Şimdi Ara

GALATASARAY GÜNCEL HABERLER (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
0
Favori
229.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: visualize

    şükürü araplar istiyormuş isterse gitsin ....bencede ergun.hasan.bulent.arif.volkan.ünsal.ayhan şu an milli takımda ne yapar bilmiyorum ama oda gitsin ööö geldi artık
    **Galatasaray İkinci Başkanı Ergun Gürsoy, Zidan veya Figo'yu istiyor... seyirci onların parasını kat kat öder ama onların forma ıslatacagı aklımın ucundan bile geçmez......


    Sükür falan bakma lazim abicim ya kac kisi kaldilar adam gibi kosan zaten bence kafadan E.Gursoy gitmeli
  • Florya Günlüğü: 19 Ekim Çarşamba

    Galatasaray, Denizlispor ile cumartesi günü evinde yapacağı Turkcell Süper Ligi maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Eric Gerets yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda, Ümit Karan belinden sakatlandı.

    Isınma hareketlerinin ardından yapılacak çift kale maç öncesinde kaleye şut çeken Ümit, bir anda belinde ağrı hissetti. Bir süre saha kenarında belinden tedavi gören Ümit, ağrıları geçmeyince acılar içinde çalışmayı bıraktı.

    Yapılan çift kale maçta ise Eric Gerets, Iliç ve Ergün'ü as takımda oynattı. Antrenmanda as takım yedek takıma 2-1 yenilirken, Eric Gerets futbolcularına uyarılarda bulundu. As takımın golünü Hasan Şaş kaydederken, yedek takımın golleri Hasan Kabze ve Ayhan'dan geldi.

    Çalışmaya sakatlıkları bulunan Sabri ve Suat katılmazken, kaleci Aykut uzun bir süre sonra idmana çıktı. Sakatlığı düzelen Orhan da çalışmaya katıldı.

    Bu arada antrenmanı İstanbul Özürlüler Merkezi öğrencileri de izledi. Çalışma öncesinde futbolcular ve teknik heyetle hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, daha sonra Eric Gerets'e kendi yaptıkları bir tepsiyi hediye ettiler.

    Galatasaray'ın öğleden sonra yapacağı antrenman iptal edilirken, Denizlispor maçı



    Denizlispor Maçı Biletleri Bugün Satışa Çıkıyor!

    Galatasaray’ın Süper Lig’in 10. haftasında, 22 Ekim Cumartesi günü, saat 20.00’de Ali Sami Yen Stadı’nda Denizlispor’la yapacağı maçın biletleri bugün Biletix bayilerinde satışa çıktı.

    Galatasaray-Denizlispor Bilet Fiyatları
    VIP 100 YTL
    Numaralı Üst 80 YTL
    Kapalı Üst 60 YTL
    Kapalı Alt 40 YTL
    Yeni Açık Üst 20 YTL
    Yeni Açık Alt 15 YTL
    Eski Açık 20 YTL

    Maç Günü Ali Sami Yen Stadı Gişe Fiyatları
    VIP 90 YTL
    Numaralı Üst 71 YTL
    Kapalı Üst 54 YTL
    Kapalı Alt 35 YTL
    Yeni Açık Üst 18 YTL
    Yeni Açık Alt 13 YTL
    Eski Açık 18 YTL
     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER




  • Ümit'e yoğun tedavi

    Ligde hafta sonunda kendi sahasında Denizlispor ile karşılaşacak Cim Bom'da, sabahki antrenmanda belinden sakatlanan Ümit Karan'ın tedavisine başlandı.

    Takımın sabah yaptığı antrenmanda, ısınma hareketlerinin ardından yapılan çift kale maç öncesinde kaleye şut çeken ve belinden sakatlanan Ümit'in tedavisinin Denizlispor ile yapılacak maça kadar süreceği açıklandı.

    Kulüp doktoru Mehmet Çevik,Ç Ümit'in belinde kasılma sonucunda bir spazm meydana geldiğini ve bu spazmın açılmasını bekleyeceklerini belirterek, "Bu spazm bir günde de üç günde de açılabilir. Ümit'in tedavisine başladık. Spazmın geçmesini bekliyoruz" diye konuştu.
  • slm GALATASARAYLI lı arkadaslar.bisi soracam sizce ilic nasıl bi futbolcu.ara transferde yollayacaklar mı?walla ben seviodm adamı ama 3,haftadan sonra ilk 11 e alınmadı.bu arada ben marek h. da da pek bisi göremedm.siz ne düsünüyosnz.
  • marek heinz bence iş yapacak yapıyorda ama iliç bey bizi sevememiş eski takımıda geri verebilirsiniz demiş ama dün kendine sormuşlar cevap vermemiş miş miş yani bu adam....
  • iliç ilk yarı sonu gidecek diyo okudum bende bir spor sayfsasında

    zaten ilk maçtan sonra yok piyasada
  • galatasarayımızdan haberlere devam

    Florya Günlüğü: 20 Ekim Perşembe

    Galatasaray, Turkcell Süper Ligi'nde cumartesi günü Denizlispor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

    Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren idmanda teknik direktör Eric Gerets, yönetiminde kondisyon çalışmasının ardından, takımı aslar ve yedekler olmak üzere ikiye ayırarak şut çalışması yaptırdı. Antrenmanın son bölümünde ise iki takım arasında gol yarışması yapıldı. Yarışmayı yedekler kazanınca, Eric Gerets, as takıma mekik çektirdi.

    Antrenmanın son bölümü oldukça neşeli geçerken, sakatlığı devam eden Sabri çalışmaya katılmadı. Ayrıca, dünkü antrenmanda sakatlanan Ümit koşu yapmakla yetinirken, sakatlığı bulunan kaleci Aykut da takımdan ayrı çalıştı.

    Galatasaray, yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.




  • Erken form yakalayan takımların futbollarındaki yükselen grafiğin, ilerleyen haftalarda inişe geçtiğini, bunun da faturasının pahalı ödendiğini tecrübesiyle futbolcularına aşılamaya çalışan Gerets, bu durumdan korkuyor.

    Sert dille uyardı

    Bu nedenle, dünkü idmanda bir hayli gergin olan Belçikalı hoca, çalışma sırasında hata yapan futbolcularının dikkatini sert bir dille çekti. Gerets, çalışma öncesi oyuncularına, ‘Cesaretli olun. Oyun içinde saha paylaşımını çok iyi yapın ve rakip alana çabuk girin. Topla fazla oynamayı değil, her zaman kaleye şut atmayı düşünün’ talimatını verdi.

    "İyi gidişe taş koydurmam"

    Tecrübeli hoca, çift kalede dediklerinin yapılmaması karşısında sinirli bir şekilde ıslığını çalarak, as takımdaki oyuncuları sahanın ortasında toplayarak uyardı. Gerets’in, ‘Gevşeklik gördüm. Bu hiç iyi bir görüntü değil. Herkes kendi kafasına göre oynuyor. Gözümde banko oyuncu yoktur. Hatanızı affetmem. İyi gidişe kimsenin taş koymasına müsaade etmem’ sözleri, Florya’da çınladı. Galatasaray’ın dünkü idmanında yapılan çift kale maçta, Gerets, İliç ve Ergün’ü as takımda oynatırken, Orhan’ı yedekler arasına gönderdi. Aslar, yedeklere 2-1 yenildi. As takımın golünü Hasan Şaş kaydederken, yedek takımın golleri Hasan Kabze ve Ayhan’dan geldi. Gerets’in hakemlik yaptığı maçta Hasan Şaş ve Hakan Şükür, kendilerine yapılan faullerin verilmememesini öne sürerek uzun süre itirazlarda bulundular. Bu arada İstanbul Özürlüler Merkezi öğrencileri G.Saray antrenmanını izledi. Futbolcularla hatıra fotoğrafı çektiren özürlüler, Gerets’e kendi yaptıkları bir tepsiyi hediye ettiler.




  • bugun gazetede okudum idmanda ilic le heinz döktürmüs.ilic savunmayı ipe dizmiş heinz de firikik gollerine başlamışşş.hyırlı ugurlu olsn.maçlarda da bekliorz artık.ben zaten ilici begeniyorm da 3, haftadan sonra sakatlandı mı noldu kayboldu herif.bence degerli ve iyi bi oyuncu.

    arkadaslar ribery konusu noldu bilen warmı.herife hastaydım kaçtı gitti.adam marsilyada döktürüyo.




  • Hedef Hayrettin!

    Ara transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, defansın solunu Sivasspor’un yıldızı Hayrettin’le takviyeyi planlıyor... Yöneticilerle durum değerlendirmesi yapan Gerets, bu bölgede sıkıntı yaşadıklarını belirterek, ‘Hayrettin aradığım özelliklerin tümünü taşıyor. Süratli, seri ve çok teknik, alırsak açığımızı kapatırız’ diye görüş belirtti. Gerets’in bu sözleri sonrası idarecilerin yıldızı transfer etmek için çalışmalara başladıkları öğrenildi. Bu arada Belçikalı teknik adamın, bir türlü verim alamadığı İliç’in gönderilmesi halinde de kaliteli bir yabancı alınmasını şart koştuğu ifade edildi.
  • o kaliteli yabancı kily gonzales olabilir.sanırım gs ye haber yollamıs interde forma bulamadıgı için gelmek istedigini bildirmis.sadece inter ile anlasılması transfer için yeterliymis.kily gelmeye hazır.
  • hazırsa sezon başında nie yamuk yaptı
  • Sayın Canyadın Mart şeçimlerine gelmeden tekrar başkanlığı arzulyorsa Florya projesini mutlaka devreye sokmalı. Böylece Galatasaray hashas karnı ortadan kalkar. Kily Gonzales ve daha iyi tercihler ortaya çıkar.
  • Kily gonzales ölmüş.Şahsen ben o adamı istemiyorum.

    İliç giderse gelecek isim Gallardo olmalı.Böyle bir yetenek yok.Adam tam bir playmaker.2. Hagi olur gelirse.29 yaşında takımıda kötü bu sezon.Tam alınıcak zaman İnşallah böyle olur

    Hayrettin de iyidir Orhan AK a alternatif şart bir sakatlanıyor defansın solu felç.Sol kanatta gidiyor.

    Bu arada sağ beke Ümit Davala düşünülüyor.Ergün Gürsoy F.Akyel konusunda ısrar ediyor ve neyseki! Canaydın istemiyor.Bizde istemiyoruz taraftar olarak FB-GS maçında Büyük Kaptan a yaptıklarından dolayı

    Sağ bek alırsak Hasan Şaş a da alternatif çıkar takım güçlenir.

    Ayhan geri dönünce Saidou önliberö Ayhan da onun önünde ortasaha.Kritik maçalra böyle çıkabiliriz sanırım



    Yalçında oynatılmalı biraz risksiz maçlarda.Örneğin bir maç Song-Yalçın bir maç Tomas-Yalçın oynatılırsa birbirlerine uyum sağlarlar birazcık.Solbekde ne güzel İbrahim Yavuz vardı zannedersem kiraya verildi(Yoksa satıldımı )




  • "Gallardo işi kapanmadı"
    Cim Bom’un yabancı transferlerinde devreye giren Özhan Canaydın’ın ortağı Haim Fresco, Gallardo defterinin kapanmadığını söyledi

    Türkçe yayınlanmaya başlayan Forbes dergisine bir röportaj veren Başkan Özhan Canaydın’ın ortağı Haim Fresco, Galatasaray’la ilgili düşüncelerini aktardı. İlk olarak Canaydın’la yakınlığından bahseden Fresco, "Biz onunla sadece ortak değil, bir aileyiz. Dostluğumuz tam 33 yıldır sürüyor" ifadesini kullandı. Geçmiş yıllarda Galatasaray’ın yaptığı önemli transferlerde kulübe ciddi anlamda katkıları bulunan Haim Fresco, Mondragon’un Beşiktaş’a giderken tekrar Galatasaray’a dönmesini Metz Başkanı Carlo Molinari’yle olan yakın dostluğu sayesinde sağladığını belirtti.

    Ribery’nin derdi...

    Sezon başında patlak veren Franck Ribery kriziyle ilgili görüşlerini de dile getiren Haim Fresco, ‘futbolcu menacerleri’ ve ‘menacercikler’ olduğunu savunarak, Fransız futbolcunun ülkesine dönüşünde menacer parmağının olduğunu iddia etti. Fresco şunları söyledi: "Ribery çok genç ve henüz Fransa dışında oynamaya hazır değil. Türkiye’deki sıkıntısı da maddi sebeplerden kaynaklanmıyor. Bir futbolcunun parasını bugün ya da yarın alması çok fazla sıkıntı yaratmaz. Eşi Türkiye’de mutlu değildi ve tüm ailesinin yaşadığı Marsilya’ya gitmek istiyordu. Bu durum krizde etkili oldu."

    "Gol olmadan puan yok"

    Son üç sezonda, her transfer döneminde Cim Bom’un gündemine giren Arjantinli Marcelo Gallardo ile ilgili düşüncelerini de aktaran Fresco, yıldız futbolcuyu Monaco’da oynadığı yıllardan tanıdığını ve onu Galatasaray’a transfer edebilmek için Arjantin’e kadar gittiğini aktardı. Bir sakatlık sorunu nedeniyle Gallardo’nun transferinin son anda gerçekleşmediğini ancak henüz bu işin bitmediğini söyleyen Fresco, Canaydın’ın başkanlık dönemini de ilginç bir benzetmeyle özetledi: "Mükemmel bir futbol oynarsınız, ama bir türlü top kaleye girmez. Gol olmayınca da kimse size üç puan vermez."




  • Hisseler Ünal Aysal'dan alınıyor!

    Yönetim, Galatasaray Sportif A.Ş. hisselerini kulübe geri kazandırmak için önemli adımlar attı. Başkan Özhan Canaydın, Sportif A.Ş.'nin eski ortağı AIG ile yaşanan kriz döneminde ABD'li şirketin elinde bulunan yüzde 21 hisseyi 23 milyon dolar ödeyerek satın alan işadamı Ünal Aysal'la el sıkıştı.

    Taraflar arasında geçen sene yapılan anlaşma gereği kulüp 23 milyon doları mart ayına kadar ödeyemezse hisseler Ünal Aysal'ın olacaktı. Ayrıca para ödenene kadar hisselerin tüm gelirini de Aysal kazanacaktı. Bunun yanı sıra yüzde 13 tutarında hisse, gelirin az olması halinde kullanılmak üzere bir bankaya rehin verilmişti.

    Canaydın ısrarlı

    Ancak yönetimin bu parayı mart ayına kadar ödemesi zor olduğu için Ünal Aysal da devreye girdi ve Avrupalı bir bankadan kredi alınması formülü bulundu. Lüksemburg'lu bir banka ile kredi alınması konusunda anlaşmaya vardığı öğrenilen Cim Bom, bu parayı Ünal Aysal'a vererek yüzde 21 hisseyi alacak. Bu işlemin ardından daha önce bankaya rehin verilen yüzde 13'lük Sportif A.Ş. hissesi de alınacak. Böylece geri alınan hisse miktarı yüzde 34'e yükselecek. Konuyla ilgili çalışmaları bizzat yürüten Başkan Özhan Canaydın'ın hisseleri geri alarak kısa vadedeki en büyük sorunu çözmeye kararlı olduğu belirtildi.




  • ben kendi adıma ara transferde yabancı istemiyorum yerli olabilir saglam bir adam varsa mucize olur tabiii...

    aysal bizim dertlerimizi çözer aslında ama nedense elini taşın altına koymuyor....


    geberik yabancıya hayır....genç çalışkan adama evet....
  • Riva... İnşaat şirketlerinin gözdesi olan bölgede arazisi bulunan Cimbom, villalar yaparak 100 milyon dolar kazanacak....
    1200 dönümlük araziye bankaların inşaat şirketlerinden teklifler geldiği öğrenildi. Başkan Canaydın ve yönetim kurulu dün akş** yaptıkları toplantıda bu konuyu masaya yatırdılar. Teklifler olumlu karşılanırken, borçların ödenmesinin yanı sıra ekstra gelir elde edilebileceği konusunda da fikir birliğine varıldı.

    DEĞERLENİYOR
    Riva şu sıralar "İstanbul'un Beverly Hills'i" olarak lanse ediliyor ve emlak piyasasında değeri giderek yükseliyor. Başta Alarko ve Yapı Kredi Koray olmak üzere büyük şirketler projelerini yakın zamanda hayata geçirmeyi planlıyor. G.Saray'ınarazisi de inşaat devlerinin iştahını kabartıyor. Cimbom'a ait olan araziye üst gelir grubuna hitap edecek villalar yapılması düşünülüyor. G.Saray bu projeden 100 milyon dolar kâr elde etmeyi bekliyor. Riva'daki araziye ilgi gösteren bankaların çoğunun G.Saray'dan alacağı var... Bu sayede borçların direkt olarak kapatılması düşünülüyor.

    PAZARLIK ZAMANI
    Başkan Canaydın ve ekibi görüşmelere önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak. En iyi teklifi yapan şirketle kısa zaman içinde masaya oturmayı düşünen yönetim kurulu, projenin gerçekleşmesi durumunda son dönemde serteşen eleştirilere de cevap vermiş olacak.

    Riva projesi nasıl olacak ?
    Galatasaray'ın gündem maddesi olan Riva projesi daha önce de sık sık kulübün borçtan kurtulmasının çaresi olarak gösterilmişti. Selahattin Beyazıt'ın katkılarıyla sarı-kırmızılı kulübe kazandırılan Riva arazisi bölgenin giderek değer kazanmasıyla daha da önemli hale geldi. Ancak taşınmazların elden çıkartılması konusunda son derece muhafazakar bir yapıya sahip Galatasaray camiasının Riva konusunda sunulan projelere nasıl tepki vereceği merak konusu... Sarı-kırmızılı kurmayların olası tepkileri hafifletmek adına, arazinin satılması yerine ortaklıklı bir çözümü tercih etmeleri bekleniyor. Buna göre G.Saray arazisini konut inşaatı için tahsis edecek ancak yapılacak konutlara da ortak olacak.

    Sabah




  • Sizin için Wallpaper lar(UltrAslan.com dan)

     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER


     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER


     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER


     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER


     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER


     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 21 Ekim 2005, 20:06:30 >




  • sağolasın

    Erwin
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.