Şimdi Ara

Hedefimize Ulaşıyoruz: Turkcell konuyu cevapladı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İstediğimiz elde etmek noktasına biraz daha yaklaştık.Hedefimize ulaşmık olduk.Turkcell konuyu düşünmeye ve kararını açıklamaya karar verdi.Daha fazla yorum yapmadan aldığım maili kişisel bilgilerimi sansürleyerek bildiriyorum:

    Degerli Müsterimiz,

    http://forum.donanimhaber.com/ adresinden "Gprs'te Sabit Ucrete Gecmenizi talep ediyorum" basligi ile tarafimiza ulasan talepleri aldik, konuyla ilgili gelismeleri sizinle paylasmak istiyoruz.

    Turkcell olarak abonelerimize sunmakta oldugumuz servislerin yüksek kalitede verilmesi amaciyla alt yapi ve isletme açisindan en üst standartlar kullanilmaktadir. Servislerimizin ücretlendirme modelleri hazirlanirken de dünyadaki yaygin örnekler model olarak alinmakta ve abonelerimizin kullanim aliskanliklarina uygun olarak uyarlanarak sunulmaktadir. GPRS servisimizin ücretlendirmesi en yaygin ücretlendirme modeli olan "kb miktari" üzerinden yapilmaktadir. Ancak müsteri ihtiyaç ve taleplerini de dikkate alarak, yeni bir ücretlendirme modeli üzerinde çalistigimizi ve abonelerimize duyuracagimizi bilgilerinize sunariz.

    Müsterilerimizin istek ve ihtiyaçlarini gözlemleyebilecegimiz forum sayfalarinin ve tarafimiza iletilen e-postalarin çalismalarimizda bizlere yol gösterici oldugunu belirtmek isteriz.

    Ürün ve servislerimizi gelistirme firsati taniyan fikirlerinizi almaktan her zaman memnuniyet duyacagimizi bilmenizi ister, ilginize tesekkur ederiz.

    Saygilarimizla,

    Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S.




    -----Original Message-----
    From: Cengiz_Haskan@yahoo.com *****
    To=Cengiz_Haskan@yahoo.com]
    Sent: Wednesday, May 14, 2003 11:15 PM
    To: TURKCELL MUSTERI HIZMETLERI
    Subject: Gprs te Sabit Ucrete Gecmenizi talep ediyorum


    İsim Soyisim : Cengiz Haskan
    Turkcell/Hazırkart Abonesi : Evet
    Gsm : 0 5** *******
    Tel : **************

    Mesaj :

    Lütfen şu andaki GPRS tarifenizin detaylarını içeren ve GPRS in yararlarını, ekonomikliğini, nasıl kullanılması gerektiğini anlatan klasik bir mail GÖNDERMEYİN. Neyin ne olduğunun farkındayım.

    Bence GPRS Tarifenizin KB başına ücretlendirilmesi, konuşma ücretlerinde uyguladığınız fahiş fiyat politikasından çok daha pahalıya mal olmakta. Daha önce uyguladığınız özel 1 GB' lık toplu satışlarınızda buna bir çözüm getirmekten de çook uzak.

    İnternetin son zamanlarda BÜYÜK ORANLARDA veri alışverişine dayalı olduğunun farkına varamadığınızı düşünüyorum. Normal 1 web sayfasının veya 1 e-postanın bile Mb larca veri içerebildiğini düşünürsek; şirketinizin veri alışverişi üzerinden fiyatlandırması, devamlı online kalmayı ama hiçbir iletişimde bulunmamayı sunuyor.

    Hali hazırda Türkiye'de, diğer bir çok ülkede olduğu gibi, GPRS hizmetini sabit ücret ile sınırsız kullanım şeklinde sunan operatörler mevcut. Rakipleriniz uzun zamandır bu hizmeti sabit ücret ile makul fiyatla sunarken, sizin bu yaklaşımınız tüketici olarak bizi farklı arayışlara itmekte.

    Bütün bu gerçekler ışığında, Türkiye'nin ekonomik koşullarına uygun olarak; Turkcell'in 5 Milyon TL. civarı aylık sabit ücretli, veri alışverişi üzerinden olmayan ayrı bir GPRS tarifesi sunmasını talep ediyorum.

    Turkcell aboneligimi gozden geçirirken daha sağlıklı karar verebilmek için talebim hakkındaki gelişmelerden ve ilgili birimin kararından haberdar edilmek istiyorum.

    Bilgilerinize.







  • günaydın
  • günaydın
  • bu turkcellin son zamanlarda kullanıcılarına gönderdiği otomatik mail..:)))
  • ahahhaah otomatik mesajmı :)
  • Oyle olmalı çünkü daha önce de aynı mesaj yayınlanmıştı .
  • Ya bu pese*engler derler ki, 1kb'a kadar ücretsiz, sonrası ücretli :=)
    Tcell bu..
    adi herifler..
  • harbiden :
    aboooooooooooo :)))
  • guzeL.
  • etme bulma dünyası....
  • Yaw bırakın Şu turkcell'emesaj göndermeyi.Değişmez bu adamların kafaları.
  • ElBETTE iyi bir çaLışma eLine sağLık arkadaş .. Ancak ben AyceLL kuLLanıyordum we AyceLLi kapattım şimdi teLsime geçtim .. TeLsimin ÜcretLendirmesi bana kafi geLiyor ayda 5 miLyon ,sürekLi nete bağLanan biri için hiçde önemLi oLmayan bir para .. ELbette GPRS e özgürLük kampanyasına dewam ediyorum ama şuan için TrceLL ücretsiz oLsun aria ücretsiz oLsun yerine eLimdeki imkanLarı kuLLanmak istiyorum .. MaLum teLsimin aLt yapısı biraz zafıy benim çabaLarım şuan için TeLsimi zorLayıp aLt yapısını güçLendirmek Le iLgiLi .. MaLum sürekLi faturaLı hat açtırıp kapatmak için ödediğimiz ücretLe neLer yapıLırdı ..

    SewgiLerimLe !! ..
  • turkcell=karamehmet=superonline
    aycell=telekom=ttnet
    degilmi arkadaslar...mantıklı bi adam bedava yapar mı gprs hizmetini?
    bosa ugrasıyorsunuz...telsime devam bence...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by firstsoldier</i>
    <br />turkcell=karamehmet=superonline
    aycell=telekom=ttnet
    degilmi arkadaslar...mantıklı bi adam bedava yapar mı gprs hizmetini?
    bosa ugrasıyorsunuz...telsime devam bence...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Ama o açıdan bakınca da;
    Telsim=Uzan=RT.net (Webbee)
    ilişkisi için ne diyeceksin?
  • rt net ne yaw?adını duyan varmı?...saka bi yana bu rekabet icinde gprs telsim icin buyuk fırsat...o da kullanmak isteyecektir bence...superonline ve ttnet dial up pastasından vazgecip,abonelerini gprs e kaydırmayı goze alamaz bence...
  • Bundan üç sene kadar önce, yıllığı 12$ gibi inanılmaz bir fiyatla internet servis sağlayıcılığı yapmıştı rt.net. Bu fiyat şimdi bile yok, benim bildiğim herhangi bir yerde. 4-5 sene kadar önce superonline'ın 3 aylık paketinin 106 dolar olduğunu hatırlatırım bu arada.
    Belki Webbee adı altında reklamını görmüşsündür ilk çıktığı zamanlarda rt.net'in. :) Adresi de şu:http://www.rt.net.tr/
  • abi bunlar seni beni degil,nerden daha fazla para gelir onu dusunur...
    elin gavuru:) dial up baglantıyı bedava veriyor,adsl,kablo komik fiyatlara...
    simdi normal elektrik hatları uzerinden 30euro ya 1 mbit baglantı vermeye basladılar bile...
    biz de burda nelerle ugrasıyoruz...
    bosuna kendinizi harap etmeyin diyorum ben:)
  • Devlet bile düşünmedikten sonra vatandaşını, özel şirketlerden bir şey beklemek doğal olarak doğru olmaz tabii. :)
  • aslında senin sloganı "ucuza,hızlı internet istiyoruz"diye degistirsek daha iyi olacak...pek sallayan olmaz ama,umut dunyası iste:)))
  • Aslında amacımız o. Hesaplı ve kaliteli internet hizmeti istiyoruz! Ama slogan olarak "Özgür GPRS, Özgür İnternet" yazdık ve baktık ki, isteyenlerin çoğu yeterince istekli değilmiş. :))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.