Şimdi Ara

GALATASARAY GÜNCEL HABERLER (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
0
Favori
229.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  GALATASARAY GÜNCEL HABERLER

    100. Yıl Taraftar Albümü, Galatasaray Dergisi Ekim'2005 sayısında dergi abonelerine dergi ile beraber ücretsiz olarak verilecektir. Tüm Galatasaray Dergisi abonelerine duyurulur.

    Hala abone olmadıysanız siz de Galatasaray Dergisi'ne abone olun, sürpriz fırsatlardan yararlanın.

    Galatasaray Dergisi

    http://www.galatasaray.org/detay.asp?PID=1094&HID=1&haberID=290292




  • Başkan Canaydın'dan Kamuoyuna Açıklama

    Bugün yazılı medyada yer alan bazı haberlerde, kulübümüzün Mart 2006'da yapılacak Genel Kurulu'nda başkan adayı olacağım yönünde açıklamalar yer almaktadır.

    Galatasaray Spor Kulübü'nün Olağan Genel Kurulu'na henüz 6 ay gibi çok uzun bir zaman vardır. Galatasaray'ımızın gündeminde şuan başkanlık yarışı ya da adaylığı yoktur. Galatasaray'ımız aldığı başarılı sonuçlarla ligdeki mücadelesine devam etmekteyken, Süper Lig'de ve UEFA Kupası'nda önemli maçlara çıkmanın arifesinde bu tip gündemi olmayan haberlerin yapılmasını üzüntüyle karşılamaktayım.

    Bu tür haberlerin, Galatasaraylılar'ın sezon başlangıcından bu yana gösterdikleri birlik ve dayanışmayı sarsamayacağından eminim.

    Özhan Canaydın
    Galatasaray Spor Kulübü Başkanı




  • Galatasaray ile Tromso arasında 29 Eylül Perşembe günü İstanbul'da yapılacak UEFA Kupası 1. tur rövanş maçının hakemleri belli oldu.


    Ali Sami Yen Stadı'ndaki maçı Portekizli Antonio M.Almedia Costa yönetecek. Costa'nın yardımcılıklarını Paulo J.Januario Leite Riberio ile Bertini Cunha Miranda yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Antonio M.Fernandes Resende.
  • Ergün'den iyi haber!
    Bu sezon sakatlıktan bir türlü kurtulamayan Ergün Penbe, Tranbzonspor maçı ile sahalara döneceğinin müjdesini verdi

    Sakatlığı nedeniyle bir süredir forma giyemeyen tecrübeli futbolcu Ergün Penbe, Trabzonspor ile yapılacak lig maçına dek hazır duruma geleceğini söyledi. Takım olarak iyi futbol oynadıklarını ve liderliği hakettiklerini söyleyen Ergün, önlerinde milli maç için verilecek araya dek ligde Samsunspor ve Trabzonspor, UEFA Kupası'nda da Tromso IL ile yapılacak rövanş maçı bulunduğunu hatırlattı.

    Takımda sakat oyuncuların çoğaldığına dikkati çeken Ergün, milli maçlar nedeniyle lige verilecek arada sakatların tamamıyla iyileşmiş olacağını ve Kayseri Erciyesspor maçında tüm kadronun hazır duruma geleceğini bildirdi.

    Yeni transferlerden Heinz ile ilgili bir soruya da deneyimli futbolcu, "Heinz çok kaliteli bir futbolcu. Aynı bölgede oynuyoruz ama ben her yerde oynayan bir futbolcuyum. Heinz, takıma uyum sağladığı zaman Galatasaray'a daha yararlı olacaktır" yanıtını verdi




  • *prim sistemi degişti..

    *Galatasaray yönetimi, geçtiğimiz sezon uygulamaya koyduğu prim sistemi modelinde yeni bir düzenlemeye gitme kararı aldı. Ali Sami Yen'de kazanılan galibiyetlere 3'er bin, deplasman zaferlerine ise 5'er bin dolarlık ödeme yapan yönetim, artık havuz sistemi de oluşturacak. Burada birikecek olan paralar, Teknik Direktör Eric Gerets'in denetiminde futbolcuların sezon içindeki performanslarına göre dağıtılacak.

    *Samsun maçına Bülent Yıldırım.

    *Birinci plana göre Gerets, yeni transfer Heinz gelene kadar sol kanatta şans verdiği Altan'ı tekrar ilk onbire alacak. Ancak tecrübeli futbolcu bu kez orta sahanın ortasında hücuma yönelik görev yapacak. Belçikalı teknik adam, bu dizilişte Ümit ve Necati'nin arkasından Altan'ı defansın arasına sızdırmayı planlıyor. İkinci seçenek ise Uğur'un sağbeke çekilip, Cihan'ın ön liberoda Saidou'nun yanında oynaması... Böylece Samsun'a gol fırsatı vermemeyi düşünen Gerets'in çekindiği tek nokta, takımın hücum gücünün düşmesi.

    *Sasa'nın pazar günü deplasmanda oynanacak Samsunspor karşılaşmasında takımdaki yerini alabileceği ifade edildi.




  • Maç: Süper Lig 7. hafta
    Stat: Samsun 19 Mayıs
    Tarih: 25 Eylül Pazar, Saat: 20:00
    Hakem: Bülent Yıldırım
    Sakat: Ergün, Hakan Şükür (Galatasaray)
    Hava Durumu: Maç günü Samsun’da yağmur bekleniyor, günün en yüksek sıcaklığı ise 23 C

    Galatasaray
    Turkcell Süper Lig’de oynadığı 6 karşılaşmada 5 galibiyet alan ve 1 kez de berabere kalan Galatasaray topladığı 13 puanla namağlup olarak liderlik koltuğunda oturuyor. Bu karşılaşmalarda Galatasaray rakip filelere 16 gol gönderirken kendi kalesinde ise 6 gol gördü. Galatasaray’ın en golcü oyuncusu bulduğu 9 golle Ümit Karan. Galatasaray geçen hafta deplasmanda Vestel Manisaspor’u 4-1 gibi net bir skorla mağlup etmişti.

    Turkcell Süper Lig Son 5 Maç
    Ankaragücü 0-1 Galatasaray
    Galatasaray 5-2 Malatyaspor
    Gaziantepspor 2-2 Galatasaray
    Galatasaray 2-0 Sivasspor
    Vestel Manisaspor 1-4 Galatasaray


    Samsunspor
    Şaban Yıldırım’ın ligin 5. haftasında oynanan ve 1-1 sonuçlanan Vestel Manisaspor karşılaşmasından sonra istifa etmesiyle boşalan Samsunspor teknik direktörlüğüne Erdoğan Arıca getirildi. Yeni teknik direktörüyle çıktığı ilk maçta deplasmanda B.B.Ankaraspor ile 3-3 berabere kalan Samsunspor, oynadığı 6 karşılaşmada 1 galibiyet alırken 2 kez berabere kaldı ve 3 kez de sahadan mağlup ayrıldı. Topladığı 5 puanla 12. sırada bulunan Samsunspor, rakip filelere 11 gol gönderirken kendi kalesinde 15 gol gördü.

    Turkcell Süper Lig Son 5 Maç
    Çaykur Rizespor 1-2 Samsunspor
    Samsunspor 1-2 Sivasspor
    Fenerbahçe 5-2 Samsunspor
    Samsunspor 1-1 Vestel Manisaspor
    B.B.Ankaraspor 3-3 Samsunspor


    Rakamlarla Rekabet
    İki takım bugüne kadar 56 karşılaşmada karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Galatasaray 35 galibiyet alırken Samsunspor’un galibiyet sayısı 7 de kaldı. İki takımın berabere sonuçlanan maç sayısı ise 14. İki takım 56 karşılaşmada toplam 139 gol buldu, bu gollerin 103’ü Galatasaray hanesine yazılırken, 36’sı Samsunspor hanesine yazıldı. Geçen sezon oynanan karşılaşmalardan, İstanbul’da Galatasaray 3-1 galip ayrılırken Samsun da Samsunspor’un 2-1’lik üstünlüğü vardı.


    masaüstü:
     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 25 Eylül 2005, 18:52:29 >




  • Necati sevindirdi!

    Lig lideri Galatasaray, hafta sonunda yapacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını, yaptığı tek idmanla sürdürdü. Teknik direktör Eric Gerets yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1.5 saat süren idmanda, futbolcular taktik ağırlıklı çalıştı.

    Sakatlığı nedeniyle hafta başından bu yana takımla çalışmayan Necati'nin iyileşerek idmana çıkması, teknik heyeti memnun etti.

    Dünkü idmanda ayak bileğinden sakatlanan Ayhan da çalışmada yer alırken, sakatlıkları süren Ergün, Hakan Şükür, Altan ve Cihan takımdan ayrı koşu yapmakla yetindi. Sakatlığı süren Hasan Kabze ise idmanda yer almadı.

    Çift kale maçta Ümit Karan, attığı gollerle göz doldururken, Hasan Şaş'ın ise hırslı olması dikkati çekti.

    Samsunspor maçında savunmanın sağında, sakatlığı nedeniyle oynayamayacak olan Cihan'ın yerine Gerets'in genç Uğur'a yer vermesi bekleniyor.

    Daha önce 4 hafta oynayamayacağı açıklanan, ancak kısa bir sürede iyileşen Iliç'e de eksikler nedeniyle Samsunspor maçında forma şansı doğdu. Hakan Şükür'ün yokluğunda forvette Gerets'in Ümit-Necati ikilisine yer vermesi, orta alanda da Necati'nin boşluğunu Iliç ile doldurması bekleniyor.

    Galatasaray, Samsunspor maçının hazırlıklarını, yarın öğleden sonra yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra, akşam saatlerinde uçakla Samsun'a gidecek.

    Sakatlıkların çokluğu nedeniyle uzun süredir kadroya giremeyen Suat'ın 18 kişilik maç kadrosunda yer alması bekleniyor.

     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER




    "Gerets bana hayat verdi"
     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER

    Galatasaray'a dönüşü muhteşem olan Saidou, Teknik Direktör Gerets'e övgü yağdırıp, Hagi'ye iğneli mesajlar gönderdi

    Sergilediği performansla alkışlanan Saidou, başarısını Teknik Direktör Eric Gerets'e borçlu olduğunu söyledi. Sezon başında Hollanda kampına götürülmeyip, daha sonra Gerets'in isteğiyle kadroya dahil edilen tecrübeli orta saha oyuncusu, "Milli Takım'da oynayacağım için sezon başında İstanbul'da PAF Takım ile idman yapıyordum. Daha sonra hoca beni görmek istedi ve Hollanda'ya çağırdı. Ardından da beğendi ve takımda kaldım. Bu sezonki performansımda Gerets'in payı çok büyük. Bana adeta hayat verdi. Her zaman güvendi ve bu da benim futboluma yansıdı" diye konuştu.

    "Böyle devam etmeliyiz"

    Saidou, geçen sezon devre arasında Malatyaspor'a gönderilmesine neden olan Gheorghe Hagi'nin ise kendisine hiç güvenmediğini vurguladı. Rumen hocanın şans verdiği 1-2 maçta iyi oynadığını vurgulayan Kamerunlu oyuncu, "Hagi iyi oynamama rağmen beni istemediğini söyledi. Onun problemi yöneticilerleydi. Ben ise arada kaldım. Bizler futbolcuyuz. Gelecekte Hagi'nin çalıştırdığı bir takımda oynayabilirim" ifadesini kullandı.

    Başarılı futbolcu, şampiyonluk mücadelesi için ise "Sezona çok iyi başladık. Şampiyonluk konusunda konuşmak için henüz erken. Ancak hedeflere ulaşmak için aynı şekilde yolumuza devam etmeliyiz" yorumunu yaptı.




  •  GALATASARAY GÜNCEL HABERLER

    Samsun'da da Ateşleyecek
    Manisaspor maçında sakatlanan Necati'nin dün takımla çalıştığı ve Samsunspor maçında oynayabileceği bildirildi

    Süper Lig'in zirvesinde yer alan Galatasaray, Samsunspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Kritik deplasman öncesinde üst üste gelen sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşayan teknik kadro, Necati Ateş ile sevindi. Vestel Manisaspor maçında sakatlanan yıldız oyuncu dün takımla birlikte antrenmana çıktı. Necati Ateş'in Samsunspor karşılaşmasında takımdaki yerini alabileceği öğrenildi. Teknik Direktör Eric Gerets, antrenmanda savunma kurgusu ve hızlı hücum organizasyonlarına ağırlık verdi. Gerets, oyuncularından özellikle adam markajına dikkat etmelerini de istedi. Bu arada Sasa İliç'in oynayıp oynamayacağı ise maç saatinde kesinlik kazanacak.




  • Bakalım Hakan'sız ilk maçımız.Nasıl oynayacağımızı çok merak ediyorum.
    Samsun bize hep ters gelmiştir.İnşallah alırız ama zorlanacağımız kesin.
  • Hayırlısıyla alıcaz inşallah
  • necati ve ümit karan yeter 2.yarıda hasan kabzede girdimi bol goller izleriz gönlüNüz ferah olsun bu sene en büyük kazancımız ümit karan hasan saido ve ERİC GERETS



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalhirca -- 24 Eylül 2005, 22:35:04 >
  • Hakan Şükür ile birlikte takım arkadaşları arasında yardım kampanyası düzenleyen Hasan Şaş, toplanan parayı çocuklarının okul masraflarını karşılamaları için 26 personele dağıttı.
  • Eylül

    29.09.2005 Perşembe 19:45 Galatasaray Tromsø Ali Sami Yen UEFA Kupası 1. Tur

    Ekim
    02.10.2005 Pazar Galatasaray Trabzonspor Ali Sami Yen Süper Lig 8. Hafta
    16.10.2005 Pazar K.Erciyesspor Galatasaray Süper Lig 9. Hafta
    23.10.2005 Pazar Galatasaray Denizlispor Ali Sami Yen Süper Lig 10. Hafta
    30.10.2005 Pazar Gençlerbirliği Galatasaray Ankara 19 Mayıs Süper Lig 11. Hafta

    Kasım

    06.11.2005 Pazar Galatasaray Diyarbakırspor Ali Sami Yen Süper Lig 12. Hafta
    20.11.2005 Pazar Ç.Rizespor Galatasaray Süper Lig 13. Hafta
    27.11.2005 Pazar Galatasaray Fenerbahçe Ali Sami Yen Süper Lig 14. Hafta

    Aralık

    04.12.2005 Pazar Ankaraspor Galatasaray Süper Lig 15. Hafta
    11.12.2005 Pazar Galatasaray Beşiktaş Ali Sami Yen Süper Lig 16. Hafta
    18.12.2005 Pazar Kayserispor Galatasaray Süper Lig 17. Hafta

    Ocak

    22.01.2006 Pazar Konyaspor Galatasaray Süper Lig 18. Hafta
    29.01.2006 Pazar Galatasaray Ankaragücü Ali Sami Yen Süper Lig 19. Hafta

    Şubat
    05.02.2006 Pazar Malatyaspor Galatasaray Malatya İnönü Süper Lig 20. Hafta
    12.02.2006 Pazar Galatasaray Gaziantepspor Ali Sami Yen Süper Lig 21. Hafta
    19.02.2006 Pazar Sivasspor Galatasaray Süper Lig 22. Hafta
    26.02.2006 Pazar Galatasaray V.Manisaspor Ali Sami Yen Süper Lig 23. Hafta

    Mart
    05.03.2006 Pazar Galatasaray Samsunspor Ali Sami Yen Süper Lig 24. Hafta
    12.03.2006 Pazar Trabzonspor Galatasaray Avni Aker Süper Lig 25. Hafta
    19.03.2006 Pazar Galatasaray K.Erciyesspor Ali Sami Yen Süper Lig 26. Hafta
    26.03.2006 Pazar Denizlispor Galatasaray Süper Lig 27. Hafta

    Nisan
    02.04.2006 Pazar Galatasaray Gençlerbirliği Ali Sami Yen Süper Lig 28. Hafta
    09.04.2006 Pazar Diyarbakırspor Galatasaray Süper Lig 29. Hafta
    16.04.2006 Pazar Galatasaray Ç.Rizespor Ali Sami Yen Süper Lig 30. Hafta
    23.04.2006 Pazar Fenerbahçe Galatasaray Şükrü Saracoğlu Süper Lig 31. Hafta
    30.04.2006 Pazar Galatasaray Ankaraspor Ali Sami Yen Süper Lig 32. Hafta

    Mayıs
    07.05.2006 Pazar Beşiktaş Galatasaray İnönü Süper Lig 33. Hafta
    14.05.2006 Pazar Galatasaray Kayserispor Ali Sami Yen Süper Lig 34. Hafta






  • arkadaşlar perşembe tromso maçı
  • Hakan Şükür'den bugüne kadar çalıştığı teknik adamları birer cümleyle anlatmasını istedik. İşte yanıtları:
    * Piontek: Çıkış noktam!
    * Mustafa Denizli: Hem baba, hem de sevgi.
    * Fatih Terim: Bugünkü kariyerim.
    * Karl Heinz Feldkamp: Çok babacan ve zeka küpü.
    * Hollmann: Cana yakın.
    * Saftig: Masum.
    * Yılmaz Vural: Çok sevdiğim ve değer verdiğim hocalarımdan biri.
    * Souness: Cesaret, kuvvet ve sempati.
    * Şenol Güneş: Beyefendi.
    * Ersun Yanal: Hayattan çok şey öğretti.
    * Hagi: Disiplin ve agresif.
    * Tardelli: Keşke çalışmasaydım.
    * Lippi: Şu an halen Avrupa'daydım. Karizma.
    * Gerets: Bir cümleye sığmaz.

    Necati Ateş boşanıyor..
    Necati Ateş futbol sahalarında mutluluğu yakaladı ama özel hayatında eşi Zeynep Hanım ile ayrılma noktasına geldi... Bir süredir ayrı yaşayan Ateş çiftinin boşanma davası devam ederken, Sarı-Kırmızılı ekibin golcüsünün en büyük hasreti, İzmir’deki eşinin yanında kalan oğlu Emre...

    Kaptansaray...
    G.Saray'da forma giyen 6 futbolcu oynadıkları milli takımlarda kaptan olarak sahaya çıkıyor.


    Hasan Şaş'ın yeni doğan çocuğunu görmek için International Hospital'a ziyarete gelen golcü futbolcu Necati Ateş, takım arkadaşı Hasan Şaş ile birbirlerine sarılarak basına poz verdi ve Hasan Şaş'ın kafasını öptü. International Hospital'da bir basın toplantısı düzenleyen Hasan Şaş, Necati ile aralarındaki pozisyonun o kadar büyütülmemesi gerektiğini ifade ederek, "Takım olarak lideriz, çok iyi oynuyoruz, bunların gündemde olması, konuşulması lazım. Benimle Necati arasında olan Tomas ve Song arasında da olabilirdi. Saha içinde bu tür şeyler normal, maç içinde o anın vermiş olduğu şeyler. Necati ile aramızda bir sorun yok" ..

    hakan şükür anelka hakkında düşündükleri

    Kadıköy'de 1-0 yenildiğimiz maç sonrası soyunma odamıza gelerek, inanılmaz bir alçakgönüllülükle bizi tebrik etti ve benden formamı istedi. Eğer futboldan biraz anlıyorsanız Anelka'yı tartışmazsınız. Türk insanı olarak, Anelka'nın bu ülkede futbol oynaması beni çok mutlu ediyor....




  • Maça Doğru: Galatasaray - Tromso

    UEFA Kupası 1. Tur rövanş karşılaşmasında rakibimiz Tromso. İki takım hakkında son bilgiler, cezalı ve sakat futbolcular, istatistikler...

    Maç: UEFA Kupası 1. Tur Rövanş
    Stat: Ali Sami Yen
    Tarih: 29 Eylül Perşembe, Saat: 19:45
    Hakem: M. Almedia Costa

    Galatasaray
    UEFA Kupası ilk tur rövanş karşılaşmasında Perşembe günü Norveç'in Tromso ekibiyle karşılaşacak olan Galatasaray deplasmanda oynadığı ilk maçı 1-0 kaybetmişti. Galatasaray Avrupa Kupaları mücadelelerinde bugüne kadar 188 karşılaşma yaptı. Bu karşılaşmaların 69'undan galibiyetle ayrılan Galatasaray 72 karşılaşmada da mağlup oldu. Galatasaray 188 karşılaşmada rakip fileleri 240 kez havalandırırken kendi kalesinde ise 274 gol gördü.

    Tromso
    Tromso bu sezon UEFA Kupası mücadelesine 2. Tur'da karşılaştığı Esbjerg maçlarıyla başladı. İlk maçta rakibini deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başaran Tromso kendi evinde oynanan karşılaşmadan ise penaltı atışları sonunda 3-2 galip ayrılmayı başararak 1. Tur'a yükselmeye hak kazandı. Norveç temsilcisi UEFA Kupası 1. Tur ilk karşılaşmasında ise kendi evinde Galatasaray'ı 1-0 mağlup etmeyi başardı. Tromso 14 takımlı Norveç liginde ise son iki haftayı da galibiyetle kapadı. Norveç Ligi'nin 21. haftasında evinde Fredrikstad'ı 2-0'la geçen Tromso, 22. hafta mücadelesinde ise deplasmanda Lilleström 2-1 mağlup etmeyi başardı. Tromso 14 takımlı ligde 24 puanla 10. sırada bulunuyor

    Aslantepe'ye 100. Yıl Anısına 100 Adet Bayrak Direği Dikiliyor

    Galatasaray Spor Kulübü’nün 30 yıllık üst hakkı tapusuna sahip olduğu Seyrantepe arazisinin ön cephesinde Galatasaray Spor Kulübü’nün 100. kuruluş yıldönümünü sembolize edecek olan direklerin dikim çalışmaları başladı.

    Galatasaray Spor Kulübü, Seyrantepe’ye dikilecek 100 direğin 97’sini Galatasaraylıların sponsorluğunda hazırlamayı kararlaştırdı.

    1905, 2000 ve 2005 yılları dışındaki 97 yılı sembolize eden direkler, 5.000 YTL sponsorluk bedeli üzerinden Galatasaraylıların talebine sunuldu. Bu miktardaki sponsorluğu üstlenen Galatasaraylıların isimleri, bayrak direkleri üzerinde yer alacak sponsorluk plaketlerine yazılacak.

    Ödemeler için web sitemizde gerekli bilgilere yer verilecektir.

    1905, 2000 ve 2005 yıllarına ait direkler isewww.pazaryerim.com adresinde açık artırma usülüyle Galatasaraylılara sunulacak ve yine sponsorların isimleri plaketlerin üzerinde yer alacaktır.

    Bayrak direklerine sponsor olan Galatasaraylılar'ın isimleri Ali Sami Yen Stadı'ndaki scoreboard'da anons edilecek ve resmi web sitemizde isimleri yayınlanacaktır.




  • G*A*L*A*T*A*S*A*R*A*Y

     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER
  • TROMSO DE İŞİ BİTİRİRDİK AMA ADAMLARINKİ SAHA DEĞİL PATATES TARLASI GELSİNLER DE MABETTE NASIL MAÇ OLUYORMUŞ GÖRSÜNLER
  • asy cimlerini yoldurucaz tromsoya...


    OLASI 11'LER
    Galatasaray'ın Tromsö karşısına, Mondragon, Uğur, Tomas, Song, Ergün, Hasan Şaş, Volkan (Sabri), Saidou, Heinz, Necati ve Ümit olası 11'i ile çıkması bekleniyor.

    Norveç temsilcisinde ise teknik direktör Steinar Nilsen'in yarınki mücadelede Galatasaray karşısına, Hirschfeld, Hafstad, Kibebe, Pedersen, Szekeres, Christensen, Strand, Bernier, Essediri, Ademolu ve Arst'ı sahaya sürmesi bekleniyor.
    .

    ILIC YİNE YOK
    Galatasaray'ın Sırbistan Karadağlı oyuncusu Sasa Ilic, Tromsö karşısında ilk maçta olduğu gibi yine forma giyemeyecek.

    Ilic'in geçtiğimiz yıldan Avrupa kupalarında 2 maçlık cezası olması nedeniyle Ali Sami Yen Stadı'ndaki karşılaşmada da oynamayarak cezasını doldurmuş olacak.

    SAKATLARIN DURUMU
    Galatasaray'da Tromsö maçı öncesi Cihan, Orhan, Altan ve Hasan Kabze'nin sakatlıkları sürüyor.



    **Galatasaray'da Sasa Iliç krizi
    Büyük umutlarla alınan İliç'in performansının düşmesi, yönetimde rahatsızlığa neden oldu. Yönetim, Gerets ile görüşüp İliç'i gönderme telaşına düştü.
    uyum sorunu yaşıyormuş arkadaşımız...o parayı rüyasında görürdü walla neyse kendi bilir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 29 Eylül 2005, 0:06:57 >




  • Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, sarı-kırmızılı taraftarların yoğun ilgi gösterdikleri karşılaşmanın Biletix bayilerinde satışa sunulan Ali Sami Yen Stadı'nın numaralı, kapalı, yeni ve eski açık tribünlerine ait maç biletlerinin bir gün içinde tükendiği belirtildi.


    GALATASARAY --- TROMSO MAÇINA BİLET KALMAMIŞ...
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.