Şimdi Ara

Sony PlayStation 3 hakkında herşey (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
1
Favori
126.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eski kalms bu topic
  • tvde 600 dolar diyorlardı + kdv ile artık gerisini siz düşünün
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sonyman

    ya varya !!! yok eninde sonunda pc geçecek,yok aynı teknoloji bisene sonra pc yede gelir ya bu sitede böle yorumlar yapılması benim hiç hoşuma gitmiyo.galiba pc cilerin yarası var ve gocunuyolar neden böle yorumlar yapma gereği duyuyolar anlam veremiyorum doğrusu .
    aloooo bu tip yorumlar yapmayı bırakın artık sonuçta sony bu teknolojiyi ps3 te pc den önce yapmış mı kardeşim bitti mi.ve şunu artık anlayın
    PLAYSTATİON lar bir eğlence cihazı hiç birzaman pc nin yerini alamaz ve almak gibi de bir niyetleri yok zaten.pc ise iş amaçlı kullanılacak bir cihaz.ve pc oyun ve eğlence konusun da hiçbir zaman sony yi ve playstation u geçemeeeeeeezben çok pc sahibi gördüm sırf winnigeleven(Bilenler Bilirler) yüzünden playstation aldılar eğlence bu ayrı bişry işle karıştırmayın.offfff çok sinirlendim neyse herkese kolay gelsin YAŞASIN SONY YAŞASIN PLAYSTATİON 1-2-3....

    ...arkadaşa katılıyorum.. hatta aynılarını ben yazacaktım ki o benden önce önce yazmış buraya... ... bir kere bilgisayarın kulvarı farklı ps nin kulvarı farklı.. ikisinin ortak noktası sadece oyun... ve oyun oynama keyfi olsun .. grafik görüntü üstünlüğü olsun.. arkadaşlarla şöyle bi ortam yapıp kolalar cipsler falan bi arada futbol oynamak efendim rally turnuvaları yapmak falan.. hepsi ps de var... hem ps nin grafik kalitesine bilgisayar asla yetişemedi.. abartmıyorum arkadaşlar ps2 çıkalı yaklaşık 6 sene oldu ve ben henüz bilgisayarların ps2 nin görüntü kalitesini geçtiğini düşünmüyorum.. yakalaşmıştır ama geçemedi..... bu alet mükemmel ve fiyatını sonuna kadar hakediyo... herkese saygılar... ps ve bilgisayarı karşılaştırmayalım lütfen




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Daywalke®

    alet iyi hoş güzelde sizin işiniz gücünüz yokmu da bütün gün oturup oyun oynıcanız,alın bi pc oyun dahil herşeyi yapın.bana mesela pc ni ver sana ps4 verelim deseler hayatta vermem neden vereyimki,onda surf yapamadıkça benim ne işime yarasın,surfu bırak bi resmin üzerinde photo shop la oynamadıkça ne işime yarar,derseniz ps5 çıkçak bunları da yapıcak, ozman o oyun konsolu olmaz pc olur.

    Buyrun işte size bi örnek arkadaşım bu ikisi farklı şeyler... boş yere kıyaslama yapıyosun.. şunu anla artık ps oyun ve eğlence içindir.. sadece ve sadece oyun ve eğlence içindir.. filmde var tabi unutmayım... bilgisayar farklı




  • quote:

    Orjinalden alıntı: hesido

    Ha bir de şu var, şu an unreal engine 3'ü çatır çatır realtime oynatıyor, onu demo etmişler.

    Nvidia iki tane 6800 ultra'dan daha güçlü olduğunu söylüyor Ps3'ün grafik çipinin. Ama dediğim gibi benzer güçte bir grafik kartı PC'ye bu yıl sonunda çıkaracaklar, bizzat kendileri söylüyor. Fakat PC'dekinin sorunu daha düşük bir ana-işlemciyle berabe çalışacak zorunda olması (cell yerine x86) ve sistem hafızasına erişim hızının PS3'tekine göre çok daha düşük olması olacak.

    işte bir örnek daha... arkadaş ısrarla ps3 ve bilgisayar kıyaslamasına devam edio kısa ve net söylüyorum ps3 ün görüntü kalitesine bilgisayardaki ekran kartları en az 5 sene yetişemez... neden bunu anlamıyosunuz anlamıyorum... bunlar intel_amd .. ati_nvidia kapışmasına dönmesin bari




  • quote:

    Orjinalden alıntı: 53_53


    quote:

    Orjinalden alıntı: sonyman

    ya varya !!! yok eninde sonunda pc geçecek,yok aynı teknoloji bisene sonra pc yede gelir ya bu sitede böle yorumlar yapılması benim hiç hoşuma gitmiyo.galiba pc cilerin yarası var ve gocunuyolar neden böle yorumlar yapma gereği duyuyolar anlam veremiyorum doğrusu .
    aloooo bu tip yorumlar yapmayı bırakın artık sonuçta sony bu teknolojiyi ps3 te pc den önce yapmış mı kardeşim bitti mi.ve şunu artık anlayın
    PLAYSTATİON lar bir eğlence cihazı hiç birzaman pc nin yerini alamaz ve almak gibi de bir niyetleri yok zaten.pc ise iş amaçlı kullanılacak bir cihaz.ve pc oyun ve eğlence konusun da hiçbir zaman sony yi ve playstation u geçemeeeeeeezben çok pc sahibi gördüm sırf winnigeleven(Bilenler Bilirler) yüzünden playstation aldılar eğlence bu ayrı bişry işle karıştırmayın.offfff çok sinirlendim neyse herkese kolay gelsin YAŞASIN SONY YAŞASIN PLAYSTATİON 1-2-3....


    Bu yazıları okuduğumda sony firmasındamı çalışıyor bu çocuk dedim. yav sen neyi savunuyorsunki. Burada millet Pc konsol tartışması yapmıyorki. bi kerem çok saçma çok cahilce konuştuğunun farkındamısın. hiçbişeyden haberin yok bide mesaj yazıyorsun panoya. yazman bile hata..

    bi kere ps3 xbox gamecube butün bu sistemler bilgisayar mantığında hazırlanır yapılır piyasaya sürülür. öncelikle bu konsollarn işlemcilerini yapan firmalar (örn. ati nvidia ibm toshiba vs.) hepsi pc ile uğraşan firmalardır. pcler ne kadar çok gelişirse konsollarda o kadar çok gelişir. ikisi birbiriyle doğru orantılıdır..

    ps3 diye zırlayıp duruyorsun. gel beraber bi hesap yapalım istersen. o makina 300 dolar olsun. hadi 300 doları verdin aldın bu makinayı.soruyorum sana şu an makina çıksa sen türkiyede oyununu bulabilirmisin. daha resmi olarak xbox satışı olmayan bir ülkede. hadi diyelim buldun yurtdışından . kargo masrafı gümrük ( gümrükten geçeceği malum) kaç paraya mal olur sana bir oyunun fiyatı. hadi bunu geç diyelim türkiyede satılıyor oyun. en az 120-150 milyon olcak bi oyun. 5 oyun aldın kabataslak hesaplarsak 600 milyon para ediyor sana. hadi sen 500 milyon de şunu. makina parasına eşit oluyor. var mı bu kadar paran.
    bu printer almaya benzedi. gidiyorsun alıyorsun yazıcı. kartuşlar bitiyor. orjinal kartuş lar yazıcı parasına denk geliyor. sen gidiyorsun doldurma yada taklit kartuş alıyorsun.
    haa diyeceksinki çip takarım makinama kopya oyun oynatırım. şu nu bil o makina çıksın 1 sene sen ona kopya oyun oynattıramayacaksın.(bkz. ps2 ) . ps2 dede aynı şeyler yaşandı yok mesih çipi yok bilmem ne çipi.ama sonunda olan son kullanıcıya oldu.yok o dvd yi seçiyor. o marka dvdleri oynatmıyor . şöyle oluyor. en sonunda 2-3 seneyi buldu kopya oyunun sorunlarının halledilmesi.şu an ps2 de bu sorun ortadan kalktı .Ama şuna inanın PS3 tede aynı şeyler yaşanacaktır. Öyle hemen kopya oyun oynattırmaz size Sony firması.

    Bide şu konuya değineyim .ps2 ilk çıktığında abartmalara yani. sony firması rusyaya bu makinayı satmayacağını açıklamıştı.neden satmayacaktı. çünki makinası söylemelerine göre (bana göre palavra / satış stratejisi) rusyanın kötü niyetli kullanması idi bu makinayı. fasa fiso yani.

    bugunde aynı şeyler yapılmakta .ps2 nin ilk çıktığı günleride bilirim ben. herkes forumlarda yazıyorr.. "çok dehşet makina" "manyak konfigurasyon" .. ben bilmem ki bi Allahın kulu kötü bişey dedi ps2 hakkında.
    ama ne oldu şu an grafik gücü yönünden modası geçmiş bi makina.Modası geçmiş diyorum çünki Pixel shader 2 ve 3 ve AA desteği yok. zaten bi oyunu güzel kılan da bu efektlerdir.NFS undergropun 2 yi Ps2 de oynadım. grafik yönünden berbattı. Ama 9600xt de oynadığımda ise oyun bambaşkaydı. dehşet grafikleri vardı PC de.Aynı şeyi DOOM3 ü hem Ati radeon 9600xt hemde XBOX da oynamış biri olarak.Aralarında dehşet fark var. Pc deki oyunun graqfikleri çok daha ağır basıyor. Xbox takinde ise oyunun efektlerinden bayağı bi kırpmışlar.
    Yani demek istediğim ilk başta böyle manyak dehşet oluyor oyunlar PS2 de ve XBOX ta ama 2-3 sene sonra bi bakıyorsun PC almış başını gidiyor.Bu tip konsolların en önemli eksikliği update olayının olmaması.

    ps3 ünde böyle olmayacağı ne malum. şu an 48 iş hattına sahip olabilir. ama SLI sistem bi anakarta koyacağınız 2 ekran kartı 16x 2 . 32 işhattına sahip olacbiliyorsunuz.

    diyeceksiniz ki 2 ekran kartı kaç para haberin var mı. haklısınız 2 6800gt çok para. ama en az 10 tane orjinal ps3 oyununa eşit. olaya bu mantıkla bakın.artı ileride taktıracağınız çip parası..bide bu makinada HDTV oyun oynamak istiyorsanız HDTV destekleyen tv parası.bunları es geçmeyin..

    Sanıyorum ki çoğu kişinin cebinden para peşin çıkmadığı için bu tip şeyleri düşünmüyordur. yavaş yavaş harcadığınız para . son sistem ir pc ye denk geliyor ve gelecektir de.

    Yukarıda saydıklarım sadece Sony ps3 için değil. bu yazdıklarım maalesef xbox içinde geçerlidir.

    ayrıca öyle fx5200 ile oyunmakinası topladığınızıda sanmayın. bi oyun pc sinde en az bi 6600 gt olmalıdır . olmalıdır ki o makinaya oyun pc si diyeyim. öyle alırsınız fx5200 leri. 5 ayda bir değiştirirsiniz.


    kardeşim buraya roman gibi yazmışsın ama arkadaşa söylediğin şeyleri asıl sen yapmışsın( cahilce konuşmak zırlamak gibi).. ne istiyosunuz bu ps den anlamadım gitti .. bu kadar kıskanmayın yaaaahuups2 nin modası geçti diosun ya anlamıyorum madem modası geçti biz niye göremiyoruz.. çıkalı 6 sene oldu be kardeşim ve hala yeni yeni oyunlar üretiliyo ve bilgisayarlar bu bir yıl içinde ancak yakalayabildi ps 2 grafiklerini..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinnok -- 24 Mayıs 2006; 9:14:02 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ereneren

    ya bırakın bu işleri

    isterse gerçek doku kullansın bilgisayar dünyası ben

    devil may cry
    resident evil
    tekken
    final fantasy
    gran turismo
    metal gear solid
    god of war
    killzone
    ico
    burnout
    fatal frame

    vsvsvsv

    oynayamadıktan sonra dünyanın en iyi pc sini getirin banane

    play station : oyun istasyonu

    pc ile işimiz yok bizim

    işta çok baba bi açıklama.... uzak durun ps mizden yaahuu




  • arkadaşlar müjde..... PS3 290 euro+KDV den satışa sunulacak............

    kaynak :http://www.spotsatis.com/asp/show_stock.asp?product=VOSPOT005
  • Umarım spot satışın verdiği fiyat doğrudur ama ben pek inandırıcı bulmuyorum.Bu arada pc nin ps3 ün grafik kalitesini yakalaması
    nerden baksanız 3-4yıl sürer bu arada 100herz bir kaliteli flat screen tv de PS2 ilk çıktığında gördüğüm grafiklerin G sini pcde göremiyorduk.Farklı cihazlar bunu unutmayalım ama oyun canavarlarını her zaman SONY yapar
  • süperrrrrrrrrr üsperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • şimdilik ps2 bence ideal şuanda ps3 oyunları fazla pahalı
  • gerçekten çok güzel makina fakat çok pahalı olur bence pc yi yine geçemez pc hersey için oyun, internet, program vs vs.. yani bi 3 sene için bence bu kadar fazla para verilmez 3-4 sene sonra ps 4 cıkınca bunun modası yine geçecekama pc öle deil..
  • İki versiyon olmak üzere fiyatları 499$ ve 599$ olarak satışa sunulacak..
  • kasım ayını iple çekiyorum
  • şimdi herkes ps3 un guzel olacagını söyluyor. ancak su an blu-ray dvd leri piyasada bulamıyoruz. ps3 çktıgı zaman oyunları nasıl kopyasını bulcaz? bi dvd ye ps2 fiyatı para verilmez yyaa.
  • şimdi kasımda mıalıcaz bu konsolu yoksa daha da beklicez mi türkiyeye gelmesi için
  • PS2 yeni çıktığında piyasada boş DVD medya ve DVD-WRITER yoktuu.. Yine aynı olucak. 2-3 sene içinde yaygınlaşır merak etmeyin.. 100$ - 200$ civarına düşer Blue-ray yazıcılar.. Medyalarda zaten yakında dağıtıma başlanacak. Bunlar yeterlimi?? Tabiki değil... İlk önce PS3 ün kırılması lazım.. Blue-ray in kırılması imkansız deniyor şimdilik.. Bir zamanlar DVD içinde aynı şeyler söylenmişti... Ama zoru başarırlar.. İmkansız zaman alır...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILLIAMs -- 9 Haziran 2006; 19:31:26 >
  • Yaw simdi ps3 çıktımı cıkmadi mi :D Cikmadiysahttp://www.spotsatis.com/asp/show_stock.asp?product=VOSPOT005 adresteki ne :D Benim iiyice kafam karıştı..Yardim pls
  • walla ben x1800xt almayı düşünüodum pc me ama bi ps2 hastası olarak ps 3 300$ olursa ekrn kartından fln waz geçer hmn koşa koşa bi ps3 alırım en sevdiğim yanı tak cd yi oyna ohhh ne rahat walla
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.