Şimdi Ara

Transparan tuş takımlı LG GD900 mayıs ayında piyasaya sürülebilir (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
0
Favori
44.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1.12'lik sar degerini gördükten sonra yemişim kristalini dedim aynen(:
    dünya saglık örgütünün cep telefonlarında üst sınır kabul ettigi 0.08 degerinin 15 katı neredeyse
  • @ten_don;
    Merhaba,
    Aslında 0.08 W/kg değerini aldığınız site hatalı bilgi vermiş. Sanırımhttp://www.gnrk.gazi.edu.tr/sar.htm sitesi... Dikkat ederseniz o listedeki hiçbir telefon bahsedilen SAR değerinin yakınına bile uğrayamıyor Burada da NOKIA' nın kendi telefonları için olan SAR değerlerinin bulunabildiği sitesi, değerler 0.08' in ÇOK üstünde:http://sar.nokia.com/sar/index.jsp

    Aşağıda ise Gazi' nin sitesinin SAR sınır değerleri aldığını tahmin ettiğim ICNIRP kılavuzu var.
    http://www.icnirp.org/documents/emfgdl.pdf
    Üzücü ki; böyle bir kurum (üniversite) sitesinde verilen bilgilere referans olarak resmi yada konu hakkında ciddi akademik birikime sahip bir referans yerinewww.sarvalues.com gibi bir site konulmuş, SAR sınırları hakkında yazdıklarına ise referans gösterme ihtiyacı bile hissedilmemiş... Bilimsel yaklaşım bu demek sanırım

    Aslında konu şu; 0.08 W/kg değeri tüm vücut için maruz kalınabilecek üst sınır. Cep telefonlarının üst sınırları ise ABD için= 1.6 W/kg
    AB için= 2W/kg

    IEEE (Institue of Electrical and Electronical Engineers) -ki ciddi referans bir kurumdur ve konu hakkında en katı uygulamaların olduğu ABD bu kurumu baz alır- 1.6 W/kg olarak saptamıştır üst sınırı.

    LG GD 900 kitapçık değerleri ise:

    Kulakta= 1.47 W/kg
    Vücutta taşınırken= 0.802 W/kg

    Saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAZIL -- 5 Şubat 2010; 8:55:05 >




  • arkadaşlar gd 900 da divx nasıl kuruluo yukledıım vıdeoları desteklemıo yardmlarınızı beklıorum:(
  • bugün gidip inceledim eldeki plastik hissi hiç hoş degildi..1 haftada sıkılırım o telden ben..adını cristal koyuyorsun malzeme plastik sonuç hayal kırıklıgı(:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 7 Şubat 2010; 19:24:58 >
  • Yabancı forumlarda telefonun sürekli donduğundan mesaj yazarken mesajının yarıda kalıp sık sık yeniden başladığından yakınanlar var.Bu tür şikayetler oluyor mu sizlerde?
  • arkadaslar bu tel. dün aldım.. bugun 4-5 kere sarjı daha bitmemiş olmasına ragmen pil bitti yazıp tel. kapandı sonra tekrar actıgımda pil dolu gozukuyor.. daha once boyle bir sey yasayan oldumu..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ecay

    Yabancı forumlarda telefonun sürekli donduğundan mesaj yazarken mesajının yarıda kalıp sık sık yeniden başladığından yakınanlar var.Bu tür şikayetler oluyor mu sizlerde?


    Telefon donması nette gezinirken bazen oluyor sonrasında kendini kapatıp yeniden açıyor bazende ben pilini çıkartıp yeniden takmak zorunda kalıyorum ama dediğim gibi bu nadir olan bir şey mesaj yazarken ise hiç bir sorunla karşılaşmadım.
  • merhaba herkeze.uzun zamandır teknoloji bilgisi isteyen bir ürün almak istediğimde buraya mutlaka uğrar değerli yorumları okur ve ona göre karar veririrm.Bu seferde yeni bir telefon almak için görsel olarak beğendiğim ama özellikle kullanımı hakkında çok bilgim olmadığından kullanıcı yorumlarını merak ettiğim için LG GD900 ile ilgili sayfalarda forumu incelemeye başladım.Fakat ilginçtir ki bu telefonu kullanan sanırım 5-10 kişi var Türkiye'de.En basit telefonlar için bile bazen sayfalarca yorum varken bu telefon için neredeyse 3-5 kullanıcı yorumu mevcut.Bu durumuda garipseyerek izleyici olmaktan çıkıp benim gibi bu telefonu almak ve kullanıcı yorumu okumak isteyenlere yardımcı olması için yazmaya karar verdim.

    Öncelikle Telefonu 2 hafta önce Gold'dan 6 Taksit 945 TL'ye aldım.İlk izlenimim P1'de her ne kadar dokunmatik deneyimim olsada qwerty klavye sayesinde çift taraflı kullanabildiğimizden tam dokunmatik ekranı kullanabilmek zor gibiydi.Fakat görsel olarak bence süper tasarlnamış bir telefon.Elinize ilk aldığınızda ve 10-15 dakika geçirdiğinizde taşımaktan keyif duyabileceğiniz güzellikte.Kullanım olarakta merak etmeyin oldukça basit ve kullanışlı menülere sahip.Çok uzatmadan ana başlıklarıyla ; fotograf kalitesi 8 megapiksel ve benim gözlemim 5-6-7-8 yada 12 megapiksel olması farketmez,bu telefon gayet güzel resimler çekiyor.Benim bu güzel demedeki ölçümde oldukça net ve anlaşılabilir resimler (teknik detaylrdan çok anlamam ) .Video çekimleride aynen bu şekilde.Bunlara ek olarak en sevdiğim özelliği kullanımının gerçekten çok kolayca 2-3 günde anlaşılması.Ekran görünümüde çok başarılı.Daha fazla detay vermeden sorusu olan arkadaşlar olursa ( çok teknik olmasın lütfen ) yardımcı olmak isterim.En azından benim gibi kararsız kalan insanlara yardımcı olabilecek,merak eden forum üyelerine yüzeysel cevaplar verebilirm.

    Sonuç olarak beni yorumum ; Görsellik isteyen,kullanımı kolay,dokunmatik ekrandan korkmayan ve iyi fotograflar çekebileceğiniz bir telefon istiyorsaız ve fiyatıda uygunsa bence mutlaka göz atmalısınız bu telefona.




  • Merhabalar

    Bahsettiğiniz 3-5 kişiden bir olarak daha önce forumda yazdığım dışarıdan arandığında ekran ışığının sönmesi sorunun ilk başta çözdüm sandım ama olmamış meğerki.

    Ben telefonu sıfır almadım gg dan 700 tlye 2.el satın aldım ve,ilk sahibi Vodafone kampanyasından almıştı,faturalı ve garantili cihaz , bende gg'un 3 ay erteleme ve kredi kartına peşin fiyatına 3 taksit kampanyalarını birleştirerek sahip oldum.

    Hiç bir zaman dokunmatik ekranı sevmedim, ve çıktığı günden beri Ericcson kullandım,Şu andada Sony Ericsson C903 kullanıyorum ve çok memnumum.

    Bu telefonu eşime aldım ve özellikle bayanlar tarafından çok beğenilen ,estetik olarak harika bir cihaz,herkeste IPhone var hatta çakması piyasada dolu , illaki I phonun farklı ve güzel özellikleri vardır ama öncelikle kaliteli fotoğraf çekmek istiyorsanız ve şık farklı bir telefon alacaksanız kesinlikle tavsiye ederim. Birde 8 gb hafıza kartı aldık, 1.5 da dahili hafızası var süper oldu.

    Yaşadığım ekran ışığı ile ilgili sorun telefonu 2.el ilk aldğımda yoktu ,10 gün sonra filan baş gösterdi, epeyce uğraştım çözdüm sandım ama olmadı.

    Bakırköydeki KVK bayiine götürdüm, yazılım güncellemesi yapıp bir gün sonra geri verdiler, bende kontrol etmeden aldım ama eve gidince baktım ki sorun aynı.

    Bir gün sonra tekrar KVK bayiine telefonu götürdüm ve yaklaşık 20 gün süren bakım süresinden sonra ki arada defalarca aradılar,cihazı pili ve kapağı hariç değişmiş olarak teslim aldım.

    Yeni IMEI numarası verilmiş tabiiki,ve komple cihaz (kapak ve pil harici) değişmiş oldu böylece.

    Başkada forumda yazılı hiç bir sorunla karşılaşmadık.




  • cihazda gps yok sanırım ama remi sitesinde a-gps den bahsediyor. a gps kullanmanın ne gibi dez avantajları vardır? bildigim kadarı ile a gps yardımlı gps ve şebeke operatörlerinden sizin hangi uyduya baglanmanız gerektigini bulmanıza yardımcı olarak yer tesbiti yapıyor yani gps olmadan hangi uydulara baglanmanız gerektigini buluacak bir sistem işe yaramaz. bu adamlar o zaman a-gps i neden koymuş? nette araştırdım ama bulabildigim bu. yani a-gps sadece gps e yardımcı bir şey gps olmayan bir cihazda a-gps in işi ne? sitesinde neden a-gps bilgisi veriliyor? teşekkürler saygılar.
  • a-gps gps alıcınızın uyduları daha hızlı bulmasına yardım ediyor, baz istasyonlarının yer yüzündeki konumlarının belli ve sabit olmasından yararlanarak..

    gps alıcınız yoksada google maps gibi a-gps destekli yazılımları kullanabiliyorsunuz sadece..sürekli gprs kullanan ve daha az hassas bir sistem..sonuçta uyduda 5-1o metre olan hassasiyet sadece a-gps kullanırken baz istasyonlarının durumuna göre yüzlerce metreye çıkabilir..

    kısaca:ücrete tabi hassas olmayan ve de google-maps gibi sınırlı yazılımlara baglı kaldıgınız bir uygulama..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 28 Şubat 2010; 10:46:03 >
  • bende lg gd900 var.cok memnunum telefondan.ama bazı ozelliklerini kavrayamadım..kamera sesinin kapatılmasını bulamadım ve müzik dosyasına girince veya bir sey silerken telefon titriyor..onada cozum bulamadım..yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar bende 4 gün önce vodafone kampanyalı gd900 sahibi oldum.bu süre zarfında kullanım olarak yaşadıklarımı yazarak bu telefon hakkında kafasında soru işareti olan arkadaşlara yardım etmek istedim öncelikle şunu belirteyim 2009 senesi içerisinde kullandığım telefonlar iphone3g, s.e w995 ve gd900 bu üç telefonuda kullandım.gd 900 ile başlayalım bir kere tasarım harika gerçekten samsung dan sonra bu işi en iyi yapan firma LG makina ele tam oturuyor mazeme kalitesi 1.sınıf arka kısmında bulunan cam kısım ise öyle kolay kolay kırılacak cinsten değil içiniz rahat olsun tabi telefonu sinirlenip duvara çarpmazsanız gelelim dokunmatiğe iphone kullanan biri olarak gerçekten ıphone a en yaklaşmış telefon LG bu konuda çok çalışmış tebrikler,menüler çok kolay ve sinir eden beklemeler yok tıkır tıkır çalışıyor 1-2 günde tamamen telefona alışıyosunuz,şarj bende 2 gün gitti bunun sebebi biraz fazla telefonda konuşmam ve telefonu tanımam için kurcalamam ama ilerde şarjın açılması ile 3 bulur gibime geliyor.müzik kalitesi mükemmel diyemem ama oldukça iyi genelde müzik konusunda hassas birisiyim cwon s9 kullanmış ve onun ses kalitesini bile o kadar beğenmemiş biri olarak bu konuda s.e w995 daha başarılı arkadaşlarım müzik için tel alacaklarsa tercihleri bu yönde olsun,kameraya gelince gercekten lensine göre gündüz ortamlarda cok güzel resimler çekiyor ve çok fazla çekim modu var,foto için alacak arkadaşlara tavsiye ederim.Makinanın kızak mekanizması güzel boşluk yok insanı gıcık eden o gıcırdama yok ,video oynatma konusuna gelince henüz video oynatma işini beceremedim başaran arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim ,internet olayı ise aslına bakarsanız pek hosuma gitmedi belki bu konuda ıphone kullanmamış olsaydım farklı düşünebilirdim.Alet bende kesinikle donma ve reset olayı yaşatmadı onuda belirteyim
    SONUÇ:Arkadaşlar gerçekten alınacak bir telefon özellikleri güzel,eğer eşinize veya kız arkadasınıza telefon alacaksanız hiç bir kadının bu telefona hayır diyebileceğini düşünmüyorum şiddetle tavsiye ederim.ama ben müzik aşığıyım diyorsanız w995 internet ve oyun diyorsanız ıphone




  • "video oynatma işini beceremedim " derken yani video cekemediğinizdenmi bahsediyorsunuz?
  • hayır fenerland divx olayını nasıl olduğunu biliyorsan yazarsan sevinirim.
  • cihazın kullanım kılavuzunda dvix vod kaydı için http://vod.dvix.com adresini ziyaret edin diye bir bilgi var ve cihazın divx kodu ise, ayarlar-bağlantı-divx vod kaydı menusunde bulunuyor. Bununla ilgili başka da bir bilgim yok
  • su benim soruya bi cvp verseniz :S:S:S::S
  • @farukkilic;
    lg ve samsung ürünlerinde kamera sesi telefonun genel sesleri ile beraber ele alınıyor. Telefonun genel ses ayarı ne kadarsa o kadar çıkıyor genelde. Örneğin menü sesini tamamen kısarsanız o sesi de duymayacaksınızdır diye düşünüyorum.
    @teknolojixx;
    Gd900'ün de dahil olduğu S-Class telefonlarda 720 x 480 video oynatma becerisi olsa da bu videoların öncelikle ürünün kutusundan çıkan divx programı ile yeniden kodlanması gerekiyor; çoğu kullanıcı böyle bir sıkıntıdan bahsetmiş yurtdışı forumlarda. Fenerland'ın dediği gibi divx'in kendi sitesinden indirebileceğin çevirici de işini görür ancak kodlamanın divx6 olması gerekiyor.
    Karşılaştırmalı inceleme için teşekkürler; bu benzer kulvarlarda ikilem yaşayan kullanıcılara iyi bir referans olacaktır..




  • bkın tlfon super ama bazen cebımden elıme aldıgımda kapanmıs oluyor gunde 1 kereyı gecmıyor
    tek kotu yanı internet iğrenc ya bıryere bır metın gıreceksın sayfadan cıkıyor baska bır ekranda yazması sınır bozucu ben ebaydan honkongdan lg ıcın ekran koruyucu ve kılıf aldım çok şık ısdeyen varsa pm atabılr
    http://www.sahibinden.com/lg_gd900_crystal_kilif_beyaz_ve_bordo-06WQQaXQQ20316075WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/lg_gd900_crystal_sticker_temizleme_bezi-18WQQaXQQ20173405WQQpXQQdisplayitem




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.