Şimdi Ara

Delirecem yardım edin!!! ***Ödüllü***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir sorunum var ve aylardır bunu çözemiyorum delirecem, lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim. Sorunumu çözen arkadaşa Medal of Honor, Wolfenstein gibi 2 adet oyun hediye edeceğim, eğer bu oyunlar sorunumu çözen arkadaşta varsa, bana 2 tane oyun adı söyleyecek ve ben de onları göndereceğim. Bunu içimden gelerek yapacağım ve benim için hiç sorun değil, aylardır uğraştığım bu problem bana kafa yedirtecek ve beni bu dertten kurtaracak arkadaşa ben de ödül vermek istiyorum. Başka şehirde yaşayan arkadaşlar için de kargo parası bana ait olmak üzere 2 adet istedikleri oyunu kendilerine ulaştıracağım. Sizden tek istediğim bu sorunuma çözüm bulmanız:

    Asus TNT2 (m64 değil) ekran kartımla Asus A7V anakartımla bir türlü stabiliteyi yakalayamıyorum! Nasıl oluyor anlamıyorum, ikisi de Asus ama sanki birbirlerine uyumsuz üretilmişler! Asus ekran kartı sürücülerimi yüklediğim zaman Asus kontrol panelinden bakıyorum (Asus ekran kartı olanlar bilir) AGP mode "PCI"'a seçili, AGP'ye çeviriyorum ve bilgisayar ya "Info"ya baktığımda kilitleniyor ya da bir 3d oyun oynarken... Ayrıca direct x testi yaptığımda da kilitleniyor. Detonator sürücüleri kurmayı denedim değişen birşey olmadı. PCI modeda iken yine aşağı yukarı stabil kullanamıyorum, ama 3-4 saat kullandığımda yine kilitleniyor. BIOS güncellemesi gibi birçok şey denedim ancak bir türlü düzelmedi. LÜTFEN YARDIMMMMMMMM!!!!
    Problemimi çözün oyunlarınızı aynı gün içinde size ulaştıracağım.
    Saygılar



  • (neler denediğini bilmiyorum)
    Bunun donanım hatası olduğunu tahmin etmiyorum, windows kaynaklı bir problem olabilir. Başka bir ekran kartı ile sistemini denemeni ve yeni windows kurmanı öneririm. Farklı versiyon detonatorler farklı sonuçlar veriyor, 3-4 tanesini sırayla dene.
  • farklı ekran kartı driverını kullandıgındada yapıyorsa vianın 4in1 (4.37) son versiyonunu yukle bilgisayarım sağ tus basarim grafik ordaki seviyeyi bir kademe düşür dene
    directx deki displaydeki agp texture hızlandırmasını kapat tekrar dene
    kolay gele

    Performans manyağı
  • evet arkadaşım bencede en önce vianın 4in1 ini kur öyle dene.büyük ihtimalle düzelir.

    Bilgi paylaştıkça çoğalır
  • Hepsini denedim bunların olmuyor ya! Olmadı başka bir ekran kartı bulup onu deneyeceğim. Başka önerisi olan?
  • eğer bordunda via chipset varsa bu chipset tnt2 chipli ekran kartıyla problem çıkarır. bunun için 4 in 1 via driver veya nvidia sitesinden via chipler için driver indirip kurman problemi çözer. eğer via chipli değilse ekran kartın 2x,4x modunu ayarlamayı dene.

    <<echocharlie>>
  • Hepsini denedim olmuyor yaw! Yok mu bana bir yardım edecek?
  • Detonatör'ün hangi versiyonunu denedin? 21.83 dene. en son versiyonunu yüklediimde bende de 3d uygulamalarda problem çıkmıştı.

    SAYGILAR.....
  • Başka bir forumda da bu probleminizi yazmışsınız, ben de orada tahminimi yazdım. Umarım sorununuz benim tahmin ettiğim şeydirhttp://pub9.ezboard.com/fdarkhardwaredonanmsorunlarvezmleri.showMessage?topicID=3469.topic
    Kolay gelsin...
  • bak arkadaşım bende bx board var geçen ilkbaharda tnt2m64 aldım winfast marka ve aynı olay benim başıma geldi napsak yapalım kitlenip kalıyo olmuyo aynı senin sorunun gibi çok program çektik olmadı falan fakat enson "nvmax"diye bi prog.çektim ve ordan AGP 2x olan veri yolunu 1x e getirdim ve olay tamamen çözüldü overclock yaptım herşeyi açtım falan hiç sorun yok fakat anakart 2x de destekliyo ve 2x de ekrankartının neden takıldıgını hiç anlayamadım naap et o prog.bul bulamassan ben yoliyim veriyolu sorunu bence sendeki çünkü kart hemen takılıyo diyosun bi dene zarar gelmez..
  • BIOS'tan AGP 2X seçeneğini disable et sorun düzelicektir!

    Ondan Kaçma! Onunla Savaş! En Azından Şerefinle Ölürsün!!!

    Celeron II 600@1116 Mhz
    MSI TNT 2 M64 175/190 Mhz
    More than Most!!!

    Divinity!!!
  • Öncelikle biostan agp ayarlarını kontrol etmelisin. Ve biosun güncelledin mi? (mesela bende abit bx boardda böyle bir hata varmış en son bios güncellemesinde gidermişler ben yaşamadım.)
    biosta Unit display function gibi bir seçenek olacak; onu agp yapmalısın.
    agp bus ayarınla ilgili olabilir. 2/3 vb.
    ve sisoftsandra gibi bir program indir. Ve çalıştır. Problemi büyük ihtimalle gösterecektir.

    en iyi sistem henüz yapılmamış olanıdır

    Edited by - guitarman970 on 27 January 2002 01:29:12
  • Refik Özsoy gerçekten de bu işin en iyisi hatta kralıymış. Kendisine çok çok teşekkürler. dhardwarede yazdığım gibi e-mailıma adresini yazarsa ona oyunları hemen pazartesi günü yollayacağım.
  • Rica ederim. Ödüle falan gerek yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.