Şimdi Ara

GALATASARAY GÜNCEL HABERLER (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
0
Favori
229.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KIRAN'DAN İKİNCİ BOMBA!..

    Galatasaray'da Genel Kurul öncesi heyecan artarken, başkan adaylarından Turgay Kıran ikinci bombayı patlattı..

    Önce Ünal Aysal'ın elinde bulunan Galatasaray Sportif A.Ş'ye ait hisseleri alacağını söyleyen Kıran, bugünde sarı kırmızılı kulübü darboğazdan kurtaracak 200 milyon dolarlık dev bir ön finansman anlaşmasını Amerikalı bir firma ile imzaladıklarını belirtti..

    Anlaşmanın yapıldığı Amerikalı firmanın ismi ikili anlaşma gereği şimdilik açıklanmazken, yapılan anlaşma ile Riva, Seyrantepe, Florya arazilerinin değerlendirilmesi ve gayrimenkullerin harekete geçirilebilmesini içerin 200 milyon dolarlık bu finansman anlaşması, Turgay Kıran başkan seçilse de seçilmese de geçerliliğini koruyacak.. Böylelikle Galatasaray'da yeni gelen yönetim, bu anlaşma ile ekonomik açıdan büyük bir rahatlama yaşayacak.




    G.Saray 100. yılında birçok branşta hayal kırıklığı yaşadı. Ancak Canaydın yönetimi 100. yılda sessiz sedasız, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı kurdu. Takım ikinci ligde oynadığı 4 maçta rakip potalara 418 sayı bıraktı. Kadrosunda 8 milli oyuncu bulunduran Cim-Bom’un gelecek yılki hedefi Avrupa şampiyonluğu.




  • Başkan adaylarından Yılmaz Toköz'ün, Belçika'ya giderek Aysal'ı bu konudaki kararından dönmesi için ikna ettiği kaydedildi. Ünal Aysal ile Yılmaz Toköz'ün yarın Belçika'dan birlikte gelerek, Atatürk Havalimanı'nda açıklama yapacakları ifade edildi.

    Toköz, basın danışmanı vasıtasıyla yazılı bir açıklama yaparak, medyada çıkan bazı haberler nedeniyle Galatasaray'daki seçimlerden uzak kalma kararı alan Aysal'ı, sarı-kırmızılı kulübün efsane isimlerinden baba Gündüz'ün ölmeden önce itiraf ettiği ''Galatasaray'a küsülmezmiş, hata ettim'' sözleriyle ikna ettiğini bildirdi. Açıklamada, Aysal'ın, Galatasaray'a Arsenallı ünlü Fransız futbolu Pires veya aynı ayarda bir futbolcu getirme sözünü Yılmaz Toköz'e verdiği kaydedildi.

    Aysal'ın, 25 Mart'daki seçimde, başkan adaylarından, Galatasaray Lisesi'nden sınıf arkadaşı Semih Haznedaroğlu'nu destekleyeceği öğrenildi.




  • canaydın devam etsin ..belki insanlar yönetici nasıl olurmuş ders alırlar etraftakileri görünce dürüstlügü digerlerinede bulaşır...
  • Galatasaray’a Seyrantepe şoku!

    Maliye Bakanlığı’ndan, Galatasaray’a Seyrantepe şoku. Edinilen bilgiye göre Maliye Bakanlığı, kulübe gönderdiği yazıda, Seyrantepe’nin üst kullanım hakkından vazgeçilmesini istedi.

    Maliye Bakanlığı’nın ayrıca İstanbul Defterdarlığı’nı da devreye sokup, G.Saray’ın Seyrantepe’deki haklarının elinden anılması için girişim başlattığı öğrenildi.

    Kaynak: Akşam
  • Eric Gerets maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, 2-0 öne geçip, 3. golü atmak isterken, kendi kalelerinde gördükleri golün oyuncularını telaşlandırdığını belirterek, ''Maalesef bugün çok güvendiğimiz oyuncular formda değildi. Bu yüzden kalemizde pozisyonlar yaşadık'' ifadesini kullandı.
    Normalde oyun sistemlerinde değişiklik yapmaktan taraf olmadıklarını anlatan Belçikalı teknik adam, ''Bunun için oyuncu değişikliği için bekledik. 3-4-3 oynamak istiyorduk, bazı disiplinsizlik ve oyuncularımız kendini kaptırdığı için bazen forvet sayımız orta sahadan fazla oldu, bunları öğrenmeliyiz.

    Sonuçta 2-2'lik sonuçtan sonra risk almalıydık'' diye konuştu.

    Basın mensuplarının Devran'ın kale çizgisi üzerindeki pozisyonu ile ilgili sorusu üzerine Gerets, bu pozisyonda elle oynamanın çok net olduğunu ileri sürdü.

    Eric Gerets, pozisyonları kulübeden çok iyi göremediklerini kaydederek, ''Ancak sonradan televizyondan bu pozisyonu gördük. Elle oynama çok net.

    Bunları değerlendirmemiz yersiz. Yan hakem ile orta hakemin çok iyi anlaşamadıkları görülüyor, ama burada herhangi bir suçlamaya girmiyoruz''
    diye konuştu.

    Hakem olaylarında ocak ayından itibaren bazı şeylerin düzelmeye başladığını anlatan Gerets, ''Bazı şeyler objektif olmaya başladı. Bugün bir soru işareti oluştu, ama genelde düzelme var'' dedi.

    Gerets, oyuncuların stresli olduğunun belirtilmesi üzerine de, ''Halen liderlikte iddialıyız. Oyuncular maçın ilk dakikasından son dakikaya kadar stresle yaşamak mecburiyetindir'' ifadesini kullandı.

    Belçikalı teknik adam, Fenerbahçe maçında Mondragon'ın oynayıp oynamayacağı sorusuna ise ''Çarşamba günü görürsünüz'' yanıtını verdi

    Sabri'yi de değerlendiren Gerets, ''O gerçekten Trabzon'da güzel oyun sergilemişti. Kendi sahamızda oynadığımızdan, daha fazla ofansa katılsın diye düşündük. Bugün Trabzon'daki seviyesine tam olarak ulaşamadı'' dedi.

    İliç'in yerine Aydın'ı alması konusunda sorulan bir soruyu da Gerets, ''Ayhan'ı sol kanattan içeri alıp, Aydın'ın bireysel yetenekleriyle daha fazla atak yapabilmek istedik. Burada sadece ofansta daha atak olma düşüncesi nedeniyle bu değişikliği yaptık. Ayhan'ı da oyundan alabilirdim'' yanıtını verdi.

    Hakan Şükür'ü öven Gerets, Trabzon'daki oyundan çok memnun kaldığından dolayı bu oyuncuya şans vermediğini belirterek, şunları kaydetti:

    ''Trabzon'daki iyi oyundan dolayı takımda çok fazla değişiklik yapmadım. Hakan Şükür'ü bu nedenle ilk 11'de oynatmadım, ama Hakan bugün takım için ne kadar değerli oyuncu olduğunu gösterdi. Tüm kafa toplarını kazanan, yetenekli bir oyuncu. O her zaman kaliteli bir oyuncu. Cihan Trabzonspor maçında iyi oynadığı için Volkan'a şans vermedim, bu zor bir seçimdi. Cihan bu akşam güzel bir futbol oynadı.''

    Galatasaray'ın Kayseri Erciyesspor'u 4-2 yendiği lig maçından sonra sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Ergun Gürsoy, ''Hakem yürekli olmalı, (Bu penaltıyı verirsem beni idama mı götürürler) diye düşünmemeli'' dedi.

    Kaynak: DHA




  • Fortis Türkiye Kupası'nda, çeyrek final rövanş maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

    Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, kupada Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak rövanş karşılaşmasını, Bülent Demirlek yönetecek.
  • kupa bizim olur ..(bjk)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: reıko

    kupa bizim olur ..(bjk)



    bjk tarihinde kaç defa kupa kazanmış???
  • Ayhan Akman 2. Kez Baba Oldu

    Oyuncumuz Ayhan Akman ve eşi Gizem Akman'ın ikinci oğulları bu sabah (20 Mart 2006 Pazartesi), saat 08.15'te doğdu.
  • 100 yıllık sevda" belgeseli satışta

    Galatasaray Kulübü, 100. Yıl Belgeselleri'nin ikincisi olan "100 Yıllık Sevda"nın DVD ve VCD'si yarından itibaren satışa sunacak.


    Kulüpten yapılan açıklamaya göre, "100 Yıllık Sevda" belgeseli, Fortis Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile yapılacak maç öncesi, Ali Sami Yen Stadı'nda satışa çıkarılacak. Belgesel, daha sonra Türkiye'deki tüm müzik-film marketlerde yerini alacak.

    DVD'si 19,90 YTL, VCD'si 9.90 YTL'den satışa çıkarılacak belgesel, 245 dakika uzunluğunda ve poster hediyeli olacak. Galatasaray'ın 100 yıllık tarihinin ayrıntılı ve görsel anlatımından oluşan belgesel, unutulmaz maçları unutulmaz görüntüler ve kahramanlarının ağzından unutulmaz anılarla aktarıyor.

    UNIT Group ve Ünal Aysal'ın sponsorluğunda, Mehmet Ali Birand'ın koordinasyonunda hazırlanan belgeselin yönetmenliğini Mehmet Polat üstlendi. Senaryosu Mehmet Şenol ve M.Ali Gökaçtı tarafından yazılan belgeselde, Galatasaray taraftarlarına ayrılan özel bir bölüm de bulunuyor. Bu bölümde geçen yıl içinde oynanan futbol karşılaşmaları sırasında çekilen tribün görüntüleri ve söyleşiler yer alıyor.




  • *Cim Bom'da Denizli maçı öncesi 11 eksik var. Ümit ve Orhan'ın yanı sıra, Hakan, Cihan, Necati, Aydın, Hasan Şaş, Saidou, Yalçın ve Song sakat, bademciliklerinden hasta olan Volkan da idmana çıkmadı.

    *Haznedaroğlu adaylıktan çekildi

    *Yiğit Şardan, konuşmasının ardından listesinde yer alan isimleri tanıttı. Özkan Olcay, Murat Ece, Mehmet Cansun, Rıfat Karakimseli, Eşref Hamamcıoğlu, Jerfi Fıratlı, Abdürrahim Albayrak, Mete Başol, Burak Elmas, Cem Ataç, Sedat Doğan, Serol Acarkan, Mümtaz Tahincioğlu, Murat Yalçındağ, Hasan Mingü.

    *25 Mart Cumartesi: 19.00 Denizlispor-Galatasaray: Serdar Tatlı

    *Eşi benzeri görülmemiş konuşma..
    Özhan Canaydın, olay yaratacak açıklamalar yaptı.. Eski başkan Faruk Süren’i hedef alan Canaydın, "Süren'e hakkımı helal etmiyorum" dedi.. Başkan adayı Canaydın, derbide bazı Galatasaraylılar'ın provokasyon yaptığını iddia etti..
    Biz karşılaşmada rakibi sıkıştırıyoruz, öndeyiz, onlar bana seçim sonucuyla birlikte yapılacak konuşmayı dinletiyor! Bugüne kadar 1 liralık işimi Galatasaray’a getirmedim, 1 lira çalmadım, 1 lira manevi güç almadım. ‘Biz ilericiyiz’ diyenlere kapımız sonuna kadar açık. Marjinal bütün uçlar, rüzgar gibi gelip geçmiştir! Kulüp işleri nedeniyle dört senedir başımı kaldıramıyorum. Geri zekalı mıyım da başımı kaldıramıyorum! Birilerine, dört ay görev yapıp, başkanına hakaret edip, pankartlar astırıp bir yere gelemeyeceğini anlatmak mecburiyetindeyim. Niye heveslendiler? Şimdi neden çıkıp aday oldular? Çünkü tünelin ucunda ışık gözüktü."

    Arkadaşlarımı kaybettim

    "Benim için ‘100 yılın en başarısız başkanı’ diyenler, Allah’la hesaplaşsın. En yakın dostlarımı, 52 yıllık arkadaşlarımı kaybettim bu uğurda. Tekstilciyim ve sportif tekstille uğraşıyorum. Ama bakın bakalım bir gün müessesemden kulübe kesilmiş fatura var mı? 5 bin dolar yani 8 milyar için kulübümüzün masasını, sandalyesini haczettirip yönetim kurulu üyeliği yapıyorlar, aday oluyorlar. Eğer bu kulübü seviyorsan, ceketini satıp borcu ödeyeceksin. Şirketinden haciz getiremezsin. Faruk Süren’e hakkımı helal etmiyorum.




  • Özhan Canaydın, sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde
    yaptığı açıklamada, Murat Özaydınlı'nın açıklamalarını hayret ve
    esefle dinlediğini kaydederek, ''Türk spor tarihinde, spor
    kurumlarının dönem dönem yaşadığı sorunların bu kadar ucuzca polemik
    konusu yapılarak, kendilerince avantaj haline getirilme çabasının
    örneği görülmemiştir'' dedi.

    Galatasaray'ın sezon başından beri yapılan tüm çifte standartlara
    karşı boyun eğmeyen, pes etmeyen onurlu duruşunun bazılarını rahatsız
    ettiğini ifade eden Canaydın, ''Panik duygusunun egemen olduğu
    anlaşılan yöneticiye, 101 yıldır olduğu gibi Galatasaray Spor
    Kulübü'nün her zaman gösterdiği onurlu duruşundan ödün vermeyeceğini
    hatırlatırım'' diye konuştu.

    Canaydın ayrıca, Murat Özaydınlı'nın Galatasaray camiasından özür
    dilemesi gerektiğini de sözlerine ekledi.




  •  GALATASARAY GÜNCEL HABERLER

    Polat: "G.Saray'ı ayağa kaldıracağız"

    Futbol Şubesi'nin başına geçmesi beklenen Polat, "Galatasaray'ın sorunları ortada, çözümleri de büyük ölçüde ortada ve gereken yapılacak" dedi. Seçimlerden birgün önce yönetime girerek, Özhan Canaydın'ın yeniden başkan seçilmesini sağlayan Polat, "G.Saray'ın sorunları ortada. Çözümleri de büyük ölçüde belli. Bir hafta içinde mazbatalarımızı alıp, görev dağılımı yapacağız. Sonra da bir plan ve program dahilinde kulübümüzü yeniden ayağa kaldıracağız." dedi.

    Polat, yeni yönetimde nasıl bir görev alacağını henüz bilmediğini belirterek, "Aslında seçimlerden bir gün önce yönetime girdiğim için bu konularda Başkanımız Canaydın'la pek konuşma fırsatım olmadı. Henüz yeni seçildik. Camiamızın bizden beklentilerini çok iyi biliyorum. Amacım kulübümüze en iyi şekilde hizmet vermek. Bu ikinci başkan olarak mı; yoksa bir başka bir görevde mi olur, önümüzdeki günlerde göreceğiz." diye konuştu.

    Futbolcuların ödemeleriyle ilgili henüz bir takvim belirlemediklerini anlatan Polat, takımın sezon sonunda şampiyon olacağını iddia etti.

    Kendisinin olduğu yerde oyuncuların paralarının her zaman ödendiğini ifade eden başarılı yönetici, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Benim futbol şube sorumluluğu yaptığım dönemlerde oyuncuların ödemeleri asla aksamazdı. Bu dönemde futbolcularımıza olan borcumuzu artık bilmeyen yok. Yönetimde olmadığım dönemde yardım kampanyasıyla bu borçları ödemeye çalışmıştım. Şimdi yönetimdeyim. En kısa zamanda gerekli ödeme takvimini belirleyip, şampiyonluk yarışı yapan oyuncularımızın alacaklarını kapatacağız. Artık oyuncularımız parayı değil sadece maçlarını düşünsün."

    Sezon başından itibaren Sarı-Kırmızılı taraftarların tribünde yönetim aleyhine bağırmalarının artık son bulmasını isteyen Polat, "Bu dönemde kulüp olarak birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var. Artık tribünlerden tek bir ses istiyorum. Bundan sonra taraftarlarımız yönetimine ve takımına sahip çıksın." diyerek sözlerini tamamladı.




  • Galatasaray Yönetimi yeni sezon için kolları sıvadı. Sarı-Kırmızılı camiaya 2 yıldız sözü veren Başkan Özhan Canaydın'ın River Plate'te forma giyen Marcelo Gallardo ile temasa geçtiği öğrenildi. Kulübüyle 2008 yılına kadar sözleşmesi olan Gallardo'nun geçtiğimiz günlerde Canaydın'ın iş ortağı Haim Fresco ile görüştü.

    FENER'E MİSİLLEME
    Gallardo'nun Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı öğrenilirken, Adnan Polat'ın Canaydın'a "Gallardo için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayalım" dediği ifadde edildi. Fenerbahçe'nin 100. Yıl için büyük transferler yapacağını belirten Polat'ın "Biz de kadromuzu güçlendirelim" önerisini getirdiği ifade edildi.

    HEİNZ GÖNDERİLİYOR
    Galatasaray'ın çok iyi bir sol kanat oyuncusuyla da temas halinde olduğu ifade edildi. Bu transfer nedeniyle Marek Heinz'ın sezon sonunda takımdan gönderileceği belirlendi. Galatasaray Yönetimi transfer çalışmaları için Teknik Direktör Eric Gerets'ten de detaylı bir rapor ald




  • G.Saray'da Abdurrahim Albayrak sürprizi. Kongrede Şardan'ın listesindeki Albayrak'ın Adnan Polat'ın yardımcılığını yapacağı belirtildi.

    Albayrak yönetimde!

    Daha listeler bile belli olmadığı bir dönemde, kim seçilirse seçilsin futbol şubesinin başına geçeceğini söyleyen Abdurrahim Albayrak'ın sözleri gerçek oluyor.


    Galatasaray Kulübü, UEFA Kriterleri dosyasını Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) teslim etti. Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada, Galatasaray Kulübü'nün UEFA'nın öngördüğü idari, mali, sportif, hukuki ve altyapı kriterlerine uygunluğuna ilişkin dosyasının TFF'nin ilgili birimi olan TFF Sicil Lisans Bölümü'ne teslim edildiği belirtildi.



    Kaynak : İHA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 31 Mart 2006; 19:20:33 >




  • G.Saray'da Song krizi
    Galatasaray'da Özhan Canaydın başkanlığındaki yeni yönetimin görevdeki ilk haftası dolmadan para kirizi yeniden başgösterdi.

    Sarı kırmızılı takımın Kamerunlu oyuncusu Rigobert Song, "Yeni yönetim geldi. Hala neden paralarımız ödenmiyor" diyerek isyan çıkardı. Yeni yönetimden Fransa aldığı ev için ödeme yapacağını ileri sürerek geçikmiş transfer taksidinin ödenmesini isteyen Song, yönetimin, "Kimseye ayrıcalık yapılmayacak. En kısa zamanda herkesin parası ödenecek" diyerek biraz daha beklemesini önermesi üzerine, önce hafta sonu oynananacak olan Gençlerbirliği maçına çıkmayacağını söyledi. Arkadaşlarının araya girmesi ile ikna edilen Kamerunlu oyuncu takımının bugün yaptığı antrenmana ise katılmadı.

    Bu gelişme üzerine canı çok sıkılan teknik direktör Eric Gerets'in yarın oynanacak Gençlerbirliği maçında Song'u oynatmamayı düşündüğü öğrenildi.



    31.03.2006

    Kaynak : DHA


    riberyden sonra songuda kaybedersek bardak taşar
    şampiyonluk yolunda önemli maçların olduğu dönemde futbolculara
    küçükde olsa ödeme yapmayacaktında niye aday oldun canaydın
    yarın song büyük ihtimal yok songsuz defansı düşünemiyorum..




  • song oynamassa çok uyuz olurum
  • Kamuoyuna Açıklama

    Galatasaray Spor Kulübü Profesyonel Futbol A Takımı oyuncusu Rigobert Song Bahanag maddi sorunlar gerekçesiyle, haftasonu oynanacak Gençlerbirliği karşılaşmasına kendini zihinsel olarak hazırlayamayacağı inancıyla, 31 Mart 2006 Cuma akşamüstü yapılacak son antrenmana katılmak istemediğini belirtmiş, bunun üzerine Teknik Direktörümüz Sn. Erik Gerets tarafından maç kadrosundan affedilmiştir.

    Kamuoyunun ve basın mensuplarının dikkatine sunulur

    http://www.galatasaray.org/detay.asp?PID=1094&HID=1&haberID=293167

    Song yerine Emre

    Akşam yapılan idmana çıkmayan ve salonda tek başına çalışan Song'un bugün oynanacak G.Birliği maçında forma giyip giymeyeceği netlik kazanmazken, diğer yabancı futbolcuların da aynı yolu izlemesinden korkuluyor. Gerilen ortamda Florya'ya gitmeyen ve yaşananları uzaktan seyreden çiçeği burnundaki yöneticilerin bundan sonra nasıl bir tavır sergileyecekleri de merak konusu. Song'un oynamaması durumunda Gerets'in nasıl bir alternatif yaratacağı da büyük bir merakla bekleniyor

    Song'un şu. kadar içeride 380 bin Euro alacağı bulunuyor. Gerets'in Kamerunlu'nun yerine Emre Aşık'ı oynatabileceği öğrenilirken, Orhan Ak ve Yalçın'ın sakatlıkları sonrası defansta büyük sıkıntı yaşanacağı gözlemleniyor. Gelişmeler sonrası PAF Takım stoperlerinden 1988 doğumlu Uğur Demirok 18 kişilik kadroya alındı. 3. kez seçilmesinin üzerinden bir hafta geçmeden şampiyonluk yarışının ortasında Song'dan darbe yiyen Özhan Canaydın yönetiminin nasıl bir tavır takınacağı ise merak konusu.


    Allah yardımcımız olsun..




  • Song idmanda

    Turkcell Süper Ligi'nde dün Gençlerbirliğini 3 - 0 yenen Galatasaray, önümüzdeki hafta oynayacağı Diyarbakırspor karşılaşmasının hazırlıklarına ara vermeden başladı.
    Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Erik Gerets yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren idmana, Gençlerbirliği maçı öncesi alacakları ödenmediği gerekçesiyle antrenmanı boykot eden ve teknik heyet tarafından maç kadrosuna da alınmayan Rigobert Song da katıldı. Çalışmanın başlarında gergin olduğu gözlenen Kamerunlu futbolcunun, sonlara doğru futbolcu arkadaşları ve basın mensupları ile şakalaşması dikkat çekti. Gençlerbirliği maçının ilk 11'inde sahaya çıkan oyuncular kısa süreli bir çalışma yaparken, diğer oyuncular ise kondisyon çalışmasının ardından uzun süre şut ağırlıklı bir idman yaptı. Maç fazlasıyla liderleğe yükselen sarı -kırmızılı futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi.

    Bu arada, sakatlıkları bulunan Ümit ve Orhan'ın yanı sıra Gençlerbirliği maçında hafif sakatlıkları oluşan İliç, Tomas ve Hasan Şaş ile teknik direktör Gerets'ten izin alan Hakan Şükür idmana katılmadı. Ayrıca, sakatlığı süren oyunculardan Uğur ile Yalçın ise fizyoterapist eşliğinde tedavi programı çerçevesinde hafif koşu yaptılar. Yarını izinli geçirecek olan sarı - kırmızılı oyuncular, 4 Nisan Salı günü yapacağı antrenman ile Diyarbakırspor maçı hazırlıklarıı sürdürecek.




  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.