Şimdi Ara

KORUMA HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar gene sizlerin yardımlarınıza ihtiyacım var qompaq bilgisayarım var normal açıldıktan 2-3 saniye sonra arka planın hertarafı qompaq yazılarıyla dolu bir sayfa va CIA2MAIN neden oldu genel koruma hatası birim CIA2MAIN.EXE konum 0001.74F6 kapatın diye arıza veriyor kapatıyorsunuz normal çalışıyor herhangi bir sorun yok yalnız cd romu kullanamıyorsunuz cdroma cd takıyorsunuz okumaya çalışıyor 10-15 saniye sonra simtemden kaldırmaya çalışıyorsunuz diye arıza veriyor ve cdromu göremiyorsunuz disketten açıp A'da görmeye çalışıyorum gene aynı şekilde E sürücünüz okunamıyor yeniden dene gibi uyarıyor cdromsuz çalıştırıyorum pc aynı arızalar devam ediyor. windows2000 yüklü Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum teşekkürler.



  • Belki sürücülerde bir sorun vardır. Bilgisayar açılırken tuşa basılı tut.(galiba F8 tuşuydu) adım adım onaylama ekranına gel.Oradan bu söylediğin dosyanın yüklenmesine izin verme(CIA2MAİN.EXE).Tabi orada yazarsa!!!!

    Bil. açılınca cd sorun yapıyor diyorsun:
    Creative cdrom varsa o cdrom çoktan uçmuş olabilir. Sanırım sende ayrı ayrı sorunlar var. Bence windowsu üstüne yükleyip. Bir arkadaşından cdrom bulup tekrar dene. Deneme yanılma yöntemi yani.
    Bilmiyorum başka birşey aklıma gelmedi. Umarım yardımı olur. Kolay gelsin!!!

    *** B.S.T ***

    Sessizliğin içinde huzur bulduğunu unutma!
  • sorunu tam anlayamadım ama eger hata mesajında windows koruma hatası yazıyorsa sorun muhtemelen ramlerindedir bende win2000 yuklu iken benzer sorunlar olmustu sorun ramlerde cıktı baska ramlerle dene
    iki tane ram varsa birini cıkar oyle dene
  • Aynı sorun bende de oldu ram leri kontrol et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.