Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (1831. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: chtzl , 1905sss Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
48.509
Cevap
577
Favori
2.763.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
51. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 18291830183118321833
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    Aynen, uygulama üzerinden online işlemlere ne yaptıysam giremedim.
  • Thierry Henry 20 kullanıcısına yanıt
    E devletin hangi sekmesinde bu işlem, ben bulamadım yardımcı olur musunuz lütfen ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Archi33tect

    E devletin hangi sekmesinde bu işlem, ben bulamadım yardımcı olur musunuz lütfen ?

    arama sayfasına DİGİTÜRK yazın alt yazı çıkacak


    ama banka üzerinden girmeniz gerekli


    Abonelik Fesih Başvurusu

  • derya78 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bankadan girmek gerekiyormuş, hallettim.👍🏻
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Archi33tect

    Teşekkürler, bankadan girmek gerekiyormuş, hallettim.👍🏻

    garanti olsun diye sen olduğunu anlamak için yapılıyor bu yöntem


    başkasının bankasına giremeyeciğine göre

  • bu digitürk battı galiba bize çaktırmıyor. bugün digitürk satış noktalarında bizim eve yakın 2 tane satış noktasına gittim. ikisinin de kapısına kilit vurulmuş. ikisini de aradım ikisi de artık bıraktık biz digitürk işini dedi.


    e dedim nereye bırakıcam bu dekoderi? istanbul, bakırköy'de hizmet noktası var, artık sadece orası iade alıyor oraya götürmelisiniz dedi. şimdi yorgun argın eve geldim bir de başka bir gün bu pandemi de yine yollara koyulucam bakırköy'e gidicem.


    allah belasını versin bu şirketin. bir daha yakınından geçersem ne olayım.

  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Ben bakırköyde oturuyorum, gelmeden önce bence internetten bir kontrol yapın çünkü yaklaşık bir sene önce, Bakırköydeki hep kullandığım Yeşiller bayisinin kapandığını ve B.Evlere taşındığını okumuştum, bilginiz olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Archi33tect

    Ben bakırköyde oturuyorum, gelmeden önce bence internetten bir kontrol yapın çünkü yaklaşık bir sene önce, Bakırköydeki hep kullandığım Yeşiller bayisinin kapandığını ve B.Evlere taşındığını okumuştum, bilginiz olsun.

    internetten baktım. hala hizmet veriyor gözüküyor ama benim 2 tane gittiğim satış noktası da güya halen hizmet veriyor gözüküyordu ama adam 4 ay önce kapattığını söyledi.


    şuan bakırköy'de hala hizmet veriyor gözüken incirli caddesi, yavuzlar dershanesinin karşısında gözüküyor, sizin hep gittiğiniz o muydu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 28 Ocak 2021; 16:9:19 >
  • Araçla gittiğimden inan hatırlamıyorum, ancak adı yeşiller idi..
  • 9 yıllık üyeyim, 12 Şubat'ta bitecek Sporun yıldızı paketim için bugün müşteri hizmetlerini aradım. 1.608 TL fiyat verdiler, kredi kartı 12 taksit aylık 134 TL. Hemen e-devlet üzerinden iptal başvurusunu yaptım. Bakalım nasıl bir dönüş olacak.

  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Bayi modeli saçmalıktan ibaretti zaten. Alırsın adam gibi teknik servis elemanı. İstanbul a 2, Diğer şehirlere 1 tane olmak üzere depo kur. Araba ver kutuları toplasın kurulumları yapsın.
  • 26 ekim 2020 günü iptal faxıma dönüş yapılmıştı. Bana telefonda bi kaç teklif saydılar ama iş yerim kapanacağı için hiç birini kabul etmedim önümü göremediğimden. Bana telefonda beyfendi tamam size ocak ayına kadar aylık 35 tl spor paketi tanımlıycam TAAHHÜTSÜZ dedi. Ocak ayı geldiğinde pandeminin gidişatı dolayısıyla neler olucak tekrar görüşme yaparız dedi. Beni bugün yani 29 ocak cuma günü öğlen digiden biri arayıp sporun yıldızı paketini kullanıyorsunuz bir sorununuz var mı dedi? Durduk yere böyle bir arama yapıldı! Ben de dedimki bakın böyle böyle oldu ben 4 aydır 35 tl ödüyorum beni tekrar arayacaklardı ama arayan olmadı bu durum daha nereye kadar böyle gitcek dedim. Kişi bana bu aydan sonra size 139 tl fatura çıkıcak efendim 4 ay 35 tl 8 ay 139 tl paket tanımlanmış dedi. Kafamdan aşağı kaynar sular boşaldı. 15 dakika kendisine 26 ekim günü telefonda yaptığım görüşmeyi ve o görüşmenin incelenmesi konusunda şikayet talebi oluşturulmasını 139 tl fatura çıkarsa asla ödeyemeyeceğimi benim hiçbir şeye hiçbir şekilde taahhüt vermediğimi nasıl benim yerime taahhüt sözleşmesi yaptıklarını bildirdim. Az önce akşam üstü genel müdürlükten aradılar. Ela hanım çok nazil biri, 2 şubatta iptal edelim üyeliğinizi hala iptal dşünüyorsanız, ekimde görüştüğünüz arkadaş size ocaktan sonra otomatik taahhüt devreye girer bilgisi vermemiş detaylarını söylememiş ben geçersiz kılıyorum bu durumu dedi sağolsun. Bende böylece 2 şubatta 2 aylığına üyeliğimi dondurun nisan geldiğinde işyerleri açılırsa napıcağımıza bakarız dedim. Benzer bir durumda olan varsa dikkat etsin gerekirse digiturku kendi arasın arkadaşlar!!




  • merhabalar, martta üyeliğim bitecek. 7 yıllık üyeyim, spor extra paketini kullanıyorum. bu zamanlarda faks sonrası spor extra teklifi oldu mu? 154tl'ye teklif ettiler bana kabul etmedim, spor extrada indirim yapmazlarsa taraftar paketi alıp devam ederim diye düşünüyorum. son zamanlarda spor extra veya taraftar paketini alıp sözleşme yenileyen oldu mu? olduysa fiyatları yazabilir misiniz teşekkürler şimdiden

  • E-Devlet üzerinden yaptığım iptal başvurusu üzerine; ortalaması 96_TL olacak ve (ilk altı ay+ikinci altı ay/12=96_TL.) kredi kartından ay ay çekilecek şekildeki tekliflerini kabul ettim. Bu forumdan da okuduğum en iyi teklifin ay başına ortalama 96 TL. olduğunu bildiğimden fazla zorlamadım.. (Spora dair tüm içerik, şamp. ligi de dahil, hediye olarak da altı ay film ve dizi, dizi olmasın film kanallarına birkaç ay ekleme yapalım dedim kabul etmediler) Geçen seneki ortalamam 112 TL. idi sanırım.. Ayrıca üyelik sürem, 16 yıldan fazla sanırım..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archi33tect -- 29 Ocak 2021; 22:12:43 >
  • Şubat sonuna kadar taahhüt olmadan aile spor ve Fenerbahçe teklifi ile iptal talebini askıya aldığım Digitürk için bu gün iptal başvurusu yaptım e devlet üzerinden.Normalde 2 şubata kadar aktif görünen Fenerbahçe taraftar paketi ve diğer paketlerin hepsini kapatmışlar.basvurunun ardından.Finali bu akşam maçı izleyip yaparım demiştim.Eeken final yaptırdılar.

    Anlaşılan bu arkadaşlar sezon sonu cekilecekler.Yoksa bu kadar rahat müşteri kaybetmeyi göze almazlardi diye düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musttafaaydogan M kullanıcısına yanıt
    E-devlet iptal talebi sonrası Sporun Yıldızı Paketini, ilk beş ay 35 tl sonraki yedi ay 139 tl bir ay dondurma,6 ay Film / Dizi hediye teklifi üzerine kabul ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozermustafa66 -- 30 Ocak 2021; 23:17:9 >
  • İptal talebi sonrası gelen teklif 6 ay x 39 TL + 6 x 159 TL (1.168 TL faturalı) 6 ay film-dizi, 3 ay Box office kanalları hediye. Kabul ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sp@wn kullanıcısına yanıt

    Doğru düzgün film verdiği yok zaten dizilerin çoğu gitti hiç bir dağıtımcıyla anlaşamıyor ben iptal ettirdim 15 yıllık 2 Üyelik


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar arasira internette güzel fırsatlar çıkıyor

    Mesela 1 ay önce 990 tl ye aldığım spor+film yıldızını burdan bir arkadaşa 950 tl ye vermiştim

    Geçen haftada aynı paketi gittigidiyordan 550 tl ye aldım

    Kendim şimdi kullanıyorum

    Aylık 45 tl ye geliyor

    Bazen kontrol etmekte fayda var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatih_77 F kullanıcısına yanıt

    Aylık 45 bile.cok bunlara


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18291830183118321833
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.