Şimdi Ara

Battlefield: Bad Company 2 (ÇIKTI) (273. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.526
Cevap
4
Favori
419.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tabii ki canı full adamı öldürmedim.Dediğim gibi bomba kurulmuş ve yoğun bir çatışma içindeydi ateş ettiğim adamlar ve büyük ihtimal bir çoğunun canı yarıdan azdı.

    Benim şansıma hepsi ip gibi yan yana dizilmişti.Bir daha o kadar adamı yan yana bulabileceğimi sanmıyorum.Daha önce en fazla 2 adamı M24 ile alabilmiştim.Oyun içi arayüz CoD,TF2,CS vb gibi öldürdüğümüz adamların en azından 3-4'ünü aynı anda gösterebilse güzel olacak.

    @ManitioN
    4 ve üzeri adam MultiKill oluyor ve artı olarak 100 puan veriyor.Tam dolu bir Light Tank patlatırsan alıyorsun zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 18 Mart 2010; 23:26:55 >
  • Güzel bir anı olmuş oyun için işte.Ama genede gol magnum diyorum.
  • Arkadaşlar oyun içinden orjinal cdkey ile kayıt yaptırdım normal olarak oynuyorum.Ancak aldığım dvd paketi içinde cdkeyden daha kısa bir kod daha var.Dvd koncak yerin altında beyaz kağıtta yazıyor.O kısa kod ne işe yarıyor acaba.Oyunda redeem diye bir bölüm var acaba orayamı yazmam gerekiyor.Yardım lütfen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

    Arkadaşlar oyun içinden orjinal cdkey ile kayıt yaptırdım normal olarak oynuyorum.Ancak aldığım dvd paketi içinde cdkeyden daha kısa bir kod daha var.Dvd koncak yerin altında beyaz kağıtta yazıyor.O kısa kod ne işe yarıyor acaba.Oyunda redeem diye bir bölüm var acaba orayamı yazmam gerekiyor.Yardım lütfen


    evet oraya yazıyosun
  • Peki ne işe yarıyor.??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1mpossible

    ya hile lafı geçti oyunda ne oldu wall felanmı cıktı yoksa


    Zaten vardı, oyunun BETA'sına bile tonla hile çıktı, tam sürümünde olmaması imkansız.


    quote:

    Orijinalden alıntı: ManitoN

    6lı vurunca ne yazıyor ? 3lü yazınca triple kill yazıyor daha üstünü göremedim



    Muhtemelen Multi Kill yazmıştır, ya da bir ihtimal 2 kere Triple Kill yazmıştır.

    Oyunda hal BETAvari hatalar mevcut, font hataları, yazım hataları, ula bari şunları düzeltin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JCB


    quote:

    Orijinalden alıntı: 1mpossible

    ya hile lafı geçti oyunda ne oldu wall felanmı cıktı yoksa


    Zaten vardı, oyunun BETA'sına bile tonla hile çıktı, tam sürümünde olmaması imkansız.


    quote:

    Orijinalden alıntı: ManitoN

    6lı vurunca ne yazıyor ? 3lü yazınca triple kill yazıyor daha üstünü göremedim



    Muhtemelen Multi Kill yazmıştır, ya da bir ihtimal 2 kere Triple Kill yazmıştır.

    Oyunda hal BETAvari hatalar mevcut, font hataları, yazım hataları, ula bari şunları düzeltin.



    valla ya taba basıyosun hala son derece karışık yazılar var, zırhlı makinalı tüfeğin önü görülmüyo vs vs. 500 mb patch ne işe yarıyosa artık




  • Arkadaşlar öncelikle merhaba.Profesyonel bir battlefield 2 oyuncusuyum.Bugun bad company 2 orjinal dvd sini aldım kurdum ea account umu açtım fakat hiçbir türlü server bulamıyor oyun.Ne denediysem olmadı.Aceba patch felan mı var kurmam gereken?Yardımcı olursanız çok sevinirim.Özel mesajdan ulaşırsanız çok çok daha makbule geçer.Şimdiden çok teşekkür ederim
  • Isle Innocentes de Heli ilerden geliyordu..

    GOL ümü kaptım hemen...vuramam diye düşünerek öylesine salladım kuşunu..Tam pilotun kafadan Marksman Headshot aldım..sonra heli düşüyordu şasndan altından da 2. heli kalkıyormuş tam onun üzerine düştü..adamalrın şansına çok kişi yokmuş civarda ama 5 kşi birden geberdi..3 ü helideydi 2 si diğer helide..

    sonra olayın şoku üzerine 3-4 dk hareketsiz kaldım..
  • Lütfen beyler yardımlarınızı eksik etmeyin
  • Solda gormus oldugunuz sistemle bu oyunu oynayabilir miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MitsubishiLancer

    Arkadaşlar öncelikle merhaba.Profesyonel bir battlefield 2 oyuncusuyum.Bugun bad company 2 orjinal dvd sini aldım kurdum ea account umu açtım fakat hiçbir türlü server bulamıyor oyun.Ne denediysem olmadı.Aceba patch felan mı var kurmam gereken?Yardımcı olursanız çok sevinirim.Özel mesajdan ulaşırsanız çok çok daha makbule geçer.Şimdiden çok teşekkür ederim



    Oyunun kurulu olduğu yerde BC2Updater.exe olacak onu bir çalıştırın.Eksik patch varsa indirecektir.

    @Usak_Efesi

    Oyun en az 7800 ekran kartı istemekte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 19 Mart 2010; 1:06:43 >
  • Arada oyunda atma veya server kopması sorunu yaşayanlara varmı arkadaşlar ???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Avrim

    Yarım saat önce Battlefield Turkiye sunucusunda tek M95 mermisi ile yan yana dizilmiş 7 adamı ipe dizme şerefine eriştim.Daha önce hep GOLun daha iyi olduğunu düşünürdüm ama bu fikrim değişti.


    dün güzel oynadık
  • Öncelikle hepinize iyi geceler dileyerek bir soru sormak istiyorum.

    1-2 hafta içerisinde Bad Company 2 almayı düşünüyorum ama öncesinde merak ettiğim birşey var. Ben single-playera önem vermiyorum multiplayer deneyimi kaliteli bir oyun istiyorum ve kalite anlayışım "gerçekçilik" üzerine kurulu. Oradan oraya delicesine koşan askerler yerine barikattan barikata hareket eden, her adımında etrafını gözlemleyen, takım arkadaşlarıyla sürekli irtibat içerisinde olan oyuncular gibi... Kafama takılan şu; Oyunun multiplayer videolarından anladığım kadarıyla olay koş ve vur mantığı üzerine kurulu. Depar atıp oradan oraya koşmak, 10 metreden zıplayıp grenade-launcher ile düşmanı yoketmek gibi atraksiyonlar oyunu gözümde arcade tarzına çevirdi. Hiçbir oyuncunun birbiriyle alakası yoktu, her zamanki gibi herkes bir an evvel tank ele geçirip mümkün olduğunca frag yapmak derdindeydi. Kısacası takım oyunu göremedim. Modern silah olayını zaten sevmiyorum ama oyunun teması bu olduğu için o konuya birşey demiyorum. Sağlık sisteminin de Cod serisindeki gibi değiştirildiğini duydum ki eğer öyleyse Medic classının hiçbir önemi kalmayacak yani takım oyununa bir darbe daha. Şu ana dek America's Army 3 oynadım ve o oyundaki gerçekçiliği hiçbir oyunda yakalayamadım. Onca parayı verip pişman olmaktan korkuyorum. Haritadaki simgeler bile canımı sıkıyor açıkçası. Oynayanlardan bir yorum istiyorum. Eğer gerçekten bir strateji geliştirip ya da en azından takım ruhuyla hareket ederek oynanan bir multi-player sistemi varsa gözümü kırpmadan Limited Edition alacağım. Ama emin olmak istiyorum.

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

    Saygılar...Gökhan...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Battousai:: -- 19 Mart 2010; 2:41:33 >




  • @ ::Battousai::

    Gönül rahatlığıyla alabilirsin. İsteklerine cevap verebilecek tek oyun BC2

    Fakat takım ruhunu arkadaşlarınla yaşarsın genelde çoğu oyuncu solo takılıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

    Solda gormus oldugunuz sistemle bu oyunu oynayabilir miyim?


    hocam sen o sistemle günümüz oyunlarindan hic birisini oynayamazsin. ne kadara mâl olur bilmiyorum ama bayagi bir masraf yapman gerekir.

    @ ::Battousai::
    Tanimadigin adamlardan Takim Oyunu oynamalarini bekleme.. bizim serverde mesela biz RyanCondor birde bir kac arkadas ayni Squad da yer alip anlasmali hareket ediyoruz. Tam manasiyla Takim Oyunu oynamak icin sesli iletisim sart bence. Izledigin videolar sadece hit almak icin yapilmis videolarda olabilir. Bu oyunu biraz taniman gerekecek ondan sonra takim oyunun rahat rahat oynarsin.


    @ S@rKs-PoWeR
    o sorun herkeste var kardesim.. kimisinde cok nadir oluyor kimisinde ise tam tersi.. oyunun problemleri bunlar yani sorunu kendinde arama.

    @ MitsubishiLancer
    Profesyonel BF2 Oyunculugu derken neden kasettigini anlatir misin ?
    Hayir benim bildigim profesyonellerdensen tanismak isterim (=




  • Oyunda helikopter olduğunu da öğrendim. Yıllarca online Il-2 sturmovik (oynayabileceğiniz en gerçekçi it-dalaşı simulasyonu) oynadım uçak ve helikopter için joystickim de var yani. Eğer oyun joystick i desteklerse dediğiniz gibi forum içinden arkadaşlarla birleşip servera girdiğimiz taktirde hava desteği de verebilirim. Az biraz daha anlatın alacağım sanırım ben bu oyunu eheheh.

    Saygılar...Gökhan...
  • Anlatilmaz yasanir diyim =) Youtube'dan videolarini HD olarak secip izlersen seni asagi yukari neyin bekleyip beklemedigini ögrenebilirsin. Farkli farkli helikopterler, Tanklar, sulu haritalarda (!) jet-ski vs. bir sürü arac var. UAV (bilgisayar destekli minik helikopter) mesela cok ise yariyor. ben FPS'i yillardan beri oynayan birisi olarak. yapilmis gelmis gecmis en iyi FPS oyunu diyebilirim ki eski Battlefield Serilerini hic oynamadim bana ters geliyordu. bu oyunu betasindan beri oynuyorum ve cidden cok güzel gelistirilmis bir oyun. Toplanip beraber oynanabilecek en iyi takim oyunu oynanabilecek oyunlardan bir tanesi. forumda arkadasin bir tanesi 35 TL'ye key satiyor. Elinde varsa ondan 35 TL'ye cok sahane bir oyun sahibi olabilirsin.
  • Fiyat sorun değil gidip adam gibi Limited Edition alayım diyorum. Orijinal kutuyu görmeden içim rahat etmiyor da. En kısa zamanda görüşmek üzere o zaman. Şimdilik iyi geceler. Teşekkürler yorumlar için ;)

    Saygılar...Gökhan...
  • 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.