Şimdi Ara

GALATASARAY GÜNCEL HABERLER (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
0
Favori
229.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yönetim taraftarlarla harbi dalga geçiyo bunu kendime yediremiyorum gözümüzün içine bakabaka yalan söylüyorlar şerreffsizler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: visualize

    />

    güzel haberler ....

    İstanbulsporlu Yalçın’ı nihayet kadrosuna dahil etmeye başardı. Florya’da üç yıllık sözleşme imzalayacak

    Arsenal'in Fransız futbolcusu ile anlaştı. Pires iki gün içinde İstanbul'a geliyor.

    G.Saray Arsenal'li Robert Pires ile anlaştı. 32 yaşındaki Fransız futbolcunun bonservisi elinde. Yılda 2 milyon euro teklif edilen Pires, sarı-kırmızılı yöneticilere "Bu benim son transferim olacak.


    Gürsoy, bombayı patlattı: "İlk kez söylüyorum. Bir süperstarın işini bitirmek üzereyiz. Bu futbolcu Avrupa'nın önemli milli takımlarından oynayan bir yıldız. Şimdilik isim veremem."

    haydi hayırlısı bekliyoruz


    yalçın...
     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER


    pires...
     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER
     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER



    />




    ***bekliyoruz 7 gün geçmiş...

    Pires bitti bitiyor!
    İngiliz yayın kuruluşu BBC Galatasaray'ın Fransız futbolcu Robert Pires ile anlaşmasının an meselesi olduğunu yazdı

    İngiliz basın yayın kuruluşu BBC’ye ait internet sitesinde, Başkan Özhan Canaydın’ın ağzından verilen haberde, Galatasaray'ın Arsenalli futbolcu Robert Pires’le anlaşmaya yaklaştığı belirtildi. İngiltere’nin önde gelen basın yayın kuruluşu BBC kendine ait internet sitesinde, Galatasaray’ın Arsenal’in yıldız futbolcusu Robert Pires’le ilgilendiğini duyurdu. BBC haberde, Canaydın’ın, "Henüz kesin anlaşma sağlamadık ancak bu yolda önemli adımlar attığımızı söyleyebilirim" açıklamasına yer verdi.

    Arsenal’in sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan 32 yaşındaki futbolcuyu şimdi satarak para kazanmak isteyebileceği belirtilirken, Pires’le ilgilenen kulüpler arasında Valencia, Juventus ve Lyon’un da ismi geçiy




  • ARSENALLİ YILDIZ PIRES GALATASARAY'DA!!!
    Cimbom'dan bir bomba daha!!!
    Arsenalli yıldız Pires Galatasaray'da İliç ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Galatasaray, Arsenal'ın yıldız oyuncusu Robert Pires'le anlaştı ve taraftarlarına verdiği yıldız oyuncu transferleri sözünü yerine getirmiş oldu.


    Sırbistan-Karadağ'ın güçlü takımlarından Partizan'ın kaptanı Sasa İnterfood Menajeri Şükrü Kaya, Pires'in 13 Temmuz Çarşamba günü İstanbul'a gelerek Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağını belirterek, şunları söyledi:

    ''Bugün Zürih'te Pires, menajeri ve Galatasaraylı yöneticilerle masaya oturduk. Yaptığımız görüşme sonrasında da Pires ile tüm sorunlar halledildi. Pires, Arsenal Kulübü'nün kendisine aldığı arabayı, oturduğu daireyi teslim edecek, tüm maaş ve transfer taksitlerini de alacak. Ayrıca bazı özel işlerini de halledecek. Bunun için Galatasaray'dan 3 gün izin istedi. Pires işlerini bitirdikten sonra, halen tatil için Mallorca'da bulunan eşi ve çocuklarının yanına gidecek. 13 Temmuz Çarşamba günü de İstanbul'a gelerek Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalaycak. Hafta sonu da yeni takımının Hollanda kampına katılacak. ''

    -''PİRES RESMEN GALATASARAY'IN MALI OLDU''-

    Kaya bu arada, Galatasaray Teknik Direktörü Gerets'in, Pires'in alınması halinde ''Ligde şampiyon oluruz, UEFA Kupası'nda da final oynarız'' dediğini hatırlatarak, şöyle konuştu:

    ''Böylece Gerets'in de isteği yerine gelmiş oldu. Pires ile 3 milyon euroya işi bitirdik. Arsenal Kulübü'ne de 2 milyon euro bonservis bedeli ödenecek. Böylece Galatasaray Pires'i satın almış oldu. Bu futbolcu Galatasaray'a hayırlı olsun. ''
    kaynak:habertürk
    bunlar böyle yazıyor ama nasıl oluyor ortada bize ulaşan birşey yok...




  • Pires To Gala – Fact Or Fiction?
    7/13/2005 2:14:00 PM
    Turkish giants Galatasaray are claiming they are close to finalising a deal for Arsenal's Robert Pires. The France international midfielder, 31, has rejected a 12-month extension to his Highbury contract, which is due to expire in summer 2006.
    "The agreement has not been reached yet, but we can say that we are making progress towards finalising it," said Galatasaray president Ozhan Canaydyn.

    However, Goal.com sources within Turkey are not convinced.

    While the transfer is being spoken of daily in the Turkish press, and while Galatasaray are being linked with a number of other players, the fact is that they are in considerable debt. The actual sum itself hasn’t been disclosed, but it has become common knowledge that Galatasaray have serious fiscal constraints.
    The best indicators are the fact that their plan to rebuild the Ali Sami Yen stadium has been suspended for two years now, and that they recently lost French winger Frank Ribery to Marseille after securing him on a loan with an option to buy deal during the January transfer window. It seems that Gala couldn’t pay the player’s wages. That suggests they would find it hard to put together a package acceptable to Pires.

    The compensation they look set to receive from the Ribery and Flavio Concecaio (reportedly 2 million euros to Panathinaikos) transfers are thought likely to be put towards the Ivic deal. Ivic seems to be Gala’s main transfer priority this summer, and they have already allocated him the number 10 shirt.

    Turkish sources also caution that the local sports press has been prone to exaggeration in the past. Indeed, one footballer who used to play for Fenerbahce, the Israeli Haim Revivo, once said that ’The only accurate information found in the Turkish newspapers is the date.’

    Meanwhile, what of Pires himself? Arsenal manager Arsene Wenger has said he wants to keep him at Highbury, though the club may decide to cash in on Pires rather than risk losing him for nothing when his deal expires in a year’s time.

    He has also been linked with Juventus, Valencia and Lyon, and has spoken favourably about a move to Spain - or a return to France.

    He joined Arsenal from Marseille in July 2000 for £6 million and has scored 73 goals in 206 starts for the Gunners.
     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER




  • YALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • # Robert Pires
    # Born 29 October 1973, Reims, France
    # Position Midfielder
    # Joined Arsenal 03 July 2000
    # Arsenal Debut v Sunderland (a) League, August 19, 2000 (lost 1-0)
    # Previous Club(s) Metz...
    metz bir şekilde karşımızda...(önceki kulup olarak)bir bag olabilir alişverişte...

    pires 3 yıllık sözleşme istemiş bizimkiler 1 sene teklif etmişler 3 yıl olursa gelirim demiş...olmazsa killy gonzales hazırmış...bekliyormuş..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 14 Temmuz 2005, 1:28:36 >
  • Alıntıdır....

    fenerin kaçakçı başkanı var. Para sorun değil onlarda paranın olduğu yerde herkes mutlu tabiiki. Bizimde başımızda bir başkan var karabasan gibi. Sanki kaderimiz gibi ayağını basar basmaz takım her yönden kurudu.

    Herkes Aykut Mondiyi aratmaz diyor. Nereye aratmaz dün Aykut'u gördük işte Aykut Galatasaray'ın kalesinde güven vermiyor bana. Eğer mondi gelmezse bu sene kaledede madara oluruz. Geçen sene Mondi harikalar yarattı bu sene o da yoksa ayvayı tam yedik.

    Süper yıldız diye aldıkları iliç'i dün özellikle izledim. İnşallah ilk maç'ın verdiği sersemlik ve uyumsuzluktur sorunu. Eğer değilse, bunu da kasmışlar bize derim. Ben hiç bir numara göremedim Extra özelliğini gören varsa söylesin. Bizim aradığımız kan değil! sadece kısa alanda ver-kaçlar ile oyun yapmaya çalışan biraz da çabuk oyunu seven bir oyuncu. Ayrıca sahada zayıf ve güçsüzdü.

    Sol bek'e acil ihtiyacımız var! kimse Orhan'a filan güvenmesin Bu Orhan ne zaman oynasa takım allak bullak oluyor. Orhan 1. amatör küme oyuncusudur. Dua edelim de Ergün acilen iyileşsin. Yuh diyorum 10 senedir hala H.Ünsal'ın gençliğindeki gibi bir oyuncu bulamadılar o mevkiye, yazıklar olsun bu takımı yönetenlere.

    Bu sene takım önceki seneyi aratmaz inşaallah




  • Canaydın 10 numara sözünü verdi

    14 Temmuz 2005 12:00

    Gelecek yıldızların İliç ve Pires'le sınırlı kalmadığını ve kalmayacağını söyleyen Canaydın taraftara seslenerek yıllardır özleminin duyduğumuz 10 numara oyuncusunun da geleceğini belirtti. Ayrıca Canaydın alacakları 10 numaranın G.Saray'ın adına yakışır bir transfer olacağını da sözlerine ekledi.Aslan'ın hedefi istenilen 10 numarayı da alıp transfer dosyasına bir nokta koymak,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 14 Temmuz 2005, 12:14:10 >
  • Galatasaray'a Ribery Müjdesi

    Basında çıkan transfer dedikodularından sonra ben de soluğu Galatasaray as başkanı Sn.Turgay Kıran'ın yanında aldım. Randevumuz yoktu. Her zaman ki nezaketi ve sevecenliği ile benimle randevusu olmasada röpörtaj teklifimi kabul etti. Ben de tabi ki hiç vakit geçirmeden sorularımı sormaya başladım.

    Sn.Kıran, size son günlerde kamu oyununa bomba gibi düşen ve Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıran Saviola'yı sormak isterim?

    Bu konuda ilk haberi yapan yanılmıyorsam Selim Benezra aracılıyla İnternetspor. Kendisini ve Gazetenizi senin gıyabında kutlamak isterim. Evet, Saviola çok önemli bir futbolcu ve bizim de onunla ilgilendiğimiz doğru. Saviola'nın menejeri ile çeşitli sohbetler yaptık. Fakat Geretz özellikle sol kanata bir futbolcu gereksini mi olduğunu bize aktardı. Dolayısıyla şu anda önceliğimiz Geretz'in istediği oyuncuyu transfer etmek.

    Yani Pires tipinde bir oyuncu mu?
    Evet, ama bu konuya nasılsa detaylı geleceksin öyle değil mi? (gülüşmeler) Pires'e geçmeden önce kamu oyunun bazı yanlış anlamaları nı düzeltmek istiyorum.Biz bazı ilgilendiğimiz futbolcuları kamuoyuna açıkladığımız zaman, zannediliyor ki hemen transfer yapılacak. Bir futbolcunun transfer yapılabilmesi için çok çeşitli etkenler mevcut.

    Para mı sizce en önemli etken?
    Para tabi ki etken, ama ondan daha önce futbolcunun kendi ve ailesinin görüşü önemli. Bazen kendisi istiyor fakat eşi istemiyor. Bazen çocukları varsa okul problemi başlıyor. Başta tüm bunları halletmeniz lazım. Daha sonra menejer problemi başlıyor. Bazı menejerler işi kızıştırmaya başlıyor. O ana kadar çok ciddi bir transfer teklifi almamış bir oyuncuyu Galatasaray almak isteyince birden bire o futbolcuya başka kulübler de teklif vermeye başlıyor.

    Juventus'un Pires'i istemesi gibi mi?
    Evet öyle. Sizin teklifiniz ne kadar öteki tekliflerden daha da iyi olsa bile, Futbolcu , eşi ve çocukları yüzünden diğer kulübleri tercih edebiliyor. Daha sonra ise sizin de belirttiğiniz gibi para etkeni ortaya çıkıyor. Tüm bunları halletseniz bile, eğer futbolcu serbest değilse, kulübü başka isteklerle ortaya çıkıyor.

    Insua da olduğu gibi mi?
    Evet, Insuanın bonservisi bir çok kişiye ait. Her birinden teker teker yetki almanız gerekir. Herşeyi hallettiniz diyelim, eğer aldığınız oyuncu bir star oyuncuysa özel istekler ile karşınıza çıkıyor. Tabi ki tüm bu transferleri yaparken de, bir de takımınızda ki dengeleri korumak zorunda kalıyorsunuz.

    Peki Pires ?
    Sana da söylediğim gibi, Pires olayında Juventus devreden çıktı ve transfer şansımız daha fazlalaştı. Fakat yukarıda anlattıklarım Pires için de geçerli. Her halde önümüzdeki hafta başına kadar netleşir ve anlaşma sağlanması durumunda çarşamba günü imza için İstanbul'a gelir. Ama altını çizerek söylüyorum, anlaşma yapılması durumun da İstanbul'a gelir.

    Yani anlaşma olmama ihtimali var mı?
    Bizler bir futbolcu anlaşmaya imza atmadan, bu iş bitti demeyiz, daha doğrusu deme lüksümüz yok. Bu konuların içinde olan herkes bilir ki, son anlar da bile her değişiklik olabilir. Ama benim şahsi fikrim, Pires olayında çok olumlu gelişmeler olduğu yönündedir.

    Ribery olayı son günlerde gündemi yine işgal etmeye başladı. Bu konudaki son gelişmeler hakkında bizi aydınlatabilir misiniz?
    Seninle daha önceki yaptığımız söyleşide de söylediğim gibi, Riberry olayın da biz haklıyız. Haklılığımızı da sonuna kadar savunacağız. Kimse Galatasaray'ı kullanamaz. Galatasaray çok prestijli bir kulüptür.(sen bunu çok iyi bilirsin; hem senelerce yurt dışına gidip gelmen den, hem de çoğu avrupa maçında beraber olmamızdan) Kimse sanmasın ki, Marsilya 2-3 milyon Euro verecek ve bu iş kapanacak.

    Yani Riberry dönecek mi demek istiyorsunuz? Ve eğer dönerse sizce Riberry'yi Galatasaray taraftarı kabul eder mi?


    Evet önce dönecek ve hem bizden hem taraftardan özür dileyecek.

    Peki sonra?
    Daha sonra tabi ki hukuki süreç başlıyacak, oynar veya oynamaz,

    Anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla Riberry döner, özür diler ve Galatasaray'la paf takımın da idmana çıkar ve Galatasaray da 3-5 milyon euro için prestijini satmaz mı demek istiyor munuz?

    Siz Galatasaray'ın yapısını ve bizleri iyi tanırsınız. Yorumu size bırakıyorum.

    Turgay Kıran her soruma dobra dobra yanıt verdi. Riberry olayında benim de anladığım tek bir şey var ki, bu konuya bulaşan herkes cezasını çekecek. Riberry'i Marsilya ya kaçıran menajer, Song'un da menajeri. Song tüm spekilasyonların aksine kampa katıldı, fakat menejeri hala kayıpları oynuyor. Neden acaba?
    Sevgiyle kalın.
    http://www.internetspor.com/v3/yazar.php?yaziID=884




  • Turgay Kıranın ************* *************
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hidoretti

    Turgay Kıranın ************* *************
    haberler cok ilginç ..iyi birşeyler olacak herhalde...
  • galatasaray ronaldinho gerard ve adriano için son asamada
  • ya bu adamlar gelmez ya ben gs liyim ama inanmıyorum bunları alcaklarına

    yani alamazlar taraftarı oyalamak için yapıyolar keşke alsalar
  • başkan cok konuya acıklık getirdi....Pires’in durumu şu anda ortada. Yüzde 50-50 diyebiliriz ..Ribery haksız bir şekilde Galatasaray Kulübü’nü terketmiştir. Marsilya ile savaş en ciddi şekliyle sürüyor. Ortada 10 milyon Euro’luk bir tazminat bedeli var. CAS’a (Spor Yüksek Mahkemesi) gidersek, bu miktar düşebilir. Ancak bizim derdimiz para değil. İsteğim, Ribery’nin gittiği gibi geri dönmesi." Mondragon ne dedi?

    "Kalecimiz Mondragon’la son konuştuğumuzda, bana, ‘34 yaşındayım. Türkiye ve Galatasaray’ı gerçekten çok seviyorum. Eğer gazetelerde benim ağzımdan bir demeç yazılmışsa, gerçek değildir. Ancak futbolumun son bir iki yılında İtalya’da oynamak istiyorum. Palermo’da eşimin yakın akrabaları var. Gelince herşeyi konuşuruz’ dedi. FIFA kurallarına göre 30 yaşını geçmiş futbolcu, ayrılmak isterse, oynadığı son yılın parasını ödeyip, gidebiliyor. O da bundan yararlanmak amacında." Adnan Öztürk’ün istifası

    "Adnan daha önce Sportif A.Ş’deki görevinden istifa etmişti. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle yönetim kurulundaki görevini bırakmak amacında. Ancak bir tek şey var. Buna çok dikkat edilmesi lazım. İsmi büyük yabancı futbolcular Türkiye’ye gelmek için binbir dereden su getiriyor. Hiç ummadığın şartlarla karşına çıkıyor. Biz bu zorlukları yenip, transfer yapmaya çalışıyoruz. Kimse merak etmesin, şartlar ne olursa olsun transfer yapılacak."


    DURUMLAR BUNDAN İBARET BEYLER...




  • Pires'in alternatifi Cantoro!

    Arsenal’den Pires’i almak için büyük çaba sarfeden Galatasaray Yönetimi’nin, bu transferde olumsuz bir gelişme yaşanması halinde Wisla Krakow’da forma giyen Arjantinli Mauro Cantoro’ya yöneleceği öğrenildi. Wisla’dan ayrılmak isteyen 29 yaşındaki oyuncuya İsviçre’nin Basel ekibinin de talip olduğu ifade edilirken, Cim Bom’un Polonya kulübüyle bir ön görüşme yaptığı belirlendi.

    Cantoro da Polonya basınına verdiği demeçte, "Basel çok iyi takım, Galatasaray’ı ise Avrupa’da herkes tanıyor. Ancak kulübüme ve bana daha çok para veren takımı tercih edeceğim" diye konuştu. 4 sezondur Wisla Krakow takımında görev yapan başarılı orta saha oyuncusunun transferinin 1 hafta içinde netlik kazanacağı belirtildi.


    hocamızda takımdan 6 kişiyi kesecekmiş takımı 24 kişi ile sınırlandıracakmış..yeni tansfer olursa gidecek isimler tabiki artacak...




  • superspor dan alıntıdır..

    Pires sürprizi
    Galatasaray Arsenal'in Fransız oyuncusu Pires'i renklerine bağlamak için dört koldan saldırıyor. Pires yönetimden banka teminatı istedi. Fiyatını da 2.4 milyon eurodan 2.6 milyon euroya çıkardı. Bu durumda teminat miktarı 7.8 milyon euroya denk geliyor. Ancak başkan Özhan Canaydın kararlı... Her şartta Pires'i İstanbul'a getirmek istiyor. Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Canaydın'a bizzat, "Robert Pires'i verirsek sadece size vereceğiz. Benim sözüm" dedi. Başkan transferin özellikle yarına kadar sonuçlanmasını istiyor.** Çünkü 19 Temmuz, Dünya Fenerbahçeliler Günü... Yönetim, Fransız'ı getirerek hem taraftarı mest edecek hem Ribery'yi hafızalardan silecek. Öte yandan Pires'in G.Saray'a sıcak baktığı ve takımı daha iyi tanımak için süre istediği öğrenildi.

    banka teminatı verebilirse gelir bu pires...19 temmuz espiriside güzel...yarında gelir bakarız sorun degil...




  • gs de transfer 30 ağustosta yapılır ondan önce beklemek çok iyimserlik olur
  • MONDİ GİDECEK, PİRES GELECEK!..

    Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun, dün gece katıldığı bir televizyon programında Sarı Kırmızılı takımda yaşanan son gelişmelerle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.. Mondragon'un durumu hakkında konuşan Tulun, transferle ilgili müjde verirken, Ribery konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı.. İşte Bülent Tulun'un açıklamaları..

    TURKSPOR.NET ÖZEL




    MONDRAGON GİDEBİLİR!..
    Galatasaray'ın Kolombiyalı file bekçisi Mondragon'un takımdan ayrılmak istemesini memnuniyetle karşıladıklarını belirten Tulun, "Mondragon 35 yaşına gelmiş bir kaleci.. Galatasaray'a 4 yıldır başarıyla hizmet etmiştir.. Ancak her sezon sonunda aynı sorunları yaşamaktan bıktık.. Bizim zaten yapmak istediğimiz kendisi ile yollarımızı ayırmaktı.. Kendisi hafta içi İstanbul'a gelecek ve büyük ihtimalle Mondi ile yollarımızı ayırarak, onu İtalya'nın Palermo takımına satacağız.. Teknik Direktörümüz Gerets ile yaptığımız ilk görüşmelerde bu yönde bir sıkıntı yaşamayacağımızı gördük.. Herşey bu hafta belli olacak.." dedi..



    RIBERY KONUSU YARGIDA!..
    Marsilya'ya imza atan Ribery konusundaki son gelişmeleride açıklayan Sportif Direktör Bülent Tulun, "Ribery konusu şu anda Yargı süreci içinde olduğu için çok fazla açıklama yapma şansımız yok.. Ancak şunu söyleyebilirimki, buna benzer davalar ve yaşanan olaylar göz önüne alındığında, bu davayı kazanamama gibi bir durumumuz olmadığını düşünüyorum.. Marsilya eğer bu transferde yanlış yaptığını anlar ve Ribery'i geri göndermek isterse tabi ki kabul etmemiz söz konusu olamaz.. Çünkü burda yaklaşık 1 aydır canla başla yeni hocamız gözetiminde çalışan takım arkadaşlarının, 1,5 yılda 6 takım değiştiren bir adamın geri gelmesine ve takımla çalışmasına nasıl bakacaklarını tahmin edebilirsiniz.. Takımın huzurunu bozdurmayız.. " dedi ve son noktayı koydu..

    PİRES GELECEK.. ALTERNATİFLERİMİZDE HAZIR!..
    Transfer konusunda Robert Pires ile görüşmelerinin son derece olumlu devam ettiğini belirten Tulun, "Pires ile sürekli görüşüyoruz.. Ufak tefek pürüzler dışında sorun yok gibi.. Ancak bu kadar kaliteli oyuncuları Türkiye'ye getirmek oldukça zor ve meşakkatli bir iş.. Bunun için zamana ihtiyacımız var ama hocamızın bir hafta içinde transferi tamamlamak istemesi nedeniyle, transferi bitirmek için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz.. Ancak yanlızca Pires değil, Pires dışında üç oyuncu ile daha görüşmelerimiz sürüyor.. Bunlar B, C ve D planları olarak yedekte tutuluyor.." şeklinde konuştu..

    5 YABANCI'DA KALACAĞIZ!..
    Bülent Tulun ayrıca Galatasaray'ın bu sezon 5 yabancı ile mücadele edeceğini belirtirken, 6. yabancının Eric Gerets'in bir talebi olursa düşünülebileceğini açıkladı..

    Aptallar hala anlamış değiller geçen sene sampiyonluğu 6. yabancımız olmadığı için kaybettik insanlar ders almıyorlar bunlar nasıl galatasaraylı yaaaa




  • ragıp sözleşmesi karşılıklı fesh edilmiş....erets'in, genç oyuncular Eren, Mülayim, Ferhat, Özgürcan ve Sinan'ı da (A) Takım'da düşünmediğini kaydetti...
  • mondi de gitti yabancı sayımız şuan sauido dahil 4 ADAM GİBİ 2 YABANCI TRANSFER ETMEZLERSE GALATASARAY BU SEZON ANCA 4. OLUR KAN ÇIKAR WALLA
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.