRİMLE KUTLUYOR…

    Sınırsız performans garanti eden ve yeni nesillerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek iddialı ve yenilikçi ürünleri tüketiciye sunan Hotpoint-Ariston yazın başlangıcını 5-6 Haziran tarihlerinde çamaşır makinelerinde yaptığı indirimle kutluyor. Kampanya dahilinde 7 kilogramlık yükleme kapasitesi ve 1000 devirlik sıkma hızına sahip Hotpoint-Ariston ARXXF-106 çamaşır makineleri sadece 749 TL…

    Haziran ayında beyaz eşya ihtiyaçlarını Hotpoint-Ariston’dan karşılamak isteyenleri büyük avantajlar bekliyor! Yıldızlı ürünler kampanyaları ile ürünlerinde sık sık tüketiciyi memnun eden indirimler yapan Hotpoint-Ariston, 5-6 Haziran günlerine özel yaptığı şok indirimle Hotpoint-Ariston ARXXF-106 çamaşır makinelerini sadece 749 TL.’den satışa sunuyor.


    7 kilogramlık yükleme kapasitesi ve bin devirlik sıkma hızına sahip Hotpoint-Ariston ARXXF-106 çamaşır makinelerinde 16 yıkama programı, bebek programı, çamaşır yüküne göre otomatik tüketim ayarı, hızlı yıkama, kolay ütü fonksiyonu ve süper beyaz fonksiyonu ve dijital gösterge gibi özellikler bulunuyor. Kusursuz performans ve en iyi konforu bir arada sağlamak için tasarlanan Hotpoint-Ariston ürünleri indirim fırsatıyla 5-6 Haziran tarihlerinde tüm yetkili satış noktalarında…

     HOTPOINT-ARISTON'DAN 5-6 HAZİRAN'A ÖZEL İNDİRİM

    Standart satış fiyatı: 1.319 TL

    5-6 Haziran’a özel indirimli fiyatı: 749 TL.



    Indesit Company hakkında

    quote:

    Indesit Company Avrupa’nın ikinci, dünyanın beşinci büyük ev aletleri üreten kuruluşu. Hâlen yönetim kurulu başkanı olan Vittorio Merloni tarafından 1975’de kurulan şirketin hisse senetleri, 1987’den bu yana Milano’da işlem görüyor. Indesit, Hotpoint-Ariston ve Scholtès ana markalarından oluşan Indesit Company, 2006’dan beri 16 milyondan fazla ev aleti satarak, “3,4 milyar Avro” satış rakamına ulaştı. Indesit Company’nin dünya çapında 17 üretim tesisi, 24 ticari şubesi ve 17 binin üzerinde çalışanı bulunuyor.




    Bilgi için: MPR Halkla İlişkiler

    Tel: 0212 212 34 60







  • Hotpoint-Ariston ARXXF-106 bu makinenin "TK" sı "S" si filan var bu hangisi..?Bir de indirim her yerde mi?
  • aman diyim arkadaşlar bu hataya düşmeyinç
    aristondan uzak durun. evimdeki tüm aristonlar 5 yılı çıkarmadı....
  • arkadaşlar hotpoint ariston bayiliği yapıyorum.hemen size bir kaç bilgi vereyim.Ariston, hotpoint ile birleşerek kendini çok çok geliştirdi.Ve garantisi 7 yıl oldu.Nerdeyse bütün müşterilerim memnun aristondan.
  • arkadaşlar benimde tüm ürünlerim(çamaşır makinesi,bulaşık makinesi,buzdolabı,ankestre fırın ve davlunbaz) kesinlikle ariston önermiyorum .kısa zamanda herbiri ayrı sıkıntı üretti.yedek paraçaları oldukça pahalı..
  • Benim fırınım ve çamaşır makinem ariston, 3 yıl oldu alalı nazar değmesin maşAllahları var... Beyaz eşya biraz şans işi, arçelik - bosch ne alırsanız alın memnun olanların yanında olmayanlar da hemen hemen bir o kadar olmaktadır. Buzdolabı alırken çok araştırmıştım ve en az şikayet olan sharp aldım ve ondan da memnunum.
    Bu arada zaten kampanya bitti, cuma-cumartesi günü için kampanyaydı.

    quote:

    Orjinalden alıntı: anzubesti

    arkadaşlar benimde tüm ürünlerim(çamaşır makinesi,bulaşık makinesi,buzdolabı,ankestre fırın ve davlunbaz) kesinlikle ariston önermiyorum .kısa zamanda herbiri ayrı sıkıntı üretti.yedek paraçaları oldukça pahalı..
  • vallahi ben indesiti önermiyorum..aristonda aaynı firmaysa bence bulaşmayın...beş para etmez ürünler..dış görünüşlere cok iyi ama kendileri 5 para etmez
  • Ariston kesinlikle önermem , çamaşır makinesi var , çok kalitesiz
  • Samsun çamaşır makinası kampanyası vardı o daha karlıydı. MediaMarkta zannedersem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HepYek -- 7 Haziran 2009; 14:34:28 >
  • aristondan sadece fırın alınırdiğer ürünleri beş para etmez.
  • eski konu fakat fiyat halen aynı ,arkadaşlar doğru söylüyor.almayın.çamaşır makinesi 4 yılda ayakta duramayacak kadar paslandı,kasasını 200 liraya değiştirmem gerekiyor.ne yapacağımı şaşırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.