Şimdi Ara

D-Link Kablosuz Media Player DSM-320

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 200tl veya 12 inç küçük notebooklarla . p45 anakartlarla takas olur..

    D Link Wireless Media Player

    DSM 320

    DSM-320 802.11g Wireless Lan (Wi-Fi)standartlarını kullanarak herhangi bir belirlenmiş Pc ye bağlanıp bu Pc içerisindeki multimedya içeriği oturma odasındaki yada istediğiniz herhangi bir alandaki televizyona aktarabiliyor. Bu aktarılabilecek içerik nerede ise bütün multi medya isteklerini karşılayabilecek niyelikte öyleki MP3, WMA ve WAV ses dosyaları ve M3U / PLS sıralı çalma dosyaları, MPEG 1/2/3, Avi yada divx görüntü formatları, JPEG, JPEG2000, TIFF, GIF, BMP ve PNG resim dosyaları DSM-320 tarafından desteklenmekte.
    DSM-320 ile birlikte gelen kumanda oldukça fonksiyonel ve aygıtın bütün özelliklerini rahatlıkla kontrol etmenize olanak sağlıyor. DSM-320, Microsoft Plays For Sure logolu ilk ev ürünü, PlaysForSure ile imzalanmış olan orjinal şarkılarda bu cihaz tarafından okunup çalınabilmekte.
    Cihazda RCA ses çıkışları, RCA-S-Video-Compenent video çıkışları, optik ve koaksiyel ses çıkışları bulunmakta. Oldukça ince ve şık bir dizayna sahip olan DSM-320 42x28x3 cm boyutlarında ağırlığı ise 2.5 kg. İnce ve hafif bir ürün olması cihazı heryerde kullanılabilecek hale getiriyor. Oturma odanızda yada benzeri bir mekanda rahatsız edici bir görüntü oluşturmayacaktır.
    DSM-320'nin kablosuz bağlantı ve uzaktan bilgi yönetim teknolojisi sayesinde, ayrıca kablolama ve uzaktan yönetim sıkıntılarından tamamen kurtuluyorsunuz. Kablolamanın getirdiği sıkıntı ve kalite kaybı yerini rahatlığa ve kullanım kolaylığına bırakıyor. Tabi istenirse ethernet kablosu ile ağa bağlanarak kullanılabiliyorda.
    Bütün fonksiyonlara oldukça iyi dizayn edilmiş menüleri vasıtası ile rahatlıkla ulaşabileceğiniz ve yönetim gerçekleştirebileceğiniz DSM-320 de kullanıcının isteyebileceği herşey önceden düşünülmüş. Destekli servis sağlayacıları ile internet üzerinden CD kalitesinde canlı radyo bağlantısı yapabiliyor olması ise oldukça güzel bir özellik böylece bilgisayarınızdaki müzik arşivine bağımlı kalmıyorsunuz.
    Cihaz'ın tüm özellikleri çalışmaktadır ve sistem yenilediğim için artık ihtiyacım kalmadı o yüzden satıyorum.
    Çok kullanışlı bir alet. Ben 500Gb lik bir external hdd ile birlikte kullanıyordum ve tüm film müzik fotoğraf arşivime televizyondan ulaşabiliyordum.

    Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.



     D-Link Kablosuz Media Player DSM-320


     D-Link Kablosuz Media Player DSM-320

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raalem1 -- 22 Nisan 2009; 20:26:40 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Süper alet, ah birde HDMI çıkışı olsa süper olurdu.
  • Çıkışları hakkında bilgi verebilir misiniz ? Ürün TR garantili mi yoksa yurtdışı mı ?
  • ürünü bu fiyata bulmak hemen hemen imkansız hayırlı satışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.