Şimdi Ara

GALATASARAY GÜNCEL HABERLER (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
0
Favori
229.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pires gelsin bence.. iliçle beraber orta sahada kaliteli savaşan futbolcular lazım..
  • yaw ne piresi arkadaşlar inanmayın bunlara bizimkiler dünyaca ünlü oyuncu diye bula bula sasa iliçi buldular %99 onu alacaklar benden sölemesi


    Pires Juve'ye doğru!
    Medyada Galatasaray'a geleceği iddia edilen Robert Pires için Juventus son noktayı koymak üzere.. İngiliz basınında yer alan haberlere göre yıldız futbolcu Çizme yolunda...
    İtalyan devi Juventus, Galatasaray'la imza aşamasına geldiği iddia edilen Pires'in transferini bitiriyor.

    Arsenalli Patrick Vieira ve Robert Pires'le yakından ilgilenen İtalyan ekibinin yöneticilerinin bu nedenle İngiliz yöneticilerle sık sık görüştükleri ve transferlerin bitme aşamasına geldiği belirtildi.

    İngiltere'nin saygın gazetelerinden The Guardian'da yer alan haberde, Çizme ekibinin iki yöneticisi Roberto Bettega ve Luciano Moggi'nin dün Londra'da Arsenalli yöneticilerle buluştukları ve transferler için son görüşmeleri yaptıkları belirtildi.

    Pires'in kontratının bitmesine 12 ay kalmasından dolayı Arsenal'in bu futbolcuyu elinden çıkarmak istediğinin yer aldığı haberde, yıldız futbolcunun yaklaşık 4 milyon euroluk bonservis bedeli olduğu ifadelerine yer verildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidoretti -- 7 Temmuz 2005, 19:28:20 >




  • dünyaca ünlü milli takımda oynayan superstar iliçse.. star oyuncu kim olur düşünmek bile istemiyorum..
  • arkadaşlar sasha çok sağlam futbolcudur...eğer alınırsa ki zannetmiyorum ama...gsmize çok faydalı olur...sırbistan milli takımını yabana atmayın....
  • evet iliç geldi arkadaşlar.. bide pires gelirse olay biter.. takım tam olur bence.. gelmezse yine boş tribünlere oynarlar
  • İliç Hakkında bildiklerim :

    28 yaşında 1.78 boyunda 70 kilo... geçen sezon 22 maç 16 gol attı. ortasahadan hücuma dönük oynuyor hem sağda hemde ortada görev yapabiliyor... 19 defa milli oldu 5 gol attı. 2003-04 sezonunda celtada kiralık oynadı 13 maçta 1 gol attı.

    3 sene önce Ajax a transfer olcaktı ama bonservisi çok yüksek olduğundan transfer gerçekleşememiş...

    Galatasaray'a hayırlı olsun.
  • Yaw şu haberlere baktım, Davids, Figo ve diğerleri... İşin tuhafı yazan arkadaşlar inanmış. 2 ay sonra takımda Makedonya takımının 10 numarasını büyük transfer diye görürseniz şaşırmayın benden söylemesi...
    Onu da alamazsanız üzülmeyin Ragıp'la Yalçın var :) :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ta4cmj

    evet iliç geldi arkadaşlar.. bide pires gelirse olay biter.. takım tam olur bence.. gelmezse yine boş tribünlere oynarlar
    hayırlısı olsun bu sefer sorun yok imza atıldı herhalde...
    **Bülent Tulun, FC Partizan ve Sasa Ilic'le her konuda anlaşmaya vardıklarını, ardından da 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı.
    **Tulun, Sırp oyuncunun yarın Hollanda'da süren kamp çalışmalarına katılacağını ifade etti.
     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 8 Temmuz 2005, 17:53:21 >




  • yukarda ki resmin altındaki haberde şöyle diyor.

    Legendary Sale, thank you for everything you’ve done for our club, big thanks on behalf of all the “Undertakers” who loved you so much. We wish you all the best with your new club. Show them what you are made of, so we can still take the pride in you !!
    http://www.partizan.co.yu/home.php?Jezik=en

    Kulübümüz için yaptığın herşeyden dolayı teşekkürler. Seni çok sevenler adına gerçekten büyük teşekkürler. Umarız yeni kulübünde çok başarılı olursun. Onlara neler yapabilidiğini göster. Seninle hala gurur duyuyoruz.

    Iliç Partizan kulübünün en çok sevilen futbolcusu sanırım.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hoobastank

    yukarda ki resmin altındaki haberde şöyle diyor.

    Legendary Sale, thank you for everything you’ve done for our club, big thanks on behalf of all the “Undertakers” who loved you so much. We wish you all the best with your new club. Show them what you are made of, so we can still take the pride in you !!
    http://www.partizan.co.yu/home.php?Jezik=en

    Kulübümüz için yaptığın herşeyden dolayı teşekkürler. Seni çok sevenler adına gerçekten büyük teşekkürler. Umarız yeni kulübünde çok başarılı olursun. Onlara neler yapabilidiğini göster. Seninle hala gurur duyuyoruz.

    Iliç Partizan kulübünün en çok sevilen futbolcusu sanırım.

    bencede seviliyor.( güzel ayrılmış)dilerim bizde severiz...




  • 27 yaşındaki Sasa Iliç, orta sahasının ortasında oynuyor ve ve Partizan'da forma giyiyordu. Ilıç'in kariyerinde oynadığı 200 maçta attığı gol sayısı 99

    1996/97 Partizan Belgrado 1 0
    1997/98 Partizan Belgrado 25 3
    1998/99 Partizan Belgrado 23 14
    1999/00 Partizan Belgrado 32 17
    2000/01 Partizan Belgrado 30 19
    2001/02 Partizan Belgrado 28 12
    2002/03 Partizan Belgrado 25 11
    2003/04 Partizan Belgrado 14 6
    2003/04 Celta de Vigo 13 1
    2004/05 Partizan Belgrado 22 16

    Bulabildiklerim bunlar. Adam çoşmuş. Forvet mübarek. Bir orta saha oyuncusu için oldukça iyi bence. Buarada Partizan geçen sene lig şampiyonu oldu. Ha bir de şu var Iliç 3 yıl önce Ajaxa transfer olacakmış. Ama bonservisi pahalı diye bu transfer yatmış.

    Yeni frikikçimiz belli oldu sanırım Sasa Iliç :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoobastank -- 8 Temmuz 2005, 19:19:45 >
  • Meraklısına Son Havadisler...

    Ribery'nin gideceğini 10 gün önceden yazan Selim Benezra'nın yazısından....

    Bugün uzun bir zamandır beklediğim bir telefon görüşmesi gerçekleştirdim. Galatasaray'da adı dengeleyici diye anılan Turgay Kıran ile bir telefon görüşmesi yaptım ve aldığım duyumlardan tutun da taraftarların merak ettiği bir kaç konuyu sordum. İşte sorularım ve Turgay Kıran'ın cevapları

    devamı için okuyunuz
    http://www.internetspor.com/v3/yazar.php?yaziID=870

    Pires olayı gerçekmiş. Bakalım olacak mı Pires ???
  • Canaydın başkanlığı bırakıyor

    Yine Selim Benezra'nın bir yazısı. Adam fısıltı gazatesi yazarı ama bazı şeyleri iyi tutturdu. Acaba bunu da tutturur mu ?

    http://www.internetspor.com/v3/yazar.php?yaziID=849
  • biraz fazla verip alsınlar piresi bence..
  • Alalım almasına da 32 yaşındaki Pires'in maliyeti 9 milyon euro'ya geliyor. Çok para. Pires bir Figo'da değil. Kimin futbolu daha çok Galatasaraya yararlı olur diye tartışılabilir ama Pires isim olarak bir Figo da değil.

    Selim Benezra ile Turgar Kıran arasında şu sohbet geçmiş.

    - Pires konusu doğrumudur?

    T.Kıran : Evet doğrudur. Ancak basında çıkan rakamlar dopru değil. Basında Pires'in yıllık 2 milyon Euro istediği yazıyor ancak Pires bizden yıllık kesin para 2.750.000 Euro istedi. Ayrıca 3 yıl iptal edilmeyecek bir sözleşme yapılmasını da istedi.

    - Yani aslında Pires size yılda 2.750.000 Euro'dan 3 yıllık toplam rakam kadar tutarı banka teminat mektubu ile istedi öyle mi?

    T.Kıran : Evet aynen öyle. Ayrıca diğer yan isteklerle bu para 9.000.000 Euro civarına geliyor. Takdir edersin ki bu para şu an Galatasaray için çok fazla. Biz şu anda Pires ile bu para için pazarlık halindeyiz. 31-32 yaşında bir futbolcu için bu para çok. İndirdirirsek bu iş olur.

    - Peki Gerets Pires için ne diyor?

    T.Kıran : Kendisi bu transfere onay veriyor. Pires'in başka bir transfer ile Galatasaray'a çok fayda sağlayacağını söyledi bana.
    ------------------------------------------------------------

    Fiyatında indirim yaparsa alacakmışız.




  • iliç riberynin sol ayağı etmez aha buraya yazıyom bu transfer de mok olacak
  • çok ön yargılısın hidoretti ... biraz sabret bence ...
  • Enseyi karartmayalım, Hidoretti Sendromu !

    quote:

    iliç riberynin sol ayağı etmez aha buraya yazıyom bu transfer de mok olacak


    hidoretti arkadaşımsın sakın beni yanlış anlama. Senin gibi düşünen Galatasaraylılar az değil. Onları temsilen senin takma ismini izninle kullanıyorum.

    Arkadaşlar Sasa Iliç'ten yola çıkarak Galatasaray adına yapılan bu olumsuz eleştirilerin biraz haksız olduğunu düşünüyorum. Eric Gerets enkaz bir takım almadı. Galatasaray iyi top oynayan, takım kurgusu oturmuş bir ekip. Bazı eksikleri var tabiki ama kesinlikle enkaz olan bir takım değil.

    Elimizde iyi bir kadro var. Mondi, Tomas, Song, Conce, Hakan, Hasan Kabze, Necati vs. çoğu takımın istediği oyuncular. Bazı kavramlar, bazı şeyler sanırım birbirine girdi. Bunlara açıklık getirmek gerek. Şuan kadroda olmayan ve gönderilmek istenilen Saidou bile Kamerun Milli Takımında oynuyor. Kamerun Afrikanın en iyi 2 3 takımından biridir. Kamerun Milli takımın kadrosuna bir bakarmısınız

    Buts
    Souleymanou Hamidou (Denizlispor – Turquie)

    Défense
    Rigobert Song (Galatasaray – Turquie)
    Armand Deumi (FC Thun – Suisse)
    Pierre Wome (Brescia – Italie)
    Benoit Angwa (Lille – France)

    Milieu
    Alioum Saidou (Galatassaray – Turquie)
    Salomon Olembe (Marseille – France)
    Geremi Njitap (Chelsea – Angleterre)
    Rudolphe Douala (Sporting Lisbone – Portugal)

    Attaque
    Samuel Eto’o Fils (Barcelone - Espagne)
    Achille Webo (Osasuna – Espagne)

    Kamerun hiçte küçümsenmeyecek bir milli takıma sahip. Ve o takımda oynayan Saidou Galatasarayda oynuyor ve bizde onu göndermek istiyoruz. Diğer yandan yönetimi İtalya liginde küme düşen takımın orta saha oyuncusu Locatelliyi almadık diye eleştirirken bizim ligte küme düşen Sakaryada 34 maçta 90 dakika görev alan Türkiyenin en istikrarlı orta saha oyuncusu Ragıp transfer ettik diye burun kıvırıyoruz. Dedim ya bazı şeyler birbirine girmiş bunları ayırmak lazım artık.

    Sasa Iliç Insua'dan belki Alexten iyi bir oyuncudur !

    Insua transfer edilemedi diye yönetimi eleştirenler şimdi Sasa Iliç transferine burun kıvırmaktadırlar. Peki kimdir bu Insiua. Insua 2 3 senedir Fatih Terim döneminden beri her sene transfer döneminde Galatasarayın gündemine gelen bir oyuncudur. Bundan önce Insuanın adını bile duyan yoktur. Insuayı efsane yapan Arjantindeki futbolu değil Galatarayın onu 2 yıldır transfer etmemesi / edememesidir.

    Eğer yönetim bu sene Insua'yı transfer etseydi yönetim iyi bir transfer yaptı diye sevinecektik. Sasa Iliç ilk defa Galatasarayın gündemine geldiği için ve hemen alındığı için millet burun kıvırıyor. Oysa 2 3 senedir Galatasaray yönetimi Insua yerine Iliç'in peşinde olsaydı ve şimdi transfer etseydi Galatasaray taraftarı şimdi çok mutlu olurdu.

    Ortada sahada hucüme dönük top oynayan yerli transfer Altan için yine burun kıvırken son senelerde liglerde çok gol atan Zafer Biryol'un (bu sene 16 golu var) benim bu kadar çok gol atmamın en büyük nedeni Altan'dır diye yaptığı açıkmalayı gözardı ediyoruz.

    Soruyorum size oyuncunun adını vermeden size gelip "oynadığı 200 lig maçında 99 gol atan" bir orta saha oyuncusu ister misiniz diye size sorsalar ne derdiniz ? Her halde havada karada hemen böyle bir oyuncuyu kapmak isterdiniz.

    Ilic bugun dünya kupası elemelerinde henüz gol yemeyen tek takım ve 1 macı eksik İspanya'nın ardından 2. durumda olan Sırbistan Karadağ Milli takımında oynuyor. Yani hiçte küçümsenecek bir takım değil. Sonuçta Yugoslavya futbolunu anlatamaya gerek yok.

    Group 7
    1.Spain 7 3 4 0 10- 2 13
    2.Serbia-Mont. 6 3 3 0 10- 0 12
    3.Lithuania 6 2 3 1 7- 3 9
    4.Belgium 6 2 2 2 7- 7 8
    5.Bosnia-Herz. 6 1 4 1 7- 8 7
    6.San Marino 7 0 0 7 2-23 0

    Belki içinizden birilerinin dandik diyebileceği takım olan Partizan yugoslavyanın en köklü kulüplerinden biridir ve geçen sene ligi birinci bitirmiştir. Dandik ! Partizan takımından Mateja Kežman gibi yıldızlar çıkmaktadır. Dandik dediğiniz takım Partizan geçen sene UEFA kupasında Fenerden daha üst bir tura çıkabilmektedir. Round of 16 elemelerinde (Fenerin elendiği turdan bir sonraki tur) Partizan geçen senenin UEFA şampiyonu CSKA Moskva'ya 1-1 ve 0-2 lik sonuçlarla eleniyor ve işin ilginç yanı o iki maçtada Sasa Iliç bir onceki turda aldığı ceza yüzünden oynayamıyor ve takımı turu geçemiyor.

    Yani işin sonunda böyle bir milli takımda böyle bir kulüpte oynayan takımının en önemli oyuncularından biri olan 200 lig maçında 99 gol atan bir orta saha oyuncu alıp beğenmiyoruz .. beğenmemeyi bırakın daha adamı görmeden yerden yere vuruyoruz.

    Oysaki Sasa Iliç bundan tam 3 yıl önce Ajax'a transfer oluyordu. Ajax transfer edecekken pahalı bonservisi yüzünden Iliçten vazgeçmiştir. Hayatın ilginçliğine bakın ki eğer Iliç Ajaxa gitmiş olsa ve GS Iliçi Ajaxtan almış olsaydı büyük transfer yapmış olacakken şimdi Partizandan alındı diye herkes burun kıvırmaktadır. Adamın hala bonservisi pahalı. Iliç için Partizana 1.5 milyon euro verildi. Iliç sene başına 900bin euro alacak. Bu transfer bize 4.2 milyon euroya patladı ki bu Iliç'in ucuzlamış hali.

    Altan'ı Ragıp'ı eleştiren arkadaşlarım basit takımlarlada olsa hazırlık maçlarından sonra özellikle Altan olmak üzere bu iki oyuncuyu pek bir beğendiklerini söylüyorlar. Oysa bu transferler yapıldığında millet neresiyle güleceğini şaşırmıştı.

    Eğer Galatasaray iyi bir sol açık da transfer yaparsa ve Gerest de röportajlarında dediği gibi bir oyun oynatabilirse bu Galatasaray seneye ligi toz duman eder. Fenerin iyi oyuncuları var ama hayalimdeki futbolu o takım oynayamaz. Oyuncu yapıları buna müsait değil.

    Sasa Iliç transferini eğer Fenerbahçe yapmış olsaydı gazetelerde "orta avrupanın maradonası" denilirdi. 200 maçta 99 golu var diye istatistikleriyle övünülürdü. Nitekim Alex türkiyede henüz ne ismen ne de cismen tanınmazken Alex'in Brezilyada attığı gol sayısıyla övünüyordu Fenerbahçeliler.

    Aslında şampiyonluk oyunculara değil taraftara bağlı. Taraftar bu sene taraftarlığını yaparsa bu takım şampiyonluğu sonu kadar kovalar ve geçen seneki gibi tökezlemez kupayı kaldırır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoobastank -- 9 Temmuz 2005, 3:23:06 >





  • quote:

    Orjinalden alıntı: hidoretti

    iliç riberynin sol ayağı etmez aha buraya yazıyom bu transfer de mok olacak
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.