Şimdi Ara

Str Bow Yapılandırması.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kombo ile doldurduğu hpsini alır demişsin ve buradan bow char ile pvp yapmadığını anlayabiliriz,Ayrıca ben her zaman kombo yap demedim yazımı iyice OKU.Hp azaldığı zaman 2 tane kombo kullanırsın yazmışım.

    Mag atacka gelince lightningin vereceği mag atack'ı %18 arttırıyor tekrak söylüyorum mag atack her char için önemlidir ama str charlarda intlere göre daha az önemlidir int charda 10k etki ediyorsa str charda 3-4k eder hele birde %18 i ekle bakalım ne kadar az farkettiğini anlarsın.%18 el yakmanı güçlendiriyor buda str char için pek önemli bir etki değil...

    Shaitan konusuna gelince Aç bakalım snow shieldini dostum hem phy hem mag damageleri emer.Zaten 100lvl geldi snow açmana bile gerek yok light açıkken bile kaçmadan shaitan kestiğimi bilirim tek başına kesmiyorsun sonuçta...

    Protector giyersen mag defansın düşer.Garment+cold olursan hem mag hem phy defansın olur.
  • Benim görüşüm Bow yapılandırmasında Cold olması yönünde . . .
  • sadece El yakmasını %18 etkiliyor olsa bile 1434+%18 yaparsan 100 Levelde saglam İtemlerle rahat sana 4k atak verir Bundan hiç kuşkun olmasın...

    İlk başta ben Comboları yaparsan Defans alırsın dedim çünkü sana zaman verir dedim bu sayede Lightide yan skill olarak alırsın daha saglam vurarak Kazanma şansını artırırsın dedim. Sen bana cevap olarak :
    quote:

    @Seytan Kobra
    sen kombo yaparken adama 1-2k vuruyorsun böylece adam sana atack yapamıyor ama pot basabildiği için hpsini topluyor ama sen kombo yerine stong bow kullanırsan 8-9k vurursun adam hpsini fulleyemez.


    Sen bana bu yanıtı verdin oysa kombonun 1 atışı bile 1k vuruyor olsa Toplamda 5'lide 5k ve 6'lı da 6k damage vermiş oluyor.daha Sonra dedinki:

    quote:

    @Seytan Kobra
    Sen hpni toplamak için 2 kombo kullandığında karşıdakide hp pot basıcak 2 tane hp pot basarsa adamı kurtarır zaten.


    Bunada Cevap olarak Komboların 3 er saniye sürdügünü ve bir Chinesse charda bile 3 sn Arayla pot basabilindigini söyledim.Sonuç olarak ne çıktı demekki ard ardada kullansan Yinede karşı taraf HP sini fulleyemiyor. ardında Strong atsın veya Vs. bir skill kullansın olsun varsın 3k versin mag atc Buffı kötü mü ?? yoo hiçde degil cold Açıp boşa emek hercayacagına Light açarım 3k Fazla damagem olur buda benim işimi kolaylaştırır.

    Sonra dedinki:
    quote:

    @Seytan Kobra
    Ayrıca ben coldu snow için değil PHY DEFANS için tavsiye ediyorum...


    Ozaman buna Cvp olarakta PHY defansı Colddan alacagına Pro giyer Ordanda alırhem Pro sadece Phy degil Mag da veren bir Giysi türüdür COLD gibi tek tarafa sadece PHY'ye vermiyor.

    Dahasa sonrada
    quote:

    @Seytan Kobra
    Shaitan konusuna gelince Aç bakalım snow shieldini dostum hem phy hem mag damageleri emer.Zaten 100lvl geldi snow açmana bile gerek yok light açıkken bile kaçmadan shaitan kestiğimi bilirim tek başına kesmiyorsun sonuçta...


    Snowu tavsiye etmezken daha Sonra birden Snowu öne Sürdün Sence bendemi yanlış hacı Sen önce kendi yazdıklarını kendi yorumlarını bir oku gözden geçir Sonra gelip benim yazdıklarıma yorum yap lütfen.Bede Light olursa tek başına kesersin dedim zaten tersini birşey demedimki Ama kaçmadan kesersin demişsin İşte onu yapabilecek bir char daha görmedim ben eger yaparsan Videosunu koyda Herkes O cesur charı Görsün shaitanın içinde duran tanklık yapan hiçmi hiç yerinden kıpırdamadan kesen o charı Herkesin görmesi lazım

    Lafın Özü :
    Fire'den Mag defansı,
    Pro'dan Phy defansı,
    Pacheondan Ultimatelerin sagladıgı(Combo)'ların zaman açısından Sagladıgı defansı,
    Son olarakta Light'ten aldıgmız Mag atagı + pary ratio vs.. leri Göz önünde bulundurursak Bence en ideal, saglam ve güçlü Char Buildini söylemiş oluruz.

    Bunlar benim Görüşlerim Herkesin görüşüne Saygı guymak gerekir Dahada uzasın istemiyorum.umarım Sende anlayış Gösterirsin @Seytan Kobra kardeşim.
    Senin görüşlerinde kendine göre İyi olandır bunlarda bana göre iyi olanlar Daha fazla uzatıp birbirimizin canını sıkmayalım , zamanıda burda yemelim.

    Herkese iyi Günler diliyorum.
  • Dediklerimi anlamak istemiyorsun herhalde.

    2 tane kombo kullanıcaksın ve adamın hpsi hiç artmayacak mı sanıyorsun?Bow char ile çok pvp yapsan anlarsın.Ard arda kombo yaparsan karşıdaki hpsini yeteri kadar doldurur.

    Protector konusuna gelince ben pro mag defans vermez demedim ama protector giyersen nukelerden çok fazla yersin pvp yapmadığın her yönünden belli oluyor.

    Snow konusunda ise pvpde snow tavsiye etmem dedim uniqte ölüyorsan kullanırsın ben Shaitanda light kullanırken de cold kullanırken de gerek duymadım.

    Anca snowla mı shaitan keserim?Sen shaitanda durmadan ölüyorsan bilemem ama ben light varkende kaçmadan +5 setle çok rahat kesiyordum shaitan ve elitelerle 1 vs 1 yapmıyoruz.

    ARTIK UZAMASA BENCE DE GÜZEL OLUR

    İYİ FORUMLAR İYİ AKŞAMLAR
  • Bende 100 Peachion 100 Fire 60 Light 40 Cold oldumu Pwp charı olur rahat edersin
  • Hepsine verdigim gibi bunlara çok rahat cevap veririm ama Biliyorumki uzayacak Ondan daha fazla Kendimi yormak İstemiyorum.
    KOnuda neler oldugunu ögrenmek isteyenler Üsteki yorumları okuyup neler olup bititigini kimin haklı kimin haksın oldugunu buildler konusunda eminim anlayacaklardır.
    Benim görüşüm Pac Fire Light'dır her yönüyle Bir Bower için dört dörtlük bir build kullandım hekrese öneririm.
    Shaitandada neler yaptıgımı herkes biliyor 5 kere gittim topu topu ,4 ünde kestim Wizzlerin pt sinde Wizzlerden almayı bildim.

    Neyse Lafı uzatmıyıcam herkese İyi Akşamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Royalty* -- 31 Mart 2009; 0:07:33 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: UnDeRBooY

    Hepsine verdigim gibi bunlara çok rahat cevap veririm ama Biliyorumki uzayacak Ondan daha fazla Kendimi yormak İstemiyorum.
    KOnuda neler oldugunu ögrenmek isteyenler Üsteki yorumları okuyup neler olup bititigini kimin haklı kimin haksın oldugunu buildler konusunda eminim anlayacaklardır.
    Benim görüşüm Pac Fire Light'dır her yönüyle Bir Bower için dört dörtlük bir build kullandım hekrese öneririm.
    Shaitandada neler yaptıgımı herkes biliyor 5 kere gittim topu topu ,4 ünde kestim Wizzlerin pt sinde Wizzlerden almayı bildim.

    Neyse Lafı uzatmıyıcam herkese İyi Akşamlar.


    Görüşlerine saygı duyuyorum ama bir konuyu atladık sanırım serverlar çok farklı sen çok yeni bir serverda oynuyorsun daha hiçbirşey rayına oturmamıştır gerek pvp gerek charların farmları gerek itemler.Ben ise çok eski bir server olan Aege'de oynuyorum.Titan ile Aege,Greece'i karşılaştırmak saçma olur...

    İyi günler
  • Ekleme yapayım;

    Sizin serverda muhtemelen shaitan daha zor kesiliyordur ve lvl,item,farm eksik olduğu için wizardlar ölüyordur bowcularda ölmemek için lightning ile kaçıp vuruyorlardır.Aegede ise shaitanı 1 party bulduktan sonra en fazla 1-1,5 dk bazen zerk bitmeden ölüyor wizardların bile yatma gibi sorunu yok.Zaten wizardlar ölmese elinde sun bile olsa hiçbir bowcu wizarddan uniq alamaz(wizardın ptsi 2 kişi diğer pt 8 kişi gibi durumlarda değişir eşit ortamda diyorum.)
  • Herkesin görüşü farklı.
    Benim görüşümde Fire/Pacheon/Cold
  • ortaya karışık bişeyler yapsak nasıl olur ?

    cold 70 light 30

    light 63 cold 35 gibi.

    sp sorunu olanlar için mantıklı olabilir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MirabLe

    ortaya karışık bişeyler yapsak nasıl olur ?

    cold 70 light 30

    light 63 cold 35 gibi.

    sp sorunu olanlar için mantıklı olabilir


    yorumu olan yok mu soruma ?
  • coldsuz olmaz
  • Bence pach/fire/light fakat cold hiç denemedim pvp de yapmadım bu tür bir çarla bazı arkadaşlar karma söylüyor... Örn:70 light 30 cold bunu neye dayanarak söylüyorsunuz bilmiyorum ama herhalde bu sadece bi teori... skill ağaçlarını yarım yarım bırakmak bana biraz garip geliyor.Kullanan Çok nadir ve çok güzel işler yapamıyor gördüklerim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fatihbarut

    coldsuz olmaz


    Coldsuz olmaz diye birşey yok.. Olur ama nasıl olur;

    Defansın düşük olur, pvplerde çok eksik kalırsın.. Bow charın defans olarak çok güçlü olmadığı ortada..

    Cold olursa, pasif skillin avantajı çok yüksek.. Defans olarak bufflarıda iyi..

    Defans açığını en az indirmek için cold açılması gerekenlerden biri..
  • Pacheon Fire Cold Yap Yatmassın Hemde Yatırırsın Benim Şimdiki Kastıgım Char Böyle Ama Güzel Bir Yapılandırmadır.Yapmanı Tavsiye Ederim.
  • cold ver piişman olursun
  • PICHEON 100 FIRE 100 COLD 70 LIGHT 30 ben boyle devam etcem
  • valla bnde bu konuyu cok merak ediyorum ama hep aynı seyler cıkıyor bnde karasız kalıyorum.
  • 100 Pach 100 Fire 80 Light 20cold,snow shield ve biraz phy def için
  • Zaten tek yemediği sürece gene yatmassın intci değilsinki tek yiyesin atack yapar canı azaldımı combolar sonra tekrar atack ha tek yiyorsan o charı delete yap
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.