Şimdi Ara

guitar hero wireless gitar problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
10.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Ps3 için Les Paul gitarıyla beraber Guitar hero aerosmith aldım ancak ne yaparsam yapayım gitarla konsol arasında stabil bir bağlantı kuramadım. Led ışıkları yanıp sönüyor en sonunda tamamen kapanıyor. Ekte verilen manuele göre yaptığım herşey doğru ancak sonuç yok. Böyle bir problem yaşayıp aşan veya önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi ltf. Teşk.



  • Kablosuz mause klavye kontorler seyi gibi bi aleti war onu ps3 e takcan usbli.orda üstündeki düğmeye bascan sora gitarın düğmesine bascan oluyor.
  • onu takıyorum ve dediğini yapıyorum zaten ama bağlantı kurulmuyor. Yanıp sönen ışıklar sonra sönüp yanmayan ışıklar :(
  • Gitardaki pillerde sorun olabilirmi ?
  • sanmıyorum paketinden çıkan sıfır duracell pilleri taktım.
  • yurtdışından getirmemişsindir umarım.
  • gitarı bir alışveriş sitesinden aldım. pal versiyon benim ps3 de aynı şekilde.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Majere

    onu takıyorum ve dediğini yapıyorum zaten ama bağlantı kurulmuyor. Yanıp sönen ışıklar sonra sönüp yanmayan ışıklar :(


    sanırım usb ile taktıgın alette sorun var gitarla baglantı kuramıyorum :( aklıma başka bişiy gelmedi
  • usb girişinde de sorun olabilir. diğer usb girişine takmayı denedin mi?
  • ewt 2 usbye de taktım normal sixaxisleri bağladığımda usb girişlerinde sorun olmuyor. gitar üzerindeki düğmelere devamlı bastığımda çok cılız bir bağlantı oluyor. (yaklaşık 100 kere basıp bir kere tepki almak gibi) basmayı bıraktığım anda da bağlantı tam kurulamadığından ledler bir iki defa daha yanıp sönüyor sonra tamamen kapanıyor. pilleri de değiştirdim sorun çözülmedi. Ayrıca evde ne kadar kablosuz çalışan araç hatta internet bağlantısı laptop ve cep telefonlarını da uzaklaştırdım ama maalesef..
  • Sixaxis'i 2. kontrolör olarak ayarlayıp denedinmi, gitar 1. kontrolör olarak görünsün. Hatta Sixaxis'i kapat, gitar ışıklarının 1.si yansın sadece en soldaki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMYRN1A -- 9 Mayıs 2009; 15:36:57 >
  • gitarın ışıkları ve usb aletin ışığıda yanıyorsa ikisinde de çalışma bazında bi problem yoktur .. sadece her usb alet kendi gitarında çalışıyor ikisi farklı olabilir .. birde .. hem gitarı aç hemde o usb aletin üstünde bi tuş var ilk açtığında o tuşa bi süre basılı tutman gerekiyor onuda yaptın mı
  • valla o kadk ar çok kombinasyon denedim ki olmuyor bir türlü. İkisi farklı olamaz çünkü sıfır paketinden çıkardım her parçayı. sanırım çözümü yok. attım artık gitarı da bir kenara.
  • Arkadaşlar aynı sorunu ben de yaşıyorum.Çözen var mı?
  • Beyler şuan aynı sorun bende de var..Ne yaptıysam birtürlü çözemedim en sonundda gitarı fırlatıp attım bende..İnternette araştırmaya başlarken DH'de de bu problemle karşılaşam birisini buldum..Sorun tamamıyla aynı oyunu 2. bir siteden sıfır olarak aldım oyun PAL mı NTSC mi bir fikrim yok ama oyunlarda fark etmiyor diyorlardı..

    Lütfen bu sorunu çzebilecek birisi varsa yardımını esirgemesin...

    EDİT: Oyun Guitar Hero III Legends of Rock PS3 sürümüdür...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 4 Haziran 2010; 20:41:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gaara34

    Beyler şuan aynı sorun bende de var..Ne yaptıysam birtürlü çözemedim en sonundda gitarı fırlatıp attım bende..İnternette araştırmaya başlarken DH'de de bu problemle karşılaşam birisini buldum..Sorun tamamıyla aynı oyunu 2. bir siteden sıfır olarak aldım oyun PAL mı NTSC mi bir fikrim yok ama oyunlarda fark etmiyor diyorlardı..

    Lütfen bu sorunu çzebilecek birisi varsa yardımını esirgemesin...

    EDİT: Oyun Guitar Hero III Legends of Rock PS3 sürümüdür...

    Ben kampanyadan teknosadan aldım band hero ile oynuyorum sorunsuz bağlantım oluyor. hub vari bişi ile yakınlaştır dicem ama garip bir sorun olmuş garantisi olmalıdır baktırın derim.
  • Guitar Hero - Rock Band - DJ Hero vd. oyunculara, herkese merhaba;

    Bende şöyle bir sorun var:

    Bugün Guitar Hero 5 bundle (Oyun - mikrofon - bateri - gitar) aldım (D & R'dan.)

    Önce kablosuz gitarı, sonra kablosuz bateriyi kitapçıktaki tariflere göre monte edip pillerini taktım (Guitar Hero 5 gitarı ve Band hero baterisi ve PS2 / PS3 uyumlu olduğu yazıyor bu arada arkadaki etiketlerinde. - Bende PS3 var.) Hem gitarda hem de bateride aynı sorun çıktı: Yeşil - kırmızı - sarı - mavi - turuncu nota tuşlarının hiçbiri PS3 menüsünde (GH 5 veya GH world tour oyun takılı değilken yani) dolayısıyla oyunlarda da hiçbir şekilde çalışmıyor, PS3 tuşu - Start ve yön tuşları, baterideki tuşları ise düzgün çalışmakta. "Reassign controllers"tan (Sixaxis ile ve - veya Rock Zero III gitarımla) 1 - 2 - 3 - 4 arası tüm kombinasyonları denedim, gitarın pillerini değiştirdim, USB 1 ve USB 2 yi değiştirdim, gitarı tek olarak bağladım; ne yaptıysam gitar ve baterinin nota tuşlarını çalıştıramadım. :( Mikrofon çalışıyor, Rock Zero 3 wireless gitar da GH 5 oyun ile ve PS 3 menüsünde çalışıyor.

    Kablosuz gitar (GH5 gitarı) ve bateride (Band hero baterisi) nota tuşlarının çalışmaması neden olabilir, bir fikri - önerisi - bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.
  • Sorunu kendi kendine çözdüm: G.H 5 gitarının sapında temassızlık olmuş sanırım çıkarıp yeniden monte edince düzeldi, Band hero baterisinde ise sadece kutudan çıkan pilleri çıkarıp başka pil takınca düzeldi. Eylül 2009'da çıkmış oyun, hatta kasım 2009'da çıkmış kutu (bundle) içinde son kullanma tarihi Ağustos 2009 kalem pil nasıl olur anlayamadım, neyse; herkese iyi oyunlar.
  • Hangi pilden taktın ? Ben kutunun içinden çıkan Duracell pil ile baya bir süre oynadım sonra pili bitti gidip yeni bir Duracell pil aldım sıfır ama bahsettiğim şekilde 20 basışımdan 5 ini falan algılıyor gitar..Tüm parçalarını söktüm tekrar yerleştirdim yine sonuç aynı..Bu sefer Energizer markalı pil aldım sıfır onları taktım sonuç gene aynı...Kutunun içinden çıkan pillerle sorunsuz oynadığım cihazda farklı pilleri bir türlü çalıştıramadım..

    Aldığım pillerde AA LR6 Kalem pili..Kulllanma klavuzunda da bu pillerle çalıştığını söylemiş sadece ama bilemiyorum...
  • @fukarakoala

    Teknosada kampanya devam ediyor mu ve fiyatı nedir?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.