Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (519. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mnogut , YakınPlan Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 14 Misafir (5 Mobil) - 9 Masaüstü7 Mobil1 iOS
5 sn
48.516
Cevap
577
Favori
2.763.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
42. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 517518519520521
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • k62545 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun teknosa paketiniz. öncelikle 380 tl ye nasıl mal ettiniz? ben 397 tl ye bulabildim teknosadan. bir de önceki üyeliğinizi iptal ettirmeden 2 aralığa nasıl eklettirdiniz? bildiğim kadarıyla aldığımız paketler için yeni üyelik bahanesiyle eskisini kapatmaya zorluyorlar (iptal dilekçesi ile receiver iadesi) ve yenisinden aktivasyon ücreti alıyorlar. A.ücretini ödememeyi nasıl başardınız tebrik ederim?
  • Tesekkur ederim eyvallah.
    İnternetten almistim 1 ay once banka kampanyasi avantajix vs ile 380 tl.
    Musteri hizmetlerini arayip sifreyi verdim,paketleri tanimladilar.
    Aktivasyonu mh yaptigi icin ucretsiz oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k62545 -- 30 Kasım 2016; 18:24:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mediamarkt'tan alışveriş yapmıştım evlilik için. Arayip 15. kuruluş yilimiza ozel diyerek 2 sene sabit fiyat 15 liradan digiturk onerdiler. Hd yayinlar, belgesel ve eglence paketleri dahil ve ilk ay tüm yayınlar şifresiz l olacak şekilde. Yeni ev kurduğum için mantıklı geldi, onayladım. Ailemin evinde kurulduğundan beri full paket var o yüzden lig tv eklemek yerine maç izlemeye bizimkilere mi giderim bilmiyorum. Maç yayınları için en ucuz sistem hangisi olabilir? Web üzerinden yayin satin almak mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet faksımdan sonra bugün arandım ve turksat şampiyonlar paketi+1 yıl hd+3 ay spor ekstra 8 ay 29, 4 ay 70 tl toplam 512 tl teklif ettiler. yüksek dedim kabul etmedim. bir daha da ararlar mı bilmiyorum. ama 500 tl nin üstünü vermek istemiyorum bu kalitesiz lige ve yayın kalitesizliğine. eutelsat için de 600 tl istedi ve 2 keyif paketi hediyesi de yok dedi.onlara da ekstra para verecekmişim. hadi ordan!!
  • Sa arkadaşlar bana Digitürk söyle teklif sundu
    4 ay giriş 10,99 şampiyonlar 27,5
    3 ay spor extra
    12 ay hd ücretsiz plus kutu
    4 Aydan sonra 21.99 giriş 55 şampiyonlar. 2 ay ligler araya girince düşük pakete geçecek
    Şampiyonlar paketi
    Sizce nasıl teklif ???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ouz34 O kullanıcısına yanıt
    hocam kesinlikle çok yüksek.700 tl yi geçmiş nerdeyse. ama anladığım kadarıyla bunu iptal faksından sonra yapmamışlar. üyeliğin sona ermeye yakın iptal edin diye faks çekmen lazım. o zaman onlar iptal etme diye bana sundukları 520 tl yi sana da sunacaklar. ki ben onu da kabul etmedim.
  • bu digitürk bir tek beni aramadı sanırım, taahhüt ayın 3ünde doluyor :) yani ya gece yarısı 00 da ya da 23:59 da artık ne zaman yayını keserler bilmiyorum :)
  • Selamlar,

    Taahhütüm bugün sona eriyor, akşam iş çıkışı bayiye gidip uzatmayı düşünüyorum. Şu anda Giriş+Şampiyonlar+Spor Extra+HD 90,99 TL ödüyorum ancak bana fazla geliyor.

    Nasıl bir talepte bulunursam daha uygun bir fiyat alabilirim? Kasım ayında SMS geldi "paketleriniz güncel indirimli fiyatlarla taahhütsüz devam edecektir" diye ancak bugüne kadar hiç arayan olmadı.

    Ayrıca bu bahsedilen Sagem kutuyu da talep etmek gerekir mi, daha iyi görüntü kalitesi alabiliyor muyuz? Kayıt olayıyla pek işim olmuyor.
  • Geçen hafta iptal dilekçesi gönderdim. Sizi teklifler için arayacağız diye mesaj attılar ama aramadılar. Yayını da kapatmışlar ve bu sabah da:



    "Sn ......., 02.12.2016 tarihindeki .... nolu uyeliginizin tumu iptal edilmistir. Uyeliginize ait ekipmanlari (kart, kutu, kumanda, baglanti kablolari) teknik servise iade etmeniz gerekmektedir, Teknik servise iade ettiginiz ekipmanlar icin iade formu almayi unutmayiniz." diye mesaj geldi. Zaten Şampiyonlar paketini(5 büyüklerin tüm maçları +2 keyif+HD ) aylık 33TL'ye izliyordum. Kesinlikle bu teklifin aynısını vermeyeceklerdi, isabet olmuş. Teknosa' nın kampanyasını bulursam alırım onun dışında Digiturk' e gule gule...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 2 Aralık 2016; 10:55:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legoloman kullanıcısına yanıt
    91 tl nedir hocam size yeni bir tv de vermeleri lazım, teknosa da çok daha iyi kampanyayı 12 aylık 390 tl gibi bir fiyata satıyorlar istanbul da cevahir avm de var diye yazan bir kaç arkadaş vardı, bunu değerlendirin aylık 33,3 tl ye gelir.
  • enige kullanıcısına yanıt
    aradım digiyi, aynı pakete yeni fiyat olarak 97 tl teklif ettiler, kafayı yemişler. İlla iptal dilekçesi gönderip taktik yapalım istiyorlar.
  • Merhaba, benimde üyeliğim yarın sonlanıyor. Dün iptal faksı çektim ve kanalları kapattılar. Bugün aradıklarında aylık 55 liraya gelen bir teklif sundular. Bu teklifin içinde;
    - Eutelsat süperlig hd tüm maçlar
    - Belgesel kanalları
    -Ulusal kanallar
    -Sporsever pakaeti
    -Sezon sonuna kadar mobil lig tv hediye

    Ben bu teklifi kabul etmedim. Spor ekstara paketini de istedim öyle olursa 7o lira vereceksiniz dediler. En fazla 65 verebileceğimi söylediğim için akşam tekrar arayacaklar, sizce ne yapmalıyım. Bu arada 8,5 yıllık üyeyim.
  • Legoloman kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi 398 veya 389 tl ye teknosa da satıyorlar ankara da kalmamış olsa direk gider onu alırdım. ben iptal dilekçemi yolladım geri dönüş yapmadılar benim üyelikte 3.12.2016 da (yarın) bitiyor, derbinin olması yoğunluğun artmasından dolayı böyle davranıyorlardır. pazar günü olsun o zaman görün 97 tl dedikleri fiyatı 60 TLnin altına çekerler.
  • Benimde yarın bitiyor. Derbiyi kaçıracaz böyle giderse. Aradım 1-2 kere çok pahalı kapatmak istiyorum vs dedim hiç indirim yapmıyorlar. giriş,şampiyonlar, çocuk, sporsever,belgesel,HD + 2 ay mobil lig tv hediye. 4 ay 45, 8 ay 90 dedi. Sadece giriş + çocuk paketi alarım belki.

    Ben kutuyu 3 sene önce medimarkt dan senelik paketle almıştım. Bu kutuyu iade edeceğiz değil mi? Yanlış hatırlamıyorsam kutu size ait gibi şeyler vardı sanki o kampanya da. Kutuyu teslim ederken kimlik fotokopisi alıyorlar mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enige

    Hocam dediğim gibi 398 veya 389 tl ye teknosa da satıyorlar ankara da kalmamış olsa direk gider onu alırdım. ben iptal dilekçemi yolladım geri dönüş yapmadılar benim üyelikte 3.12.2016 da (yarın) bitiyor, derbinin olması yoğunluğun artmasından dolayı böyle davranıyorlardır. pazar günü olsun o zaman görün 97 tl dedikleri fiyatı 60 TLnin altına çekerler.

    maalesef teknosada bu kampanya bitti çok oldu biteli diyorlar
  • arkadaşlar sırf yarın derbi var diye saçma sapan yüksek teklifleri kabul etmeyin. gidin kahvede 10 tl ye izleyin. bir maç için 100-150 tl fazla mı vereceksiniz. 3-5 gün digiturksuz kalın birşey olmaz. derbi bittikten sonra satışlar bıçak gibi kesilir o zaman da sağlam teklifler alırsınız. kasım sonunda 528 olan teklif aralık 1 de 512 tl ye düştü. derbiden sonra daha da düşer aceleniz nedir? turksat şampiyonlar paketine 520, eutelsat şampiyonlar paketine 600 tl den bir kuruş fazla vermeyin. ki onların yanında hd ve mobil lig tv de hediye. 3 ay da spor ekstra da var
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    Hocam internet üzerinden satışları yok ama belirli mağazalarda satışı devam ediyor.http://www.teknosa.com/urunler/110240750/digiturk-12-aylik-giris-hd-film-dizi-veya-2016-2017-sezonu-sampiyonlar-paketi
  • ism72 İ kullanıcısına yanıt
    hocam kutuyu teslim ederken sizden hiç bir şekilde kimlik fotokopisi isteyemezler, asıl siz kutuyu ve aparatlarınızı teslim ettiğiniz için onlardan belge alın ve belgeyi kontrol ederek imzalayın. kesinlikle teslim ettiğinize dair belgeyi de saklayınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enige

    Hocam internet üzerinden satışları yok ama belirli mağazalarda satışı devam ediyor.http://www.teknosa.com/urunler/110240750/digiturk-12-aylik-giris-hd-film-dizi-veya-2016-2017-sezonu-sampiyonlar-paketi

    hangi mağazada satışı olduğunu nerden göreceğiz
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    gönderdiğim linkte sayfanın sağında bulunduğu mağazalar diye bir link avr oradan il seçerek görebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 517518519520521
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.