Şimdi Ara

Laptop almayı düşünüyorum - yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Temmuz başı gibi bir laptop almayı düşünüyorum. Evde yer problemi olduğundan ve desktop artık tarihi bi hal aldığı için genelde desktop gibi kullanmayı düşünüyorum.

    Qosmio F10 oldukça güzel ama biraz pahalı. Centrino 735, 512 ddr, 60 gb hd, 15, 4 qosmio engine ekran ve 126 mb geforce fx5700 ekran kartı.

    Buna verilen paraya değer mi yoksa daha uygun fiyatlı ama tatmin edici başka bir laptop önerebilirmisiniz.

    Bir de bazı alternatif modellerde Ati Mobility Radeon x600 64 mb var. Bu grafik kartı hakkındaki düşünceleriniz nedir?

    Şimdiden teşekkürler...



  • toshiba derim .. Sonoma işlemcili olması artı olur min 512mb ram. hafıza kart okuyucu olan bi model ii olur bide bluetooth hiçte fena olmaz. Dell ler içinde olumlu eleştiriler geliyor ama, toshiba kullanıyorum 6 aylık oldu hala ilk günki gibi bozmadı kendini.
  • arkadaşım asus almanı tavsiye edrim ama sakın HZLI SİSTEMden alma çünkü sevisleri berbat linki birtıklada benim başıma gelenleri bir gör http://forum.donanimhaber.com/m_2880585/tm.htm
    sakın ha hızlı sisteme güvenme boğaziçinden al ama servislerini iyi araştır
  • Bende Qosmio F10 var. Oldukça memnunum. Eğer desktop gibi sabit bir yerde kullanacaksan ve fazla taşımayacaksan bir bak derim. Ekran kartının Fx 5700 olması bu aralar biraz dezavantajlı oldu çünkü GeForce 6600'lü DELL laptoplar var piyasada (3 ay önce aldığımda kral laptoptu F10 ) Ancak bu DELL laptopları Türkiyede kolay bulabilirmisin, bir de satış sonrası servisi nasıldır bilemem.

    Qosmio'nun LCD ekranı gerçekten çok iyi. Bir tek bozuk piksel bile çıkmadı üstelik. Hoparlörleri de harman kardon ve çok şık duruyor. Kısacası ben memnunum ama sen Donanım Haber'deki topiclere bir bak ve biraz araştırma yap istersen
  • dostum model güzel ama senwww.pcdepo.com a bir göz at su an turkıyede en ucuz notebogu onlar satıyorlar
  • bencede model guzel ama alacaksan asus al vaya sony
  • öcelikle sony toshibayı öneririm. ama asusta son zamanalrda iyi.. işlemcinin centrino olmasına dikkat et.. ısınma ve pil tsarrufu acısından bu önemli..oyun oynarım diyorsan ekran kartı mobilty olsun. yoksa bütünleşik bi ekran kartıda işini görür..sonra ekran çözünürlüğüne dikkat et.. diğer özellikler belli zaten. dvd wr olsun..ram 512den az olmasın.hardisk 40 yeter bence..
  • DOSTUM BENDE SENİN GİBİ DUSUNUP BİR NOTEBOOK ARASTIRMASI YAPTIM FAZLA PARAM YOKTU 2 MİLYARA KADAR HARICI EKRAN KARTLI BIR NOTEBOOK ARAMAYA BASLADIM BU OZELLIK BENIM ICIN COK ONEMLI IDI VE BIR BAKTIM HARICI IYI EKRAN KARTLI NOTEBOOK FIYATLARI UCMUŞ IDI VE EN SONUNDA MSI 510C MODEL BIR NOTEBOOKTA KARAR KILDIM SIMDI COK MEMNUNUM SIDDETLE TAVSIYE EDERIM UZERINDE 64 MB ATI RADEON 9700 GRAFIK KARTI VAR 60gb hdd VE 512 MB RAM FIYATIDA GAYET UYGUN 1399 İLA 1499 DOLAR ARASINDA BIRSEYDI SANIRIM BEN KDV DAHIL 2300 YTL YE ALMIŞTIM
  • datron kxs serisine bi bak... sonoma platformu ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.