Şimdi Ara

ETİ'nin Azerbaycan'daki reklamı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • çok hoş yaa
  • siz bide uyduda verilen azerbeycan yayınına bakın. orda filmler filan oluyo ben arasıra bakıyorum çok komik dialoglar oluyo.
  • Burada yorum yapanlarin bir cogunun alay amaciyla gulumsedigini sanmiyorum. Eger alay edenler varsa bu onlarin ayibidir zaten Insanin kendi diline gulmesi. Hele ki savundugu sive bu kadar Avrupa`ya duskun olmus iken. aranizda buna "cok hos" yerine "süppper abi ya" diyen var mı mesela ? Turkcemizi korumamiz gerektigi inancindayim. Benim hosuma gider Diger Turk devletlerinin konustugu siveler. Sunu soylemek isterim ki yabanci milletlerden kelime almamiza gerek yok. Turkcemiz zaten cok zengin bir dil ve bunun degerini bilmeliyiz. Ozellikle Ingilizce ye ozenenlere duyurulur! Polemik yaratmiyorum aklima geleni soyluyorum. Selametle.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: muhammedda

    bizde kendi aramızda (aile) gerçekten öyle konuşuyoz bizede gülersiniz siz şimdi biz azeriyiz o konuşmalar bize komik gelmiyor.Gidin kürtlerin türkçe konuşmalrına gülün


    iyi de arkadaşım bizim kötü bir niyetimiz yok ki gülerken.Sizi sevdiğimiz için gülüyoruz.Ayrıca onalr türkçe konuşamıyor ki ben nedediklerini anlamıyorum bile insan bi türkçe öğrenir yaw.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.