Şimdi Ara

articles.php?id=123 ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yukarıdaki gibi bir sayfa hazırlamak için ne yapmalıyım. yani haberler mysql de kaydedilcek ve numarasına göre açılcak. gerekirse articles.php?id=123&page=1 gibi sayfalara da bölünebilcek???



  • Valla bunu burda anlatmak biraz uzun sürer. Mesela linkler olacak. Bu haber linklerini de veri tabanından çekeceksin sırayla.
    Sonra mesela <a href="haber.php?id=<?php echo $id ; ?>"> yazacaksın diyelim o veritabanından verileri çekecek tabi while döngüsüyle sonra da list ile hepsini listeleyecek. Sonra Bu şekilde aşağı doğru uzanan pek çok link olacak tabi idleri linklerine eklenmiş olarak. Şimdi bunu da ayrıntılı olarak yazarsam uzun sürer . Sonra sen o linke tıkladığın zaman ya aynı sayfada ya da farklı sayfada o haberlerin aslını göstereceksin. Yani link kısmına sadece basşlığını yazdın diyelim haberin tıklayınca aynı veya farklı sayfada onun tamamını göstereceksin list ten haberi çekeceksn. Sonra da zaten haberin tamamı sayfada görüntülenir. Tabi diğer sayfada haberin görünmesi için de diğer sayfada veritabanları ile ve switch komutuyla haberleri tekrar listelemen ve biraz karışık bie işlem sonunda haberin id'sine göre haberi göstermen lazım...
    Sanırım pek açıkk olamadım ama napasın burda bu kadar anlatılabiliyor işte




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.