Şimdi Ara

NO-ip.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • buraya üye oldum programını yükledim fakat bana ne ip verdiğini öğrenemedim nasıl öğrenebilirim



  • Tarayıcınız ilehttp://www.no-ip.com/newUser.php adresini açın ve üyelik formunu doldurarak sisteme üye olun.
    Daha sonra üyelik sırasında yazdığınız mail adresinize girerek No-Ip.Com dan gelen maildeki aktivasyon linkine tıklayıp açarak üyeliğinizi aktifleştirin.

    Aktifleştirme işlemi tamamlandıktan sonra bu adresi açın :http://www.no-ip.com/login/ ve sisteme üye olurken yazdığınız mail ile şifreyi kutucuklara yazarak No-Ip.Com sitesine giriş yapın.


    --------------------------------------------------------------------------------

    Ücretsiz DNS adresi oluşturmak :
    Giriş işlemi de başarıyla gerçekleştikten sonra "Hosts / Redirects" bölümündeki "Add" linkine tıklayın.

    Açılan yeni pencerede "Hostname" kutusuna bir isim yazın.(Örneğin : test) ve hemen altındaki açılır kutudan bir alanadı seçin (Örneğin : no-ip.com). "Host type" bölümünde "DNS Host (A)" seçili olsun. "IP Adress" kutusuna sistem WAN IP'nizi otomatik olarak yazacaktır. Daha sonra diğer ayarlara dokunmanıza gerek yok. Son işlem olarak en alttaki "Create Host" butonuna tıklayın.

    Doldurduğunuz formda herhangi bir hata yapmadıysanız yada "Hostname" kutusuna zaten kullanılan bir dns adresi yazmadıysanız sistem tarafından DNS kaydınızın başarıyla oluşturulduğuna dair bir mesaj alırsınız. Böylece No-IP.Com'a üye olmuş ve ücretsiz bir DNS adresi edinmiş oldunuz.


    --------------------------------------------------------------------------------

    Oluşturduğunuz DNS'yi Güncel tutmak :
    Evet oluşturduğunuz No-Ip.Com dns sini sürekli olarak sizin değişken IP'adresinize yönlenecek şekilde ayarlamak için. NO-Ip.Com'un ücretsiz programı olan "DUC"den yararlanacağız.

    Bunun için öncelikle No-Ip.Com sitesindeyken üstteki "DOWNLOADS" linkine tıklayın. Açılan yeni pencerede "Windows" linkine tıklayıp penceredeki son versiyon "DUC"u bilgisayarınıza indirin.

    Daha sonra bilgisayarınıza indirdiğiniz "DUC" programını kurun ve çalıştırın. Program ilk açılışta size mail adresi ve şifre soran bir kutucuk açacaktır. Bu kutulara No-Ip.Com'a üye olurken yazdığınız mail adresinizi ve şifrenizi yazıp onaylayın.

    Program sitesine bağlanarak sizin daha önce oluşturduğunuz DNS bilgilerini alacak ve sitenize o anki IP adresinizi kaydedecektir. Bilgisayarınızda ikinci parti bir firewall var ise DUC programının internet erişiminini kısıtlamamasına dikkat etmelisiniz.

    DUC sizin tercihinize bağlı olarak windows her başladığında başlayabilir ve her online olduğunuz da IP'adresinizi sitesindeki veritabanına işleyerek oluşturduğunuz DNS adresinin her zaman güncel IP'nize yönlenmesini sağlayabilir.

    DUC kullanmak istemeyen kişiler IP adreslerini no.ip.com sitesine üye girişi yaparak ta güncelleyebilirler.

    Sizde serverınızı oluştururken ProConnective bildirimine No-IP.Com dan aldığınız ücretsiz DNS adresini yazdıysanız serverınız her online olduğunda No-Ip.Com'a oradan da sizin en son güncel IP adresinize yönlenecektir. Bütün bu işlemler çok kısa sürede gerçekleşir ve sizde IP' adresiniz sabit olmasa bile ProConnective kullanmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.




  • ya benim anlamadığım ben millete sabit ip ne vericem ben verirken isim.no-ip.info bölemi vericem
  • evet
  • arkadaşlar şu adres vermeyi tam açarmısınız. (isim.no-ip/88....) gibimi
  • ne işe yarıyor acaba bu merak ettim biri açıklarsa sevinirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.