Şimdi Ara

GALATASARAY GÜNCEL HABERLER (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
0
Favori
229.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GALATASARAY''DA HEDEF RECOBA!

    Teknik Direktör Eric Gerets'in raporunu bugün alması beklenen Galatasaray Yönetimi, 10 Numara için Belçikalı hocaya İnsua ve Gallardo'dan sonra Recoba'yı da alternatif olarak sunmaya hazırlanıyor.. İnter'in Uruguaylı Yıldızı Alvaro Recoba'da Galatasaray'a sıcak bakıyor.. İşte Detaylar..
    G.Saray, Inter'in satış listesine koyduğu Uruguaylı için 5 milyon euro'yu gözden çıkarıyor.


    Yıldız Avı Başladı
    Geçen sezon şampiyonluğa giderken bile Ali Sami Yen'de 5 bin kişiye oynayan G.Saray'da kesenin ağzı açılıyor. Yönetim teknik direktör Gerets'in, "Bonservisi elindeki oyuncularla şampiyon olunmaz" sözünden hareketle mutlaka dünya çapında bir yıldız alacağını açıkladı. Listenin başında ise Recoba var.

    Fiyatını İndirecek
    Inter'de mutlu olmayan 29 yaşındaki Kolombiyalı, "G.Saray'ı dünya tanıyor, neden olmasın" dediği belirtiliyor. Yöneticiler, "Tribünleri doldurur, bize kombine sattırır, takımı sırtlar" diyerek Recoba'ya yeşil ışık yakıyor. Inter'de yıllık 5 milyon euro alan Recoba'nın fiyatını da indireceği belirtiliyor.




  • CoNQueRoR

    Ya arkadaşım benim mesajlarımı okumadığın açıkça belli lütfen yaaa. Bu sorduğun soruların cevaplarını en ince detayına kadar verdim yukarda. Ben bu forumda benim kadar detay yapan arkadaşlar bekliyorum lakin benim gibi uğraşan arkadaşlar yok. Herşeyi biliyorum demem ama bu konuda kendime güveniyorum. Bak son kez senin için yukarıdan alıntılar yapacam lütfen dikkatle oku olur mu ?

    Conce Sorunsalı :
    quote:

    Conce'nin en büyük sorunu yanında hücuma dönük oyuncuların olmaması. Conce bugüne kadar hep öyle adamlarla oynadı. Conce'nin yanına Ayhan-Ergün gibi bal yapmayan adamlar konursa Conce ile birlikte orta saha 3 tane bu tip adamı kaldırmaz. sorun orta sahamızın genel sorunu. Orta sahada Conce görevini yapan adamdır. Ayhan ortaya kaydırılıp çok iyi bir orta saha alırsak yada müthiş bir sol açık (sol açık/orta saha-Ayhan-Conce-Ribery) rahip defansı dağıtır.

    Bakınız Conce'nin yaptığı işi topu kesip aldıktan sonra yanındaki topu kullanmasını iyi bile hucuma yönelik adamlara vermesidir. en büyük özelliği bu adam parasını bundan kazanıyor ve bunu çok iyi yapıyor.

    Conce'nin degeri yaninda anlasip oynayabilecegi hucum'a donuk, bos alana kacabilen bir oyuncu ile ortaya cikacaktir. Bakin Makalele deniliyor, adam 32 yasinda, O da Real M eskisi. Chelsea'de cok guzel oyununu oynuyor. Yaninda Lampard, Duff, Cole var.


    Ribery gibi ileriye dönük sağ kanat oyuncusu geldikten sonra Galatasaray'ın hucum gücünün artması ve 2. yarıda buna paralel olarak Conce'nin daha canlı görünmesi... (!)

    quote:

    Bizim yapmamiz gereken, Conce'nin yanina Gallardo veya Locatelli geitrmek ve ondan daha cok verim almak. sabirsiz davranip gondermek yerine (eger daha iyisini -Mascherano- alamiyacaksak), ondan ust seviyede verip alabilecek bir sablon kullanmak daha iyidir diyorum.


    Alex, Felipe sorunsalı :
    quote:

    Bize Alex gibi Felipe gibi adamlar lazım değil. Alex ancak 2. 3. sınıf anadolu takımlarına söker. Fener bütün sezon orta alanda çökmüş bir vaziyette top oynadı. Bütün toplar Alex ile buluşuyor ve Alexin birşey yapması bekleniyor. Bu oyun tarzı artık futbolda yok. Nitekim Alexli Fener avrupada dağıldı. Fener bu kadro yapısıyla ancak Türkiyede şampiyon olur. Bilmiyorum anlatabiliyor muyum ? Ben avrupada şavasan bir Galatasaray istiyorum.


    Cözüm :
    quote:

    -Kesici (Conce,Petre,Aurelio, etc)
    |
    |
    |
    --- Mascherano
    |
    |
    |
    --- 50% LAMPARD
    |
    |
    |
    --- Gallardo
    |
    |
    |
    -Top Cambazi (Alex, Felipe, etc)

    Galatasaray'in sahip olmasi gerek orta ikili duzen 25%-50%, veya 25%-75% dir diye dusunuyorum (ideal iki 50% ve muthis bir sol acik, cunku Ribery sagda yeterli). Bu bizi UEFA'da sampiyonluguna, Şampiyonlar Ligi'de tekrardan soz sahibi olmaya kadar goturur.

    ben orta sahayı Ze Roberto Conce Ayhan Ribery | Gallardo Ayhan Conce Ribery | Ze Roberto Conce Gallardo Ribery şeklinde yapmak istiyorum


    İstersen karşılaştırma için gel Chelsea'nın orta sahasına bakalım :
    quote:

    Frank LAMPARD => 19 gol , 16 assist
    Joe Cole => 9 gol , 5 assist
    Damien Duff => 10 gol, 8 assist
    Claude Makalele=> 1 gol , 5 assist (32 yasinda takimin en yaslisi, yok almayalim cok yasli, bize genc lazim !!!)
    Cardoso Tiago => 4 gol, 4 assist

    Forvetlerin toplami => 48 gol, 23 assist

    Isteyen tum listeyi =>http://soccernet.espn.go.com/team/squad?id=363&cc=5901

    Chelsea'yi Chelsea yapan muhtesem orta sahasi ! Chelsea'nin 10 numaraya ihtiyaci yok, cunku nerden baksan en az 3 tane 10 numara gibi adam var ! Hele Lampard. Hepsi 1. sinif orta saha oyuncusu, ve birbirlerini tamamliyorlar. Lampard, Cole, Duff gibi adamlarla tabiki 10 numaraya ihtiyac yok.


    10 Numara Sorunsalı :
    quote:

    Peki biz 10 numara histerisinden ne zaman kurtulacagiz. Alex veya Felipe benim gozumde futbolcu degil, top cambazi. Isteyen sirke gider seyreder. (Gallardo'yu bunlardan ayri tutuyorum). Klasik 10 numara olayi ancak bir futbol dahisi varsa gecerli. Hagi bir futbol dahisi idi ve bu sistem cimbom'da tuttu. 20-30 yilda bir gelir bu adamlar. Galatasaray'a 100 yilda bir !

    Kabul ediyorum sahada, ozellikle orta sahada lider bir futbolcu guzel bir olay. Fakat ben orta sahada top cambazlari yerine, takimi sozle veya paslari ile rakibin defansif zaaflarina gore yonlendirebilecek adamlar ariyorum ! Gol pasi vermelerine gerek yok, oyunu okuyabilen, dahi degil ancak zeki adamlar ariyorum. Kesicilik yapabilecek, topla giderken kafayi kaldirip orta yapabilecek, 90 dakika kosacak adamlar ariyorum. Koru korune topu sisiren, calimbazlik yapan, ustune gelindiginde apisip duran adam degil.

    Tabiri caiz ise tas gibi bir orta dortlu istiyorum. Cunku bir 100 yil daha bekleyemem bir Hagi daha icin. Kanimca bu olayin en cok farkinda olanda Hagi idi. O yuzden cok saglam bir orta saha icin ugrasti didindi. Yoktan Ayhan'i yaratti. Terim zamaninda Conce'nin yerinde her macta rezil olan adamdi.


    Felipe bir HAGI değil, Hagi bir "Dahi" idi ve Galatasaraya 100 yılda bir gelir. Oturup yeni bir HAGI gelmesini beklemek ve Fenerin Alex ile yaptığı hatanın yerine 4-4-2 siteminde kanatları çok iyi kullanan taş gibi bir orta saha istiyorum.

    ze roberto-conce-gallardo-ribery

    Conce topu kestiğinde sağa aktarsa riberyi sola aktarsa Ze Roberto kanatlar tıkalıysa ileriye dönük orta saha oyuncu gallardo .. demek istediğimi anlıyor musun? Bütün orta saha çalışacak. Eğer sen Felipe gelsin dersen rakip defans Felipeye bastığı zaman ne yapacaksın ? Felipe zaten eli belinde adam birde müdafa edilirse apışıp kalır nitekim zamanında Galatasarayda apışıp kaldığı gibi... O zaman kilidi kim açacak.

    Ben diyorum ki farzi misal bir tane 10 numara yerine orta sahada 4 tane 8 numara olsun. Rakip defans o zaman sağda Riberymi tutacak solda Ze Robertoyu mu ortada Gallardoya mı basacak.

    Hangisi daha mantıklı ?

    Yaza yaza dilimde tüy bitti. Nasıl futbol izliyorsunuz anlamıyorum ki ?




  • arkadaşlar şuda bir gerçekki bizimi burada konuştuklarımız burada kalacak,yönetim yine kimse duymadan birini transfer edecek,ve eminimki burada konuştuğumuz isimler olmayacak, çünkü daha öncede böyle olmuştu,Örnek; SONG-RIBERY....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hidoretti

    quote:

    Orjinalden alıntı: Pandiani

    Arkadaslar Malmo(İsveç) takımında oynuyan bir genç oyuncu var..1982 doğumlu..İsmi Marcus Rosenborg...

    Bir kaç maçını seyrettim harika asistleri var..Tam bize göre...



    AJAX onu 3 hafta önce transfer etti maalesef



    Yanılıyorsun..Ajax devre arasında ilgileniyordu almadı..Hatta bu aksam malmonun maçı var kadroda olacak M.Rosenborg...




  • yav neler olmuş ben yokken

    önce felipe hakkındaki fikrimi yaziym. bu adamı ben de çok sevmiştim. müthiş asistler yapan acayip teknik bir futbolcu. ama bizim sistemde yeri maalesef yok. tipik alex durumu. belki ufak takımları rahat çözeriz ama avrupada şansımız olmaz.

    gallardo bence tam aradığımız futbolcu. izlediğim kadarıyla çok hareketli. birkaç golünü gördüm, sıradan futbolcuların atacağı goller değildi. sonuçta river platein kaptanlığını yapan bir futbolcu. tartışılacak bir tarafı yok bence. gelirse ofansif olarak çok şey katar bize.

    conce de sevdiğim bir adam aslında. eğer yıllık aldığı para 1 milyon yuro falan olsa mutlaka kalması gerekir. ama o gitmezse istediğimiz ofansif tip futbolcu hayatta gelmez. bizim yönetim 2 adama yıllık 4 milyon yuro bağlamaz haklı olarak. o yüzden gitmeli. iyi bir ofansif topçu alınırsa saidou ya da başka bir alternatif rahatlıkla bulunur o bölgeye.

    ze robertoyla ilgilenen atletico madrid m.petrovla da konuşuyormuş. eğer petrovla anlaşırlarsa ze robertodan vazgeçerler belki. bu durum bize yarar.

    benim hayalimdeki orta saha şu.

    ribery sabri(ragıp, cihan, ayhan) gallardo ze roberto

    ve de eğer halil altıntop çok masraflı olmazsa hemen alır 1 sene sonra kral gittiğinde bir 5 sene onun yokluğunu en aza indirirdim. h.kabze iyi bir yedek olur sadece. karan ise şüpheli. o yüzden forvet hattındaki bolluğa bakmadan halil alınmalı. çok izledim bu adamı ve bence fizik olarak teknik olarak çok iyi durumda. seneye fiyatını 3 e katlar ve almamız imkansız olur. yıldırayı nasıl alamadıysak ve artık almak mümkün değilse halil için de bu olacak şimdiden yazıyorum.

    son olarak mondi eğer gönülsüz olarak kalacaksa hemen gönderilmeli. aykut çok yetenekli. ben hazırlık maçı da olsa onun oynadığı hiçbir maçta mondiyi aramadım. ondan daha çevik. en önemlisi genç. bir an önce kaleye geçirilmeli. hem daha az para alacak hem kontenjan açılacak hem de önümüzdeki 5-6 sene kaleci sıkıntısı olmayacak. bunlar göz önüne alınmalı.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Pandiani


    quote:

    Orjinalden alıntı: hidoretti

    quote:

    Orjinalden alıntı: Pandiani

    Arkadaslar Malmo(İsveç) takımında oynuyan bir genç oyuncu var..1982 doğumlu..İsmi Marcus Rosenborg...

    Bir kaç maçını seyrettim harika asistleri var..Tam bize göre...



    AJAX onu 3 hafta önce transfer etti maalesef



    Yanılıyorsun..Ajax devre arasında ilgileniyordu almadı..Hatta bu aksam malmonun maçı var kadroda olacak M.Rosenborg...





    maalesef öyle dediğim gibi ajax transfer etti bile

    Ajax have completed the signing of striker Markus Rosenberg after he successfully passed a medical on Monday.

    The Dutch outfit thrashed out a €5 million deal with Malmo over the weekend and this allowed Rosenberg to head to Amsterdam for contract talks.

    Rosenberg wasted little time in agreeing terms and penned a four-year contract after negotiating his way through a medical on Monday.

    The striker says he has snubbed other clubs in order to complete a 'dream' move to Ajax.

    "I heard of the interest of Ajax a year ago and although other clubs were interested, this was always my dream," he said when signing a four-year deal.

    Rosenberg says former Ajax star Zlatan Ibrahimovic spoke in glowing terms of the Amsterdam club.

    "He told me that the organisation was good and that there is a positive environment," added Rosenberg.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hoobastank

    Hücuma dönük orta saha
    Cim Bom�un yeni teknik patronu Eric Gerets, yönetimden ilk ciddi isteğini yaptı. Belçikalı teknik adamın, orta sahadaki sorunu çözebilmek için, Glasgow Rangers�da forma giyen vatandaşı Thomas Buffel�i önerdiği ortaya çıktı. 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun hücuma dönük olarak görev yaptığı bildirildi. Ancak genç oyuncunun Glasgow�la sözleşmesini yenilemiş olması sıkıntı yaratıyor. Gerets�in idarecilere, �Tam bize göre bir oyuncu. Biraz pahalı ama transferi imkansız değil� dediği öğrenildi.

    Fanatik'e de pek inanasım yok ya neyse değerlendirelim bi oyuncuyu.


    Adı :Thomas Buffel
    Doğum Tarihi :19-02-1981
    Doğum Yeri : Ruddervoorde,
    Ulusu : Belçika
    Oynadığı Takım : Glasgow Rangers
    Görev yeri : Orta saha

    season - club - games - goal
    1999/00 Feyenoord 0 0
    2000/01 Excelsior 31 12
    2001/02 Excelsior 32 15
    2002/03 Feyenoord 31 18
    2003/04 Feyenoord 34 14
    2004/05 Feyenoord 15 2
    2004/05 Glasgow Rangers 15 4

    --------games--gola
    Total : 158------ 65

    ve 24 yaşında ikinci bir Rivery olabilir. Takımlarında banko oynuyor. Sezon ortasında Glasgow Rangers'a transfer olmuş. 5 kez milli olmuş. Milli takımda 1 golü var. Baya golcü bir orta saha.

    Geçen sezon oynadığı maçlara bakabilirsiniz.
    http://www.soccerbase.com/players_details.sd?playerid=32954

    Sonuç : Çok mantıklı bir transfer olur.



    yabancı bir forumda Glasgowrangersli taraftarlarla biraz sohbet ettim Buffeli bizim ribery gibi görüyorlar bırakacaklarını sanmam diyor iskoç taraftar




  • hidoretti.... orda seviliyor ise zor buffeli?
  • Concecao bi yunan takımına gideceğini açıklamış beyler..........
  • quote:

    Orjinalden alıntı: y@nkee

    Concecao bi yunan takımına gideceğini açıklamış beyler..........
    yolu acık olsun bizimde önümüz 1 kişilikte olsun acılmış olur...


    ***Conceiçao nihayet...

    Galatasaray, aylardır göndermek istediği Flavio Conceiçao'dan sonunda kurtuluyor. Yunanistan'ın Panathianikos takımıyla görüşen Brezilyalı futbolcu, uzun süren pazarlıklar sonucunda kesin anlaşma sağladı.

    Galatasaray'dan yılda 1 milyon 800 bin Euro alan Conceiaço'ya Yunan kulübü yılda 1 milyon 700 bin Euro önerdi. Brezilyalı oyuncu, bu rakamı artırmak için elinden geleni yaptı, ancak Panathinaikos yöneticileri taviz vermedi. Görüşmeler tam tıkanma noktasına gelirken, Galatasaray yönetiminden gelen bir haber Conceiaço'nun yumuşamasını sağladı. Brezilyalı futbolcunun menajeriyle görüşen Cim Bom, "Conceiçao'yu artık istemiyoruz. Eğer kalırsa forma giyemez. Ayrıca, alacağı parada da indirim yapmak zorunda kalır. Daha fazla problem çıkarmadan anlaşsın" mesajını gönderdi. Conceiaço, sarı kırmızılı takımın kapılarının kendisine kapandığını anlayınca, Panathinaikos'a 'evet' yanıtını verdi. Tarafların 1-2 gün içinde resmi sözleşmeyi imzalayarak transferi kesinleştirmesi bekleniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 14 Haziran 2005, 0:08:19 >




  • Gallardo ile Monaco'da...başkanın ortagı buluşacak

    Galatasaray, geçen sezonun başından beri transfer etmek istediği Arjantinli futbolcu Marcelo Daniel Gallardo'da mutlu sona çok yaklaştı.
    River Plate'in bonservis bedeli olarak 2.5 milyon Euro'ya kadar indiği ve Arjantin kulübüyle bu konuda bir pürüz olmadığı bildirildi. G.Saray yönetimi, Gallardo'ya ise bu transfer için yıllık 2 milyon Euro teklif edecek...
  • valla 1 haftadır forumlarda, sitelerde geziyorum vardığım sonuç şu: Gallardo gelecek..
    özellikle yönetime yakın dostları olan birkaç kişiden aldığım bilgilere güveniyorum..

    1 hafta sonra ben demiştim diycem inşallah..

    bir de merak ettiğim saidou olayı. bu adam kalacak mı gidecek mi??
  • saidou gidecek başka yolu yok ....g...z.... herifin teki....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: visualize

    saidou gidecek başka yolu yok ....g...z.... herifin teki....


    valla noktalı yerleri dolduramadım ama bence saidou karakter olarak çok iyi bir insan. gözlemlerim ve malatya maçında kralın ona çok içten sarılışı.. hem müslüman kıllık yapan biri varsa menejeri..

    yerine iyi biri gelmeyecekse kalsın. concenin görevini artık o üslenir. ama çok kalite bir adam gelecekse de gönderilir. mesela gallardo gelir şimdi. ze roberto ya da o ayar biri gelecekse saidou gönderilir ancak. valla mantık bunu diyor ama yöneticiler ne der bilemem..




  • malatyada yanlış yaptı....olayları büyüttü...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: visualize

    malatyada yanlış yaptı....olayları büyüttü...


    haklı olabilirsin ama adamı da anlamak lazım. malayalılar oynayacaksın demişler. sonuçta adam kiralık da olsa onların emrinde. bizim yöneticiler en başta yazılı anlaşma yapsaydı adam da bu hale düşmezdi. zaten konsantre olamadı maça kötü oynadı. hiç çıkmasa maça kimbilir malatyalılar ne derdi. onu bırak fbliler şike var diye ortalığı ayağa kaldırırdı. bjkli yasinle sinan gol bile attı bize ama kimse bişey demedi. biz yapınca allaah hemen siper al.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: somali


    quote:

    Orjinalden alıntı: visualize

    malatyada yanlış yaptı....olayları büyüttü...


    haklı olabilirsin ama adamı da anlamak lazım. malayalılar oynayacaksın demişler. sonuçta adam kiralık da olsa onların emrinde. bizim yöneticiler en başta yazılı anlaşma yapsaydı adam da bu hale düşmezdi. zaten konsantre olamadı maça kötü oynadı. hiç çıkmasa maça kimbilir malatyalılar ne derdi. onu bırak fbliler şike var diye ortalığı ayağa kaldırırdı. bjkli yasinle sinan gol bile attı bize ama kimse bişey demedi. biz yapınca allaah hemen siper al.
    yani ordan tilt oldum...dayıya...ateş olmayan yerden dumanı cıkarmayı basardı...




  • hidoretti

    Thomas Buffel konusunda Glasgow Rangers'lılar onu bir Ribery olarak görüyorsa tespitimde demek ki yanılmamışım ama bu haber bizim için kötü tabi. Adam 24 yaşında ve 2000 senesinden beri yani 19 yaşından beri her gittiği takımda banko ilk 11 de ve senede ortalama 30 maç oynuyor. 158 maçta 65 gol atmış. 5 kez milli olmuş 1 gol atmış. Hakkaten beni bugüne kadar en çok heyecanlandıran transfer haberi bu oldu.

    Sol açık için tek önerim Ze Roberto ama Gallardo yerine Buffel'i kaparsak vallahi ballı kaymaklı tatlı olur. Arkadaşlar parasal yönden bakıyor ama şu yönetim bir kere hayırlı birşey yapsa da para yüzünden Conceyi göndermese. İşte o zaman UEFA'ya oynarız.

    Futbolları ve mevkileri açısından değilde mantıksal bir benzetme yapmak gerekirse elimizde Popescu (Conce) var ama kıymetini bilmiyoruz. Bu iş şeye benzedi parasal nedenlerden Popescuyu gönderip Hagi'yi almak gibi birşey oldu. Geriden oyunu kim kuracak Hagi'yi kim besleyecek ? Saido demeyin o bu işte Conçe kadar başarılı değil.

    1 yıl Ze Roberto, Gallardo veya Buffel gibi adamların eksikliği çektik şimdi bunları alıp bu sefer 1 yıl Conce gibi adamın eksikliğini çekmeyelim. Popescu (Conce) gibi adam bulunur orası kolay iş demeyin Terim Hagi'den çok Popescu gibi adam eksikliğinden kafayı yiyordu. Ne zaman geldi takım rayına oturdu.

    off off ama yönetim alacak mı ki bu adamları ?




  • G.Saray Başkanı Özhan Canaydın, **Mehmet Topuz için Kayserispor ile bizzat kendisi pazarlık yaparken, son olarak 900 bin dolarda el sıkıştı. G.Saray Kulübü bu parayı 3 taksitte ödeyecek. Defansın sağına düşünülen** Güven için ise l milyon dolarda anlaşma sağlandı. Her iki futbolcuyla da alacakları konusunda anlaşmaya varılırken, bu hafta içinde 3'er yıllık sözleşme imzalanacak.



    ***Davids'e Aslan pençesi!
    Yönetimin, Inter'in gözden çıkardığı Hollandalı orta saha oyuncusu ile temasa geçtiği öğrenildi...
    **Yaşı: 32
    Doğum Yeri: Paramaribo
    Boy: 1.69
    Kilo: 68 kg
    Mevkii: Orta saha
    Oy. Takımlar: Ajax,Juventus, Barcelona, Inter

    Başarıları:
    Kıtalararası Kupa (Ajax - 1995),
    Avrupa Süper Kupası (Ajax - 1995),
    Şampiyonlar Ligi (Ajax - 1995),
    Kupa Galipleri Kupası (Ajax - 1992),
    Hollanda Şampiyonluğu (1994, 95, 96 - Ajax),
    İtalya Şampiyonluğu (1998, 2002, 2003 Juventus),
    Hollanda Kupası (Ajax - 1993)

    **interden ayrılacak olan Hollandalı yıldızı serbest bırakacağı ve kulüp bulması halinde her türlü kolaylığı sağlayacağı öğrenildi. Eğer Davids bonservisini eline alabilirse transferinin yıllık 1.5 milyon Euro'ya bitebileceği düşünülüyor. Ancak 32 yaşındaki ve saldırgan futbolu nedeniyle Pitbull lakaplı bu oyuncunun menajerinin henüz fiyat konusunda tam olarak bir bilgi vermediği ifade edildi.....






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 14 Haziran 2005, 10:22:14 >




  • Ze Roberto A.Madride gidecek,Buffel Galatasaraya gelir gelmesine de G.Rangers bırakmaz,Gallardo transfer edilirse iyi olur ama bize hem solda hem de orta sahada yaratıcı hızlı yerden ayağa direkt pas atabilecek bir oyuncu lazım mesela Valenciada oynayan Vicente gibi tabiki o olmaz da onun gibi biri olur.

    Gs yıllardır Serginho transferini bitirmek için çabaladı ama bir türlü basaramadı,belki bu sene bir sonuç çıkabilir.

    Bir de Hamit altıntopu alırsa sag kanatta Ribery ile çok is yaparlar çok sağlam defans olur.ç

    Çıkan haberlerde Galatasarayın Recoba,Figo ve Davids ile ilgilendiği yazılıyor bosuna hayal kurmayalım bunlar yıllık en az 3 milyon euro alıyorlar bu parayı burda alamazlar.Bizm yapacağımız transferler genç yetenekli,hızlı,gelecek vaad eden oyuncular olmalı yani Ajax modeli...Adamlar 4-5 milyon dolara transfer yapıyorlar 3 sene sonra 20-25 milyona satıyorlar biz de böyle yaparsak maddi sıkıntılardan daha çabuk kurtuluruz




  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.