Şimdi Ara

font sorunu yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bilgisayarıma yüklediğim bir oyunu kaldırdım(oyunun adı left4dead).fakat oyunu kurduğum dizin hala duruyordu.bende o klasörü sileyim dedim en baş silmedi.çünkü klasörün içinde font(yazıtipi)dosyları kalmıştı.ben de unlocker asistant ile o klasörü sildim.
    fakat sorun bundan sonra başladı.neredeyse tüm programlardaki fontlar değişti.(firefox-winamp-windows pencelerindeki yazılar ...)
    sanırım sildiğim dosyalar yüzünden default font dosyasını değiştirdim.
    bilgisayarımı eski haline döndürmek için ne yapabilirim.



  • gerek kalmadı.çözümü buldum.
    quote:

    Şimdi çözümü anlatıyorum, öncelikle internette okuduğum kadarıyla bu problem bende Left4Dead adlı oyunu sildikten sonra olmuş, başka insanlarda da aynı problem meydana gelmiş ama başka font sorunlarına da çare olabilir. Çözümü şöyle, Başlat--->Çalıştır'a--->C:\windows\fonts Yazıyoruz sonra açılan klasörde yukardaki Dosya Düzen Görünüm menülerinden Dosya'yı seçiyoruz---> Yeni Yazı Tipi Yükle'ye tıklıyoruz. Açılan küçük pencerede Klasörlerden C:-->Windows-->Fonts görünmeli Sarı klasörler halinde. Daha sonra Sağ yukardan tümünü seç diyoruz ve Yükleye basıyoruz. (Yazı tiplerini Fonts Klasörüne Kopyala Seçeneği İşaretli Olmalı). İşlem bittikten sonra kapat diyoruz ve her şey normale dönüyor. Yukardaki Screan Shot da görüldüğü gibi aynı problem bende de vardı ve bu şekilde çözüldü.




  • @kii kullanıcısına yanıt
    kardeşim baya bayaa zaman geçmiş ama nasıl düzelttiğini hatırlıyor musun ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.