Şimdi Ara

GALATASARAY GÜNCEL HABERLER (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
0
Favori
229.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ümidiniz kırmak istemem ama bence galatasaray bu senede öyle ünlü birisini getiremeyecek.yönetici turgay kıran galiba hayal dünyasında yaşıyor.dünyaca ünlü 3 önemli yıldızı 10 içinde istanbula getireceğiz diyerek bence galatasaraylılar canaydın dönemi boyunca kandırıldı canaydın gidene kadarda böyle devam edecek.real madrid bile bu kadar parası olmasına rağmen dünyaca ünlü 3 yıldızı bir sezon içinde alamıyor. bence galatasaray ismi geçen yıldızlardan bir tanesini alsın o bunlara yeter.gerçi elindeki yıldız oyuncuyu kaptırana hangi dünyaca ünlü futbolcu gelir oda koskoca bir soru işareti???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • ribery olayında gs suclanır ama parasını bir kac ay içinde almış adamın kalkıp gitmesi ne derece dogru bir hareket tartışılır resmen gs dolandırdı ribery bu cok ender olan bir olay...




     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER
  • Canlı haber TRT 1 Bülent Tulun

    Canlı yayında yazar Mehmet Çitfçi ispandan katıldı. Marca'ya göre şuan Figo ile ilgilenen en ciddi oyuncu Galatasaray dedi. Canlı yayın sırasında Bülent Tulun bunu doğruladı. Real Madrid bu transfere ok demiş. Edgar David için de Bülent Tulun yalanlamadı. Olur mu bilmem işin gerçekten ciddiyeti var sanırım. Hayırlısı ... Yönetimine güvenemiyorum ama yine de beklentim var.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hoobastank

    Canlı haber TRT 1 Bülent Tulun

    Canlı yayında yazar Mehmet Çitfçi ispandan katıldı. Marca'ya göre şuan Figo ile ilgilenen en ciddi oyuncu Galatasaray dedi. Canlı yayın sırasında Bülent Tulun bunu doğruladı. Real Madrid bu transfere ok demiş. Edgar David için de Bülent Tulun yalanlamadı. Olur mu bilmem işin gerçekten ciddiyeti var sanırım. Hayırlısı ... Yönetimine güvenemiyorum ama yine de beklentim var.
    haydi hayırlısı....


     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 20 Haziran 2005, 0:16:27 >




  • visualize

    umarım diyorum ... inanmıyorum ama inanmakta istiyorum. Ribery durumu kötü oldu ama Bir Figo bir Davids olayı çok değiştirir... Bari bir sezon ele avuca dokunur birşeyler yapsalar ...
  • valla figo çok zor be abi. ama gelirse ribery unutulur. ayrıca programın başını kaçırdım. ne diyo parasını alıcaz mı diyo? bu sene mutlaka 2 tane sağlam adam gelecek çünkü martta kongre var
  • bu arada hamit altıntop için bonservis indirilirse alınacakmış. 4 milyondan açmış kapıyı şalke başkanı. heralde 2.5 falan olursa alırız gibime geliyor..
  • PALAWRA PALAWRA PALAWRA..
    Rüyalar gerçek olsa..
  • taraftar elinden geleni yapıyor (en azından benim gördüğüm galatasaray store'da 10dkk içinde 1milyara yakın satış yapıldı ben kuyrukta bekledim dahada bekliyenler wardı) artık şu yıldız sözünü tutsunlar yeter ya böle giderse hangi yüzle kombine satışı yapıcaklar merak ediyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hoobastank

    visualize

    umarım diyorum ... inanmıyorum ama inanmakta istiyorum. Ribery durumu kötü oldu ama Bir Figo bir Davids olayı çok değiştirir... Bari bir sezon ele avuca dokunur birşeyler yapsalar ...
    olacak....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: somali

    bu arada hamit altıntop için bonservis indirilirse alınacakmış. 4 milyondan açmış kapıyı şalke başkanı. heralde 2.5 falan olursa alırız gibime geliyor..
    ben bı trasferden umutluyum biraz almanlar fiat kırsın iş biter... saglam türk lazım....takıma....
  • hamit alınabilecek nadir türk oyunculardan. joker gibi adam. neredeyse heryerde oynuyor. sağbek sağaçık, orta sahanın göbeği. frikikleri de çok iyi. alırsak iyi olur gerçekten. şu tulunun dediklerini de bana bir özetleyin yav. riberyi uyardık evine gidip dedi orada başladım izlemeye. daha önce ne dedi. parasını alıcaz mı dedi? gei döncek mi dedi??
  • gel geri senle sorunumuz yok demişler oda asla dönmem demiş..ben bunu biliyorum başka hber varmı...(http://forum.donanimhaber.com/m_3167224/tm.htm)bak burda tabii aradıgın buysa..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: somali

    hamit alınabilecek nadir türk oyunculardan. joker gibi adam. neredeyse heryerde oynuyor. sağbek sağaçık, orta sahanın göbeği. frikikleri de çok iyi. alırsak iyi olur gerçekten. şu tulunun dediklerini de bana bir özetleyin yav. riberyi uyardık evine gidip dedi orada başladım izlemeye. daha önce ne dedi. parasını alıcaz mı dedi? gei döncek mi dedi??

    TRT'de yayınlanan ''Futbol Vizyon'' programında canlı yayın konuğu olan Bülent Tulun, zamanında müdahalede bulunmadıkları konusunda yapılan eleştirilere karşı, ne Marsilya, ne de başka bir kulübün
    kendilerine gelerek Ribery için başvuruda bulunmadıklarını söyledi.

    Tulun, ''Ribery'nin başka bir kulüple görüştüğüne dair haberleri ciddiye almak mümkün değildir. Çünkü sözleşmesi devam eden bir futbolcuyla izinsiz görüşmenin cezası var. Ribery, Haziran ayı maaşını da almış olarak ülkesine döndü. 120 gün Galatasaray'da kalan bir oyuncunun 105 gün ödemesi nasıl gecikir? Galatasaray, Ribery'nin sözleşmesinde yazan şartlar çerçevesinde, cezayı gerektirecek şekilde bir gün bile gecikmeli ödeme yapmamıştır'' diye konuştu.

    ''DAVRANIŞ BOZUKLUĞU İÇİNDE''

    Tulun, Ribery'nin içinde bulunduğu psikolojik durumla ilgili olarak, ''Davranış bozukluğu içinde olduğu çok belli. Galatasaray'da oynadığı süre içerisinde mutlu olduğunu söylemesine rağmen, çok sağlıklı bir görüntü çizen bir oyuncumuz değildi, ruh sağlığı açısından. Ama, tabii ki bunu değerlendirebilecek birikimde de değilim'' dedi.

    ''1 LİRAMIZI KİMSEYE KAPTIRMAYIZ''

    Ribery'nin transferinde Marsilya Kulübü'nün en az hatalı olan taraflardan biri olduğunu, ancak bu durumun dahi onları suç işlemiş olmaktan kurtaramayacağını kaydeden Tulun, şöyle devam etti:

    ''Ortada 3 suçlu var. Birincisi Marsilya Kulübü Sportif Direktörü Bart Dijouf, ikincisi Dijouf'un eski ortağı ve Ribery'nin menajeri olduğunu söyleyen Bruno Heiderscheitt, son olarak da Ribery'dir. Ribery burada kandırıldı. En büyük üzüntüm bu kadar kaliteli bir oyuncunun kandırılarak futbol hayatını riske atmasıdır. Ama Galatasaray Kulübü, hukuk çerçevesinde 1 lirasını kimseye kaptırmaz. Bunu almak isteyenlerin de burnundan fitil fitil getirir. Ribery konusunda yüzde 100 haklıyız. Ribery geri gelecek mi? Bu davranış biçimindeki bir futbolcu için Galatasaray ananeleri içinde dönmesi çok zor. Davayı kazanacak olmamız, Ribery'nin geleceği anlamına gelmiyor.''

    Tulun, özellikle, Ribery'nin Marsilya'ya imza atmasında en büyük etkenlerden biri olan Bruno Heiderscheitt'ın artık bu oyuncuyla hiçbir ilgisinin olmadığını deklare ettiğini de söyleyerek, ''Bu ne demektir biliyor musunuz? Durumun nereye gittiğini fark etti ve kaçıyor. Ama peşini bırakmayacağız. Yaşanan durumun sorumluları cezasını çekecek.

    Galatasaray bir üçüncü dünya kulübü değildir. Fenerbahçe nasıl Ortega olayında hakkını savunduysa, Galatasaray da savunacaktır'' dedi.

    ''FRANSA'YA KADAR GİDİP UYARDIK''

    Bülent Tulun, Ribery ile Fransa'da bir araya gelip gelmediklerinin sorulması üzerine, ''Ribery sözleşmeli oyuncumuz. 30 Haziran'a kadar da işvereniyiz. Görüşmemizden doğal bir şey olamaz. Heim Fresco, bizle
    sözleşmesini yapan menajer Bico ve ben, Ribery'i uyarmak için evine kadar gittik. Gittik kapısını çaldık. Evde 20 civarında insan vardı. Beni görünce şaşırdı. Kendisine, 'İki ayrı kulüple kontrat imzalamış durumdasın. Sen iyi bir oyuncusun ve ceza alacaksın. Ceza alıp futboldan uzak kalman bizim için hoş değil, senin için ise hiç hoş değil'' dedim. O da ısrarla menajeriyle görüşmemizi istedi ve ayrıldık. Biz sadece uyarma görevimizi yaptık'' diye konuştu.

    ''LUİS FİGO GÜNDEMİMİZDE''

    Tulun ayrıca, Real Madrid'te kendisine kulüp bulması istenen Portekizli yıldız Luis Figo'nun gündemlerinde olduğunu söyledi.

     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 20 Haziran 2005, 1:39:48 >




  • sağol visualize. valla tulun kendinden çok emin. bu işte payı olan herkese cezasını çektirmemiz lazım. herkes bize kazık atmaya çalışmanın ne olduğunu görmesi lazım. prestijimiz için bu çok önemli.
  • peki en iyi ihtimalle dava ne zaman sonuçlanırki??
  • quote:

    Orjinalden alıntı: somali

    sağol visualize. valla tulun kendinden çok emin. bu işte payı olan herkese cezasını çektirmemiz lazım. herkes bize kazık atmaya çalışmanın ne olduğunu görmesi lazım. prestijimiz için bu çok önemli.
    rica ederim ....ribery 3 lig takımdan cok kısa sürede buralara geldi şaşırdı burdada ben neymişim beee agbi oldu saglam adam yapmaz kıvırcıkmış anlayacagın....bu herzaman sorun olur bu birtek tehditten anlar......boşver iyi oldu paramız yanmasın ben başka birşey istemiyorum....
  • yeri kolay dolmayacak bir adam doğrusu. mesela figo gelse herkes unutur tabi ama figo çok zor. benim bundan sonra düşündüğüm paramızı almamız ve sorumluları mahvetmemiz. riberye 1 sene futboldan men cezası marsilyaya 10 kaat bonservis ve +tazminat. menejerlere de tazminat cezası. bunlar beni tatmin eder ancak.. inşallah dava çok uzun sürmez.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hypnosis

    peki en iyi ihtimalle dava ne zaman sonuçlanırki??
    bizim belgeler pek saglam görünmüyor bence ama genede biraz zaman alır nerdeyse boş kagıda imza atmış kurtarırsa o kurtarır birde eski menajer biz paramızı aldık gs.dan diyor oda önemli....fifa topcuyu zorla tutamazsın diyor oda bizi istemiyor paramızı geri alıp sorunu halledebiliriz ..ribery elini cebine atacak marsilyayı baglamaz tabi bence....
  • Schalke 04: Bonservis bedeli ödenirse Hamit Altıntop satılabilir...

    FC Schalke 04 Kulübü Başkanı Gerhard Rehberg, bonservis bedeli ödenirse milli futbolcu Hamit Altıntop'un da satılabileceğini söyledi.

    Rehberg, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Altıntop'un 2007 yılına kadar kulüple anlaşması bulunduğunu ifade ederek '' Hamit Altıntop Türkiye'de oynamak isterse transfer bedeli görüşülebilir. Bonservis bedeli olan miktar önemli, Türkiye'de bazı gazetelerin 1,7 milyon Avro gibi bonservis bedelinden bahsettiklerini duydum. Hamit Altıntop gidecekse buna önce bizim karar vermemiz gerekir, ancak bonservis bedeli ödenen her futbolcu satılabilir'' dedi.

    Galatasaray'ın Altıntop için kendilerine yazılı olarak başvurduğunu ancak, 2 kulüp arasında bir görüşme yapılmadığını ifade eden Rehberg, ''Transfer ücreti ödenen her futbolcu satılıktır. Şu anda ciddi bir durum yok. Altıntop 4-5 milyon Avro değerinde bir futbolcumuzdur ve satışı pek kolay değil'' diye konuştu.

    Milliyet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoobastank -- 20 Haziran 2005, 2:05:42 >




  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.